our sponsor

Followers

Tuesday, December 27, 2011

Ekyn Aris ( @EkynAris ), budak femes Twitter versi abridged dan berjurus sekali (tanpa elemen 'sumpah kebabian' tetapi dengan ekstrak meatlballs)

http://synad2.nuffnang.com.my/nn_click.php?s=50915ddb&urlid=7418873&ref=ohbloglagi.blogspot.com/2011/12/ekyn-aris-ekynaris-apit-darknakalz-dan.html&id=1062531&bid=79506&goto=www.facebook.com/BreatheAndStop

Kali ini saya ingin menulis pasal Ekyn Aris yang femes di twitter tapi saya pun tak kenal, dan tak tau dia femes sebab apa. Saya bersangka buruk yang dia femes sebab benda2 lagho macam juga Hafiz Rahim. Jangan salahkan saya. Internet mengajar saya begini. Lalu saya merujuk Lebai Google. Dengan kesuntukan masa, saya buat entry versi malas dan berjurus ini. Ya, sebelum ini saya telah buat entry ini yang dibalas dengan cercaan dan makian oleh puak pelampau penyokong Ekyn Aris yang masih belum layak mengundi dan benar-benar faham akan fitrah dan lahiriah sebuah band yang sering melagukan lirikal "Killing in the name of!" Tapi saya hadapinya dengan penuh sabar dengan sedikit perasa "Man, ni tempat awam Man. Dia pilih KLCC dowh, aku tak penting dowh." Buat Ekyn, maafkan abang atas tindakan abang sebelum ini. Abang buat begitu semua kerana abang sangat sayangkan Ekyn seperti adik abang sendiri. Abang tidak mahu Ekyn terhanyut ke lembah yang menyesatkan dan mahu Ekyn berjaya dalam pelajaran seperti juga Azroy dan Kuzi. Jadi dengan tidak membuang masa lagi, mari kenali Ekyn Aris...

Adik Ekyn Aris mula menempa nama sejak akaun Twitternya @EkynAris menjadi bualan hangat. Nama manja Ekyn ialah Datin Kiah *mata pandang atas* Berumur 13 tahun dan belum mummayiz. Eh silap, 14. Dan masih belum mummayiz.  Hobi : mengorat kumpulan 1Direction IMalaysia. Sedihnya abang dengar. Banyak lagi hobi yang menarik dan yang tidak membuang masa macam mengumpol setem, kenapa Ekyn pilih hobi yang sia-sia?

Tertulis Instagram yang menjadi perkara common harini selain dia menjadi Pengetua #SMKKocakKocak, eh! apakebenda kocak-kocak tu? Abang tak fahamlah Ekyn permainan budak2 zaman sekarang ni. Abang dah jadi malu pula. Ekyn masih di sekolah lagi. Tumpukan perhatian pada pelajaran, jangan ingat nak main saja, dan ingatlah pada orang2 tua kita. SoMalaysian memberi tweet: "Kutuk2 Ekyn Aris trending pahal? Padahal kau jeles kan?" Lepas tu "Ekyn Aris was a top trending topic on Twitter. Check out when it's been popular, and the top tweets for Ekyn Aris.Use Twee.co to check out the ...", Ekyn, jangan mendabik dada. Trending ini bersifat sementara, kelak kita dimakan ulat juga lepas tu mula la kita terfikir, "NENEK KAU TRENDING!". 

http://acuterabbit.blogspot.com/ <---- Ni blog Ekyn ke? Sungguh comel. Tapi abang dah tak minat
dengan style comel ni. Abang buat lapik meja je.

Ada memegenerator "CAN'T TELL WETHER EKYN ARIS IS HER FATHER'S NAME OR HER NAME? - Futurama Fry" kelas adik ni. Syarikat Khelass menjual banyak baju-baju sekolah dan kasut sekolah dan kapur kasut sekolah.

http://synad2.nuffnang.com.my/nn_click.php?s=50915ddb&urlid=7418873&ref=ohbloglagi.blogspot.com/2011/12/ekyn-aris-ekynaris-apit-darknakalz-dan.html&id=1062531&bid=79506&goto=www.facebook.com/BreatheAndStop

Ni video Ekyn ke? Terernya. Tapi kenapa ramai yang dislike? Mari abang bacakan sedikit komen. "tbh i dislike ur video, once but not twice.", "hahahahhahahahaha , annoying sial". ya Allah, apalah dosa adik kat diorang tu. Biar abang lempang je sekor2 yang dislike video adik tu. Ingat adik ni macam Jozan - Maharaja Lawak Minggu ke Sebelas agaknya...  

Ini pula ulasan2 yang abang terima tentang Ekyn. Abang mengharapkan Ekyn diangkat dipuja diatototototo biy biy bolakristalkan peminat seperti gabungan Izara Aishah bertango dan Bella Evans. Tetapi ternyata abang silap...:
Ekyn Aris bash Team Official? Betul ke? Then Team Official bash dia balik? Siapa yg salah sekarang ni?
@aliyamardhiyyah ekyn aris bash @OfficialAS_ . But now dia kena balik . So sad
Kalau Ekyn Aris stop dengan hobi dia yang suke bashing orang mybe orang yang BERHIJAB and TUDUNG takkan jadi satu isu dan dipersalahkan.
ekyn aris punya mulut , takpayah lah nak suruh dia bukak tudung, -_-
Ekyn aris nye kepala panjang lol...
- Eykn aris seorang yg memalu an hijabers la , puihhh ~
- Dear Eykn Aris tolong ubah perangai buruk awak yang suka dengki dekat orang tu okay kiddo ;) tolong jangan marah aku k #TeamEkynAris wkwkwkw
- Manusia mana tak bengang bila life kena bash tanpa usul. Siapa suruh EYKN ARIS tak cuci mulut, agaknya perlukan berus tandas utk cuci mulut.
- dah perabih unfollow yg dok kecoh2 pasal eykn aris ryn reen and the rest of the geng yg nak bash2. but unfortunate my line was down -,-"
- Besok masuk berita "Seorang remaja bernama Eykn Aris telah dibuang keluarga kerana takde kerja lain, asyik2 bash orang je. Sekian.
- Aku rasa Ekyn Aris ni boleh member baik dengan Alyn Holla. mulut mereka dengan longkang sedara kembar jika kita compare kan mereka. xx - BIO ekyn aris bajet jual meatballs je . klau betul-2 kau jual meatballs aku pun nk rse jgk , sedap ke tak ? tak sedap aku ludah kat muka kau. Eat my balls. 
ryn reen, giliran kamu selepas ini. hehehehehehe

