our sponsor

Followers

Saturday, December 31, 2011

Konsert LMFAO Terpaksa Dihentikan Awal Kerana Kebakaran dan reaksi saya ialah : 'LMFAO!!!"



muat turun video

Burung Angry Birds Yang Sebenar


KOLEKSI GAMBAR BURUNG ANGRY BIRDS YANG SEBENAR  http://on.fb.me/P9RVCk http://fb.me/AOTEL21V





http://4buletin.com/suka-diam/ Lawak Janda Yang Dahaga Mencari Suami 18 Tahun
ohbloglagi.blogspot.com/.../lawak-janda-yang-dah... -
11 Mei 2012 – http://4buletin.com/2012/05/09/janda-18-tahun-s...: Janda 18 Tahun (Serius Lawak!) http://4buletin.c... Lu Kasi Gua Mati Dulu Lah Bru Gua Diam~~ 216165 likes · 15353 ... Suka bila orang yang kita sayang tu care pasal . Lu Kasi Gua Mati Dulu Lah Bru Gua Diam~~ | Facebook www.facebook.com/...Diam/208677055817200?_... -  Perempuan suka sangat guna taktik ni untuk dapatkan perhatian lelaki. ... http://4buletin.com/2012/05/11/taktik-perempuan-untuk-dapatkan-perhatian-lelaki2/ ... Taktik yang agak... | Facebook www.facebook.com/permalink.php?id...story... -
Lu Kasi Gua Mati Dulu Lah Bru Gua Diam~~ · 216210 like this. 14 hours ... http://4buletin.com/2012/05/11/taktik-perempuan-untuk-dapatkan-perhatian-lelaki/ ...
tiDur tiDur tiDur tiDur tiDur LaR wEi. . . OnLiNe JeR mEmAnJaNg. . .
www.facebook.com/tidur.lar.wei - Maaflah Bukan Saya Tak Suka Dengan Awak. ... from 79701 users IMDB Link: http://imdb.com/title/tt1192628/ Country: USA Language: English [...] ... Namun tujuan dia hadir ke sana adalah untuk mendermakan sebahagian dari wangnya. Para pembesar/petinggi wahabipun suka mencium ala-kullihall.blogspot.com/.../para-pembesarpeting... -  28 Apr 2012 – Para pembesar/petinggi wahabipun suka mencium. Kaheel Baba ... SUMBER: http://www.aleqt.com/2011/10/23/article_592188.html ... Pasti dia lagi didalmnya ...... >http://qudsiyyah.com/category/3-mahad/4-buletin-el-fajr/ ... Sindiran untuk wahabi yang suka nuduh amalan-amalan aswaja itu ... ala-kullihall.blogspot.com/.../sindiran-untuk-waha... - 13 Feb 2012 – Artinya jika dia suka menguya menggunjing menghina orang, maka itu bukan ...... >http://qudsiyyah.com/category/3-mahad/4-buletin-el-fajr/ ... pondokhati pondokhati.wordpress.com/ -  2 Mei 2012 – (4) Buletin Syi@R Islam ... Dia keluar dari api neraka sambil merangkak. ... Harap, si plontos yang nyentrik, Hamka yang suka naik gunung, ... Perbandingan Pemimpin Ja-dul dan Ja-rang | pondokhati.wordpress.com/.../perbandingan-pemi... -  18 Agu 2010 – (4) Buletin Syi@R Islam ... rakyat mendapatkan hak-nya, Memikirkan bagaimana caranya dia mendapatkan haknya biar balik modal kampanye ... Haiwan Aneh Berkepala Kucing, Berleher Singa Dan Berbadan ... lynk.ly/stories/view/1783916 -  6 Dis 2011 – via 4buletin.com ... yang normal,suka minta perhatian dan manja seperti kucing-kucing lainnya walaupun penampilannya agak luar biasa.
[PDF]  Buletin eperkim.perkim.net.my/media/.../BULETIN%20M... - File Format: PDF/Adobe Acrobat - Quick View Ayah tak suka kamu buat perkara tu”. Perkataan ... Kalaulah saya boleh seperti dia…. Saya harap saya boleh .... islam malaysia PERKIM. 4 BULETIN PERKIM ...
busuk.org/ping/view/20424 Gambar kanan angry birds versi sebenar dan gambar kiri angry birds versi kartun. Macam mana, hensem tak? Hehehehehe… Cool Punyer-Burung Angry Birds Yang Sebenar

