our sponsor

Followers

Wednesday, December 29, 2010

the relationship between the artist and his subject matter

"...it's like the photographer and his barenaked model but you hate it..."

my earliest memory is the morningstar i used as my graphical language, medium : pencil, crayons. the color i used, it should fill the whole canvas. but i failed. limited time. not the star of david, but this black metal five pointed star. i was 6 years old back then.

the next was flowers. really? i can't remember, i should ask my sister, the best critic i had. it's my entry for my graduation from kindergarten to primary one. it should be on top 6, but i couldn't even reach top 10. and i lost hope for my art.


let me skip this part first. i don't remember i did an artwork out of frustration or because i'm so in love with the subject matter that i draw or paint. no, we're not not romantically linked. say, the girl you love so much is on my canvas, it took me less than an hour to illustrate, an hour for photoshop work. now you ask, why she was there? because it's mean to be there. because the value. because there's something to be shared. it was meant to be public (until i was asked to dropped it). because it's my graphic nature since ages that taught me i have to put something on the canvas.

not because i didn't love you.

so i love the star, the flower, the voltron, the sylvester stallone on guns, the green mean creature, the street fighter 2 on super NES, the nirvana in pyjamas, i wanna make love with them.

you get the idea?

it's an insult if i have to remove things out of my page due to your jealousy on the subject when nothing's happened between the two.

it was meant to be there because i have to work on it.

that's what i mean with thinking out loud.


now, if you can excuse me...

Monday, December 27, 2010

part ni memang tak bleh blah. laser gaban pun tak macam ni


hello diana danielle. i sayang you lebih.

ni lah yang orang kata, ambik kesempatan atas semangat nasionalis gampang indons yang tak kena pada tempatnya.

Tuesday, December 21, 2010

Maya Karin Mula Ramas Dikaitkan Dengan Yusry KRU




at least that's what i think when i first read it.

ramas la puas-puas, abang "cubalah mengerti..."

bersumber dari mStar Online

Sunday, November 14, 2010

Gambar Nabil Raja Lawak & Qasha Comolot!

Pilih aku ke KLCC? New York celah kangkang, bai!

no, i don't give a shit about Nabil evildoing whatsoever, and who the fuck is Qasha? kenapa nama popmpuan tu macam pelakon "Embun-perempuan-merayu-banyak-seraaaappppp!"?

Dave Mustaine however is bigger than Nabil or 'pilih KLCC atau aku'.

so, there you go...

Thursday, November 11, 2010

I JOINT, I FRAST, I DELATE



Despite the lack of update, bisnes blog kami kencang hingga merentasi luar negara dan hari ini kami telahpun membuka beberapa cawangan yang berupa showroom di tempat-tempat seperti Dresden, Sachsen, Düsseldorf, Nordrhein-Westfalen, Timisoara, Timis, Gyor, Mogyoród, Pest, Voerde, Nordrhein-Westfale, Rovereto, Trentino-Alto Adig, Berlin, Zürich, Milan, Lombardia, Polch, Rheinland-Pfalz, Switzerland, Budapest, Székesfehérvár, Fejer, Göttingen, Niedersachsen, Puchheim, Bayern, Halle, Sachsen-Anhalt, Vienna, Wien, Lubon, Poznan, Hrubieszów, Zamosc, Gjøvik, Oppland, Japan,Seri Kembangan dan Gohead Gostan.

see, bukan bisnes dalam talian je.

kalau you tak nak JOINT i, takper. tapi i FRAST la. lepas tu i DELATE comment2 you.

oh yeah, it's Broadcast time coming this December.

Wednesday, October 27, 2010

Is it just me...



...or did your highest priestess Titztitztitz newest avatar looks like a fucking inflatable blow up sexed up doll?

Tuesday, October 26, 2010

all you know about me is what I've sold you, dumb fuck. I sold out long before you ever heard my name...



adik di atas ni kira bernasib baik lah sebab akak Lisa tu nak menjawab dengan berhemah sekali.

unlike my case w/ my beloved Tiztiztitz which classified under the case of cesaro summability.


sure, i speak klingon lolcat nobody gonna get it. you made friends with them. see, friendship is the booze they feed you. they want you to get drunk on feeling like you belong. they make you feel cool. and hey. i met you. you are not cool.

Tuesday, October 19, 2010

oh, the guilt! : favourite tweets of the last paramore concert in Kuala Lumpur

Re : Next station : Taman Paramore. Next station : Taman Paramore.

Re : Re : the band i never a fan of.



