our sponsor

Followers

Saturday, October 15, 2011

Mengecewakan Berakhir Drama Tahajjud Cinta?Akhirnya tamatlah Tahajjud Cinta drama di mana kebodohan awam. Abang Nara baru sahaja selesai melihat baru di Astro B.yond PVR penggunaan. Mati untuk melihat, kerana mereka adalah saudara-saudara Nara pembaca yang menghantar e-mel yang berakhir drama agak mengecewakan.


Berikut adalah e-mel yang saya terima: -

Hi, saya menulis bukan hanya mahu meluahkan rasa tidak puas hati dengan cerita akhir di TV3 Tahajjud Cinta. Dia tidak berkata cerita yang besar sebagai permulaan akhir. Saya fikir ramai yang tidak berpuas hati dengan akhir cerita ini dan saya fikir perlu kita lakukan bergantung Erma Fatima. Sudah tentu penonton ingin tahu apa yang berlaku kepada DJ Shaukat (serius mempercayai bahawa emosi cabaran awam dan Al-Quran hadis2 ayat-ayat setiap kata2nya). Juga isteri2nya, Solah, Ser. Hm, saya tidak tahu. Mungkin Erma Fatima berpuas hati dengan kerja. Tetapi orang ramai? Akhirnya kita tidak mempunyai cerita yang tergantung Harap2lah sebagai je. Kami berada di bawah tekanan .. Apa yang agak Nara?

Nara adalah pendapat yang drama itu sebenarnya realiti kehidupan kita sekarang. Terlalu taksub dengan pemimpin-pemimpin sehingga pemimpin mempunyai salah satu daripada orang-orang yang berani meminta. Dan, sudah tentu, kita tahu berapa ramai orang hari ini adalah satu tindakan yang baik demi diri mereka sendiri. Tetapi akhir terbaik saudara Nara boleh lakukan teater, "bagi wanita, seberapa banyak yang mana-mana orang yang akan jatuh mati."

Hantar pada pendapat anda?

p/s: this is what you get when Google Translate gone awry and prog metal and mathcore...

No comments:

Related Posts with Thumbnails