our sponsor

Followers

Thursday, October 13, 2011

tiz zaqyah dan gambar Instagram


[ babak dipetik dari siri televisyen Tahajjud Cinta. © 2011 Hakcipta RUMAH KARYA CITRA. ]

saya perasan ada pautan tiz zaqyah yang membawa anda ke sini (paling kerap sudah pastinya selepas entry beautifulnara ). pertama sekali, di sini TIADA gambar tiz zaqyah yang TAK PERNAH anda TAK lihat sebelum ini di mana2 laman web atau blog, yours truly tak pernah ada peluang pun bertemu dgn namesake ini, gambar pun kredit kat pemilik asal. malahan peluang yang paling dekat bertemu Tiz di konsert Deftones terasa jauh berbatu-batu bagi saya....

teragak juga jika laman blog saya yg satu lagi turut menarik perhatian ramai kerana http://blitzenius.blogspot.com/ siap ada 'lagu tema' tiz zaqyah lagi. lagu pelican.

but i can't take this anymore, saya mengantuk dan tiz selalu bagi tenaga yang salah.... oh, crap. what the fuck am i writing about? sleeping pills taking effect.


p/s: kalau buta IT, biar saya terangkan sikit, Instagram ialah program memproses imej janaan iPhone, iPad atau iPod Touch dengan sistem operasi Apple iOS 3.1.2 ke atas yang mana pengguna telefon mobil dari Apple ini boleh memuat naik gambar yang diambil dari kamera iPhone mereka atau dari koleksi gambar dalam driver mereka dan kemudian ia dikongsi bersama rakan2 mereka melalui paparan iOS seperti yang anda lihat di iPhone (atau dikongsi di Twitter, Flickr, Facebook tapi rasanya Tiz Zaqyah dah tutup akaun Twitter dia lama dahulu).

contoh gambar instagram dan efeknya ialah seperti dibawah, ini gambar instagram Brent Hinds dari Mastodon, harap maklum.

but before that, have a coffee sire....

ok, now here we go....


p/s/s: that said, kalau anda pakai phone blackberry ke, samsung HTC ke, Android ke, Nokia cokia ke, atau phone cap ayam ke, please forget it...

5 comments:

Anonymous said...

1ssttttt!!!!

Sofiyya said...

1ssttt!!!

Sofiyya said...

babi lambat!!!!

Sasha Panda said...

ni tiztiztiz tak marah ke ko curi gambar dia ni?

Blitzenius said...

@sasha : tak , kitorang couple. apa nak marah.

tapi Brent Hinds marah. Dave Grohl pun marah sebab ada gambar dia. ko tak nak report kat Dave Grohl?

Related Posts with Thumbnails