our sponsor

Followers

Wednesday, October 26, 2011

Twitter ": #AyatBudakDulu vs AyatBudakSekarang



SyadaOnn Syuhadadaaa
#AyatBudakDulu 'apa password phone kau?' #AyatBudakSekarang 'apa password wifi kat rumah kau ni?'

SyadaOnn Syuhadadaaa
#AyatBudakDulu 'ada nombor phone tak? #AyatBudakSekarang 'weh, nak bbpin'.

amirhilmi amirhilmi zulkifli
#AyatBudakDulu "sudah aku bilang sama kau.. p'puan itu mmg lawa orgnya.." #AyatBudakSekarang "Kemak Hot syial..! SAMOK DOWK..!"

Amwajj777 Am Jafri
#ayatbudakdulu malas aku layan kau #ayatbudaksekarang touching sial dgn kau

nadzruladzman Nadzrul Adzman
#AyatBudakSekarang nak mencarut je..cuba la sopan sket mcm #AyatBudakDulu. tak gitu?

farahzulaika Farah Nordin
#AyatBudakSekarang kemaen laen dengan #AyatBudakDulu

fieneey nur afini
#AyatBudakSekarang berbeza sgt dgn #AyatBudakDulu

MuhdAriffMA Ariff Adnan
"@MIKIEMAU5: #AyatBudakDulu: "rakan-rakanku, marilah kita menjamu selera." #AyatBudakSekarang: "weh babi jom makan aku lapar doh.""

charismamuax Charisma Rossila
#AyatBudakDulu alamak, lupa bawa buku. #AyatBudakSekarang shit, buku tertinggal.

KiddyKiddoIV NAA ▲
#AyatBudakDulu 'Ibu, angah nak duit boleh? Klu tkboleh takpe' #AyatBudakSekarang 'Aku nak duit la!' Kepala kau! Kuajak gila dengan mak ang!

mr_delusion Shark Pain Delusion
#AyatBudakDulu "mari aku blanje korg mee goreng dkt warung" #AyatBudakSekarang "weii..mlm khamis bro ladies night.meh aku blanje lepak zouk.

Farhankoi F.K
taklah "mcm tak biasa tipu pula" RT @AleesaAmeng #AyatBudakDulu "Tipu brdosa,mati seksa,masuk api neraka" #AyatBudakSekarang 'Ala,tpu sunat'

AleesaAmeng Aleesa :)
#AyatBudakDulu "Tipu berdosa, mati seksa, masuk api neraka" #AyatBudakSekarang 'Alah, tipu sunat'

edtheclown Somebody
#AyatBudakDulu: wey kaset aku mane? #AyatBudakSekarang: wey pendrive aku mane? #AyatBudakAkanDatang: kene tgk ni youtube.com/watch?v=CSy6-9…

RosmanPositivo Rosman Nizar
#AyatBudakDulu "Happy Birthday! Semoga panjang umur murah rezeki. Sorry xsempat nak beli hadiah blablabla..." #AyatBudakSekarang "HB"

Kei_Online Khair Satar
#AyatBudakDulu: awakk pass kan surat ni kat budak tu. ade nombor talipon. #AyatBudakSekarang: gua nak usha nmber talipon awek tu! baekk beb!

SyuMI_SyuMI Dasyumi Shuhaimi
#AyatBudakDulu: Hai, Ali.. Lama tak jumpa kau. #AyatBudakSekarang: Eh, Bob, hidup lagi ko rupenya. Wa ingat lu sudah mampos!

lilyyunjae Lily Sani
RT @ShaaaSimpson: RT @AliaMustaphaa: #AyatBudakDulu: Nak number phone? #AyatBudakSekarang: Nak BBpin? Thepuq, 1T4KD4BB. Pincode Nokia nak?

MuhdAqmar Muhammad Aqmar
#AyatBudakDulu Saya sayang awak. Kita kahwin? #AyatBudakSekarang I love you. Kita 'kahwin'? Figure it out.