baikpunyer.com/cool-punyer-burung-angry-birds- 17 Sep 2011 – Agak-agak burung yang sebenar ni pun ganas macam Angry Birds tak? Gambar Burung Angry Birds yang Sebenar | Lensaku Retak Seribu
lensakuretakseribu.blogspot.com/.../gambar-burun 20 Sep 2011 – Gambar Burung Angry Birds yang Sebenar. Versi Angri Birds sebelah kiri anda dan yang real di sebelah kanan. Amacam, ensem tak? hehehe ... INILAH BURUNG ANGRY BIRDS YANG SEBENAR ustazpenang.blogspot.com/.../inilah-burung-angry 30 Sep 2011 – Haa, dibawah ni ada gambar burung AngryBirds yang sebenar. kih3....... Muka ganas jaa aku tengok. Wallahu'alam............. ...ustazpenang. Gambar Angry birds atau burung marah yang sebenar ... kongsibersamanora.blogspot.com/.../gambar-angr Gambar Angry birds atau burung marah yang sebenar. Assalamualaikum dan happy weekend guys.. Apa bikin ini minggu?? Pegi tengok F1 di KLCC ka. GuaBlog.com - Gambar angry birds atau burung marah yang sebenar
www.guablog.com/.../gambar-angry-birds-atau-bu Angry birds yang sebenar lebih cantik dan bewarna warni. Koleksi Gambar Burung Angry Birds Yang Sebenar | www.blogammar.com/koleksi-gambar-burung-an  Rating: 10/10 - 3 votes 3 Mac 2012 – Bagi peminat games angry birds sudah pasti tertanya-tanya adakah burung “angry birds” ini betul-betul wujud. Ya, burung ini memang ... Ohbelog.com - Burung Angry Birds Yang Sebenar www.ohbelog.com/read/14031/0/  --Select--, Berita, Gadget&Tech, Hiburan, Informasi, Lain-lain, Lawak, Politik, Tips&Tricks, Video. » Burung Angry Birds Yang Sebenar. Close. burung-angry-birds-yang-sebenar - Oh!Belog.com |Komuniti ... www.ohbelog.com/.../burung-angry-birds-yang-se burung-angry-birds-yang-sebenar, Description Here. Angry Birds yang sebenar... www.sioloon.com/t20117-angry-birds-yang-sebenar  5 posts - 4 authors - 18 Sep 2011 memang famous game angry bird ni sekarang di Malaysia, w/pun sdh lama ... .com/2011/09/gambar-inilah-burung-angry-birds-yang-sebenar/ ...


1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Next

Friday, December 30, 2011

Tiz Zaqyah : define artist





Saturn ascends....


Tiz Zaqyah Zak
‎"Artist"-the term describes those who create within a context of the fine arts or 'high culture', activities such as drawing, painting, sculpture, acting, dancing, writing, filmmaking, photography, and music—people who use imagination, talent, or skill to create works that may be judged to have an aesthetic value"- Wikipedia 
Tiz ada masalah dengan perkataan "artis" apabila digunakan dalam bahasa melayu.Sebab,selalu sangat perkataan yg kuat ini digunakan oleh kita,orang2 melayu, dlm konteks ayat2 sinis ,kritik dan lagi-lagi gosip,opposite of the english meaning and exclusivity 
.Secara tak langsung,perkataan "artis" menjadi satu "label" yg janggal dan cetek maknanya...
I see that often when related to gossips and controversial stuff are " Celebrity"/ties".
"Artistes" are finer,and reserved . Im proud to be one of the "artistes" , but embarrassed to be labelled "artis" in bahasa.  Tidak langsung dan ada langsung perlekahan terhadap Bahasa Malaysia kita yang kaya dan indah, tetapi, niat, cara dan matlamat individu masing masing.
Spread Love.



Interesting enough, Vincent van Gogh is an artist but never enjoyed the celebrity status, in fact, the world only recognize his body of work after his death. Salah guna terma 'artis' makes me wanna puke.

Datin Maimun : syukurlah cikgu saya dah naik pangkat. dia garang orangnya.


nyanyi pun Ombak rindu. kanser saya dibuatnya.

#abookIreadthisyear number 1


#abookIreadthisyear First Step 2 Forever and Bieber Love Stories. Whut of it.


I love it when agressive bands put out a song that basically says, "See, we could easily take over the radio if we wanted to."