This is what i love about you, Tiz....



This is so wrong....



Promotor? Motorbot. say you indons can bring millions, what does it matter if they're full of sea monkey.



and who cares about Paramore when we can have Russian Circles?

You don't know RC?

Dumb bastard.




not once, but twice!

Sunday, October 17, 2010

Your band sucks! : Y2K is the opening band for Paramore in KL



You don't know Y2K till you know Y2K. Simple physics there.

Buat band-band yang malang dan rakan-rakan serta groupie mereka yang spam kat Twitter macam nak mati tu : your band sucks. End.




Thursday, October 14, 2010

Tuesday, October 12, 2010

ni pengakuan berani mati ni




i luv u, Diana Rusdi!










p/s : What's the point of being a writer or an artist anyway? Herman Melville wrote fuckin' Moby Dick, he was so poor and forgot by the time he died that in his obituary they called him Henry Melville. You know, like why bother? They're just going to forget our fuckin' names anyway.

p/s/s: Diana, balik la KL cepat!

Monday, October 11, 2010

ILUVISLAM memadan entry "Student UTP kantoi prank Utusan"nya



Wow! Sungguh perkasa sekali tindakan iluvislam selepas mencilok banyak trafik daripada pelawat web Obefiend.

Di manakah pendirian kalian akan isu ini?

p/s: new meleis meme for a day is "perkasa". it's like a big deal je, kan?

Pick of the Crop : re: Pelajar UTP Kantoi Tipu Utusan Malaysia

You must have heard the fiasco of University of Toronto , erk, UTP Tronoh-to student punk'd Utusan Melayu in Salam Perantauan column (oh, yeas, they Utusan really pissed off), after they made a headline in Obefiend's entry. But i'm more interested to take my view on Iluvislam entry with the noted comment.


Akak tu macam tak puas hati je sebab budak2 yg dapat masuk UTP dapat buat prank mengalahkan Ashton Kutcher dan anak AR Tompel tu, dan dia yang belajar setakat SPM tu tak dapat mengharungi saat-saat bergelar pelajar IPT sambil membuat menge'punk'an kawan-kawan hatta akhbar penipu sekalipun. I feel you, kak Nora Syamsiah. Jangan biarkan hidup kita diselubungi.... misteri.

Sunday, October 10, 2010

Sublime is the word. Well... a word... I can think of others, but I'd better just shut up and listen to this song again



Itu kisah perceraian artis. Sabtu lalu juga industri hiburan melihat seorang lagi pasangan artis yang naik pelamin, pengacara popular, Jimmy Shanley dan pasangannya, Nursuhaila Eliani yang bersanding di Kuala Lumpur Convention Centre (KLCC). Zubir sempat menghadiri majlis berkenaan, memang vass!


What the fuck is vass? Can they use it in publication like Berita Harian?

Why does it sounds gay to me?

No, I mean, why does it sounds peterporn to me?


Zubir Teropong BiPop, again, you're so full of shit. kenapa melakukan perkosaan?

Friday, October 8, 2010

Thursday, October 7, 2010

post ini bersifat emocore (tapi player pasang lagu Natalie Imbruglia)



...kepala butoh la google 'Emocore' tapi kluar Alesana. Paramore pun.



tetiba kan, my ex terbuka balik entry tumblr lama.


escapism lah namakan. running with wild imagination.

i never asked to be your mountain anyway.

why keep coming? why showing up? what you wanna prove here? it's the past. it's been weeks i keep my mouth shut from talking anything's bad. about you.

why in a sudden you wanna feel sad for a day? when i've been unhappy for like, everyday. like ages. why.....

....tetiba terbuka facebook Ayu Raudhah. best plak. tersengih sendiri. imaginasi liar. gah gah gah.

ok, sumpah tak dengar Natalie Imbru-whatever. saya tengah pasang Russian Circles. lega rasanya. tengok plak gambar Ayu Raudhah. (fine la kan? kalau layan Pelican, tengok gambar Tiz Zaqyah).

blitz, you're full oif shit now.

saya lebih indie dari awak


Peter Kay : What kind of music you look at bringin' in?
Steve Coogan: Uh, sort of, new wave.
Lennie James: Kinda indie.
Peter Kay: Indian?
Lennie James: No, indie.
Peter Kay: Uh that. Ska! I don't want any of that ska.
Lennie James: OK.

Wednesday, October 6, 2010

Scha Alyahya


Post ini bersifat betrayal.


You know what i mean.