Kei_Online Khair Satar
#AyatBudakDulu : jom lah balik. da malam nanti mak bapak bising. #AyatBudakSekarang : lek laa awal lagi.. aku dulik ape mak bapak aku.

ilovebryanhaha Bryan Lim
#AyatBudakDulu cis! #AyatBudakSekarang babi betul!

AddinaEzlia Addina Ezlia
#AyatBudakDulu "Sabar. Relax dulu" #AyatBudakSekarang "Watlek watcool, watpeace, watcomel, etc" xD

AleesaAmeng Aleesa :)
#AyatBudakDulu "Jahatlah kau ni" #AyatBudakSekarang "Fuck lah kau, sial, babi, butoo"

TazJaafar Nurul Tazkiah Jaafar
#AyatBudakDulu Hooray hari ni hari Jumaat esok cuti. Gembiranya! :D #AyatBudakSekarang TGIF

Nashmosa -Nashrunnaim-
#AyatBudakDulu --->You, kita break up la. I'm sorry . #AyatBudakSekarang ------> Niihh, betina jalang kita break up siyeee.

SyuMI_SyuMI Dasyumi Shuhaimi
#AyatBudakDulu: Mak kau sihat? Nanti aku ziarah dia ye. #AyatBudakSekarang: Mak ko pe cer sekarang? Nanti2 la aku gi usha dia.

nasrulheroes Nasrul Helmi
Kalau pandai sangat tweet #ayatbudakdulu atau #ayatbudaksekarang , aku nak tanya bulan bahasa melayu bila? Jawablah jawablah takkan diam?

nadnadnadiaaaa izzaty nadia
#AyatBudakDulu saya sayang awak sangat sangat, #AyatBudakSekarang saya sayang awak ketad ketad/erat erat, nampak sangat tatabahasa tak lulus

nadnadnadiaaaa izzaty nadia
#AyatBudakDulu text aku nanti , #AyatBudakSekarang BBM aku nanti

iRa_Wiwa Fazira Noor
#AyatBudakDulu assalamualaikum #AyatBudakSekarang assalamualaikum, tak jawab dosa...

khadijahamir Khadijah Amir
THIS!!! RT @MIKIEMAU5 #AyatBudakDulu: "rakan-rakanku, marilah kita menjamu selera." #AyatBudakSekarang: "weh babi jom makan aku lapar doh."

afyqahizzaty Afiqah Izzati
#AyatBudakDulu aku tk kisah pn psl kau. #AyatBudakSekarang i dont give a fuck abt you. K. Hahahaha

kaizenshinobi kaizen shinobi
RT @MIKIEMAU5 #AyatBudakDulu: "rakan-rakanku, marilah kita menjamu selera." #AyatBudakSekarang: "weh babi jom makan aku lapar doh."

AliaAiman Aliaaaaaaaaaaa®
#AyatBudakDulu "Weh, boleh diam tak?" #AyatBudakSekarang "Weh babi, Shut the fuck up lah bodoh!!" Masyaallah.

fidonasir firdausnasir
#AyatBudakDulu Pecah kaca pecah gelas, sudah baca harap balas #AyatBudakSekarang Kbye

bebebhadzir habibfikri
RT @nysaroslann: #ayatbudakdulu nak no phone ! #ayatbudaksekarang nak bb pin !

fidonasir firdausnasir
#AyatBudakDulu Gempak gila! #AyatBudakSekarang Kecoh doh! Kecoh my ass. Apa yang kecohnya entah. Belajar balik maksud kecoh tu -__-"

julianaatika julyana atika
#AyatBudakDulu aku ada handphone #AyatBudakSekarang aku ada iPad

ReezOne Reez Radzi
LOL "@diansiraArja: #AyatBudakDulu Pad i bocor.Stress! #AyatBudakSekarang iPad rosak.iStress."

