our sponsor

Followers

Thursday, September 16, 2010

Rozita Che Wan : Saya mahu undur diri


Oh, please Kak Ita, janganlah berundur lagi. Kami masih memerlukan kelibatmu di kaca TV (macamlah ada masa nak tengok TV...). You're the best MILF ever to happens on local entertainment industry.

In fact, the photoshopped tits on your photo pun boleh mengundang 1001 imaginasi neraka dalam fanpage Facebook, yang datangnya dari duda kesepian, laki orang, membawaklah kepada budak sekolah yang layaknya menjadi anak kepada Kak Ita.

"Hakikatnya dia sendiri sudah muak berhadapan dengan pelbagai kontroversi." Kak,... kalau tak ada kontroversi ni, bukan industri hiburan Malaysia namanya. Melodi takkan laku punya. wartawan pondan homoseksual semua tak ada kerja nak dibuat kalau tak ada elemen kontroversi.

"Ditanya mengenai lelaki pilihan, Rozita memilih insan yang memahami dirinya, bukan disebabkan status selebriti dimiliki." tambah satu lagi kak, "...bukan juga kerana status mak janda dan MILF yang dipegangnya."

“Soal nikah kahwin, saya serah pada jodoh,”,... ah,... there's so many out there lah kak, yang sanggup tak nak kahwin anak dara, dan nak terima akak. tapi ye lah, diorang tu bukannya boleh pakai.

kirim salam kat Ayu. dia tu memang kejam pasal tak tunggu saya, hahahaha.... see, YM dia pun dah jarang berkelip sejak 2 menjak ni. kejam! kejam!!!!!

No comments:

Related Posts with Thumbnails