Kalau tak paham jugak, we'll see in 48 hours, come back here again.

Tuesday, October 5, 2010

Julia tekad bangkit semula : sebuah monolog iklan gel tumbuh rambut


INSIDEN tarik rambut di sebuah pusat beli-belah terkemuka negara tiga tahun lalu meninggalkan kesan mendalam pada perjalanan karier seni pelakon dan bekas anggota kumpulan X-pose, Julia Hana Kamaruddin atau Julia.

Kini Julia mahu bangkit semula selepas rambut-rambutnya yang putus akibat ditarik ketika peristiwa itu mula tumbuh kembali. Dia kembali anggun, terampil, bergaya, mutu, chandran dan penuh keunggulan. Dunhill. Hitam itu menawan.

Kalau dah gagal, gagal lah tu. Lagi mau cover...


FILEM 4 MADU TIDAK MENJADIKAN AKU RASA NAK GELAK SAMPAI PENAT TAPI AKU RASA NAK GELAK SAMPAI PENAT DENGAN KENYATAAN GELAK SAMPAI PENAT PROF MADYA RAZAK!


JADUAL tayangan filem 4 Madu yang kurang berbanding satu lagi filem Melayu yang serentak pada 1 Syawal lalu, dikatakan antara punca mengapa filem terbaru arahan Prof Madya A Razak Mohaideen, 4 Madu tidak mencatat jumlah kutipan tinggi, sedangkan ia menjadi bualan ramai.

"Komen dikatakan gagal memikat nyata satu pendustaan kerana filem ini berjaya mencipta satu fenomena gelak sampai penat yang melanda di dalam panggung yang menayangkan filem ini.

Okay, mula-mula nak cakap: Fenomena gelak sampai penat. WTF is that?

New meme! New meme!

'4 Madu tidak gagal'...one of the insider said. Ye lah tu.

tapi saya akan tengok gak bila dia tayang kat tv raya tahun depan sebab nak tengok MILF.

ayam goreng



why, you asked?

p/s: it's part of the plan.

holy cow Tiz Zaqyah! are you serious?



Tiz baby,.... lembu tu mesti selamat punyalah. don't you worry.




Dia lebih kurang macam scene filem Ali Baba Bujang Lapok...

...tapi pakai duit kertas dan duit tu baling ke lain, what does it all means.



Thanks alot my dear Nadiya Abdullah sebab post video ni. memang tak best kan parti liar arabs camni? Sangatlah tak metal hypster. Kalau duit ada banyak tu, kita book Jón þór Birgisson datang sini, sewa venue, pastu tolak duit band krew semua, kita share 2, pastu kahwin.



kita panggil Morrissey nyanyi time kenduri, lagu "Heaven Knows I'm Miserable Now".

Friday, September 24, 2010

'anak mami' itu orang kampung saya rupanya...


kenalkan Ainul Aishah. bekas kekasih saya cemburu tahap rimau serama tidur atas akar lepas tengok hubungan cintan-geli-suka-suka-tak-serius-langsung-platonik-gila-babi antara kami berdua di MySpace. sehinggalah membawa kepada Facebook dan Last.fm, rindu dendam saya terhadap Ainul tak pernah goyah, oh pedihnya...

saya ada simpan gambar Ainul yang hot gila, lagi hot dari laman web Gadis Comel tu, tapi malam sikitlah saya nak post gambar tu kat sini.

seriously, saya pun tak tahu apa tujuan post ini. tapi memandangkan saya dan Ainul rupa-rupanya sekampung (baru tahu...), maka saya nak kasi up lah dia kat sini, mana tahu follower dia lagi ramai dari Fasha Sandha atau Lisa Surihani atau lagi ramai dari pengikut page anti Memey Suhaiza ataupun Linda Onn kat Facebook tu lepas saya promo Ainul kat sini. (tapi takkan dapat lawan bilangan follower Tiz Zaqyah lah. dia tu far superior. imam muda dan makcik-makcik dah berkenan sangat. mintak maaf banyak-banyak lah, Ainul. i love you).

ye lah, kena tolong orang kampung sendiri. siapa lagi nak tolong.

Monday, September 20, 2010

Serangan malware Innity



Kenyataan rasmi Innity berhubung serangan malware yg berlaku tempoh hari:

Sept 20, 6.20pm (GMT+8),

Dear Publisher,

In light of our previous announcement, Google has now completed a review of our domain and certified that http://innity.net/ has now been re-activated and has passed all checks.