 Bodoh.

500 Days of Summer : IKEA, KEDAI REKOD, THE SMITHS, T-SHIRT JOY DIVISION, RATU SINEMA INDIE DAN SENARAI YANG BERTERUSAN...



Tom: What happens if you fall in love? Summer: Well, you don't believe that, do you? Tom: It's love. It's not Santa Claus. 

Mengingati semula filem ini yang merupakan filem pertama arahan Marc Webb selepas sekian lama mengarah banyak video muzik, ada beberapa perkara bagi saya yang menjadi kekuatan bagi (500) Days of Summer (500DOS). Premis percintaan antara dua insan itu sudah teramat biasa kita lihat di layar perak tetapi jalinan cerita yang dibentuk di sebalik gaya tidak linear yang dibawakan oleh Marc dengan rujukan muzik atau 'pop culture'nya membuatkan filem ini begitu istimewa bagi saya (juga menyakitkan kerana ada kebenarannya).
   Mula-mula sekali, kita ada Summer Finn, watak wanita yang menegur Tom Hansen di lif. Dia menegur Tom kerana lagu yang didengar Tom pada 'headphone'nya. Lagu The Smiths iaitu "There Is A Light That Never Goes Out", lagu yang disukai Summer sehinggakan dia turut menyanyi. Anda merasa pertemuan ini indah kerana jarang-jarang berlaku di tempat kerja ada orang menegur kerana lagu yang anda dengar yang bukan lagu popular pun. Baiklah, saya terlalu dramatik bila masuk bab pertemuan Tom dan Summer ini tetapi cerita selepas itu lebih menyakitkan. Ia tidak berakhir dengan sesuatu yang menggembirakan. Lalu anda bertanya sendiri apa makna ini semua? Kita melihat pada permulaan filem ini iaitu ketika datang suara narator selepas adegan Tom dan Summer bertemu di sebuah taman di atas bukit
   Suara narator ini memberi pengenalan kepada Tom dan Summer sebagai watak utama dan ini penting dalam memberitahu akan kontradiksi kedua-dua watak ini dan yang lebih penting, betapa ini bukan kisah cinta tetapi cerita tentang cinta. Faham maksudnya? Baiklah, saya akan memudahkan kalian. Jika disebut sebuah filem cinta, ramai yang dapat mengagak ianya cerita dua watak utama yang... bercinta. Tetapi melalui 500DOS, ia lebih kepada pertanyaan buat penonton, apakah maknanya cinta? Ini kerana sepanjang cerita, watak Summer tak pernah pun mencintai Tom. Tom menyangka dia di alam percintaan di sebalik perbulan yang berkisar tentang makna cinta sepanjang mengenali Summer hinggalah Tom mula belajar tentang makna cinta ini, itupun selepas perpisahannya dengan Summer, selepas tak dapat meneruskan perkara yang utama di dalam hidupnya seperti kerja dan cita-citanya.
    Tom pada permulaan filem digambarkan sebagai anak jati New Jersey yang merasakan dia takkan pernah benar-benar gembira sehinggalah dia bertemu seseorang yang tepat buatnya. Di sini juga, Tom digambarkan sebagai terdedah dengan muzik pop British (yang ada dalam senarai ialah The Cure, The Smiths dan Joy Division malah memakai t-shirt dengan grafik Unknown Pleasures sejak kecil lagi). Dia menonton filem The Graduate dan mengambil filem ini sebagai rujukan tetapi rujukan ini salah kerana interpretasinya terhadap filem ini yang agak 'ke laut'. Summer Finn dari Michigan pula sebaliknya. Keluarganya berantakan dan dia disebut cuma sukakan dua perkara, iaitu membela rambut panjangnya dan memotong jika dia merasa mahu memotongnya. Bila Tom bertemu Summer dia merasakan Summer ialah gadis yang dianggap satu-satunya untuk dirinya sedang Summer tidak merasa begitu.
   Formula kisah cinta Hollywood biasanya begini : lelaki bertemu perempuan, mereka keluar berpacaran sehinggalah si perempuan memutuskan perhubungan dengan si lelaki kerana si lelaki telah melakukan sesuatu yang bodoh yang membuatkan si lelaki cuba untuk memenangi semula hati si perempuan dengan pelbagai cara sehingga mereka bersama semula, bahagia hingga ke akhirnya. Berlainan pula dengan 500DOS apabila watak utamanya, Tom dan Summer bertemu, mereka keluar berpacaran dan apa yang anda tahu selepas itu, Summer mahu memutuskan perhubungan dengan Tom kerana dia tidak mencintai Tom. Habis di situ.Premis begini sebenarnya bukanlah yang pertama dalam sinema Hollywood, tetapi tak ramai penerbit yang mahu mengambil pendekatan begini kerana risiko tak ramai yang mahu melihat sebuah perhubungan yang retak di akhir cerita. Seolah-olah penonton perlu didodoikan dengan sebuah pengakhiran yang membahagiankan. Perlu jadi begitu. Secara tak langsung penonton filem cinta tipikal diibaratkan seperti Tom. Tom fikir dia tahu semuanya. Dia fikir sebuah perhubungan yang sedang berjalan dengan baik ialah sebuah percintaan sedang dia masih tak jelas apa maknanya percintaan.
   Namun, filem ini bukanlah bersifat mahu mendidik penontonnya. Cuma memberitahu sesuatu perkara atau peristiwa mungkin ada maksud lainnya jika ia dilihat dari sudut yang berbeza. Seperti penulis sendiri, mungkinlah kerana terasa beberapa perkara di dalam filem ini yang menjentik dirinya (siapa yang tak pernah berasa nak berlari di dalam gedung IKEA atau tersentuh paparan infografik tentang seorang gadis lengkap dengan rujukan Belle and Sebastian, kali kedua selepas filem  High Fidelity). Dua pembawa wataknya, Joseph Gordon-Levitt dan Zooey Deschanel pula bukan komoditi besar Hollywood tetapi naik namanya selepas filem ini. Bonus pada Zooey ialah kerana dia sebenarnya merupakan ratu dalam dunia muzik indie pop kerana menganggotai duo She and Him (dan pernah berkahwin dengan Ben Gibbard dari band indie rock Death Cab for Cutie) jadi pembawaan watak Summer amat tepat baginya jika dibandingkan dengan pelakon yang tak punya latarbelakang muzik, atau mungkinlah penulis lakonlayarnya Scott Neustadter dan Michael H. Weber memang dah tulis watak Summer 'custom made' buat Zooey.

