our sponsor

Followers

Sunday, September 12, 2010

umngok and anything in random

#
Tun Charlie
terang lagi bersuloh..Bukti kes DSAI dipalsukan..gila babi jahat Ghani Patail ni.ikot sangat telunjuk UMNGoK demi manfaat sendiri.
· · 4 hours ago via BlackBerry · Privacy:Shared with: Public

*
*
Ameng Amengs and Ibi Ab Aziz like this.
*
o
Ameng Amengs ghani gelong,,,,,,,
2 hours ago

#
Hamdan Ahmad
Bilalah KERAjaan UMNGOK nak tangkap betina Shetan ni.
Sitt Al Wuzara @ Adlin Bt Abdul Jalil (Bukti 01)
pendedahan2011.wordpress.com
GAMBAR TERBARU MAKCIK SITT (16 OGOS 2011) YANG DIBERI OLEH KAWAN BAIK MAKCIK SITT YANG BERKERJASAMA DENGAN KID-CSI TEAM..SIAPA DIA?BIAR MEREKA BERTEKA TEKI!! INILAH RUPA MAKCIK SITT AL WUZARA YG KO...
· · Yesterday at 1:25pm · Privacy:Shared with: Public

*
*
*

#
Selamanya Abbs Benci Bn
BUKTI UMNO APCO MENGGALAKKAN ZINA!!!! HARAMJADAH PUNYA KERAJAAN 1MALAYSIA.. KHAKKKK PTUIIIII!!!!!!!!! LUDAHKAN MUKA SEKOR2 PEMIMPINGOK UMNGOK APCO..
· · Yesterday at 8:58am · Privacy:Shared with: Public

*
*
Lope Abdul Shukur, Wan Azhan Abdullah, Fesal Gialloblu Bianconeri and 2 others like this.
*
o
o
Mohd Faiz Hassan Nik Aziz kata UMNO perangkap Mat Sabu dalam kes khalwat di bilik 121 tapi pasai apa Mat Sabu kawin dgn Normah? kalau dah x salah pehal nak kawin pulak?wahkahkahkah
Yesterday at 10:02am
o
Mohd Fadzli Basir KHAKKKK PTUIIIII!!!!!!!!!ambk kau pemimppin umno apco ludahan aku...
Yesterday at 12:01pm

#
Pejuang Islam
senyap sedu doh pasal tuntutan bersih. weh, jngn mudoh dikelabu kan oleh umngok
· · Saturday at 8:14pm via mobile · Privacy:Shared with: Public

*
*
*
o
Moeinuddin Zakaria Paria Ambigar dewa pejuang Islam pun senyap je..:)
15 hours ago

#
Afiq Asnawi
Kalau Malaysia x pernah dijajah, kenapa kite sambut merdeka....UMNGOK bodoh, x blaja sejarah....

Kita tak pernah minta Telco menaikkan harga prepaip, ini membebankan rakyat,
tapi die x ucap die dah naikan GOV tax 6%, sekali gus mmg membebankan rakyat...
Piem Mesia...

Sumber berita FITNAH jam 8: TV3 suku..
· · Saturday at 3:24pm near Senawang, Malaysia · Privacy:Shared with: Public

*
*
Muhd Syazwan and Izati Miko like this.
*
o
o
Amirul Alias mcm la PR blh jamin cukai x naik..
Saturday at 3:54pm
o
Afiq Asnawi x cube lagi x tau bro...
Saturday at 3:59pm · 1 personLoading...

#
Daniel Ali
http://www.facebook.com/notes/ansor-ansorullah/44-dalil-kenapa-umngok-mesti-dikuburkan-segera-/286367924713734
44 DALIL KENAPA UMNGOK MESTI DIKUBURKAN SEGERA:-
‎44 DALIL KENAPA UMNO PERLU DIKUBURKAN:-) 1. umno menipu fakta sejarah pejuang negara mat indera 2. umno membohongi rakyat dgn memeterai perjanjian dgn komunis china 3. umno bersahabat dgn apco zionis 4. umno adalah pencacai dan anjing british 5. umno menyesatkan pemikiran melayu totok bahawa hanya umno penyelamat melayu 6. umno pengkianat negara dgn jual ic pada warga asing 7. umno sudah busuk sampai ke ususnya 8. umno parti yg mementingkan kaum bangsawan sahaja 9. umno mengheret institusi...
By: Ansor Ansorullah
· · Saturday at 10:13am · Privacy:Shared with: Public

*
*
*

#
Azmizam Zaman Huri
Dalam keadaan UMNgOk BN tidak berkuasa sepenuhnya di Parlimen, mereka dengan sombong & angkuhnya tetap juga menaikkan harga petrol, menaikkan tol, menaikkan harga barang2 kawalan, melaksanakan GST dan kenaikannya serta berbagai2 lagi kenaikan. Mengundi BN bermakna anda bersetuju dengan keputusannya yg membebankan rakyat.
· · Saturday at 12:55am via BlackBerry · Privacy:Shared with: Public