We at Innity though are still looking to enforce additional layers of checks and confirmations before reinstating all advertising scripts so please bear with us and we will notify you in the next 24 hours to put up our ad scripts again.

Furthermore, if your site is still currently blacklisted and you are having difficulty getting it reinstated, please drop us an email with your site details to report-malware@innity.com with a copy to marketing@innity.com and we will complete this process for you as quickly as we can.

Once again we would like to extend our sincere apology to all parties involved for the inconvenience caused and would especially like to thank you for your understanding and support!



Malaysia Kini and Berita Harian and Hanis Zalikha suck balls for the first time. Eh silap, Hanis Zalikha pakai Nuffnang, bukan Innity.



* seriously , takde keje...

Deja vu tahap ultra gampang


Eat that, Tiz Zaqyah!

Sunday, September 19, 2010

new meme for meleis thieves "CELAH KANGKANG, BAI! MOTHERFUCKER LA!



aku minta maaf sebab dalam ni ramai yang glorifying pencuri dan merasa mencuri itu benar sehingga banyak salah kat staf kedai. i mean, CELAH KANGKANG, BAI! MOTHERFUCKER LA! trololololololololololololololol

Saturday, September 18, 2010

Kim Kardashian belanja RM311,000 untuk beg tangan


Adeh, sekali tersilap upload gambar pulak.....

Abby Abadi : Oi, Norman Hakim! Bagi balik duit aku RM11,111,111.11!!! WTF! WTF! WTF!!!

Sudah-sudahlah tu kak Abby, dah jadi camni. body dah tak up, nak mintak duit dengan Norman plak. Album Impression si Norman tu masa akak kawin dengan dia pun mana la laku sangat. Tapi boleh plak kluar radio. membazir ruang betul. baik bagi kat band Rosetta je space radio tu. ni la Malaysia, aku pun tak paham politik mainan radio diorang ni. tapi akak nak jugak kawin dengan seorang talentless douchebag macam dia. Lepas tu, bila tak pandai jaga laki, dah cerai, buruk siku mintak balik benda yang dah lepas. Bodoh! Bodoh! Bodddddddddddooooooooooooooooohhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Baik ko kawen dengan bandmate dia si tokey bas tu je.


Abby Abadi : "I dah lama tak nyanyi, biar saya nyanyi lagu Black Flag, "Gimme Gimme Gimme!!!!! I need some more!" Henry Rollins lagi akak."


Memey : “Saya tengok abang Norman tak pernah sentuh pun hal peribadi dia dan dengan siapa dia berkawan, bila kena hal kami macam-macam pula yang dikatakan. (Hatepage FB saya popular u'olls.)" Well, memey, sebab abam norman awak tu maderfaker! "Memey tak pandai nyanyi, tapi takpe lah nak try, "Ima bitch, ima lover, ima child, ima sinner, ima saint, i dunno feelin' shame!"


Norman Hakim : "Ku terpikat ku terikat,.... Lagu ini tahiklah. Kenapalah aku tak suruh Michael Armine je yang tulis lagu aku."


These guys however, need more airplays and airwaves...

Lagi-lagi pembunuhan kejam Sosilawati

Utusan Malaysia :"Laporan ke Peguam Negara : Polis sudah kumpul bukti kes bunuh Sosilawati",


Berita Harian : "Forensik polis masih masuki lokasi pembunuhan Sosilawati", "Sementara itu, seorang lelaki yang merupakan pengusaha kantin di sekolah berhampiran dan hanya mahu dikenali sebagai Uncle berkata beliau masih sukar untuk mempercayai kejadian itu berlaku di lokasi berkenaan. ", "Kes Sosilawati: Suspek utama, 2 lagi disambung reman Sabtu depan",


Harian Metro : "Bukti kukuh : Keputusan ujian DNA empat hari lagi", "Kes bunuh Sosilawati: Suspek utama tak pernah dikurnia gelaran Datuk", "Kes bunuh Sosilawati: Kayu kriket, pisau diguna dalam pembunuhan ditemui", "KUALA LUMPUR: “Kertas siasatan akan dikemukakan kepada Pejabat Peguam Negara berkemungkinan minggu depan. Polis yakin siasatan kami punya bukti kukuh,” kata Pengarah Jabatan Siasatan Jenayah Bukit Aman, Datuk Seri Mohd Bakri Zinin berhubung perkembangan terkini pembunuhan kejam jutawan kosmetik, Datuk Sosilawati Lawiya dan tiga individu lain pada sidang media di Ibu Pejabat Polis Daerah (IPD) Dang Wangi, di sini, semalam."