Tuesday, December 27, 2011

Ekyn Aris ( @EkynAris ), budak femes Twitter versi abridged dan berjurus sekali (tanpa elemen 'sumpah kebabian' tetapi dengan ekstrak meatlballs)

http://synad2.nuffnang.com.my/nn_click.php?s=50915ddb&urlid=7418873&ref=ohbloglagi.blogspot.com/2011/12/ekyn-aris-ekynaris-apit-darknakalz-dan.html&id=1062531&bid=79506&goto=www.facebook.com/BreatheAndStop

Kali ini saya ingin menulis pasal Ekyn Aris yang femes di twitter tapi saya pun tak kenal, dan tak tau dia femes sebab apa. Saya bersangka buruk yang dia femes sebab benda2 lagho macam juga Hafiz Rahim. Jangan salahkan saya. Internet mengajar saya begini. Lalu saya merujuk Lebai Google. Dengan kesuntukan masa, saya buat entry versi malas dan berjurus ini. Ya, sebelum ini saya telah buat entry ini yang dibalas dengan cercaan dan makian oleh puak pelampau penyokong Ekyn Aris yang masih belum layak mengundi dan benar-benar faham akan fitrah dan lahiriah sebuah band yang sering melagukan lirikal "Killing in the name of!" Tapi saya hadapinya dengan penuh sabar dengan sedikit perasa "Man, ni tempat awam Man. Dia pilih KLCC dowh, aku tak penting dowh." Buat Ekyn, maafkan abang atas tindakan abang sebelum ini. Abang buat begitu semua kerana abang sangat sayangkan Ekyn seperti adik abang sendiri. Abang tidak mahu Ekyn terhanyut ke lembah yang menyesatkan dan mahu Ekyn berjaya dalam pelajaran seperti juga Azroy dan Kuzi. Jadi dengan tidak membuang masa lagi, mari kenali Ekyn Aris...

Adik Ekyn Aris mula menempa nama sejak akaun Twitternya @EkynAris menjadi bualan hangat. Nama manja Ekyn ialah Datin Kiah *mata pandang atas* Berumur 13 tahun dan belum mummayiz. Eh silap, 14. Dan masih belum mummayiz.  Hobi : mengorat kumpulan 1Direction IMalaysia. Sedihnya abang dengar. Banyak lagi hobi yang menarik dan yang tidak membuang masa macam mengumpol setem, kenapa Ekyn pilih hobi yang sia-sia?

