our sponsor

Followers

Friday, September 24, 2010

'anak mami' itu orang kampung saya rupanya...


kenalkan Ainul Aishah. bekas kekasih saya cemburu tahap rimau serama tidur atas akar lepas tengok hubungan cintan-geli-suka-suka-tak-serius-langsung-platonik-gila-babi antara kami berdua di MySpace. sehinggalah membawa kepada Facebook dan Last.fm, rindu dendam saya terhadap Ainul tak pernah goyah, oh pedihnya...

saya ada simpan gambar Ainul yang hot gila, lagi hot dari laman web Gadis Comel tu, tapi malam sikitlah saya nak post gambar tu kat sini.

seriously, saya pun tak tahu apa tujuan post ini. tapi memandangkan saya dan Ainul rupa-rupanya sekampung (baru tahu...), maka saya nak kasi up lah dia kat sini, mana tahu follower dia lagi ramai dari Fasha Sandha atau Lisa Surihani atau lagi ramai dari pengikut page anti Memey Suhaiza ataupun Linda Onn kat Facebook tu lepas saya promo Ainul kat sini. (tapi takkan dapat lawan bilangan follower Tiz Zaqyah lah. dia tu far superior. imam muda dan makcik-makcik dah berkenan sangat. mintak maaf banyak-banyak lah, Ainul. i love you).

ye lah, kena tolong orang kampung sendiri. siapa lagi nak tolong.

Monday, September 20, 2010

Serangan malware Innity



Kenyataan rasmi Innity berhubung serangan malware yg berlaku tempoh hari:

Sept 20, 6.20pm (GMT+8),

Dear Publisher,

In light of our previous announcement, Google has now completed a review of our domain and certified that http://innity.net/ has now been re-activated and has passed all checks.

We at Innity though are still looking to enforce additional layers of checks and confirmations before reinstating all advertising scripts so please bear with us and we will notify you in the next 24 hours to put up our ad scripts again.

Furthermore, if your site is still currently blacklisted and you are having difficulty getting it reinstated, please drop us an email with your site details to report-malware@innity.com with a copy to marketing@innity.com and we will complete this process for you as quickly as we can.

Once again we would like to extend our sincere apology to all parties involved for the inconvenience caused and would especially like to thank you for your understanding and support!



Malaysia Kini and Berita Harian and Hanis Zalikha suck balls for the first time. Eh silap, Hanis Zalikha pakai Nuffnang, bukan Innity.



* seriously , takde keje...

Deja vu tahap ultra gampang


Eat that, Tiz Zaqyah!

Sunday, September 19, 2010

new meme for meleis thieves "CELAH KANGKANG, BAI! MOTHERFUCKER LA!



aku minta maaf sebab dalam ni ramai yang glorifying pencuri dan merasa mencuri itu benar sehingga banyak salah kat staf kedai. i mean, CELAH KANGKANG, BAI! MOTHERFUCKER LA! trololololololololololololololol

Saturday, September 18, 2010

Kim Kardashian belanja RM311,000 untuk beg tangan


Adeh, sekali tersilap upload gambar pulak.....

Abby Abadi : Oi, Norman Hakim! Bagi balik duit aku RM11,111,111.11!!! WTF! WTF! WTF!!!

Sudah-sudahlah tu kak Abby, dah jadi camni. body dah tak up, nak mintak duit dengan Norman plak. Album Impression si Norman tu masa akak kawin dengan dia pun mana la laku sangat. Tapi boleh plak kluar radio. membazir ruang betul. baik bagi kat band Rosetta je space radio tu. ni la Malaysia, aku pun tak paham politik mainan radio diorang ni. tapi akak nak jugak kawin dengan seorang talentless douchebag macam dia. Lepas tu, bila tak pandai jaga laki, dah cerai, buruk siku mintak balik benda yang dah lepas. Bodoh! Bodoh! Bodddddddddddooooooooooooooooohhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Baik ko kawen dengan bandmate dia si tokey bas tu je.


Abby Abadi : "I dah lama tak nyanyi, biar saya nyanyi lagu Black Flag, "Gimme Gimme Gimme!!!!! I need some more!" Henry Rollins lagi akak."


Memey : “Saya tengok abang Norman tak pernah sentuh pun hal peribadi dia dan dengan siapa dia berkawan, bila kena hal kami macam-macam pula yang dikatakan. (Hatepage FB saya popular u'olls.)" Well, memey, sebab abam norman awak tu maderfaker! "Memey tak pandai nyanyi, tapi takpe lah nak try, "Ima bitch, ima lover, ima child, ima sinner, ima saint, i dunno feelin' shame!"


Norman Hakim : "Ku terpikat ku terikat,.... Lagu ini tahiklah. Kenapalah aku tak suruh Michael Armine je yang tulis lagu aku."


These guys however, need more airplays and airwaves...

Lagi-lagi pembunuhan kejam Sosilawati

Utusan Malaysia :"Laporan ke Peguam Negara : Polis sudah kumpul bukti kes bunuh Sosilawati",


Berita Harian : "Forensik polis masih masuki lokasi pembunuhan Sosilawati", "Sementara itu, seorang lelaki yang merupakan pengusaha kantin di sekolah berhampiran dan hanya mahu dikenali sebagai Uncle berkata beliau masih sukar untuk mempercayai kejadian itu berlaku di lokasi berkenaan. ", "Kes Sosilawati: Suspek utama, 2 lagi disambung reman Sabtu depan",


Harian Metro : "Bukti kukuh : Keputusan ujian DNA empat hari lagi", "Kes bunuh Sosilawati: Suspek utama tak pernah dikurnia gelaran Datuk", "Kes bunuh Sosilawati: Kayu kriket, pisau diguna dalam pembunuhan ditemui", "KUALA LUMPUR: “Kertas siasatan akan dikemukakan kepada Pejabat Peguam Negara berkemungkinan minggu depan. Polis yakin siasatan kami punya bukti kukuh,” kata Pengarah Jabatan Siasatan Jenayah Bukit Aman, Datuk Seri Mohd Bakri Zinin berhubung perkembangan terkini pembunuhan kejam jutawan kosmetik, Datuk Sosilawati Lawiya dan tiga individu lain pada sidang media di Ibu Pejabat Polis Daerah (IPD) Dang Wangi, di sini, semalam."


"Ha, awak,... sebelah tu kan, rumah bekas kekasih saya,... Adoi! Kenapa awak cubit peha saya? Cemburu!"

M Rajoli meninggal dunia


one of the best actor in local entertainment industry, yesterday it's a big loss for us. pick any of his work you know, and you know how good he is with his role.

local telemovie will never gonna be the same again...

Al-fatihah buat M. Rajoli. Takziah kepada keluarga arwah.

Pengakuan seorang Pedobear

Yah, aku seorang pedobear. Aku mula-mula tengok Emily Browning dalam Lemony Snicket. Aku tak kisah umur dia, i cuma nak dia berada di sisi aku. Aku boleh peluk, pinch her cheeks. Ah, indahnya... 6 sebatan? (Buat-buat tak dengar).


Kemudian aku suka Miranda Cosgrove. Aku nak bela dia sampai dia besarm sampai dia lagi hot daripada Catherine Zeta Jones. I mean, CZJ tak lama lagi dah season. Aku perlukan replacement walaupun tak pernah minat CZJ.




Why don't you take a seat over here....

gadis TerengGanu Hadhari...aksi terlampau



Kiriman ini datangnya dari seorang pelayar Youtube AAzmanacob yang berbunyi : "menatang anok puang sape la ning, doh la natang darak, luah jubo jubo mok mung beranok ke mung, perangai macang natang, setang, mapuh la natang budok budok ning, perosok negara.."

tapi dalam Youtube dia ada favourite "LearnToKiss" lagi.

typical terenggan kan, fez?

ok,.... blog sejak 2 menjak ni tak buat duit sangat lah. jadi mari kita berniaga...

sex sells. really...


bagaimanapun, gambar di bawah ini ialah sex for me:

The Art Of The Band T-Shirt , the book. RM46.88 kalau beli buku saja. tapi dapat free kalau beli 3 t-shirt dari laman web GetupMerch.



Huge list of bands and artist t-shirt from Michael Jackson, Rolling Stones, Set Your Goals, Converge, Lady Gaga, Metallica, Opposition Party, Ramones, Avenged Sevenfold and Bullet For My Valentine. The price ranging from RM42.18 to RM157.45,

Friday, September 17, 2010

RE: re: Malaysia got lots of 'Wak Jakun'..?

RE: re: Malaysia got lots of 'Wak Jakun'..?

May 12, 2005

'kadang2 aku tgk oang2 malaysia kat maisepes asyik dok antar serbey ler, suruh comment arr suruh orang nengok gambo baru arr kat buletin ni....aku dok tgk buletin mat saleh haram takde yang buat mende2 hek eleh pemende arr ni semua.....diorang menggunakan buletin sebagai tempat menyebarkan informasi....tak suma spacer malaysia yang post buletin merapu ada gak yang anto meklumat2 yang penting TAPI sejak kebelakangan ini ntah hapa2 ntah anto survey sampai pakai baju dalam kaler apa pon nak kasik satu dunia tau........ada yang lagi parah sampai semalam kena mencipok ngan jantan pon nak canang satu negara......rentikan ler.........sebab aku post buletin camni pasal aku dapat satu msg dari kawan aku dari obersea tanya nape orang malaysia suka post buletin SAMPAH pas tu suka anta bebanyak sampai flooding.....kena sekolah aku......masalahnya orang tu adalah antara co-moderator myspace.......dia kata ada arr dia add orang2 kita tapi naik meluat bila tgk buletin balik2 orang sama antar benda2 merapu.......segan gak aku kena sekola.......aku pon bukan best sangat tapi just nak bersuara sikit jek......orang luar mcm dah label malaysian MYSPACER's sebagai JAKUN......so janganlah jadi wak jakun.......tapi mungkin dah kita ni memang jakun kot....so, JAKUN forever.............

post that originally re-post by Iblys

blitzenius.nazri - yang re-post worthless thing banyak kali in a time sampai mengenepikan post2 yang perlu dibaca, tu satu hal. tapi berapa kalikah korang satu masa bila bukak myspace, akan baca bulletin ? ambik serius , atau buang masa utk baca bulletin ? wooo, retarded! you go watch napoleon dynamite. ya, memang ia buat aku terpikir kejap. kalau nak serius, kita berurusan ikut email rasmi. tapi to not to think and be total idiot dalam myspace, aku tak terpikir pulak. mungkin aku ada kerja lain yang penting lagi untuk dibuat..... myspace sepeti angin lalu, bukan perlanggaran garuda. it's a fact. perlukah kita erase orang yang bikin posting mengkengkelkan ini dari friendlist? declare a war.

Ola bro.. Sry aa disturb.. X phm sgt aa bro.. Salah saye ke..? Kalo salah sry la bro.. Didn't mean to.. infact saye suke bace post bulettin yg boleh dibace.. Sorry la bro kalau pe yg saye post td tu keterlaluan sgt..

Thursday, September 16, 2010

Rozita Che Wan : Saya mahu undur diri


Oh, please Kak Ita, janganlah berundur lagi. Kami masih memerlukan kelibatmu di kaca TV (macamlah ada masa nak tengok TV...). You're the best MILF ever to happens on local entertainment industry.

In fact, the photoshopped tits on your photo pun boleh mengundang 1001 imaginasi neraka dalam fanpage Facebook, yang datangnya dari duda kesepian, laki orang, membawaklah kepada budak sekolah yang layaknya menjadi anak kepada Kak Ita.

"Hakikatnya dia sendiri sudah muak berhadapan dengan pelbagai kontroversi." Kak,... kalau tak ada kontroversi ni, bukan industri hiburan Malaysia namanya. Melodi takkan laku punya. wartawan pondan homoseksual semua tak ada kerja nak dibuat kalau tak ada elemen kontroversi.

"Ditanya mengenai lelaki pilihan, Rozita memilih insan yang memahami dirinya, bukan disebabkan status selebriti dimiliki." tambah satu lagi kak, "...bukan juga kerana status mak janda dan MILF yang dipegangnya."

“Soal nikah kahwin, saya serah pada jodoh,”,... ah,... there's so many out there lah kak, yang sanggup tak nak kahwin anak dara, dan nak terima akak. tapi ye lah, diorang tu bukannya boleh pakai.

kirim salam kat Ayu. dia tu memang kejam pasal tak tunggu saya, hahahaha.... see, YM dia pun dah jarang berkelip sejak 2 menjak ni. kejam! kejam!!!!!