harythilmy Ahmad Haryth
Hahahaha RT @MIKIEMAU5 #AyatBudakDulu: "rakan-rakanku, marilah kita menjamu selera." #AyatBudakSekarang: "weh babi jom makan aku lapar doh.

mirulberg amirul asyraf
#ayatbudakdulu kau dekat mana? apa? sebagai apa? #ayatbudaksekarang kau manel? apel? esbijil apel? hahahahaha @amirulyounes

Myrarosmadii Nur Ameerah
#ayatbudakdulu nak number fone? tak pon name myspace ke? #ayatbudaksekarang u i nk bb pin boleh? name skype u apa? nama fb u ape ehh?

iRa_Wiwa Fazira Noor
#AyatBudakDulu ''jumpa lagi esok :D'' #AyatBudakSekarang ''jangan lupa on fb!''

dewiza_ceJJo dwi eza a/p cegu
#ayatbudakdulu err ak nk buang hajat kejap eh . #ayatbudaksekarang weh ak nak berak , j0m !!

NabilaHudaAbie Nabila Huda
#AyatBudakDulu awak suka saya tak ? Kita couple nak tak ? #AyatBudakSekarang can I marry you ? #hamboihh

BiarKecikComei KakWa
#AyatBudakSekarang jom romen, saya nk seronok! #AyatBudakDulu jom nikah, saya ikhlas :D!

IraKaza Messira
Hahahaha ni sial RT @ApizHarun: #AyatBudakDulu : saya ini rempit orangnye #AyatBudakSekarang : gua dak dak rempit ni

UniCOOLcorn Aina Fakhira
#AyatBudakDulu "maa, jom pergi taman." #AyatBudakSekarang "maa, jom shopping."

chaihebat Syahir Izzuddin
#ayatbudakdulu korg pergi la dlu #ayatbudaksekarang korg gerak dlu

RzaNrsyzwn ℜizɑ ℜɑhmɑt
RT: @MIKIEMAU5: #AyatBudakDulu: "rakan-rakanku, marilah kita menjamu selera." #AyatBudakSekarang: "weh babi jom makan aku lapar doh."

Myrarosmadii Nur Ameerah
#AyatBudakDulu keluar rumah sekejap? depan rumah je ^^ #AyatBudakSekarang babe, jom hang? hang mana? hang KL lah :)

mackenziedoo Mackenzie Doo™
RT @diansiraArja: #AyatBudakDulu Pad i bocor.Stress! #AyatBudakSekarang iPad rosak.iStress.

diansiraArja Dian Sira Arja™✔
#AyatBudakDulu Pad i bocor.Stress! #AyatBudakSekarang iPad rosak.iStress.

iRa_Wiwa Fazira Noor
#AyatBudakDulu ''alamak !'' #AyatBudakSekarang ''fuck !''

AziziAzril Mohamad Azizi Azril
#AyatBudakDulu aku ada handphone #AyatBudakSekarang aku ada iPad

NabilaHudaAbie Nabila Huda
#AyatBudakDulu jom pergi library. Lepak lepak. #AyatBudakSekarang jom turun bandar, tunjuk muka biar market #puihhh

CakRashid Cak
RT: @MIKIEMAU5: #AyatBudakDulu: "rakan-rakanku, marilah kita menjamu selera." #AyatBudakSekarang: "weh babi jom makan aku lapar doh."

NabilaHudaAbie Nabila Huda
#AyatBudakDulu kita cakap dengan mak kita :( #AyatBudakSekarang kita cakap dengan pakwe kita :3

NabilaHudaAbie Nabila Huda
#AyatBudakDulu jom main kahwin kahwin ! #AyatBudakSekarang jom main buat anak -,-

HarizIlman HRZILMN
#AyatBudakDulu: "rakan-rakanku, marilah kita menjamu selera." #AyatBudakSekarang: "weh babi jom makan aku lapar doh."

UniCOOLcorn Aina Fakhira
#Ayatbudakdulu "OMG,secepat yang mungkin tau!" #AyatBudakSekarang "OMG CALL ME AS SOON AS POSSIBLE. ASAP ASAP!!"