Tertulis Instagram yang menjadi perkara common harini selain dia menjadi Pengetua #SMKKocakKocak, eh! apakebenda kocak-kocak tu? Abang tak fahamlah Ekyn permainan budak2 zaman sekarang ni. Abang dah jadi malu pula. Ekyn masih di sekolah lagi. Tumpukan perhatian pada pelajaran, jangan ingat nak main saja, dan ingatlah pada orang2 tua kita. SoMalaysian memberi tweet: "Kutuk2 Ekyn Aris trending pahal? Padahal kau jeles kan?" Lepas tu "Ekyn Aris was a top trending topic on Twitter. Check out when it's been popular, and the top tweets for Ekyn Aris.Use Twee.co to check out the ...", Ekyn, jangan mendabik dada. Trending ini bersifat sementara, kelak kita dimakan ulat juga lepas tu mula la kita terfikir, "NENEK KAU TRENDING!". 

http://acuterabbit.blogspot.com/ <---- Ni blog Ekyn ke? Sungguh comel. Tapi abang dah tak minat
dengan style comel ni. Abang buat lapik meja je.

Ada memegenerator "CAN'T TELL WETHER EKYN ARIS IS HER FATHER'S NAME OR HER NAME? - Futurama Fry" kelas adik ni. Syarikat Khelass menjual banyak baju-baju sekolah dan kasut sekolah dan kapur kasut sekolah.

http://synad2.nuffnang.com.my/nn_click.php?s=50915ddb&urlid=7418873&ref=ohbloglagi.blogspot.com/2011/12/ekyn-aris-ekynaris-apit-darknakalz-dan.html&id=1062531&bid=79506&goto=www.facebook.com/BreatheAndStop

Ni video Ekyn ke? Terernya. Tapi kenapa ramai yang dislike? Mari abang bacakan sedikit komen. "tbh i dislike ur video, once but not twice.", "hahahahhahahahaha , annoying sial". ya Allah, apalah dosa adik kat diorang tu. Biar abang lempang je sekor2 yang dislike video adik tu. Ingat adik ni macam Jozan - Maharaja Lawak Minggu ke Sebelas agaknya...  

Ini pula ulasan2 yang abang terima tentang Ekyn. Abang mengharapkan Ekyn diangkat dipuja diatototototo biy biy bolakristalkan peminat seperti gabungan Izara Aishah bertango dan Bella Evans. Tetapi ternyata abang silap...:
Ekyn Aris bash Team Official? Betul ke? Then Team Official bash dia balik? Siapa yg salah sekarang ni?
@aliyamardhiyyah ekyn aris bash @OfficialAS_ . But now dia kena balik . So sad
Kalau Ekyn Aris stop dengan hobi dia yang suke bashing orang mybe orang yang BERHIJAB and TUDUNG takkan jadi satu isu dan dipersalahkan.
ekyn aris punya mulut , takpayah lah nak suruh dia bukak tudung, -_-
Ekyn aris nye kepala panjang lol...
- Eykn aris seorang yg memalu an hijabers la , puihhh ~
- Dear Eykn Aris tolong ubah perangai buruk awak yang suka dengki dekat orang tu okay kiddo ;) tolong jangan marah aku k #TeamEkynAris wkwkwkw
- Manusia mana tak bengang bila life kena bash tanpa usul. Siapa suruh EYKN ARIS tak cuci mulut, agaknya perlukan berus tandas utk cuci mulut.
- dah perabih unfollow yg dok kecoh2 pasal eykn aris ryn reen and the rest of the geng yg nak bash2. but unfortunate my line was down -,-"
- Besok masuk berita "Seorang remaja bernama Eykn Aris telah dibuang keluarga kerana takde kerja lain, asyik2 bash orang je. Sekian.
- Aku rasa Ekyn Aris ni boleh member baik dengan Alyn Holla. mulut mereka dengan longkang sedara kembar jika kita compare kan mereka. xx - BIO ekyn aris bajet jual meatballs je . klau betul-2 kau jual meatballs aku pun nk rse jgk , sedap ke tak ? tak sedap aku ludah kat muka kau. Eat my balls. 
ryn reen, giliran kamu selepas ini. hehehehehehe

Abang rasa takat itu je lah abang tulis pasal Ekyn. Sekali lagi abang minta maaf atas apa yang abang tulis sebelum ni. Buat kawan-kawan adik yang menggunakan kata-kata kesat tu, semoga mereka diberikan hidayah sebagaimana apa yang abang terima ini. Ekyn doakanlah ye. Sekian. Selamat Hari Raya Ekyn.