Tuesday, September 14, 2010

this is my reminder for this week


nothing's goofy here. i'm sorry.

for a start: Russian Circles gig
Ticket Info:
Section A - RM98
Section B - RM78

Ticket Outlets:
KLPAC Box Office @ Sentul Park (Tel: 03 4047 9000)
The Actors Studio @ Lot 10 (Tel: 03 2142 2009 / 2143 2009)

Axcess Outlet
Lot B16, Basement Floor (B1), New Wing
1-Utama Shopping Centre
47800 Petaling Jaya, Selangor DE.
Tel: 6012 345 1667
Business Hours : 10:00am-10:00pm (Sun-Thu)
Business Hours : 10:00am-10:30pm (Fri-Sat)

Axcess HQ
1st Floor, Block A, Lot 116, Jalan Semangat
46200 Petaling Jaya, Selangor DE.
Ticket Hotline : 603 7711 5000
Business Hours : 9:00am-6:00pm (Mon-Fri)
Business Hours : 9:00am-1:00pm (Sat)

-------------------------------------------------------------------------------------

Venue:
Pentas 1, KL Performing Arts Centre

Add:
Sentul Park, Jalan Strachan off Jalan Ipoh, K.Lumpur

Website:
http://www.soundscape-records.com/

http://www.klpac.org/

number 2, albums i need to review

- Cocteau Twins - "Garlands"
- Russian Circles - "Geneva"
- Unwinding Hours - self titled
- Rosetta - "A Determinism of Morality "
and maybe some Wolves in throne Room
and Moe can write review for : Coheed and Deftones album.



number 3, Pete Yorn poster art competition
- links here: http://www.creativeallies.com/design-contest/126-Design-the-commemorative-art-poster-for-Pete-Yorn-s-new-self-titled-album-and-upcoming-shows-in-LA-and-NYC


number 4, 65dos t-shirt design contest
- links here: http://www.65daysofstatic.com/blog/2010/09/01/65-tshirt-competition-details/



maybe i should write on 'Indusrial Revolution' (Mitos Moden), Garden State (ROTTWMovie), that director, Jonas Arkelund.

tough week for me, i know.

but you know what, i need these gigs. i need alot of them. because i need to get out of this place.

to add things up: "@phynaz Takper, biar orang lain tolong profit @nazriahmadeus jom buat t-shirt Safinaz Yazed utk Saturday: ART FOR GRABS at Annexe Gallery :P"

see ya

This is how indons deal with "It's official, Malaysia...Paramore will be playing in Kuala Lumpur on October 19th!" facebook entry




Raymond Chandra - "when u will come to indonesia?? why malaysia? whaaaaaaaaayyyy ? what the f**k !!!"
Issa Wulandary - "why not come to INDONESIA ???"
Mc Huda - "Fuck Malay idiot"
Ari Herlangga - "Come To Indonesia ! MALAYSIA, itu nama negara apa nama merek Celana dalam yah ?"


but most of them going - "COME TO INDONESIA PLEASE :P !!!!!!"

kesian... you guys only deserve Justin Bibir Merah Merekah, ops... Bieber. or Miley Citrus, ops, Cirrus.

Hayley, they will break the barricade. like monkey see, monkey do. and i'll never be your monkey wrench.

for the record, I have a copy of magazine i wrote about you guys on the cover, and passed it to No Use For A Name, the band. they were like seeing the younger version of themselves.

anyway, more info on Paramore live in KL:
‘Paramore Live in Kuala Lumpur 2010’ is ticketed at RM358 for Rock Zone free standing category and RM268, RM168 & RM98 each for Free Seating category (ticket handling fee included). Early birds will enjoy a 10% discount on all ticket categories purchased from 1st September – 15th September 2010!

Doors will open at 7.00pm and show starts at 8.30pm. Find out for more details at www.rockthisjoint.com.my.

Tickets are available online from AirAsia RedTix at www.airasiaredtix.com and TicketPro at www.ticketpro.com.my, as well as over the counter at Rock Corner and TicketPro outlets.


Monday, September 13, 2010

Pembunuhan Kejam Datuk Sosilawati



apakah namanya blog kalau tak ada berita pasal pembunuhan jutawan kosmetik Datuk Sosilawati Lawiya and tiga individu lain (ya, kena sebut 3 individu yang lain, sebab mostly kita fokus kat Sosilawati je tanpa kita sedar yang sebenarnya, 4 orang yang mati ketika kejadian)? Al-fatihah buat mereka.

the reason here is, 2 akhbar utama berbahasa Melayu dan akhbar tabloid terlaris akan ada headline pasal pembunuhan ini.

Berita Harian - "Senjata cangkuk diguna bunuh Sosilawati." "Jabatan Peguam Negara pastikan suspek terbabit pembunuhan Sosilawati didakwa: Datuk Seri Noh Omar." "Pembunuhan kejam Sosilawati: Dibunuh 10 malam 30 Ogos." "Pembunuhan kejam Sosilawati: Seorang lagi diburu bantu siasatan." "Pembunuhan kejam Sosilawati: Suspek broker tanah RM100 juta." "Pembunuhan kejam Sosilawati: Rakan sukar percaya suspek pembunuh."
Utusan Melayu - "Anak Sosilawati, Erni Dekritawati Yuliana nyaris jadi korban, Tamak punca pembunuhan." "Lagi bukti pembunuhan : Zink lapik tubuh mangsa sebelum dibakar ditemui."
ahli politik pun nak bersuara (baca: publisiti, tunjuk muka, berkempen) macam entry Harian Metro ni - "Muhyidddin kutuk pembunuhan kejam Sosilawati dan tiga lagi individu." "Bakar mayat tak hapus bukti : Polis temui kunci BMW jutawan."

anyway, credit should goes to Harian Metro dululah. sebab aku perasan Harian Metro dulu yang highlight pasal kehilangan Sosilawati.

so, i jump into this midsummer's murder bandwagon.

trust me, dear, i got a reason.

i mean, rumah bekas kekasih saya betul-betul depan bangunan bertingkat-tingkat a.k.a pejabat urusan arwah Datuk Sosilawati, syarikat Nouvelle Visages. masa mula-mula beraya kat sana, baru saja kes perceraian arwah dengan penyanyi, Nas. pelawak Ebby Yus ada datang beraya kat rumah bekas kekasih ni, and we're like, "tender dah bukak ke tu?"

ah, joke aside, i started to hear, "permainan orang kaya ni bahaya betul".

macam mana la kalau saya beraya kat rumah dia tahun ni sambil mengadap bangunan tu? and what our conversation resolve around?



updates: Pembunuhan Sosilawati: Peguam bergelar Datuk, adik dan enam pekerja ditahan.

sumber gambar: Utusan Malaysia

Tiz Zaqyah : Nine Inch Millipedes



saya tak ucap selamat hari raya lagi kat Tiz.

Tiz, selamat hari raya. post la gambar raya awak.... plis..

bagus dia ni, selalu post petikan ayat suci al-Quran. (eh, bukan Diana Rusdi pun buat benda sama ke?)

sesuci sesejuk hatinya bila melihat menatang millipedes tu.



Nine Inch Nails - "Closer To God" cover art! said yours truly.



now i'm sounding like orang tua. and one more post on NIN. i should have post an entry about Made Out of Babies.

random tweet on Rock The World 2011 : Adrenaline



Ariffmasrom ▲riff Masrom
#RTWORLD
2 hours ago Favorite Retweet Reply
»
D Thomas
TwNTowerS_SiX D Thomas
RTWORLD PREMIERE NEW VIDEO,SIX FREESTYLE ,TWIN TOWERS BABY, check my video ya , if u like!!! youtube.com/watch?v=2OTKWF…
5 hours ago Favorite Retweet Reply
»
D Thomas
TwNTowerS_SiX D Thomas
RTWORLD PREMIERE NEW VIDEO,SIX FREESTYLE ,TWIN TOWERS BABY, check my video ya ,if u like!!! youtube.com/watch?v=2OTKWF…
5 hours ago Favorite Retweet Reply
»
CaliforniaYogaSport
CAYogaSport CaliforniaYogaSport
What should we do to celebrate this year?Snowga retreat?event?fundraiser? @Snowboardermag @oakley RTWorld Snowboarding Day December 18, 2011
12 hours ago Favorite Retweet Reply
»
maisu
kurtmaisu maisu
Yeay ! @RockTheWorldMY: Akta Angkasa is officially to perform at Rock The World Adrenaline #RTWORLD
12 Sep Favorite Retweet Reply
»
Creamson
creamsontheband Creamson
“@RockTheWorldMY: Akta Angkasa is officially to perform at Rock The World Adrenaline #RTWORLD” Akta Angkasa!
12 Sep Favorite Retweet Reply
»
AZUREFORJANNE
AZUREFORJANNE AZUREFORJANNE
RT @RockTheWorldMY: Akta Angkasa is officially to perform at Rock The World Adrenaline #RTWORLD
12 Sep Favorite Retweet Reply
»
Rock The World
RockTheWorldMY Rock The World
Akta Angkasa is officially to perform at Rock The World Adrenaline #RTWORLD
12 Sep Favorite Retweet Reply
»
Zulkifli Zefri
evipoz Zulkifli Zefri
i'm for melodramatik.. we play progressive rock .. get preview songs at facebook.com/pages/Melodram….. i wanna play at #RTWORLD@RockTheWorldMY!!!
12 Sep Favorite Retweet Reply
»
maisu
kurtmaisu maisu
#sonicstarradiojamm for #RTWORLD
9 Sep Favorite Retweet Reply
»
gerakangrungebangkit
ggbmalaysia gerakangrungebangkit
@RockTheWorldMY #sonicstarradiojamm for #RTWORLD
9 Sep Favorite Retweet Reply
»
maisu
kurtmaisu maisu
Alternative dangdut post ghazal ambient metak #sonicstarradiojamm for #RTWORLD @ShahrizatJalil @RockTheWorldMY
8 Sep Favorite Retweet Reply
»
maisu
kurtmaisu maisu
#sonicstarradiojamm post grunge/ambient/alternative/whatever for #RTWORLD @RockTheWorldMY
8 Sep Favorite Retweet Reply
»
maisu
kurtmaisu maisu
Touch me I'm grunge this sat at rainhouse,ipoh @postagig #sonicstarradiojamm will play #RTWORLD @RockTheWorldMY #melodisaster #madamme
8 Sep Favorite Retweet Reply
»
maisu
kurtmaisu maisu
#sonicstarradiojamm for #RTWORLD @RockTheWorldMY
8 Sep Favorite Retweet Reply
»
maisu
kurtmaisu maisu
Spamming since I believe we deserved to be there @RockTheWorldMY #RTWORLD #sonicstarradiojamm
8 Sep Favorite Retweet Reply
»
maisu
kurtmaisu maisu
Remember nirvana ? Remember Muse pre origin of symetery ? That's how #sonicstarradiojamm going to be.#RTWORLD @RockTheWorldMY
8 Sep Favorite Retweet Reply
»
maisu
kurtmaisu maisu
Reverbnation/sonicstarradiojamm.check out large number of vids n song.#sonicstarradiojamm #RTWORLD @RockTheWorldMY
8 Sep Favorite Retweet Reply
»
maisu
kurtmaisu maisu
#sonicstarradiojamm for #RTWORLD @RockTheWorldMY ambient grunge band from kuantan pahang
8 Sep Favorite Retweet Reply
»
Goodbye 20th Century
G2Cband Goodbye 20th Century
@RockTheWorldMY Psych Rock and Space Rock? We're here to bring you to the stars ; Goodbye 20th Century! band #RTWORLD
8 Sep Favorite Retweet Reply

Rock The World 2011 and anything in random on Facebook



#
Maizu Kaizumura
akta angkasa akan bermain di Rock The World : Adrenaline !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! with maddame... Melodisaster BOOK MY DATE I'M FUCKING GOING !!! dah lama x excited.
· · September 7 at 10:43pm · Privacy:Shared with: Public

*
*
Panggil Saya Naim, Ijatt Alnico Andress, Edy Amïr and 5 others like this.
*
o
Xmalikx Manipulator gilaaaaa....!!!!
September 7 at 11:06pm
o
Mohd Khairil Johari betul ke news ni? he he
September 7 at 11:49pm
o
Maizu Kaizumura aku cek senipekik tadi haha
September 7 at 11:51pm
o
Mohd Khairil Johari oooo... haha.. itu melo pun dapat jugak ke?
September 7 at 11:52pm
o
Maizu Kaizumura haha ok ape
September 8 at 12:09am
o
Mohd Khairil Johari hehe.. no komen.. :D
yang penting kena pegi tgk akta ngan maddame.. hehe
September 8 at 12:09am · 1 personLoading...
o
Maizu Kaizumura hehe agree tuan kapitan
September 8 at 12:10am
o
Mohd Khairil Johari baiklah tuan presiden.. hehehe
September 8 at 12:10am
o
Edy Amïr perggghhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!
September 8 at 12:54am

#
Cathy Pratcshler
Wall Photos
Name :STONE COLD
HEIGHT: 6-foot-2
WEIGHT: 252 pounds
FROM: Victoria, Texas
SIGNA...TURE MOVE: Stone Cold Stunner
FIRST WWE GAME: WWE War Zone
CAREER HIGHLIGHTS: WWE Champion; Intercontinental Champion; World Tag Team Champion; King of the Ring (1996); Royal Rumble winner (1997, 1998, 2001); WCW U.S. Champion; WCW Tag Team Champion; WWE Hall of Fame Class of 2009

STRIKE POWER : 90/100
AGILITY : 70/100
GRAPPLE POWER: 85/100
ADRENALINE : 80/100
SUBMISSION : 80/100
RECOVERY : 90/100
STRIKE DEFENSE : 90/100
CHARISMA : 100/100
SPEED : 70/100
TAG TEAM : 85/100

OVERALL RATING: 95/100


BIOGRAPHY

Besides being one of the most popular, notorious and rebellious Superstars in the history of WWE, Stone Cold Steve Austin is also a six-time WWE Champion, an Intercontinental and World Tag Team Champion, a three-time Royal Rumble Match winner and King of the Ring winner, among many other distinctions. He has also won the WWE Championship at WrestleMania on three separate occasions, and was a 2009 inductee into the WWE Hall of Fame.