"Ha, awak,... sebelah tu kan, rumah bekas kekasih saya,... Adoi! Kenapa awak cubit peha saya? Cemburu!"

M Rajoli meninggal dunia


one of the best actor in local entertainment industry, yesterday it's a big loss for us. pick any of his work you know, and you know how good he is with his role.

local telemovie will never gonna be the same again...

Al-fatihah buat M. Rajoli. Takziah kepada keluarga arwah.

Pengakuan seorang Pedobear

Yah, aku seorang pedobear. Aku mula-mula tengok Emily Browning dalam Lemony Snicket. Aku tak kisah umur dia, i cuma nak dia berada di sisi aku. Aku boleh peluk, pinch her cheeks. Ah, indahnya... 6 sebatan? (Buat-buat tak dengar).


Kemudian aku suka Miranda Cosgrove. Aku nak bela dia sampai dia besarm sampai dia lagi hot daripada Catherine Zeta Jones. I mean, CZJ tak lama lagi dah season. Aku perlukan replacement walaupun tak pernah minat CZJ.




Why don't you take a seat over here....

gadis TerengGanu Hadhari...aksi terlampau



Kiriman ini datangnya dari seorang pelayar Youtube AAzmanacob yang berbunyi : "menatang anok puang sape la ning, doh la natang darak, luah jubo jubo mok mung beranok ke mung, perangai macang natang, setang, mapuh la natang budok budok ning, perosok negara.."

tapi dalam Youtube dia ada favourite "LearnToKiss" lagi.

typical terenggan kan, fez?

ok,.... blog sejak 2 menjak ni tak buat duit sangat lah. jadi mari kita berniaga...

sex sells. really...


bagaimanapun, gambar di bawah ini ialah sex for me:

The Art Of The Band T-Shirt , the book. RM46.88 kalau beli buku saja. tapi dapat free kalau beli 3 t-shirt dari laman web GetupMerch.



Huge list of bands and artist t-shirt from Michael Jackson, Rolling Stones, Set Your Goals, Converge, Lady Gaga, Metallica, Opposition Party, Ramones, Avenged Sevenfold and Bullet For My Valentine. The price ranging from RM42.18 to RM157.45,

Friday, September 17, 2010

RE: re: Malaysia got lots of 'Wak Jakun'..?

RE: re: Malaysia got lots of 'Wak Jakun'..?

May 12, 2005

'kadang2 aku tgk oang2 malaysia kat maisepes asyik dok antar serbey ler, suruh comment arr suruh orang nengok gambo baru arr kat buletin ni....aku dok tgk buletin mat saleh haram takde yang buat mende2 hek eleh pemende arr ni semua.....diorang menggunakan buletin sebagai tempat menyebarkan informasi....tak suma spacer malaysia yang post buletin merapu ada gak yang anto meklumat2 yang penting TAPI sejak kebelakangan ini ntah hapa2 ntah anto survey sampai pakai baju dalam kaler apa pon nak kasik satu dunia tau........ada yang lagi parah sampai semalam kena mencipok ngan jantan pon nak canang satu negara......rentikan ler.........sebab aku post buletin camni pasal aku dapat satu msg dari kawan aku dari obersea tanya nape orang malaysia suka post buletin SAMPAH pas tu suka anta bebanyak sampai flooding.....kena sekolah aku......masalahnya orang tu adalah antara co-moderator myspace.......dia kata ada arr dia add orang2 kita tapi naik meluat bila tgk buletin balik2 orang sama antar benda2 merapu.......segan gak aku kena sekola.......aku pon bukan best sangat tapi just nak bersuara sikit jek......orang luar mcm dah label malaysian MYSPACER's sebagai JAKUN......so janganlah jadi wak jakun.......tapi mungkin dah kita ni memang jakun kot....so, JAKUN forever.............

post that originally re-post by Iblys

blitzenius.nazri - yang re-post worthless thing banyak kali in a time sampai mengenepikan post2 yang perlu dibaca, tu satu hal. tapi berapa kalikah korang satu masa bila bukak myspace, akan baca bulletin ? ambik serius , atau buang masa utk baca bulletin ? wooo, retarded! you go watch napoleon dynamite. ya, memang ia buat aku terpikir kejap. kalau nak serius, kita berurusan ikut email rasmi. tapi to not to think and be total idiot dalam myspace, aku tak terpikir pulak. mungkin aku ada kerja lain yang penting lagi untuk dibuat..... myspace sepeti angin lalu, bukan perlanggaran garuda. it's a fact. perlukah kita erase orang yang bikin posting mengkengkelkan ini dari friendlist? declare a war.

