our sponsor

Followers

Wednesday, October 27, 2010

Is it just me...



...or did your highest priestess Titztitztitz newest avatar looks like a fucking inflatable blow up sexed up doll?

Tuesday, October 26, 2010

all you know about me is what I've sold you, dumb fuck. I sold out long before you ever heard my name...



adik di atas ni kira bernasib baik lah sebab akak Lisa tu nak menjawab dengan berhemah sekali.

unlike my case w/ my beloved Tiztiztitz which classified under the case of cesaro summability.


sure, i speak klingon lolcat nobody gonna get it. you made friends with them. see, friendship is the booze they feed you. they want you to get drunk on feeling like you belong. they make you feel cool. and hey. i met you. you are not cool.

Tuesday, October 19, 2010

oh, the guilt! : favourite tweets of the last paramore concert in Kuala Lumpur

Re : Next station : Taman Paramore. Next station : Taman Paramore.

Re : Re : the band i never a fan of.



This is what i love about you, Tiz....



This is so wrong....



Promotor? Motorbot. say you indons can bring millions, what does it matter if they're full of sea monkey.



and who cares about Paramore when we can have Russian Circles?

You don't know RC?

Dumb bastard.




not once, but twice!

Sunday, October 17, 2010

Your band sucks! : Y2K is the opening band for Paramore in KL



You don't know Y2K till you know Y2K. Simple physics there.

Buat band-band yang malang dan rakan-rakan serta groupie mereka yang spam kat Twitter macam nak mati tu : your band sucks. End.




Thursday, October 14, 2010

Tuesday, October 12, 2010

ni pengakuan berani mati ni




i luv u, Diana Rusdi!










p/s : What's the point of being a writer or an artist anyway? Herman Melville wrote fuckin' Moby Dick, he was so poor and forgot by the time he died that in his obituary they called him Henry Melville. You know, like why bother? They're just going to forget our fuckin' names anyway.

p/s/s: Diana, balik la KL cepat!

Monday, October 11, 2010

ILUVISLAM memadan entry "Student UTP kantoi prank Utusan"nya



Wow! Sungguh perkasa sekali tindakan iluvislam selepas mencilok banyak trafik daripada pelawat web Obefiend.

Di manakah pendirian kalian akan isu ini?

p/s: new meleis meme for a day is "perkasa". it's like a big deal je, kan?

Pick of the Crop : re: Pelajar UTP Kantoi Tipu Utusan Malaysia

You must have heard the fiasco of University of Toronto , erk, UTP Tronoh-to student punk'd Utusan Melayu in Salam Perantauan column (oh, yeas, they Utusan really pissed off), after they made a headline in Obefiend's entry. But i'm more interested to take my view on Iluvislam entry with the noted comment.


Akak tu macam tak puas hati je sebab budak2 yg dapat masuk UTP dapat buat prank mengalahkan Ashton Kutcher dan anak AR Tompel tu, dan dia yang belajar setakat SPM tu tak dapat mengharungi saat-saat bergelar pelajar IPT sambil membuat menge'punk'an kawan-kawan hatta akhbar penipu sekalipun. I feel you, kak Nora Syamsiah. Jangan biarkan hidup kita diselubungi.... misteri.

Sunday, October 10, 2010

Sublime is the word. Well... a word... I can think of others, but I'd better just shut up and listen to this song again



Itu kisah perceraian artis. Sabtu lalu juga industri hiburan melihat seorang lagi pasangan artis yang naik pelamin, pengacara popular, Jimmy Shanley dan pasangannya, Nursuhaila Eliani yang bersanding di Kuala Lumpur Convention Centre (KLCC). Zubir sempat menghadiri majlis berkenaan, memang vass!


What the fuck is vass? Can they use it in publication like Berita Harian?

Why does it sounds gay to me?

No, I mean, why does it sounds peterporn to me?


Zubir Teropong BiPop, again, you're so full of shit. kenapa melakukan perkosaan?