Stone Cold Steve Austin broke into the industry in 1990 in Texas, where he was trained by “Gentleman” Chris Adams. The Texas Rattlesnake’s USWA tenure lasted about a year before he moved on to WCW. There, he won the WCW Television Championship quickly under the moniker of “Stunning” Steve Austin. Though boasting two TV Championship reigns while in WCW, this coveted title wasn’t the only thing Austin had his sights set on. During his WCW tenure, he would also capture the United States Championship — a title made famous by such legends as Ric Flair and Ricky “The Dragon” Steamboat.

In January 1996, Austin received an opportunity to join WWE as Ted DiBiase’s “Million Dollar Champion.” Debuting as “The Ringmaster,” he battled Matt Hardy and Marty Jannetty before experiencing his first WrestleMania (XII) where he defeated Savio Vega. Soon after, “Stone Cold” was born.

In June 1996, The Texas Rattlesnake became King of the Ring, and gave his famous “3:16” speech putting every WWE Superstar on notice. His words gave way to Austin’s WWE destiny, ushering in the Attitude Era. This speech was engrained in the minds of every member of the WWE Universe. And this loner backed up all his talk — pummeling anyone who crossed his path.

Stone Cold’s claims to fame are many, but he is perhaps best remembered for his battles with WWE Chairman Mr. McMahon that began in 1998. The rivalry led to Austin occupying many unique roles outside the ring, including a stint as WWE CEO.

In a memorable moment during his defiance of Mr. McMahon, The Texas Rattlesnake sent the Chairman a message by tossing the Intercontinental Championship into a New Hampshire river. Furious, McMahon stripped Austin of the championship and awarded the gold to The Rock as a “forfeit victory.” The animosity created between Stone Cold and Mr. McMahon based on these events officially marked the start of one of the best-known rivalries in the history of WWE. The two (who would actually briefly align after WrestleMania X-7 to the shock of the WWE Universe) would trade moments of triumph and outrage for the better part of the next two years — constantly trying to make life miserable for the other.

Stone Cold has also had to endure injuries over his career, most notably a broken neck at SummerSlam 1997. Showing his true grit and passion for the business, Austin not only miraculously finished the title match, but captured the Intercontinental Championship. While a neck injury may have forced The Texas Rattlesnake to stop competing in the ring after WrestleMania XIX, it hasn’t kept him from using his signature Stone Cold Stunner on Superstars, celebrities like Donald Trump … and the entire McMahon clan.See More
By: WWE/Tna World
· · September 4 at 3:38am · Privacy:Shared with: Public

*
*
*

#
Purple Haze Studio
ROCK THE WORLD ADRENALINE!! Our annual gig is back....!
Rock The World : Adrenaline
‎10 years running and still going strong, Rock The World is a major household name to music fans of Malaysia's rock scene. Born in 2000, Rock The World has grown to be Malaysian's Biggest and longest running rock music festival. Every year Rock The World showcases the best bands and highlights new and upcoming bands coming through the ranks.
Page: ‎1,263 people like this.
Like · Comment · August 31 at 3:55am

*
*
Azzizul Jabbar likes this.

Sunday, September 12, 2010

raja lawak and anything in random

#
Ahmad Zharif Farhan
Eyh! brrpppppp.... 1 . hahahah .
Raya Tak Jadi 15 Sept 2011 (Johan Raja Lawak & Saiful Apek)
www.youtube.com
Filem keluaran Grand Brilliance yang akan memeriahkan pawagam 15 September ini. Dibintangi oleh Johan Raja Lawak, Saiful Apek dan Dato' Jalaluddin Hassan.
· · 6 minutes ago · Privacy:Shared with: Public

*
*
Pendi Endy likes this.
*

#
Mencari Sesuatu
-menipu dalam melawak,
tetapi niat untuk menghiburkan
seseorang atau pun dalam pertandigan raja lawak.

adakah itu satu dosa? [:^o]
· · 59 minutes ago · Privacy:Shared with: Public

*
*
Ukhti Nur Alifah likes this.
*

#
Alif Najmi
http://www.youtube.com/watch?v=rPh8LFkvdeE&feature=related
Raya Tak Jadi 15 Sept 2011 (Johan Raja Lawak & Saiful Apek)
www.youtube.com
Filem keluaran Grand Brilliance yang akan memeriahkan pawagam 15 September ini. Dibintangi oleh Johan Raja Lawak, Saiful Apek dan Dato' Jalaluddin Hassan.
· · about an hour ago · Privacy:Shared with: Public

*
*
*

#
Saito Fahmi Al-Qadri
Lol..Meet Johan Raja Lawak And His Wife Ozlyn Wati..buying stuff at my shop...Sempoi :D
· · about an hour ago · Privacy:Shared with: Public

*
*
Fiqa Ajay, Zul Majdi, Koperal Kechik and 3 others like this.
*
o
o
Kirin Shordin mmg la lek..ko kan johan junior hahaha?
39 minutes ago
o
Chyeqarl Alhasni poyo ~
39 minutes ago

#
Putra Rockes
Time skulah kan antar karangan.

Murid: nah cgu lalah ku buat ni..Pgi ke mlm ku buat 24hours.
Cgu: owh..Nda ku btanya,bh antar tia.
Murid: cgu mau ceta cali aku ada pulang ni.Baik punya.
Cgu: bh ckp sja cgu dgar.
Murid: jp ah ku fkr eyh,ah..Lubang idung cgu ada spiderman.
Cgu: kan bcali biskita..
Murid: inda eyh,mun ku bcali,msuk tah ku raja lawak.
Cgu: owh..Nda ku btanya.Bh agatah cgu byk kaja ni.
· · about an hour ago via mobile · Privacy:Shared with: Public

*
*
Iradatul Qudus and Putra Rockes like this.
*

#
Man Raja Lawak Fc
HANGAT..Peminat yg ingin bertemu Man Raja Lawak..FANCLUB JEP SEPAH
1. Lokasi di Restoran Tupai-tupai KUALA LUMPUR ( 16 Sept )
2. RM35 Seorang.Semua Orang dipelawa.
4. inbox Sy nama, phone no n alamat rumah.sy akan inbox no akaun..
6. tema hari raya so pakai lah bju MELAYU bagi lelaki dan KURUNG bagi wanita
kita ade game jugak n hadiah so jgn lepaskan pluang
Kepada Peminat yg ingin m'beli baju eksklusif Jep Sepah Fc Tambahan Rm35 sehelai.Thanxx..
· · 2 hours ago · Privacy:Shared with: Public

*
*
Dato' Syg Bie, Siti Muslimah Binti Ismail, Ogo Enough and 5 others like this.
*
o
Siti Nur Izaira Zera terbaik.. join la jgn lepaskan pluang bertemu mereka
2 hours ago

#
Ahmad Shamil
Zizan Raja Lawak feat Dina - Selamat Tinggal (full and lyric)
www.youtube.com
Raja Lawak Theme!!.. Add Me at Facebook... Using This Email.. attacker09@gmail.com.... My Blog... www.ajamboboy.blogspot.com
· · 2 hours ago · Privacy:Shared with: Public

*
*
*

#
Sedu Senung
Zizan Raja Lawak pun dah layan Airmax 90...mane dia layan Cabana.....Cabana bg budak2 rempit baru nk naik boleh la.....hahahaha......
· · 3 hours ago · Privacy:Shared with: Public

*
*
Khun Emy Lya likes this.
*

#
Aspiz Acid
Edisi Khas TV3 - Harga Getah Naik Melambung ( Johan Raja Lawak )
www.youtube.com
Koleksi Lawak -- http://thedetown.blogspot.com/
· · 3 hours ago · Privacy:Shared with: Public

*
*
Permata Biru likes this.
*

#
Muhammad Syafiq
[NEW] Johan Raja Lawak Merepek Sebagai Chef!~
www.youtube.com
Klip video yang dipetik dari Filem Puding Bling Bling (2011) ASTRO Warna. Klip meradu dan merepek dari Johan sebagai ketua tukang masak yang menyamar. Filem ...
· · 3 hours ago · Privacy:Shared with: Public

*
*
*

#
Bear Brick
Zizan Raja Lawak : bro duit raya ? :)
· · 3 hours ago · Privacy:Shared with: Public

*
*
LaLa Sajja likes this.
*
o
Atikah Husin ye ke?
3 hours ago

#
Abby Tarmizi
Layan...
Raja Lawak 5 Minggu 5 Berhenti Berharap johan zizan
www.youtube.com
Raja Lawak musim 5 minggu 5 Berhenti Berharap dengan tema Muzikal komedi oleh Johan dan Zizan.. [iklan] anda ada masalah rambut beruban? atasi secara pantas ...
· · 4 hours ago · Privacy:Shared with: Public

*
*
*

#
Nat Shah
klakar tol la.. mcm bdoh jerrr
Raya Tak Jadi 15 Sept 2011 (Johan Raja Lawak & Saiful Apek)
www.youtube.com
Filem keluaran Grand Brilliance yang akan memeriahkan pawagam 15 September ini. Dibintangi oleh Johan Raja Lawak, Saiful Apek dan Dato' Jalaluddin Hassan.
· · 6 hours ago · Privacy:Shared with: Public

*
*
*

#
Muni Atirah
Mak marah(2x) xbole..ha3..
Raya Tak Jadi 15 Sept 2011 (Johan Raja Lawak & Saiful Apek)
www.youtube.com
Filem keluaran Grand Brilliance yang akan memeriahkan pawagam 15 September ini. Dibintangi oleh Johan Raja Lawak, Saiful Apek dan Dato' Jalaluddin Hassan.
· · 7 hours ago · Privacy:Shared with: Public

*
*
Muni Atirah likes this.
*

#
Kamarudin Mad Aris
09. Raja Lawak - Ustaz Kazim Elias
www.youtube.com
Tarikh: 15/04/2011 Tempat: Masjid Ar-Ridhuan, Hulu Klang Huraian Kitab BAHRU AL-MADZI Jilid 16 siri 09 Dapatkan VCD original terus dari Aliassalam di http://...
· · 7 hours ago · Privacy:

#
Zizan Raja Lawak
Page
1,237,250 people like this.
#
Like
Nabil Raja Lawak
Page
452,505 people like this.
#
Like
Raja Lawak
Page
26,569 people like this.
#
Like
Sepah Raja Lawak
Page
53,328 people like this.
#
Add Friend
Angah Raja Lawak
30 mutual friends
#
Add Friend
Talam Raja Lawak
8 mutual friends
#
Like
Raja Lawak 5
Page
21,005 people like this.
#
Add Friend
Elly Raja Lawak
5 mutual friends
#
Add Friend
Raja Lawak Yus
9 mutual friends
#
Add Friend
Azrul Raja Lawak (Azrul Zaidi)
4 mutual friends

sepah, jozan raja lawak dan dapa saja yang saya perlu untuk refference

#
Azri Huzairi
wakakkaa =p
Raja Lawak 5 - Jozan speaking english.avi
www.youtube.com
http://aminxfreedownload.blogspot.com/ hahah..lawok2..
· · Saturday at 5:31pm · Privacy:Shared with: Public

*
*
*

#
Muhamad Adib Misbah
Raja Lawak 5 - Jozan speaking english.avi
www.youtube.com
http://aminxfreedownload.blogspot.com/ hahah..lawok2..
· · Saturday at 5:27pm · Privacy:Shared with: Public

*
*
Aizat Mahadan and Khaidir Kamaruddin like this.
*
o
Madie Shaari Fuyoooo
Saturday at 10:03pm

#
Muhd Arif Ali
3 BOTTOM OF MY HEART>>HAHAH!
Raja Lawak 5 - Jozan speaking english.avi
www.youtube.com
http://aminxfreedownload.blogspot.com/ hahah..lawok2..
· · Saturday at 3:16am · Privacy:Shared with: Public

*
*
Muhd Arif Ali and Min Smolik like this.
*

#
BF Pokyie
kelakor la ckp orang punteh cam cela...wakkakaka
Raja Lawak 5 - Jozan speaking english.avi
www.youtube.com
http://aminxfreedownload.blogspot.com/ hahah..lawok2..
· · Saturday at 12:15am · Privacy:Shared with: Public

*
*
*

#
Noor Hanidah
abang: mama tgk citer aper tu
mama: citer Raja Lawak
abang : bukan la mama tu kan ZIZAN ngan JOHAN
mama : sori mama ingat abang tak kenal JOZAN...heheheh
· · September 8 at 11:52am · Privacy:Shared with: Public

*
*
A'isy Syeffa likes this.
*
o
o
Noor Hanidah ayom..yup malam tadi layan ngan abang ngan adik..nenek tengok setengah jam pas tu tido..
September 8 at 2:52pm
o
Sis Myra Ar Rahman nenek... apa pown xboleyy!!!!
September 8 at 3:07pm · 1 personLoading...