Laughablefreak Ari Arihdan
takde beza ._. RT “@Mohdazmirul: #AyatBudakDulu Lek lu sap tits lu #AyatBudakSekarang Lek lu sap kok lu”

_suhaimi Suhaimi Adanan
#AyatBudakDulu komen la pic kitewwww (myspace) #AyatBudakSekarang Like la pic kitewwww (facebook)

Mohdazmirul Mie / 麺
#AyatBudakDulu Lek lu sap tits lu #AyatBudakSekarang Lek lu sap kok lu

WanKhaleda Wan Nur Khaleda
#AyatBudakDulu Eh bagi saya num phone awak boleh? #AyatBudakSekarang Hmm gimme your bb pin :)

aimanabiha Aimanabiha
#AyatBudakDulu : Awak tak tahu soalan ni ? Takpe lah #AyatBudakSekarang : Ape ke bodohnya kau ni ? Soalan senang pun susah nak jawab.

UniCOOLcorn Aina Fakhira
#Ayatbudakdulu "Oh text me if anything" #AyatBudakSekarang "Oh bbm or whatsapp me if anything"

WanKhaleda Wan Nur Khaleda
#AyatBudakDulu Hai awak, buat apa 2? #AyatBudakSekarang Hey there :) so what are you up to? *Pemodenanisasi berlaku dalam negara Malaysia

SyuMI_SyuMI Dasyumi Shuhaimi
#AyatBudakDulu: Mak, adik nak lima ringgit buleh, nak beli buku. #AyatBudakSekarang: Mak, bak Boboy seratus, nak beli top-up ni. Dah kong.

TheBashir Bashir Veeran
#AyatBudakSekarang dan #AyatBudakDulu Babi sial kimak pantat puki anjing

adi_marwan Adi Marwan Othman
RT @fatenhannani: #AyatBudakDulu "lepas amik gambar ni cuci dekat kedai aku nak beli tau" #AyatBudakSekarang "nanti ... tmi.me/hzbqy

shkblog Muhammad Azhar Etit™
#AyatBudakSekarang hp saya gne os Android ? #AyatBudakDulu android tu ape ? Robot eh ?

hahamizahsyam hamizah syam
RT @syahirkhir : #AyatBudakDulu awak terjatuh? Meh saya tolong awak bangun. #AyatBudakSekarang you fell? Get up on your feet, bitch.

munayiel muna ayiel
terbaekkk!haha RT @therealsuezy #AyatBudakSekarang siapa kacau, aku pecah! #AyatBudakDulu siapa kacau, aku bagitau mak aku!

WanKhaleda Wan Nur Khaleda
#AyatBudakDulu ha ha tak tahu #AyatBudakSekarang Ha habis ah kau doh, mula ah gelabah

miradila Amirah Adilah
#BilaDalamKelas .. #AyatBudakDulu "pinjam pen boleh?" #AyatBudakSekarang "weyh kau ada gula-gula tak?ngantok seyh!"

hafizkhazali Hafiz khazali
#AyatBudakDulu lu bila nak print gambar? #AyatBudakSekarang bila nak upload pic kat facebook? tag gua tau..

zackeeys пuя Эlміяа
#AyatBudakDulu : Awak tak tahu soalan ni ? Takpe lah.... #AyatBudakSekarang : Ape ke bodohnya kau ni ? Soalan senang pun susah nak jawab.

Suraya_Nasir Suraya SaranghaErul
#AyatBudakDulu , Awak , kalau awak sentuh saya , saya report kat mak saya #AyatBudakSekarang kalau dia sentuh kau, aku 'cium' dia

zul_zzz zulhilmi
#AyatBudakDulu klau awk suka sy jumpa lah mak bapak sy dulu. #AyatBudakSekarang klau awk suka saya add lah mak bapak saya jadi friend dulu.

No comments:

Related Posts with Thumbnails