our sponsor

Followers

Wednesday, January 26, 2011

Fasha Sandha dan Jejai berpisah? Oh, ini masalah negara!



Nora Danish takde kena mengena dengan ini gambar!

Kalau tak ada berita macam ni, ekonomi negara jatuh merudum macam duit 1 trillion Zimbabwe , dowh! Maka, kita seharusnya post berita-berita macam ni. Kerana berita begini dapat membantu menjana pendapatan blogger yang kini boleh mencecah sebanyak sejuta setahun. Bapak ah!

tiba-tiba aku terasa nak makan the worst kari kepala ikan in the universe




ni semua pasal blogger yg kena saman tu la. hai restoran maju ahmad.

ya mulai hari ini, kita akan buat rancangan makan-makan cari jalang bermula dengan restoran mamak bawah opis aku ni. kita cakap apa yang patut aje lah. kalau sudu dia tak berapa nak basuh, kita cakap kat orang kedai tu.

ini untuk kemajuan semua.

apa masalah ayat aku kat atas ni?

Sunday, January 23, 2011

ayu raudhah memang kejam but it's ok. now i want that farking MILF!



semalam baca paper, blogship boleh buat sejuta setahun. boleh je. once the MILF is mine, semua orang nak masuk dalam blog kau kan?

sumber gambar: Kosmo

Saturday, January 1, 2011

seriously, i can' resist this



Biarlah dituduh tak cool ke, fucking poser ke, baphak judas ke, aku masih suka.

kedengaran trek Pelican bermain sebagai lagu latar belakang
Related Posts with Thumbnails