#
Hafizatul Husna Yahya
Sungguh Lawak.. haha! :D itz nt easy to make da audience laugh bud these guys kill it! ♥ zizan & johan performance..
Raja Lawak 5 - Jozan speaking english.avi
www.youtube.com
http://aminxfreedownload.blogspot.com/ hahah..lawok2..
· · September 6 at 3:04am · Privacy:Shared with: Public

*
*
*

#
Miszx Nia
Sepah Maharaja Lawak
OMG! Sepah Sah Berpecah..

untuk pengetahuan fan Sepah Maharaja Lawak

--> http://mediaserius.com/omg-sepah-sah-berpecah/

tag : Peminat Sepah Maharaja lawak,Sepah Raja Lawak,JoZan Maharaja Lawak,Maharaja lawak 2011: Team Jambu

OMG! Sepah Sah Berpecah | Media Serius
mediaserius.com
Juara Maharaja Lawak, Kumpulan Sepah hari ini mengesahkan bahawa kumpulan itu secara rasminya berpecah setelah tidak lagi mempunyai persefahaman dan masalah peribadi di kalangan anggotanya.
· · September 5 at 4:30pm · Privacy:Shared with: Public

*
*
*

#
Cik VIolet
puloksss
Jo-Zan (raja lawak) - Aku Kaya
www.youtube.com
Kabu (Johan) Dan Kabi (Zizan) Kampung Prima Babak 105... Lakonan Johan dan Zizan Raja Lawak...
· · September 1 at 7:03pm · Privacy:Shared with: Public

*
*
*

#
Sepah Maharaja Lawak
OMG! Sepah Sah Berpecah..

untuk pengetahuan fan Sepah Maharaja Lawak

tag : Peminat Sepah Maharaja lawak,Sepah Raja Lawak,JoZan Maharaja Lawak
OMG! Sepah Sah Berpecah | Media Serius
mediaserius.com
Juara Maharaja Lawak, Kumpulan Sepah hari ini mengesahkan bahawa kumpulan itu secara rasminya berpecah setelah tidak lagi mempunyai persefahaman dan masalah peribadi di kalangan anggotanya.
Like · Comment · September 1 at 2:26pm

*
*
Kyema Rockers, Azizi Smile Dusk, Rodney Mullen Strike and 39 others like this.
*
o

#
Muhamad Aizat Eady
kpd peminat jozan..Maylissa Musfendi n Meriam BulOh
Selamat Hari Raya..! ;)
Johan Raja Lawak - 1 Syawal
www.youtube.com
Diambil dari cerita "Nak balik raya" di Astro Prima. Versi mp3 telah diupload dan didapati di sini... http://infinitesane.blogspot.com/2010/09/101selamat-har...
· · September 1 at 2:36am · Privacy:Shared with: Public

*
*
Maylissa Musfendi likes this.
*
o
o
Muhamad Aizat Eady ‎KaTak Pink lgu ni simple,tu sdap..atok n nenek pun joget lmbak dgr lgu neyh..hehe..:p
September 7 at 12:23pm
o
Muhamad Aizat Eady ‎Meriam BulOh same2..haha..sdap nme yg kaw pnggil aq tu..bnyk la jijat..:p
September 7 at 12:26pm

awek sedap and anything ..... demn,,

#
Izzad Khan
sedap ja dengar awek tu panggil aku "Abaaannggg.." OMG =D
· · 3 hours ago · Privacy:Shared with: Public

*
*
Razz Razaman, Najwa Ramly, Mohd Firdaus Rasyid and 7 others like this.
*
o
o
Izzad Khan ‎Hazwan KataKalu : pm aku nombo hg..
Misai Berjanggut : blom ready lg bro.. misai xbcntum dgn jggut lg..
Mohd Firdaus Rasyid : bunga dok peram kot tugu msa nk lempanq kasut tumit tinggi ja.. ahhahaha..
Suraya Mohd Rashid : td tkena jerami mesin padi sb tu la..
about an hour ago
o
Syah Syara Syazie ehem2 sakit tekak ler..
35 minutes ago

#
Saya Suka Menaip
: Alaaa dia nyanyi live takde lah sedap manaaaa =.="
(Justin Bieber kemain eksaited awek dia perform)

HD Selena Gomez - Love You Like A Love Song Teen Choice Awards 2011 TCA Taylor Swift & Justin Bieber
www.youtube.com
Official MusicVideo : SelenaGomezVEVO Selena Gomez & The Scene - Love You Like A Love Song http://www.youtube.com/watch?v=EgT_us6AsDg&feature=channel_video_t...
Like · Comment · 23 hours ago

*
*
Prince Terraraki Xii, Haziqah Iyka, Ain Nabila Yussof and 2 others like this.
*

#
Abbie Boo II
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000526376987 . Budak ni tak sedar diri agaknya , sedap mulut dia ckp awek aku rm20 . Dia tu ? Maybe dia sedih kut sebab awek dia sendiri murahan or bohsia ke . and dia jeles dgn awek aku ni . Ahaha . Fuck u man . Tengok diri sendiri dulu ehhh baru ckp orang . Puiii !
Nabil Zahid
· · Saturday at 8:35am · Privacy:Shared with: Public

*
*
Siti Amira Razaman, Muhammad Faiq, Jazlin' Nasuha and 10 others like this.
*
o
o
Nurzafirah Fyra Afiq seret jewp muke mamat tuh kat tar .
Saturday at 9:52am · 1 personLoading...
o
Muhammad Faiq lek sabar2...
Saturday at 3:39pm

#
Zubair Ahmad Yani
Sedap lak lagu awek si Bieber ni.....huhu...
Selena Gomez & The Scene - Love You Like A Love Song
www.youtube.com
To download "Love You Like A Love Song" visit http://www.smarturl.it/lovesong
· · Saturday at 2:05am · Privacy:Shared with: Public

*
*
*

#
Faiz Slam
tgh dok sedap cilop kekiri kekanan time jem dpn IOI mall td,tayar bleh meletop..awek naik kete 4ekor 2 bleh plak ketawa siap bkak cermin..malu giler sial!!!! Nasib baek brake pkai BREMBO..klu x,mau cium jalan tar...
· · Friday at 6:41pm via BlackBerry · Privacy:Shared with: Public

*
*
Ridhuan Shah, Eira Zahira and Mokhtar Pakwan like this.
*
o
o
Ridhuan Shah mana lg malu.. Skurang2nya full face 2 dh ckup tebal tok nko.. Ho3... 2la,bli ag tiub murah kt sentul.. Bli kt kdai mat dog jek..
Saturday at 12:15am
o
Faiz Slam Hahaha..
Saturday at 1:12am

#
Hazni Anie
Wall Photos
kenape tak nak tutup aurat???

"sebab xready"..."sbb ikut trend"

"aku bukan bun...uh orang pun"

"besar sgt ke salah aku"

"xsemestinye yg pakai tudung tu baik.."

"dont judge a book by its cover"

okay..cube bace ni..

Assalamualaikum WBT.

Apa kita nak jawab, kalau kita tegur adik kita, kawan kita, awek kita, bini kita dan sesiapa sahaja makhluk yang bernama perempuan yang wajib menutup aurat. Aku jenguk-jenguk beberapa forum budak-budak baya aku, portal-portal budak matriks, maka aku jumpa satu persoalan yang menyatakan " Don't Judge a Book by It's Cover". Pendek ceritalah, dia nak kata janganlah kita nak kata mereka yang tak tutup aurat sebagai makhluk yang jahat, ataupun yang tutup aurat ni konon-konon hamba Allah yang taat. Lebih kurang gitulah maksudnya.

Sekali dia cakap macam tu, mesti kita yang nak tegur tu rasa tercabar (yeke?). Tapilah aku rasalah, apa diorang kata nonsense macam budak tak pergi sekolah. Oi! Takkanlah orang nak buat cover kitab hadith, tafsir, buku matematik, bahasa melayu ect dgn gambar perempuan tengah posing gila menggoda menggoncang iman. Kau pernah nampak ke buku-buku tu disaluti gambar-gambar bogel.

Kalau ikut otak budak-budak yang macam tu, makanya halallah kita nak buat cover buku-buku tu dengan gambar porno, betul tak wahai insan-insan feminis sekalian?. Allah dan bagi akal tu, gunalah sikit. Orang kafir pun tak fikir macam tu. Takdenye orang kafir, atau sami kat kuil tu nak balut kitab agama diorang dengan gambar bogel, porno, lucah etc. Ni insan-insan feminis yang konon otak maju menggunakan istilah yang tak relevan ' Don't Judge A Book By It's Cover.

Maka berkokoklah mereka berkata, meh kita lihat, tengak budak-budak tutup aurat pun buat maksiat gak. Tengok kat taman bunga, dok main ringan-ringan dengan balak lagi. Siap tangan balak merayap bawah tudung. Tu baru ringan-ringan, ada yang sampai dah tahap 'berat-berat', takkan dah lupa kot cerita seks gadis bertudung dalam internet dulu!!
Maka berseronoklah insan-insan yang mahu mempertahankan promosi murahan tubuh mereka. Apa lah budak-budak feminis ni (dan orang yang nak perjuang hak asasi peribadi sampai berbogel pun boleh)?

Memanglah ada budak yang tutup aurat buat maksiat. Habis tu kau nak pukul rata yang pakai tutup aurat buat maksiat, jadi kesimpulan jangan tutup aurat? Apalah singkat benar pemikiran kamu wahai insan-insan yang konon berfikiran maju.Kalau kau nak berjaya dalam pelajaran, kau nak banding diri kau dengan budak yang asyik tak lulus periksa ke atau kau nak banding dengan budak yang result selalu gempak? Kalau kau nak berjaya dalam perniagaan, kau nak banding dengan orang yang asyik makan gaji, atau orang yang dah kaya-raya dengan perniagaannya. Jadi, pendek kata, kalau kau nak berjaya, maka bandingkanlah dengan orang yang lebih berjaya daripada kau. Jadi, dah kau pergi banding diri kau dengan budak-budak yang tutup aurat yang tak reti jaga maruah apsal? Pergilah banding diri kau dengan budak-budak yang tutup aurat, yang jaga maruah, pendek kata budak-budak yang jaga tatatusila agama dan baik akhlak peribadinya. Takkan tu pun tak reti. Benda mudah kau cari jalan pusing sana, pusing sini, konar sana, konar sini.

Oklah. Aku nak buat sedikit perbandingan. Dialog yang aku reka antara seorang polis dengan penagih dadah:

Polis: Kau tahu tak hisap dadah ni tak elok. Merbahaya. Blalalala. Boleh dihukum blablabla.

Penagih dadah: Eh polis. Macamlah orang yang tak hisap dadah tu baik sangat. Ada yang gak yang bunuh orang, rogol anak orang!