Ola bro.. Sry aa disturb.. X phm sgt aa bro.. Salah saye ke..? Kalo salah sry la bro.. Didn't mean to.. infact saye suke bace post bulettin yg boleh dibace.. Sorry la bro kalau pe yg saye post td tu keterlaluan sgt..

Thursday, September 16, 2010

Rozita Che Wan : Saya mahu undur diri


Oh, please Kak Ita, janganlah berundur lagi. Kami masih memerlukan kelibatmu di kaca TV (macamlah ada masa nak tengok TV...). You're the best MILF ever to happens on local entertainment industry.

In fact, the photoshopped tits on your photo pun boleh mengundang 1001 imaginasi neraka dalam fanpage Facebook, yang datangnya dari duda kesepian, laki orang, membawaklah kepada budak sekolah yang layaknya menjadi anak kepada Kak Ita.

"Hakikatnya dia sendiri sudah muak berhadapan dengan pelbagai kontroversi." Kak,... kalau tak ada kontroversi ni, bukan industri hiburan Malaysia namanya. Melodi takkan laku punya. wartawan pondan homoseksual semua tak ada kerja nak dibuat kalau tak ada elemen kontroversi.

"Ditanya mengenai lelaki pilihan, Rozita memilih insan yang memahami dirinya, bukan disebabkan status selebriti dimiliki." tambah satu lagi kak, "...bukan juga kerana status mak janda dan MILF yang dipegangnya."

“Soal nikah kahwin, saya serah pada jodoh,”,... ah,... there's so many out there lah kak, yang sanggup tak nak kahwin anak dara, dan nak terima akak. tapi ye lah, diorang tu bukannya boleh pakai.

kirim salam kat Ayu. dia tu memang kejam pasal tak tunggu saya, hahahaha.... see, YM dia pun dah jarang berkelip sejak 2 menjak ni. kejam! kejam!!!!!

Tuesday, September 14, 2010

this is my reminder for this week


nothing's goofy here. i'm sorry.

for a start: Russian Circles gig
Ticket Info:
Section A - RM98
Section B - RM78

Ticket Outlets:
KLPAC Box Office @ Sentul Park (Tel: 03 4047 9000)
The Actors Studio @ Lot 10 (Tel: 03 2142 2009 / 2143 2009)

Axcess Outlet
Lot B16, Basement Floor (B1), New Wing
1-Utama Shopping Centre
47800 Petaling Jaya, Selangor DE.
Tel: 6012 345 1667
Business Hours : 10:00am-10:00pm (Sun-Thu)
Business Hours : 10:00am-10:30pm (Fri-Sat)

Axcess HQ
1st Floor, Block A, Lot 116, Jalan Semangat
46200 Petaling Jaya, Selangor DE.
Ticket Hotline : 603 7711 5000
Business Hours : 9:00am-6:00pm (Mon-Fri)
Business Hours : 9:00am-1:00pm (Sat)

-------------------------------------------------------------------------------------

Venue:
Pentas 1, KL Performing Arts Centre

Add:
Sentul Park, Jalan Strachan off Jalan Ipoh, K.Lumpur

Website:
http://www.soundscape-records.com/

http://www.klpac.org/

number 2, albums i need to review

- Cocteau Twins - "Garlands"
- Russian Circles - "Geneva"
- Unwinding Hours - self titled
- Rosetta - "A Determinism of Morality "
and maybe some Wolves in throne Room
and Moe can write review for : Coheed and Deftones album.



number 3, Pete Yorn poster art competition
- links here: http://www.creativeallies.com/design-contest/126-Design-the-commemorative-art-poster-for-Pete-Yorn-s-new-self-titled-album-and-upcoming-shows-in-LA-and-NYC


number 4, 65dos t-shirt design contest
- links here: http://www.65daysofstatic.com/blog/2010/09/01/65-tshirt-competition-details/



maybe i should write on 'Indusrial Revolution' (Mitos Moden), Garden State (ROTTWMovie), that director, Jonas Arkelund.

tough week for me, i know.

but you know what, i need these gigs. i need alot of them. because i need to get out of this place.

to add things up: "@phynaz Takper, biar orang lain tolong profit @nazriahmadeus jom buat t-shirt Safinaz Yazed utk Saturday: ART FOR GRABS at Annexe Gallery :P"

see ya
Related Posts with Thumbnails