Thursday, December 22, 2011

kak sherry songlap RM80K rombongan ke perth, kata tiz zaqyah


mula2 bila lihat entry ini di facebook Tiz Zaqyah, i was like, "ini baru betul2 viral marketing untuk filem terbaru ala ala Songlap part 2". really. the fact that ia siap ada gambar unusual suspect dengan passport nya, it looks really, really well planned. buzz the feed, hype machine.

turned out memang betul2 kejadian pun. so guys, please share this.

here's the fiasco in chronological order:


Tiz Zaqyah Zak  Salam,Im sure ramai yg tahu about what happened about the trip to perth.I cant express more except disappointment and full sympathy to all the members yg telah commit diri masing masing untuk trip ini.Just pray,we'll get the culprit asap.Selain daripada ni,we dare not comment further and just have to wait for results .
 ·  ·  · 10 hours ago

Tiz Zaqyah Zak Ini gambar passport suspek "kak sherry" yg telah menghilang diri dgn wang rombongan ke Perth. Salam.

To all kawan2 yg kenal dgn wanita ini sila give me info...then amatlah mengharap pertolongan kalian share this FB masing2....wanita ini telah menyonglap duit kawan2nya 80K...kemudian melarikan diri....

Detail :
NAMA: SARIMAH BINTI SHAHIDIN
TARIKH LAHIR : 05.12.1966
TEMPAT TINGGAL YG DI KETAHUI : SEKITAR CHERAS

please guys spread this info.....PLEASE....PLEASE...PLEASE...
Detail :NAMA: SARIMAH BINTI SHAHIDIN TARIKH LAHIR : 05.12.1966TEMPAT TINGGAL YG DI KETAHUI : SEKITAR CHERAS 
please guys spread this info.....PLEASE....PLEASE...PLEASE...

By: Remy Ishak Fc 


 seperti yang dijangka, ia mendapat liputan media seperti laporan Harian Metro hari ini yg berbunyi:

Percutian Igauan
KAJANG: “Kejadian ini langsung tidak saya duga. Saya tolak tawaran berlakon semata-mata mahu bercuti bersama peminat,” kata Tiz Zaqyah selepas rombongan dia bersama 35 peminat untuk ke Perth, Australia, dijadualkan kelmarin terbantut angkara kegagalan perunding yang juga ahli kelab peminatnya menunaikan janji.
Program bercuti dinamakan Percutian Cik Qyah yang dirancang sejak Mac lalu sepatutnya bermula kelmarin sehingga Ahad ini, bagaimanapun ia menjadi igauan buat semua peserta rombongan apabila mereka terkandas di lapangan terbang dan menyedari ditipu pada saat akhir.
Tiz berkata, program itu diuruskan seorang daripada ahli kelab Tiz Zaqyah Razak Fan Club (TZRFC) membabitkan pembayaran keseluruhan lebih RM60,000 selepas setiap peserta dikehendaki membayar RM1,700 dan RM1,900.
“Saya hampa, kesal serta bersimpati dengan ahli kelab peminat dari Brunei dan Singapura semata-mata turut serta percutian ke Perth. Namun, kami ditipu perunding percutian yang juga ahli TZR FC sendiri.
“Ia bukan isu kecil kerana membabitkan wang dalam jumlah banyak sehingga kami buat laporan polis. Saya tidak boleh komen apa-apa ketika ini dan menyerahkan kepada polis,” katanya ketika dihubungi, semalam.

Randy Pangalila

Kita mempunyai hak untuk mempunyai hak untuk merasakan sesetengah trending Twitter sebagai ghey......

dir en grey pun tak macam ni...

Sunday, December 18, 2011

jilaka betul , kalau aku post title ni, sumpah mainstream


tapi sumpah dowh, sedap nasik kerabu beli kat pasar Ramadhan @ Bazar Ramadhan @ PaRam tadi. jilaka betul. burp. alhamdulillah. laman blog Jilaka Betul ? sure or not?