Dialog polis dengan pembunuh:

Polis: Yang kau bunuh dia buat apa. Kau tahu tak, zalim perbuatan kau tu.

Pembunuh: Hek elleh. Macamlah manusia yang tak bunuh orang tu baik sangat. Aku bunuh je. Ada manusia tu tak bunuh orang tapi dia rogol anak sendiri, liwat anak orang, dera bini sendiri. Lagi zalim apa!

Jadi apa kesimpulannya: Aku tahulah nak tutup aurat tu bukan tugas aku nak paksa. Aku kalau budak yang tak nak tutup aurat tu jawab "Insya-Allah, bila sampai masa saya tutup aurat" sedap sikit telinga aku dengar. Takpun, " Terima Kasih ye sebab nasihatkan saya". Tak pun kalau korang tak nak jawab apa-apa kat orang yang nasihat korang tu, senyap-senyap dahle. Janganlah bagi alasan bodoh macam tu.

Ini juga satu peringatan dekat manusia yang mahu menasihati mereka. Janganlah kurang ajar sangat pergi cakap "Kau ni apa tak tutup aurat, nama je selalu solat, baik tak yah solat". Hei, siapa ajar kau buat macam tu. Dia tak tutup aurat kes lain, dia solat kes lain. Tu kira elok dia solat, kalau dia tak solat langsung? Jadi, bila nak tegur jangan babitkan hal lain, kalau dia silap bab aurat, tegur bab aurat jelah. janganlah pergi bukak bab lain. Aku cakap macam ni sebab aku selalu dengar orang cakap " Kau ni sia-sia jelah solat, aurat kau bukak gak depan bukan mahram", " Kau ni baik kau bukak jelah tudung kau tu, macam aku tak tahu pagi tadi kau tak solat Subuh" dan lain-lain. Janganlah buat macam tu, sebab satu silap dia kau nak balun semua peribadi dia.See More
By: Al-Qur'an Kitab Kesayanganku.Islam Agama Kesayanganku.
· · Friday at 6:27pm · Privacy:Shared with: Public

*
*
*

#
Abell Winnabell
aQW CHAU LUK k...bubye....hari2 hujan2x mna than...wakakakkaaaa....law pluk awek pnya larh sedap...hahhahaaaaaaa
· · Friday at 4:52pm · Privacy:Shared with: Public

*
*
Leiaa Sasaqq Wrockscremo, Winwin WinnAbell and MOhd Mazley like this.
*
o
Winwin WinnAbell haha
Yesterday at 2:07pm

#
Hafiz Raziman
pg ni brk1st ns lemak...sedap..awek aku blanje.saket perot Syg se nk berak..
· · Friday at 9:59am via mobile · Privacy:Shared with: Public

*
*
Hilmi Jasni, Tharie Soejarkasih, Nur Amirah Sofiea and 2 others like this.
*
o
o
Lily Aishiteru hahah
Friday at 11:52am
o
Hafiz Raziman toya_syg la nsi lemak aym boh.. Kahkah

tary_ :-) toing!! Toing!!

Lily_preeettt..
Friday at 3:56pm · 1 personLoading...

#
Alif Asyraf
smlm awek mbe sy ckap kt mbe sy
"awk cute.awk kuat,awk gagah,awk suara sedap"
ble bce msej 2...jeles dgr...
· · September 8 at 6:12pm · Privacy:Shared with: Public

*
*
SOlidas AOi, Cinda Syuhada and Remy Sizuka like this.
*
o
o
Akmal Wahid gedik tak gna
September 8 at 6:34pm
o
Alif Asyraf hahaha...spew yg gedik
September 8 at 6:41pm

#
Syafik Way
bila nak berborak dengan awek orang je mesti pakwe dia tak puas hati , kalau nak berborak dengan bini orang lagi lah buat suaminya marah . habis tu cari yang single je lah , yang single kalau cantik sangat takut dah ada pakwe . al-maklumlah orang cantik . So cari lah orang tak berapa nak cantik tapi sedap mata memandang , dengan itu kehidupan kita always bahagia hendaknya . Insya -Allah .
· · September 8 at 6:11pm · Privacy:Shared with: Public

*
*
Eiza Ibrahim, محمد اشرف علي, Nurul Fatihah and 45 others like this.
*
o

#
Rush Flynn
alahh aku beli nasi lemak kat situ pon sebab awek yg jual tu lawa gilerr kot . nasi lemak dia takde laa sedap mane . Ehh ! nasi lemak dia ? i mean nasi lemak mak dia . . . . jual tuhh . Bkn nasi lemak dia . Haha dia punya taktau laa . Hahahahah !
#lucahsikit
· · September 8 at 1:43pm · Privacy:Shared with: Public

*
*
Ain Hoh Sabri and Izaty Hanny like this.
*
o
Haiqal Zamri mesti yg kt tepi lombong tu~~...
September 8 at 2:20pm

#
Tontolou Sabah
uhh...sedap la gosok2 kpala kote ni.i nk lancap jp..nk cri awek yg nk webcam sex...
· · September 7 at 4:42pm · Privacy:Shared with: Public

*
*
*

#
Awang Loceh
Bila dijilat dia puas.. bila kuar masuk.. tak tau lak sedap ker tak.. Teringgat kat awek lama.. kalau bole hari2 dia nak..cari sampai ke rumah..
· · September 6 at 2:13pm · Privacy:Shared with: Public

*
*
Mimie Adiera likes this.
*

#
Anje Fairy's
UNTUK SI BETINE : name sedap, muke cantek cam cine tp duk cuit2 bf aku kenapa! sedar sikit, kau tuh awek orang! bf kau pulak mbe2. takpayah lhaa kau nk good2. yang lepas tu lepas lhaa.
UNTUK SI JANTAN : muke hensem, tapi cmnie ke cara kau ajar awek kau hormat orang? cmnie ke kau jage awek kau? aku xpena nak ggu hidup korang, tp awek kau tuh dh melampau! jage lhaa siket awek kau, buat malu jea perangai camtu.
· · September 6 at 2:03pm near Sentul · Privacy:Shared with: Public

*
*
Nur Kasih, Nur Amoyy, Amy StriOus and 24 others like this.
*
o

#
Hafizi Fizi
ap da semua status pasal cinta
geli ak membaca nye...citer la pasal benda lain...
nie tak citer psai bf kena tembak la,
awek lari la....aduh x paham aku....
len kali korg citer la yang bez2 sikit sedap gak ak membaca nye....okay....
· · September 5 at 1:33am · Privacy:Shared with: Public

*
*
Eina Momo, Apit Aniss, Muhammad Amirul and 2 others like this.
*
o
Hafizi Fizi kak baby...asal nak like cube akak wat status bez2 plak...
September 5 at 1:34am

seks melayu and anything in random

#
Syazwan Johan
[PENGAKUAN] Remaja Perempuan Melayu Ketagih Seks | Media Jer!
www.mediajer.com
Media Jer! -
· · 9 hours ago · Privacy:Shared with: Public

*
*
Ulat Beluncas likes this.
*

#
Mohd Putera Adieka
mudoh sgt kot KL gk..
Remaja Perempuan Melayu Ketagih Seks. Betul Ke ?
www.gempak.org
Mengaibkan apabila semakin ramai remaja perempuan beragama Islam di negara ini kehilangan dara pada usia muda.
· · 23 hours ago · Privacy:Shared with: Public

*
*
*

#
Ahmed Akmal Aws
[PENGAKUAN] Remaja Perempuan Melayu Ketagih Seks | Media Jer!
www.mediajer.com
Media Jer! -
· · Yesterday at 11:12pm near Kajang · Privacy:Shared with: Public

*
*
Gpms Negeri Melaka and Mohd Marwan Abu Kasim like this.
*

#
Mohd Hilmi
bale bale.....
Remaja Perempuan Melayu Ketagih Seks. Betul Ke ?
www.gempak.org
Mengaibkan apabila semakin ramai remaja perempuan beragama Islam di negara ini kehilangan dara pada usia muda.
· · Yesterday at 5:32pm · Privacy:Shared with: Public

*
*
Jakey Rack likes this.
*

#
Izzy Jammed
Sebagai renungn bersama... Umat akhir zaman
[PENGAKUAN] Remaja Perempuan Melayu Ketagih Seks | Media Jer!
www.mediajer.com
Media Jer! -
· · Saturday at 3:49pm · Privacy:Shared with: Public

*
*
Muhammad Safrie likes this.
*
o
Princess Dewi Shira ish2x ap nk jd la zmn skng
Saturday at 4:28pm · 1 personLoading...

#
Hazni Anie
Wall Photos
kenape tak nak tutup aurat???

"sebab xready"..."sbb ikut trend"

"aku bukan bun...uh orang pun"

"besar sgt ke salah aku"

"xsemestinye yg pakai tudung tu baik.."

"dont judge a book by its cover"

okay..cube bace ni..

Assalamualaikum WBT.

Apa kita nak jawab, kalau kita tegur adik kita, kawan kita, awek kita, bini kita dan sesiapa sahaja makhluk yang bernama perempuan yang wajib menutup aurat. Aku jenguk-jenguk beberapa forum budak-budak baya aku, portal-portal budak matriks, maka aku jumpa satu persoalan yang menyatakan " Don't Judge a Book by It's Cover". Pendek ceritalah, dia nak kata janganlah kita nak kata mereka yang tak tutup aurat sebagai makhluk yang jahat, ataupun yang tutup aurat ni konon-konon hamba Allah yang taat. Lebih kurang gitulah maksudnya.

Sekali dia cakap macam tu, mesti kita yang nak tegur tu rasa tercabar (yeke?). Tapilah aku rasalah, apa diorang kata nonsense macam budak tak pergi sekolah. Oi! Takkanlah orang nak buat cover kitab hadith, tafsir, buku matematik, bahasa melayu ect dgn gambar perempuan tengah posing gila menggoda menggoncang iman. Kau pernah nampak ke buku-buku tu disaluti gambar-gambar bogel.

Kalau ikut otak budak-budak yang macam tu, makanya halallah kita nak buat cover buku-buku tu dengan gambar porno, betul tak wahai insan-insan feminis sekalian?. Allah dan bagi akal tu, gunalah sikit. Orang kafir pun tak fikir macam tu. Takdenye orang kafir, atau sami kat kuil tu nak balut kitab agama diorang dengan gambar bogel, porno, lucah etc. Ni insan-insan feminis yang konon otak maju menggunakan istilah yang tak relevan ' Don't Judge A Book By It's Cover.

Maka berkokoklah mereka berkata, meh kita lihat, tengak budak-budak tutup aurat pun buat maksiat gak. Tengok kat taman bunga, dok main ringan-ringan dengan balak lagi. Siap tangan balak merayap bawah tudung. Tu baru ringan-ringan, ada yang sampai dah tahap 'berat-berat', takkan dah lupa kot cerita seks gadis bertudung dalam internet dulu!!
Maka berseronoklah insan-insan yang mahu mempertahankan promosi murahan tubuh mereka. Apa lah budak-budak feminis ni (dan orang yang nak perjuang hak asasi peribadi sampai berbogel pun boleh)?

Memanglah ada budak yang tutup aurat buat maksiat. Habis tu kau nak pukul rata yang pakai tutup aurat buat maksiat, jadi kesimpulan jangan tutup aurat? Apalah singkat benar pemikiran kamu wahai insan-insan yang konon berfikiran maju.Kalau kau nak berjaya dalam pelajaran, kau nak banding diri kau dengan budak yang asyik tak lulus periksa ke atau kau nak banding dengan budak yang result selalu gempak? Kalau kau nak berjaya dalam perniagaan, kau nak banding dengan orang yang asyik makan gaji, atau orang yang dah kaya-raya dengan perniagaannya. Jadi, pendek kata, kalau kau nak berjaya, maka bandingkanlah dengan orang yang lebih berjaya daripada kau. Jadi, dah kau pergi banding diri kau dengan budak-budak yang tutup aurat yang tak reti jaga maruah apsal? Pergilah banding diri kau dengan budak-budak yang tutup aurat, yang jaga maruah, pendek kata budak-budak yang jaga tatatusila agama dan baik akhlak peribadinya. Takkan tu pun tak reti. Benda mudah kau cari jalan pusing sana, pusing sini, konar sana, konar sini.

Oklah. Aku nak buat sedikit perbandingan. Dialog yang aku reka antara seorang polis dengan penagih dadah:

Polis: Kau tahu tak hisap dadah ni tak elok. Merbahaya. Blalalala. Boleh dihukum blablabla.

Penagih dadah: Eh polis. Macamlah orang yang tak hisap dadah tu baik sangat. Ada yang gak yang bunuh orang, rogol anak orang!

