our sponsor

Followers

Saturday, October 15, 2011

Tahajjud Cinta episod akhir dan gambar instagramsaya perasan ada pautan Tahajjud Cinta, drama terbaru di TV3 lakonan Neelofa, Fazura, Remy Ishak, Eman Manan dan bla bla bla yang membawa anda ke sini (paling kerap sudah pastinya selepas entry beautifulnara, eh, bukan bukan, Ohbulan, eh.... silap, Rotikaya kot? Ke Ben Ashaari? Ke Obefiend Blogserius? I am confuse now. Should be forum Cari.com.my ). pertama sekali, di sini TIADA gambar Tahajjud Cinta yang TAK PERNAH anda TAK lihat sebelum ini di mana2 laman web atau blog, yours truly tak pernah ada peluang pun bertemu dgn namesake ini, gambar pun kredit kat penerbit asal. malahan peluang yang paling dekat menontonTahajjud Cinta di TV3 terasa jauh berbatu-batu bagi saya....

teragak juga jika laman blog saya yg satu lagi turut menarik perhatian ramai kerana http://blitzenius.blogspot.com/ siap ada 'lagu tema' Tahajjud Cinta lagi. lagu FFF versi Dubstep.

but i can't take this anymore, saya mengantuk dan Tahajjud Cinta selalu bagi tenaga yang salah.... oh, crap. what the fuck am i writing about? sleeping pills taking effect.


p/s: kalau buta IT, biar saya terangkan sikit, Instagram ialah program memproses imej janaan iPhone, iPad atau iPod Touch dengan sistem operasi Apple iOS 3.1.2 ke atas yang mana pengguna telefon mobil dari Apple ini boleh memuat naik gambar yang diambil dari kamera iPhone mereka atau dari koleksi gambar dalam driver mereka dan kemudian ia dikongsi bersama rakan2 mereka melalui paparan iOS seperti yang anda lihat di iPhone (atau dikongsi di Twitter, Flickr, Facebook tapi rasanya Tahajjud Cinta dah tutup akaun Twitter dia lama dahulu),.... eh Tahajjud ada akaun Twitter ke? Fanpage anti kat FB ada la kot..

contoh gambar instagram dan efeknya ialah seperti dibawah:

Ahhh!!!!! mesti nak letak gak satu Instagram Brent Hinds Mastodon!p/s/s: that said, kalau anda pakai phone blackberry ke, samsung HTC ke, Android ke, Nokia cokia ke, atau phone cap ayam ke, please forget it...

p/s/s/s: you guys are fools-badabaoom-badabing! what the fuck are guys doing here?

No comments:

Related Posts with Thumbnails