Friday, October 8, 2010

Thursday, October 7, 2010

post ini bersifat emocore (tapi player pasang lagu Natalie Imbruglia)



...kepala butoh la google 'Emocore' tapi kluar Alesana. Paramore pun.



tetiba kan, my ex terbuka balik entry tumblr lama.


escapism lah namakan. running with wild imagination.

i never asked to be your mountain anyway.

why keep coming? why showing up? what you wanna prove here? it's the past. it's been weeks i keep my mouth shut from talking anything's bad. about you.

why in a sudden you wanna feel sad for a day? when i've been unhappy for like, everyday. like ages. why.....

....tetiba terbuka facebook Ayu Raudhah. best plak. tersengih sendiri. imaginasi liar. gah gah gah.

ok, sumpah tak dengar Natalie Imbru-whatever. saya tengah pasang Russian Circles. lega rasanya. tengok plak gambar Ayu Raudhah. (fine la kan? kalau layan Pelican, tengok gambar Tiz Zaqyah).

blitz, you're full oif shit now.

saya lebih indie dari awak


Peter Kay : What kind of music you look at bringin' in?
Steve Coogan: Uh, sort of, new wave.
Lennie James: Kinda indie.
Peter Kay: Indian?
Lennie James: No, indie.
Peter Kay: Uh that. Ska! I don't want any of that ska.
Lennie James: OK.

Wednesday, October 6, 2010

Scha Alyahya


Post ini bersifat betrayal.


You know what i mean.

Kalau tak paham jugak, we'll see in 48 hours, come back here again.

Tuesday, October 5, 2010

Julia tekad bangkit semula : sebuah monolog iklan gel tumbuh rambut


INSIDEN tarik rambut di sebuah pusat beli-belah terkemuka negara tiga tahun lalu meninggalkan kesan mendalam pada perjalanan karier seni pelakon dan bekas anggota kumpulan X-pose, Julia Hana Kamaruddin atau Julia.

Kini Julia mahu bangkit semula selepas rambut-rambutnya yang putus akibat ditarik ketika peristiwa itu mula tumbuh kembali. Dia kembali anggun, terampil, bergaya, mutu, chandran dan penuh keunggulan. Dunhill. Hitam itu menawan.

Kalau dah gagal, gagal lah tu. Lagi mau cover...


FILEM 4 MADU TIDAK MENJADIKAN AKU RASA NAK GELAK SAMPAI PENAT TAPI AKU RASA NAK GELAK SAMPAI PENAT DENGAN KENYATAAN GELAK SAMPAI PENAT PROF MADYA RAZAK!


JADUAL tayangan filem 4 Madu yang kurang berbanding satu lagi filem Melayu yang serentak pada 1 Syawal lalu, dikatakan antara punca mengapa filem terbaru arahan Prof Madya A Razak Mohaideen, 4 Madu tidak mencatat jumlah kutipan tinggi, sedangkan ia menjadi bualan ramai.

"Komen dikatakan gagal memikat nyata satu pendustaan kerana filem ini berjaya mencipta satu fenomena gelak sampai penat yang melanda di dalam panggung yang menayangkan filem ini.

Okay, mula-mula nak cakap: Fenomena gelak sampai penat. WTF is that?

New meme! New meme!

'4 Madu tidak gagal'...one of the insider said. Ye lah tu.

tapi saya akan tengok gak bila dia tayang kat tv raya tahun depan sebab nak tengok MILF.

ayam goreng



why, you asked?

p/s: it's part of the plan.

holy cow Tiz Zaqyah! are you serious?



Tiz baby,.... lembu tu mesti selamat punyalah. don't you worry.




Dia lebih kurang macam scene filem Ali Baba Bujang Lapok...

...tapi pakai duit kertas dan duit tu baling ke lain, what does it all means.



Thanks alot my dear Nadiya Abdullah sebab post video ni. memang tak best kan parti liar arabs camni? Sangatlah tak metal hypster. Kalau duit ada banyak tu, kita book Jón þór Birgisson datang sini, sewa venue, pastu tolak duit band krew semua, kita share 2, pastu kahwin.



kita panggil Morrissey nyanyi time kenduri, lagu "Heaven Knows I'm Miserable Now".

Related Posts with Thumbnails