Dialog polis dengan pembunuh:

Polis: Yang kau bunuh dia buat apa. Kau tahu tak, zalim perbuatan kau tu.

Pembunuh: Hek elleh. Macamlah manusia yang tak bunuh orang tu baik sangat. Aku bunuh je. Ada manusia tu tak bunuh orang tapi dia rogol anak sendiri, liwat anak orang, dera bini sendiri. Lagi zalim apa!

Jadi apa kesimpulannya: Aku tahulah nak tutup aurat tu bukan tugas aku nak paksa. Aku kalau budak yang tak nak tutup aurat tu jawab "Insya-Allah, bila sampai masa saya tutup aurat" sedap sikit telinga aku dengar. Takpun, " Terima Kasih ye sebab nasihatkan saya". Tak pun kalau korang tak nak jawab apa-apa kat orang yang nasihat korang tu, senyap-senyap dahle. Janganlah bagi alasan bodoh macam tu.

Ini juga satu peringatan dekat manusia yang mahu menasihati mereka. Janganlah kurang ajar sangat pergi cakap "Kau ni apa tak tutup aurat, nama je selalu solat, baik tak yah solat". Hei, siapa ajar kau buat macam tu. Dia tak tutup aurat kes lain, dia solat kes lain. Tu kira elok dia solat, kalau dia tak solat langsung? Jadi, bila nak tegur jangan babitkan hal lain, kalau dia silap bab aurat, tegur bab aurat jelah. janganlah pergi bukak bab lain. Aku cakap macam ni sebab aku selalu dengar orang cakap " Kau ni sia-sia jelah solat, aurat kau bukak gak depan bukan mahram", " Kau ni baik kau bukak jelah tudung kau tu, macam aku tak tahu pagi tadi kau tak solat Subuh" dan lain-lain. Janganlah buat macam tu, sebab satu silap dia kau nak balun semua peribadi dia.See More
By: Al-Qur'an Kitab Kesayanganku.Islam Agama Kesayanganku.
· · Friday at 6:27pm · Privacy:Shared with: Public

*
*
*

#
Putra Odin Odin
Panduan dan Cerita Seks Melayu: Kak Ana Gersang-cerita seks
panduanseks.blogspot.com
· · September 8 at 2:03pm · Privacy:Shared with: Public

*
*
*

#
Hazira Yusof
Wall Photos
Kes Cerai Kini Mencecah 75,299



Berdasarkan petikan akhbar Utusan Malaysia 3 ...Mac 2009, memaparkan kadar perceraian di Malaysia meningkat mendadak mencecah 75,299 kes. Kadar tertinggi di Johor, manakala kadar terendah di Perlis. Apakah trend perceraian ini disebabkan terikut-ikut dengan selibriti tanah air kita? Ini dikeranakan ramai masyarakat Malaysia khususnya orang Melayu, akhir-akhir ini sering menghabiskan masa di hadapan TV. Mengikut kajian yang dibuat sesaorang itu menghabiskan masanya di hadapan TV sekurang-kurangnya empat jam dalam sehari semalam. Maka selibriti yang sering muncul di kaca TV diminati dan menjadi idola. Berlebih lagi apabila kisah perceraian rumah tangga selebriti ini diikuti oleh peminat. Antara kisah perceraian yang sering dipaparkan akhir-akhir ini ialah kes perceraian Nash, Nora Danish, Seri Bayu dan Erema, AC Mizal, Beego serta Abby dan Norman Hakim. Sama ada perceraian itu baru berlaku atau masih dalam perbicaraan mahkamah, kisah perceraian selebriti -selebriti ini menjadi topik yang paling diikuti oleh masyarakat. Mengikut pandangan Penasihat Majlis Agama Islam Johor juga bekas Mufti Johor Datuk Nooh Gadut, punca perceraian yang begitu ketara adalah kerana perbelanjaan kahwin dengan cara berhutang. Katanya ianya membebankan pasangan selepas berkahwin dan lansung berlaku perceraian. Pandangan ini mungkin ada betulnya jika dilihat disatu sudut. Namun kita faham bahawa ini adalah pandangan peribadi beliau. Dalam akhbar Berita Harian 3 mac 2009 juga hari yang sama memaparkan satu kajian penyelidikan di London membonkar rahsia perkahwinan berpanjangan melalui 4 kali ciuman sehari, hubungan seks 3 kali seminggu dan berkongsi dua hobi dengan cara memeluk pasangan 3 kali setiap 24 jam serta mengucap kata-kata “ Saya sayangkan awak” sekurang-kurangnya sekali sehari. Ini boleh memanjangkan usia perkahwinan. Betul ke ? Mungkin betul di satu-satu sudut. Tapi itu kajian ke atas masyarakat Barat yang sememangnya jauh dari unsur-unsur keagamaan. Kalau di perhatikan ianya lebih kepada persoalan ‘nafsu’. Namin salahkah kita berbuat demikian? Jawabnya tidaklah salah asalkan bersesuaian dan bertempat. Bagi penulis punca sebenar kadar perceraian meningkat tinggi adalah kerana kekurangan penghayatan agama di dalam rumah tangga orang –orang Islam ditambah pula dengan suasana yang tidak islamik di dalam masyarakat Islam sekarang ini. Suasana di dalam rumah tangga orang-orang Islam sememang sudah seperti rumah tangga orang-orang yang bukan Islam. Penuh dengan kegelapan dan tidak ada cahaya dari Al Quran dan Hadis Nabi saw. Solat tidak didirikan , Al Quran tidak dibaca. Suasani ‘ta’lim wa ta’lum’ tidak lagi ujud. Hasilnya adalah kegelapan yang memanjang. Boleh kah suami berlaku lunak dan si isteri berlaku taat. Seperti mana firman Allah swt : "Dan, di antara tanda-tanda kekuasaan-Nya, bahawa Ia menciptakan untuk kamu, isteri-isteri dari jenis kamu sendiri, supaya kamu berasa tenang dengannya dan dijadikan di antara kamu perasaan belas dan berkasih sayang. Sesungguhnya yang demikian itu mengandungi keterangan-keterangan bagi orang yang berfikir." (ar-Ruum: 21) Ujudnya ketenangan, belas dan kasih sayang dalam rumah tangga apabila suasana (amalan agama) di praktikan di dalam rumahtangga bekenaan. Selama amalan agama tidak dipraktikan selama itu kita akan dapati krisis, pergaduhan serta perceraian akan berlaku dihujungnya walau pun pada awalnya nampak cantik dan bahagia. Selama agama tidak ada pada ketua keluarga selama itu si suami tidak akan boleh mentadbir dan memimpin rumahtangga berkenaan. Kerana si suami terjauh dari sifat-siafat mulia yang terhasil dari amalan agama.


Sebagaimana sabdaan Nabi saw :"Sebaik-baik kalian adalah yang paling baik terhadap isterinya dan saya adalah orang yang paling baik terhadap isteri." (Hadis riwayat Tabrani dan Tirmidzi) Orang yang berlaku baik terhadap isteri dianggap orang yang terbaik oleh Nabi saw. Bagaimana boleh berlaku baik terhadap istari kalau terjauh dari amalan agama. Amalan agamalah yang menghasilkan akhlak mulia. Bila ada nilai-nilai agama pada kedua pasangan barulah akan terhasil rumah tangga yang bahagia dan memanjangkan usia perkahwinan.See More
By: KELAB QASEH SAYANG
· · September 7 at 12:00pm · Privacy:Shared with: Public

*
*
*
o
o
Hazira Yusof ‎(pembetulan.. buat kawan tak takut (mcm ko), tp bile da serius takut seyh!!!)
September 7 at 1:26pm
o
Zuhaili Yahya kalo ko xbuat p'betulan pun aku phm... yg aku ckp tu kebiasaan, dah kawen tu pandai2 la balance, keje & umah tangge,huu ;)
September 7 at 2:35pm

#
Ariff Hj Tahir
Mamluk Qalawun's Photos
NI FAKTA YA, BUKAN AUTA MCM HARAKAH DAN MALAYSIAKINI YAA....TUDIAA!! Fakta seben...ar sejarah yang disembunyikan! Kenapa Mat Indera bukan pejuang kemerdekaan!


Terima kasih kepada tukang komen yang menyenaraikan fakta-fakta penting, Mc rasa fakta ini sesuai dengan senario sekarang, apabila ada pihak yang mula mahu mendewakan komunis sebagai pejuang kemerdekaan.

Kata-kata Mat Sabu adalah benar apabila menganggap Tok Janggut yang membunuh polis Melayu bernama Sarjan Che Wan semasa penjajahan British sebagai pahlawan Melayu, kenapa kita tidak boleh anggap Mat Indera (ahli komunis Melayu dlm Rejimen ke-4 PKM yg diketuai oleh Goh Peng Tun & menyerang balai polis Bukit Kepong) sebagai pejuang kemerdekaan? BETUL JUGA, ADA KEBENARANNYA.

Juga baca artikel berikut, BETUL JUGA, ADA KEBENARANNYA.

Tetapi, jadilah umat Islam, bangsa Melayu & warga Malaysia yang mempunyai Emotional Intelligence & bukan berotak udang. Kenapa?

SEBAB PERTAMA: Inilah antara “spin” emosi & fakta yang dimainkan oleh DAP untuk dapatkan sokongan bangsa Melayu bagi memangkah parti mereka dlm PRU-13.

SEBAB KEDUA: DAP tahu, memang mustahil & amat sukar utk org Melayu pangkah parti roket kerana track record PAP di Singapura dlm melenyapkan identiti bangsa Melayu serta melemahkan agama Islam. Maka, Mat Sabu (aka Rashid Maidin) yg merupakan Timbalan Presiden PAS (hasil kejayaan memecahkan undi golongan ulamak – Ustaz Nasharudin vs Ustaz Tuan Ibrahim) merupakan gunting dlm lipatan utk divert undi Melayu khususnya penyokong PAS/PKR secara total kpd DAP.

********************************

Berbalik kpd fakta sejarah yg diputar-belitkan:

FAKTA PERTAMA: Tok Janggut memang pahlawan Melayu kerana beliau menentang penjajahan British pd tahun 1915, termasuklah polis Melayu yg menjd barua British.

FAKTA KEDUA: Jepun melalui Jeneral Itogaki menyerah kalah kpd Pihak Berikat pd 12 Sep 1945 di Singapura.

FAKTA KETIGA: Sebelum kedatangan semula British, PKM telah melaksanakan peraturan berikut (shg lahir beberapa pahlawan Melayu yg menentangnya spt Panglima Salleh):
1) Mengutip cukai yg tinggi drpd penduduk.
2) Memaksa penduduk menyerahkan hasil tanaman & ternakan kpd PKM.
3) Menculik & memaksa penduduk menjd anggota PKM.
4) Menyerang kampung & membunuh orang awam yg tidak berdosa tanpa alasan khususnya melalui penubuhan Mahkamah Rakyat.
5) Melarang orang Islam mengerjakan ibadah khususnya solat berjemaah.

Nota #1: PKM (aka MPAJA, Bintang Tiga, Bucu Tiga) yg ditubuhkan pd 30 Apr 1930 di Singapura dgn kehadiran Ho Chi Minh adalah rebranding drpd Parti Komunis Nanyang yg juga ditubuhkan di Singapura pd tahun 1922. Fahaman asas PKM adalah berlandaskan kpd ideologi Karl Marx iaitu “religion is the opium of the people” atau dgn kata lain berjuang utk penubuhan sebuah negara atheist.

Nota #2: Sepanjang pemberontakan PKM dari 16 Jun 1948 shg 31 Julai 1960, sejumlah korban (tidak termasuk yg cedera) adalah seramai 2,947 anggota Polis Persekutuan Tanah Melayu, 1,478 Pasukan Keselamatan & 4,668 orang awam (yg berjaya dikenalpasti).

FAKTA KEEMPAT: Penubuhan Malayan Union antara tahun 1946-1947 yg membolehkan British menjajah secara total dgn menggabungkan semua negeri-negeri Selat, Bersekutu & Tidak Bersekutu telah ditentang oleh orang-orang Melayu.

FAKTA KELIMA: Persekutuan Tanah Melayu telah ditubuhkan pd 21 Jan 1948 sbg persediaan utk kemerdekaan & dianggap sbg negeri naungan British (bukan lagi negeri jajahan British & juga tidak tertakluk kpd Queen of England). Tujuan adalah utk menyekat penyebaran pengaruh komunis di Tanah Melayu selari dgn perang dingin yg bermula pd tahun 1947.

