our sponsor

Followers

Thursday, July 21, 2011

Sebenarnya Fanpage Facebook Pencarian Lelaki Sweet dan Awek Bertudung ada tujuh biji kesemuanya....



Sejak munculnya page menjaja muka tahap "kamu semua boleh campak record Kataklysm ke salur pembentung", page Pencarian Lelaki Sweet dan Awek bertudung di Facebook semakin bercambah bagai Campbell soup selepas pengkrematori Andy Warhol seperti di bawah:

Pencarian Lelaki Sweet dan Awek bertudung

Pencarian Lelaki Hensem Dan Awek Comel

Pencarian-Lelaki-Macho-dan-Awek-Comey

AKU-BENCI-AWEK-CUN-LELAKI-KACAK-YANG-TAK-MANDI

Pencarian lelaki n p0mpuan berkaca mata Watdehelll???

Pencarian-Lelaki-Jambu-dan-Perempuan-Cute

Pencarian Lelaki & Wanita yang kureng ensem/kiut tapi xbangang 2011

sekarang kamu semua boleh pergi sodomi admin fanpage Kami menentang golongan bapok di universiti~ nao!

Tuesday, July 19, 2011

oh baby....


saya suka main bola.



well, rujukan main bola tu saya dapat dari episod pertama Juvana lakonan Izreen Azminda sebagai Cikgu Zakiah yang dipersoalkan logiknya bila cikgu tahap "oh baby....!" ini mengajar student yang dah macam pencari gaduh tegar seperti Adi Cina, seorang rakan yang merupakan bekas graduasi Henry Gurney.

sejak bilalah penonton drama swasta di Malaysia ni peduli sangat akan logik sedang fiksyen itu perlu lebih pelik dan tak masuk akal daripada realiti, kerana, well,.... realiti itu boring.

Wednesday, July 13, 2011

Samada korang ni bangang atau saja terlebih masa terluang dan suka buang masa....



http://www.facebook.com/pages/Kami-menentang-golongan-bapok-di-universiti/216763158334461

Wakakakaka! Admin page ni butthurt sial. Belajar banyak2 lagi pasal #sarcasm. Dan please, pakai lubricant lepas ni. Kalau hari-hari dok layan video klip Aril AF sampai nak rape play button, please #godai.

Especially you Luna Qiszara. I mean, wtf are you doing in that FB page in the first place? Matlamat dah sampai?

Jared Leto wanna meet you at MTV World Stage 2011, thanks to #TwistiesMWS




Jared Leto wanna meet you at MTV World Stage 2011, thanks to #TwistiesMWS


30 Seconds to Mars sambil makan Twisties!

Di sini tiada Juliana Evans. TQ!
Related Posts with Thumbnails