Ludah makan lagi mau kasi gua panas.... #VideoNakLudahMahasiswa. Panglima Ludah Mahasiswa [twitter trending]


what the.... padahal aku baru je balik dari parti dah jadi camni

 neoRackle Chronicle Gua bajet x lama lg "Ludah" jd trending.
1 minute ago 

 Mohd Nazmi Restoran 1 Malaysia. Menu istimewa - Sup Ludah1 minute ago 

 ßυdak Yυs Rahman Berjuanglah hingga ke titisan ludah yg terakhir. Cayok cayok
2 minutes ago 

 ♕ Agynéss Mario VS ♕ Hahaha ngehe lo. yaude ude disiram blm haha? RT : Hahahaha ludah elo dong, kok jadi ngomongin ludah sih n...2 minutes ago 

 kalap Mulut macam Nora Danish boleh la ludah kat aku. Tolong la.
2 minutes ago 

 count yum ah sial. tak dapat banyak RT, ludah lah! 3 minutes ago 

 nama ittew Ocen aku pesen ludah kalo dehidrasi...baru namanya titisan ludahterakhir
3 minutes ago 

 Kaput Karan Kenapa ludah? Kenapa tidak french kiss?
3 minutes ago 

 Nurhayati Kamyon @
PointBlankShot Panglima ludah ni panggilan pada lelaki dalam video tu ke? Tak tengok lagi. internet slow naharom
3 minutes ago 

 S.Syazwan @
syahid senanye ini lagu pebret kita. Hik hik *ludah ludah malu*
3 minutes ago 

 Pahpiupiu Aku dah nampak video ludah tu tapi aku malas gila nak tgk. So aku buat-buat faham jelah pasal ludah meludah ni wahahah
3 minutes ago 

 vesyananda_ELF telen ludah  RT  bias tiduran dikasurmu gak pake baju?
4 minutes ago 

 count yum " hahaha. lepas ni rejim pukida zionisludah rakyat palestin sebab tak hormat bendera benjamin netanyahu!" <----- OUCH
4 minutes ago 

 Hariz panglimaludah alang alang nak ludah,biar sampai ke kahaknya
4 minutes ago 

 S.Syazwan *bisik* Ludah cheff, ludah. RT : Kod Rahsia!
4 minutes ago 

 Tea Pertiwi Hahahaha ludah elo dong, kok jadi ngomongin ludah sih nes -_- RT: oiye kalo gak pake ludah pocong ...4 minutes ago 

 Slanzanegger 18.12.2011 - 19:58 Uhr Terbaru!!Video Panglima Perang Umno Neh Nak Ludah Muka Mahasiswa THE BOM - SIASAHKINI4 minutes ago 

 kalap Shit. Semalam masuk pasal ijazah. Sekarang ludah. Memang aku tak patut masuk.
4 minutes ago 

 ßυdak Yυs Rahman Ludah.my - The marketplace of Malaysia
4 minutes ago 

 Amiruldeen *ludah kahak kuning*
4 minutes ago 

 Kay Denan Single pertama  ; Ludah Mahasiswa
4 minutes ago 

 saim ayub Ludah berirama.
4 minutes ago 

 jeeva_jepp ": Hello timeline.. Finally the day ends. Hell." *ludah*
4 minutes ago 

 lesley andigo Jgn buang ludah sembarangan!": -_- buang ludah.. :/ T : Ngapai?(¬-̮¬) ": *wink*wink *umah wkwkk R
4 minutes ago 

 AOM ☮ nelan ludah aku liat dirimu malam ini :o
5 minutes ago 

 MontBlanc 
Nak Ludah Muka Mahasiswa? 
5 minutes ago 

 Yusoff 
panglimaludah dapat idea dari sini la RT : "Teringat lagu band Hujan. Ludah Amerika."
5 minutes ago 

 S.Syazwan 
RT Ludah makankah belum. Baru jumpa dah senyum
5 minutes ago 

 guakanu ! 
@
NamyRashid  bodoh mangkuk tu nak ludahanak bangsa sendiri kalau anak dye mahasiswa aku ludah anak dye
5 minutes ago 

 niesa amer 
: ramli, aku suruh kau belajar : PUIIIII <--- ayah ramli kalau ludah dia dulu takde la masuk MU” u're damn right.
5 minutes ago 
»

 count yum 
sebotol air ludah di jual dengan harga seludah di muka di semua kedai 1Malaysia di seluruh negara
Related Posts with Thumbnails