FAKTA KEENAM: Balai polis Bukit Kepong diserang oleh segerombolan 180 anggota PKM yg turut disertai oleh Mat Indera pd 23 Feb 1950 telah mengorbankan 14 anggota pasukan Polis Persekutuan Tanah Melayu yg telah ditubuhkan pd tahun 1948. Diulang semula … Polis Persekutuan Tanah Melayu BUKANNYA Polis Malayan Union (ditubuhkan pd tahun 1946) atau Polis Negeri-Negeri Melayu Tidak Bersekutu (ditubuhkan utk negeri Kelantan pd tahun 1909 – Sarjan Che Wan yg telah dibunuh oleh Tok Janggut).

Sekian, ingatlah “spin” emosi & fakta ttg Loji Nuklear Lynas, video seks DSAI, tanah FELDA dsb. Berhati2lah dgn kewujudan dajal diakhir zaman.

McTheory:
Spin fakta sejarah bagi mereka yang berniat jahat untuk mengugat keamanan negaraSee More
By: Mamluk Qalawun
· · September 6 at 4:09pm · Privacy:Shared with: Public

*
*
*

#
Linjan Idin
Awek Melayu Yang Lucah & Nak Seks
gdata.youtube.com
http://www.pancutkanisteri.com/ learn how to make your wife or girl pancut sedap teknik rahsia cara buat isteri anda pancut kalah lelaki jauh dan kuat terpancut ejakulasi Awek Melayu Yang Lucah & Nak Seks
· · September 5 at 1:08pm · Privacy:Shared with: Public

*
*
*

#
Tasha Fareez
betul ke ni
Abang Hebat Diranjang | Seks Melayu
seks2u.com
Kebanyakkan kaum wanita tidak mengutamakan paras rupa dan fizikal seorang lelaki sebaliknya hebat diranjang adalah permata yang paling berharga buat mereka.
· · August 29 at 4:56pm · Privacy:

hana tajima and anything in random

#
Strowberi Shop
Masih belom terlambat untuk bergaye ke openhouse,jom gayekan style Hana Tajima,pasti ramai yg terpesona...murah2 je...:)
Shawl Sateen plain inspired by Hana Tajima
Hi guys,i'Allah paling lewat esok,Strowberi Shop akan update our new stuff,shawl... sateen Hana Tajima..sgt cantek,comfy and for sure it will make ure more gorgeous..got 20 colours all..stay tuned...!!xoxo,love ya..♥See More
Colour may slightly different due to camera lighting..,hepi shopping guys..:) RM 18 (BUY 2 PCS RM30) CODE : OREDI STATED AT THE PIC BASED ON COLOUR...:) *no backout buyer *no reservation berminat,please isi form at http://wwwfancyshop.blogspot.com/
By: Strowberi Shop
Like · Comment · 13 minutes ago

*
*
*

#
Noviana Setiawan
mengucapkan syahadat di usia 17,,jd trendsetter fashion muslimah di dunia usia 23,,cantik dan syariat,,kerrreeeen,,
ngFans bgt sm Hana Tajima,,
· · 30 minutes ago near Mojokerto, Indonesia · Privacy:Shared with: Public

*
*
*

#
Muchammad Gumilang Pramuwidyatama
Siapa yang tidak tau Hana Tajima?? :D hijabi dari Inggris ini sangat fashionable dan berbakat..check about her gorgeous style on our blog post!
Hana Tajima Hijab Style | Hijab Land Blog | Hijab Land Blog
blog.hijabland.com
Check about Hana Tajima Style on Hijab Land Blog!
· · about an hour ago · Privacy:Shared with: Public

*
*
*

#
Kamelia Wee
¤•.•¤ Satin Shawl Hana Tajima ¤•.•¤
Now For Sale ¤•.•¤Soft S
atin and comfortable ¤•.•¤ PM me for i
nfo and order form... :::...::: EnJoy ShOpiN
k
:::...:::
· · about an hour ago near Kuala Lumpur · Privacy:Shared with: Public

*
*
Suff Sattar, Nurfarahin Zainol and Bella Zulkarnain like this.
*

#
Yeah Yeah Rajib
nak cam hana tajima tak???
hana tajima hijab style 1
www.youtube.com
this my 1st time do tutorial..i want this to be perfect but you know..when we want it to be perfect its turns.....so....yah...sory if it tooo lonag =.= idk h...
· · 2 hours ago · Privacy:Shared with: Public

*
*
*

#
Strowberi Shop
Sempena shawl sateen plain yg kami baru upload,so dat we want to share one of the way to wear ur hijab by Hana Tajima..:)
Hana Tajima shawl tutorial- YouTube.mp4
www.youtube.com
layari http://butikalisya.sinarmall.com/ untuk mendapatkan koleksi shawl dan busana muslimah yg menarik dan terkini.
Like · Comment · 2 hours ago

*
*
Farah Abdul and Strowberi Shop like this.
*

#
Iman satin shawl
hi assalamualaikum~~iman nak tanya ngen korang.. oke ke pakai maxi skirt??iman jarang pakai kain sebenarnya...shuka pakai seluar jens..berbaju labuh... bertumit tinggi..sebab iman ta bole pakai skirt tuh..sebab xlawa..nmpak rendah~~sebab iman bukan tinggi..bukan cam hana tajima~~hee<3bgi pendapat please~~
Like · Comment · 3 hours ago

*
*
Anum Aziz, Run Anifays and Hani Anysha like this.
*
o
o
Ana Fayette tu depend kt orang dia jugak ada yg sesuai pakai yg kembang :)
2 hours ago
o
Iman satin shawl ye la plak kan... hehe..nntilah..♥ nak try dulu..tpi better org lbh tnggi pakai lawa sgt.
2 hours ago

#
Strowberi Shop
FEW PIECES LEFT...RM50 POSTAGE INCLUDED!!!
Maxi skirt ala Hana Tajima <3
RM50 *no backout buyer *no reservation berminat,please isi form at http://wwwfancyshop.blogspot.com/ postage : RM6-SEMENANJUNG RM9-SABAH/SWAK
By: Strowberi Shop
Photos: 3
Like · Comment · 4 hours ago

*
*
*

#
Umee Butik
Umee Butik's Photos
Choose The Color U Like....

Just $14.90

UKURAN 200cm x 60cm
By: Umee Butik
· · 9 hours ago · Privacy:Shared with: Public

*
*
*

#
Nasrun Zainudin
In A Relationship With Hana Tajima Simpson
· · 20 hours ago · Privacy:Shared with: Public

*
*
Qamra Lee, RiNa ShaFie and Al' Fu like this.
*
o
Cik Wana fuyoooo....
14 hours ago

#
Ie Sha
Hijab Hana Tajima (konon) :D
www.youtube.com
video di buat semasa bosan, di tengah malam, dan tergopoh gapah tehehe. hanya biasa biasa sahaja. berkongsi apa yang ada. sangat sangat simple. sesuai dipaka...
· · Yesterday at 4:54pm · Privacy:Shared with: Public

*
*
*

#
Aeril Adam
Korang kenal ke ngan Hana Tajima nih?
Hana Tajima Simpson Mengagumi Kandungan Al-Quran ~ !! ScaniaZ !!
scaniaz.blogspot.com
· · Yesterday at 12:59pm · Privacy:Shared with: Public

*
*
*

#
ScaniaZ
Hana Tajima Simpson Mengagumi Kandungan Al-Quran ~ !! ScaniaZ !!
scaniaz.blogspot.com
Like · Comment · Yesterday at 12:59pm

*
*
Zarlina Rammeli likes this.
*

#
Strowberi Shop
Seperti yg dijanjikan,Strowberi Shop akan update our new product,for sure its fancy and it is Shawl sateen Hana Tajima..sgt chantek..stay tuned for more update,insya-ALLAH,mlm nnti or paling lewat esok,kami akan upload d pics..of course its cheaper than others blogshop..:)
Like · Comment · Yesterday at 12:51pm

*
*
*

#
Coretan Perasaan
tengah belajar ini kunu xD
Hijab Hana Tajima (konon) :D
www.youtube.com
video di buat semasa bosan, di tengah malam, dan tergopoh gapah tehehe. hanya biasa biasa sahaja. berkongsi apa yang ada. sangat sangat simple. sesuai dipaka...
· · Saturday at 7:51pm near Kota Kinabalu, Malaysia · Privacy:Shared with: Public

*
*
GirlcLxsx Toys, Adam Jams and Adingzz Kukuak like this.
*
o
o
Maftuh Mughtta aduhhh paki tudung dh nak 3minit blum lgi yg lain..panas enggin kerita tgu,,ahah
Yesterday at 8:20am
o
Coretan Perasaan Hahaha. .ppuan mmg bnyk mau dibuat. .mau satu jam kalau bersiap xD
Yesterday at 11:02am · 1 person

mat sabu and anything in random

#
Fairul Azwan
anti mat sabu
· · 2 minutes ago near Shah Alam · Privacy:Shared with: Public

*
*
*
o
Muiz Hamzah Politik sangat pun tkboleh der
about a minute ago

#
اوبن ڤوته
Mat Sabu jeles pasal korang dok promot ANU-WAR jek hari2....hahaha
· · 7 minutes ago · Privacy:Shared with: Public

*
*
*

#
Mahadi Istiqamah Jaya
Jelas.....
'Saya perjuang Islam, bukan komunis' - Mat Sabu
www.youtube.com
· · 14 minutes ago · Privacy:Shared with: Public

*
*
*

#
NorLaila Azwa Mhd Nasir
i hate 'Mat Sabu' buta sejarah!!!dlu ms kcik xnk blajr elok2!dh tua2 cm ni kate komunis durjana 2 pth d bnggakn!!!!seposen pn xgne!!
· · 29 minutes ago via mobile · Privacy:Shared with: Public

*
*
Maizatul Najiha, Rabie Rabie Abida and NorLaila Azwa Mhd Nasir like this.
*
o
Meor Zulnaeman i hate sejarah..hahah..
28 minutes ago

#
Parti Islam Se-Malaysia (PAS) Pusat
Ceramah Penerangan Mat Sabu -2 10092011
www.youtube.com
Ceramah Penerangan Sempena Seminar Negara Berkebajikan - Yang Berbahagia Mohamad Bin Sabu, Timbalan Presiden PAS Pusat pada 10 September 2011 di Kolej Univer...
Like · Comment · 33 minutes ago

*
*
Ahmad Shukri Ramli, Mohd Nazri Jaafar, Mohd Hafid Ismail and 19 others like this.
*

#
Anuar Ibrahim
Mat Sabu lawan Zainal Kling
bm.harakahdaily.net
Harakahdaily
· · 36 minutes ago · Privacy:Shared with: Public

*
*
*

#
Freddie Lim Seong Ho
TVSelangor09 10 09 2011 Kisah Mat Indera Terus Popularkan Mat Sabu
www.youtube.com
· · 40 minutes ago · Privacy:Shared with: Public

*
*
*

#
Khosim Ismail
Bila Mat Sabu kata Mat Indera bukan Komunis, UMNO kata Mat Sabu jgn cuba pesongkan sejarah. Bila Zainal Kling kata Malaysia tak pernah dijajah, PAS kata Zainal Kling buta sejarah. Bila Dr.MAZA sokong kenyataan TUN M "Sultan Melayu yg jemput British dtg" mcm2 kata boleh tgk Kat FB dia..
· · 45 minutes ago · Privacy:Shared with: Public

*
*
*

#
Joelabu Joelabuspt
K-run Ariffin's Photos
Keunggulan Man U ini ada kena mengena dengan Mat Sabu. Kalau Man U terus popular... di Liga Perdana Inggeris, Mat Sabu terus unggul di Liga politik Malaysia. Malah populariti Mat Sabu sudah menenggelamkan nama Anwar dan Najib...panass...hahahaSee More
By: K-run Ariffin
· · 46 minutes ago · Privacy:Shared with: Public

*
*
*

#
Le Matin
Walaupun terkedu, Perkasa terpaksalah menyokong kefahaman terbaru penaung mereka yang bersependapat dgn Prof Zainal Kling bahawa negara tak pernah dijajah. Umno dah boleh duduk diam2 sambil fikirkan strategi fitnah yang seterusnya. Dapatlah DSAI berihat sekejap setelah Mat Sabu berjaya curi tumpuan dgn topik sejarah pindaan baru.
· · 49 minutes ago near Kuala Lumpur · Privacy:Shared with: Public

*
*
Cik Jeslina Yusof likes this.
*

#
Nor Farawahida Muhammad Ali
gelihati baca komen2 dlm Kelab Penyokong Mat Sabu..dari penggunaan ayat jelas menunjukkan ada pengikut BN dan ada pengikut PAS...
· · 54 minutes ago near Shah Alam · Privacy:Shared with: Public

*
*
*
o
o
Mohd Yusoff Abd Wahab sapa tu,guru besor ke
8 minutes ago
o
Nor Farawahida Muhammad Ali bekas cikgu fara ajar paper sejarah mase zaman sekolah dulu..tp fara respect dia...memang pakar...
4 minutes ago

#
Alaborn Born
Mat Sabu: Umno fears the facts of history
www.youtube.com
There are heroes who fought for the independence of the country even before Umno existed but the ruling party fears it may lose its position of power if its ...
· · 57 minutes ago · Privacy:Shared with: Public

*
*
*

#
Awang Gagah
NAMPAKNYA PELURU UNTUK MENEMBAK MAT SABU DAH MAKAN TUAN....
· · about an hour ago · Privacy:Shared with: Public

*
*
Mohdar Hj Ismail likes this.
*
o
Badrizz Bard kita tunggu dan lihat ape cite seterusnye...:-)
22 minutes ago
o
Imran Amir KITA TGK SIAPA YANG KENA~~
21 minutes ago · 1 personLoading...