*
*
Azli Masri, Shashi Saravanan, Zaidi Ahmad and 18 others like this.
*
o

#
Mohd Zulhilmi
najib ingat rakyat ni semue bodoh2 cam penyokong umngok ke??sendiri wat drama sendiri nk jd hero..
· · Friday at 9:27pm · Privacy:Shared with: Public

*
*
Cik Bun, Palito Cabana, Sufian Mokhtar and 3 others like this.
*

#
Zulatfi Ruzaini
Ni fakta yg terbaik pernah gua dengar. Betul2 prof kangkung! Kalau x pernah terjajah nak buat apa kita merdeka 31 ogos. Gila la umngok oriented mind. Cakap mcm sampah.
YouTube
m.facebook.com
· · Friday at 5:40pm near Taiping, Malaysia · Privacy:Shared with: Public

*
*
Fatah Mustapa likes this.
*
o
o
Ahmad Al-Bab tengok la nam prof tu. memang patut la
Saturday at 10:00am
o
Zulatfi Ruzaini Cakap mcm keling
Saturday at 3:27pm

#
Kukur Nyior
[ Sudut Ulangkaji: Siapakah ahli UMNO (lama) yg memegang Kad Keahlian No. 6 selepas Dato' Onn dan Tunku??? Selidik, puak Umngok. Selidik! ]
· · Friday at 11:24am · Privacy:Shared with: Public

*
*
Zam Lyreck, Mahathir Ismail and 2 others like this.
*
o
o
Leftenan Nan SIAPA PULA AHLI UMNO PEGANG KEAHLIAN NO 666?.....AWAS.
Friday at 3:49pm
o
Zam Lyreck bkan melayu
Saturday at 9:23am

#
Khairul Khairi Ayie
juak2 UMNGOk sila jawab,pasal apa kerajaan naikkan 6% cukai topup?rugi ke syarikat2 telekomunikasi tu..ketuanan melayu lah sangat??menjahanam orng melayu adelah!!tuihh!!
· · Friday at 10:19am via BlackBerry · Privacy:Shared with: Public

*
*
Firdaus Zakaria and Yana Jamaludin like this.
*
o
Khairul Khairi Ayie Ditambah cukai asal, maknanya akan potong 11%, jadi topup RM10 akan dapat RM8.90. he.. he... he.. he... bestnya... syukur kerajaan faham rakyat malaysia ni kaya.
Friday at 5:34pm
o
Atoy Mc Apa kata kita org2 Melayu beli saham Sykt telekomunikasi tu....pastu kita Bagi free Aja kat orang2 Melayu.... Sebab dia tuan kita...boleh ke YIE?
Friday at 11:16pm

#
Pas Selamanya
wahai penyokong umngok,sokong la lagi keris berkarat tu.. kikikikikikikikiki
bayar la lbh 6 % kad top up korang... tahniah lembungok..
· · Friday at 4:16am · Privacy:Shared with: Public

*
*
*

#
Kukur Nyior
[ Orang yg cuba perbetulkan sejarah negara diminta lucutkan kerakyatannya. Dalam masa yg sama, beribu2 'makhluk' asing pulak diberi kerakyatan. Bangsat punya Umngok!!! ]
· · September 8 at 2:50pm · Privacy:Shared with: Public

*
*
Romeo Alpha, Ameno Barua, Bentan Laksamana and 10 others like this.
*
o
o
Ameno Barua Janji menang..tu yg sebok pasal pati......yak de negara..yg buat iklan nak suruh daftar pendatang haram...hanya mesia je........dan.. dapat kerakyatan pulak tu...uh..uh memang sial UMNO ni
September 8 at 5:53pm · 1 personLoading...
o
Salah Ad-Din Harap-harap kata jangan makan tuan. Jangan tergadai anak, isteri, mak, ayah, agama, bangsa demi kerana politik picisan. Kita tak lama di dunia. Harap-harap kita sama peroleh kebaikan. Jangan dikata perkara tidak pasti. Jangan dibuat-buat cerita lagi. Harap-harap kita peroleh kebaikan.
September 8 at 7:34pm · 1 personLoading...

#
King Ahmad
KEPADA PENYOKONG TEGAR DAN SUAM KUKU SERTA ATAS PAGAR UMNGOK..
aku anak MALAYSIA: Penyokong UMNO TEGAR hina MB Selangor bodoh dalam ekonomi
getahskrab.blogspot.com
· · September 8 at 2:17pm · Privacy:Shared with: Public

*
*
*

#
Sky Juice
umno ini ngok ke umngok ye? Knapa la wartawan editor kerajaan ni BODOH dan BANGANG sangat! Mat Sabu x ada pun mengangkat atau menggelar komunis sebagai wira.dia hanya cakap mat indera saja sbgai wira.jd sebab itulah brduyun2 nak saman mat sabu masih lg polis menangguhkan kes kenyataan mat sabu ini.yang cai umno lak pcaya pd fitnah umno BODOH ni lak.BODOH SIAL nye cai umno.BANGANG!!!
· · September 8 at 10:27am via Nokia · Privacy:Shared with: Public

*
*
Jamaluddin Ismail and Cik Jeslina Yusof like this.

No comments:

Related Posts with Thumbnails