#
Key Marzuki
Aku tak berapa sokong kenyataan Dato' Hishamuddin bahawa Mat Sabu tidak boleh ditahan ISA,kerana beliau bukan menghasut...beliau hanya bercakap atas tiket politikus.
Setahu aku menidakkan perlembagaan,memutarbelit fakta dan menghina Raja-Raja Melayu adalah dikira dibawah fasal 14,dibawah akta hasutan dan ditahan tanpa bicara.
· · about an hour ago via mobile · Privacy:Shared with: Public

*
*
*
o
Key Marzuki Selepas Merdeka usah lagi berbicara soal bagaimana kita mencapai Kemerdekaan.
Sebaliknya tanyalah diri kita tentang bagaimana memelihara kedaulatan Kemerdekaan.
Rakyat akan terus diajak berbicara hal yang remeh lagi merugikan..kerana ada saja manusia yang tugasnya menanam rasa curiga dan syakwasangka yang tiada berkesudahan.
-Tunku Abdul Rahman Putra-
about an hour ago
o
Iskandar Naini Politik adalah tiket utk sembang putar belit agaknya....
57 minutes ago

#
Muhammad Ali
Panass... Rakaman Phonesex Mat Sabu 121 Bersama Isteri Kawan Bernama Normah 1994
www.youtube.com
Tentu ahli2 PAS tidak menyangka kata kata Lucah suara mirip Mat Sabu dalam video ini. Kebenaran telah nyata atas dunia lagi !!!Tak kan tak ade orang leleki...
· · about an hour ago · Privacy:

umngok and anything in random

#
Tun Charlie
terang lagi bersuloh..Bukti kes DSAI dipalsukan..gila babi jahat Ghani Patail ni.ikot sangat telunjuk UMNGoK demi manfaat sendiri.
· · 4 hours ago via BlackBerry · Privacy:Shared with: Public

*
*
Ameng Amengs and Ibi Ab Aziz like this.
*
o
Ameng Amengs ghani gelong,,,,,,,
2 hours ago

#
Hamdan Ahmad
Bilalah KERAjaan UMNGOK nak tangkap betina Shetan ni.
Sitt Al Wuzara @ Adlin Bt Abdul Jalil (Bukti 01)
pendedahan2011.wordpress.com
GAMBAR TERBARU MAKCIK SITT (16 OGOS 2011) YANG DIBERI OLEH KAWAN BAIK MAKCIK SITT YANG BERKERJASAMA DENGAN KID-CSI TEAM..SIAPA DIA?BIAR MEREKA BERTEKA TEKI!! INILAH RUPA MAKCIK SITT AL WUZARA YG KO...
· · Yesterday at 1:25pm · Privacy:Shared with: Public

*
*
*

#
Selamanya Abbs Benci Bn
BUKTI UMNO APCO MENGGALAKKAN ZINA!!!! HARAMJADAH PUNYA KERAJAAN 1MALAYSIA.. KHAKKKK PTUIIIII!!!!!!!!! LUDAHKAN MUKA SEKOR2 PEMIMPINGOK UMNGOK APCO..
· · Yesterday at 8:58am · Privacy:Shared with: Public

*
*
Lope Abdul Shukur, Wan Azhan Abdullah, Fesal Gialloblu Bianconeri and 2 others like this.
*
o
o
Mohd Faiz Hassan Nik Aziz kata UMNO perangkap Mat Sabu dalam kes khalwat di bilik 121 tapi pasai apa Mat Sabu kawin dgn Normah? kalau dah x salah pehal nak kawin pulak?wahkahkahkah
Yesterday at 10:02am
o
Mohd Fadzli Basir KHAKKKK PTUIIIII!!!!!!!!!ambk kau pemimppin umno apco ludahan aku...
Yesterday at 12:01pm

#
Pejuang Islam
senyap sedu doh pasal tuntutan bersih. weh, jngn mudoh dikelabu kan oleh umngok
· · Saturday at 8:14pm via mobile · Privacy:Shared with: Public

*
*
*
o
Moeinuddin Zakaria Paria Ambigar dewa pejuang Islam pun senyap je..:)
15 hours ago

#
Afiq Asnawi
Kalau Malaysia x pernah dijajah, kenapa kite sambut merdeka....UMNGOK bodoh, x blaja sejarah....

Kita tak pernah minta Telco menaikkan harga prepaip, ini membebankan rakyat,
tapi die x ucap die dah naikan GOV tax 6%, sekali gus mmg membebankan rakyat...
Piem Mesia...

Sumber berita FITNAH jam 8: TV3 suku..
· · Saturday at 3:24pm near Senawang, Malaysia · Privacy:Shared with: Public

*
*
Muhd Syazwan and Izati Miko like this.
*
o
o
Amirul Alias mcm la PR blh jamin cukai x naik..
Saturday at 3:54pm
o
Afiq Asnawi x cube lagi x tau bro...
Saturday at 3:59pm · 1 personLoading...

#
Daniel Ali
http://www.facebook.com/notes/ansor-ansorullah/44-dalil-kenapa-umngok-mesti-dikuburkan-segera-/286367924713734
44 DALIL KENAPA UMNGOK MESTI DIKUBURKAN SEGERA:-
‎44 DALIL KENAPA UMNO PERLU DIKUBURKAN:-) 1. umno menipu fakta sejarah pejuang negara mat indera 2. umno membohongi rakyat dgn memeterai perjanjian dgn komunis china 3. umno bersahabat dgn apco zionis 4. umno adalah pencacai dan anjing british 5. umno menyesatkan pemikiran melayu totok bahawa hanya umno penyelamat melayu 6. umno pengkianat negara dgn jual ic pada warga asing 7. umno sudah busuk sampai ke ususnya 8. umno parti yg mementingkan kaum bangsawan sahaja 9. umno mengheret institusi...
By: Ansor Ansorullah
· · Saturday at 10:13am · Privacy:Shared with: Public

*
*
*

#
Azmizam Zaman Huri
Dalam keadaan UMNgOk BN tidak berkuasa sepenuhnya di Parlimen, mereka dengan sombong & angkuhnya tetap juga menaikkan harga petrol, menaikkan tol, menaikkan harga barang2 kawalan, melaksanakan GST dan kenaikannya serta berbagai2 lagi kenaikan. Mengundi BN bermakna anda bersetuju dengan keputusannya yg membebankan rakyat.
· · Saturday at 12:55am via BlackBerry · Privacy:Shared with: Public

*
*
Azli Masri, Shashi Saravanan, Zaidi Ahmad and 18 others like this.
*
o

#
Mohd Zulhilmi
najib ingat rakyat ni semue bodoh2 cam penyokong umngok ke??sendiri wat drama sendiri nk jd hero..
· · Friday at 9:27pm · Privacy:Shared with: Public

*
*
Cik Bun, Palito Cabana, Sufian Mokhtar and 3 others like this.
*

#
Zulatfi Ruzaini
Ni fakta yg terbaik pernah gua dengar. Betul2 prof kangkung! Kalau x pernah terjajah nak buat apa kita merdeka 31 ogos. Gila la umngok oriented mind. Cakap mcm sampah.
YouTube
m.facebook.com
· · Friday at 5:40pm near Taiping, Malaysia · Privacy:Shared with: Public

*
*
Fatah Mustapa likes this.
*
o
o
Ahmad Al-Bab tengok la nam prof tu. memang patut la
Saturday at 10:00am
o
Zulatfi Ruzaini Cakap mcm keling
Saturday at 3:27pm

#
Kukur Nyior
[ Sudut Ulangkaji: Siapakah ahli UMNO (lama) yg memegang Kad Keahlian No. 6 selepas Dato' Onn dan Tunku??? Selidik, puak Umngok. Selidik! ]
· · Friday at 11:24am · Privacy:Shared with: Public

*
*
Zam Lyreck, Mahathir Ismail and 2 others like this.
*
o
o
Leftenan Nan SIAPA PULA AHLI UMNO PEGANG KEAHLIAN NO 666?.....AWAS.
Friday at 3:49pm
o
Zam Lyreck bkan melayu
Saturday at 9:23am

#
Khairul Khairi Ayie
juak2 UMNGOk sila jawab,pasal apa kerajaan naikkan 6% cukai topup?rugi ke syarikat2 telekomunikasi tu..ketuanan melayu lah sangat??menjahanam orng melayu adelah!!tuihh!!
· · Friday at 10:19am via BlackBerry · Privacy:Shared with: Public

*
*
Firdaus Zakaria and Yana Jamaludin like this.
*
o
Khairul Khairi Ayie Ditambah cukai asal, maknanya akan potong 11%, jadi topup RM10 akan dapat RM8.90. he.. he... he.. he... bestnya... syukur kerajaan faham rakyat malaysia ni kaya.
Friday at 5:34pm
o
Atoy Mc Apa kata kita org2 Melayu beli saham Sykt telekomunikasi tu....pastu kita Bagi free Aja kat orang2 Melayu.... Sebab dia tuan kita...boleh ke YIE?
Friday at 11:16pm

#
Pas Selamanya
wahai penyokong umngok,sokong la lagi keris berkarat tu.. kikikikikikikikiki
bayar la lbh 6 % kad top up korang... tahniah lembungok..
· · Friday at 4:16am · Privacy:Shared with: Public

*
*
*

#
Kukur Nyior
[ Orang yg cuba perbetulkan sejarah negara diminta lucutkan kerakyatannya. Dalam masa yg sama, beribu2 'makhluk' asing pulak diberi kerakyatan. Bangsat punya Umngok!!! ]
· · September 8 at 2:50pm · Privacy:Shared with: Public

*
*
Romeo Alpha, Ameno Barua, Bentan Laksamana and 10 others like this.
*
o
o
Ameno Barua Janji menang..tu yg sebok pasal pati......yak de negara..yg buat iklan nak suruh daftar pendatang haram...hanya mesia je........dan.. dapat kerakyatan pulak tu...uh..uh memang sial UMNO ni
September 8 at 5:53pm · 1 personLoading...
o
Salah Ad-Din Harap-harap kata jangan makan tuan. Jangan tergadai anak, isteri, mak, ayah, agama, bangsa demi kerana politik picisan. Kita tak lama di dunia. Harap-harap kita sama peroleh kebaikan. Jangan dikata perkara tidak pasti. Jangan dibuat-buat cerita lagi. Harap-harap kita peroleh kebaikan.
September 8 at 7:34pm · 1 personLoading...

#
King Ahmad
KEPADA PENYOKONG TEGAR DAN SUAM KUKU SERTA ATAS PAGAR UMNGOK..
aku anak MALAYSIA: Penyokong UMNO TEGAR hina MB Selangor bodoh dalam ekonomi
getahskrab.blogspot.com
· · September 8 at 2:17pm · Privacy:Shared with: Public

*
*
*

#
Sky Juice
umno ini ngok ke umngok ye? Knapa la wartawan editor kerajaan ni BODOH dan BANGANG sangat! Mat Sabu x ada pun mengangkat atau menggelar komunis sebagai wira.dia hanya cakap mat indera saja sbgai wira.jd sebab itulah brduyun2 nak saman mat sabu masih lg polis menangguhkan kes kenyataan mat sabu ini.yang cai umno lak pcaya pd fitnah umno BODOH ni lak.BODOH SIAL nye cai umno.BANGANG!!!
· · September 8 at 10:27am via Nokia · Privacy:Shared with: Public

*
*
Jamaluddin Ismail and Cik Jeslina Yusof like this.
Related Posts with Thumbnails