Abang rasa takat itu je lah abang tulis pasal Ekyn. Sekali lagi abang minta maaf atas apa yang abang tulis sebelum ni. Buat kawan-kawan adik yang menggunakan kata-kata kesat tu, semoga mereka diberikan hidayah sebagaimana apa yang abang terima ini. Ekyn doakanlah ye. Sekian. Selamat Hari Raya Ekyn.


Lain-lain yg anda perlu check out!

18 comments:

Anonymous said...

entah apa-apa je blog kaw ni.mengarut nak mampus.kebabian nye kat engkau bukan orang yang kaw kata babi tu.nak kutuk orang pun, biar la dengan blog yang elok sikit.tutp la blog kaw ni.macam taik je.

Anonymous said...

eh eh eh.kaw ni sial sunggu la bodoh.sumpah blog kaw macam sial.

Anonymous said...

terima kasih kepada diri sendiri yang bernama Anonymous yang baru saja mengepost komen tapi tak pandai eja 'kau'. kaw la, cool la konon, bodohnya aku, buang masa post komen kat blog bodoh. kenapa aku sungguh bodoh? aku rasa nak terjun KB Mall. sempatkah aku mengucap? sekian dari saya yang bernama Anonymous seperti di atas.

Anonymous said...

eh eh eh.kaw ni habiskan skolah dulu Anonymous sebelum nak bagi komen. ko suka tengok Ong Bak Rindu kan?

Anonymous said...

1st bodo!!!

Anonymous said...

saya rasa macam nak merempit secara berhemah lepas baca entry ni. ok jewwwww

lady gaga bertudung litup dan islamik said...

tera la hang.

hana tajima taji ayam said...

palabutopalabutopalabutopalabutopalabutopalabutopalabutopalabutopalabutopalabutopalabutopalabutopalabutopalabutopalabutopalabutopalabutopalabutopalabutopalabutopalabutopalabutopalabutopalabutopalabutopalabutopalabutopalabutopalabutopalabutopalabutopalabutopalabutopalabutopalabutopalabutopalabutopalabutopalabutopalabutopalabutopalabuto!!!!!!palabutopalabutopalabutopalabutopalabutopalabutopalabutopalabutopalabutopalabutopalabutopalabutopalabutopalabutopalabutopalabutopalabutopalabutopalabutopalabutopalabutopalabutopalabutopalabutopalabutopalabutopalabutopalabutopalabutopalabutopalabutopalabutopalabutopalabutopalabutopalabutopalabutopalabutopalabutopalabutopalabutopalabuto!!!!!!palabutopalabutopalabutopalabutopalabutopalabutopalabutopalabutopalabutopalabutopalabutopalabutopalabutopalabutopalabutopalabutopalabutopalabutopalabutopalabutopalabutopalabutopalabutopalabutopalabutopalabutopalabutopalabutopalabutopalabutopalabutopalabutopalabutopalabutopalabutopalabutopalabutopalabutopalabutopalabutopalabutopalabuto!!!!!!palabutopalabutopalabutopalabutopalabutopalabutopalabutopalabutopalabutopalabutopalabutopalabutopalabutopalabutopalabutopalabutopalabutopalabutopalabutopalabutopalabutopalabutopalabutopalabutopalabutopalabutopalabutopalabutopalabutopalabutopalabutopalabutopalabutopalabutopalabutopalabutopalabutopalabutopalabutopalabutopalabutopalabuto!!!!!!

Anonymous said...

Ong Bak Rindu dan One Direction palabuto untuk penghidap kanker pankreas epileptic dance hipster tajima sahajewww... terimas.

Anonymous said...

popularnya blog kaw, bhai!

Anonymous said...

Takde life ke sial? Nak kutuk orang je tahu. Kau tulis blog ni mmg tak fikir perasaan orang dulu ke apa? Sumpah bodoh.

Blitzenius said...

Anoni di atas : budak ekyn aris yg takde apo2, ko plak yg melebih2. ko tu sunat pun tak kering lagi.

Anonymous said...

kenapa anoni?

Pauspozi said...

saya nak jadi Twitfemes. bagaimanakah caranya????

Ekyn Aris said...

Pauspozi, caranya ialah berak di tepi pantai di depan khalayak. bakar tahi itu seperti acara Day of the Dead dan the Burning Man. nescaya kamu akan twitfemes dan youtiup femes atotototootototototototo biy biy omey omey

Pauspozi said...

abang, tolonglah bang, hentikan semua ini bang. saya menggelepar bang. abang ni blogger bangsat bang. tiap hari saya dengar lagu Kau Bangsat - Naratu bang.

DauzPoznen said...

izinkan saya capmelan di sini....

ASHIKIN said...

WHOEVER THIS ROSNAH MAT EKYN ARIS GIRLS IS, TOLONG JANGAN NAK MELEBIH2 KUTUK KPOP. KPOP IALAH GENRE MUZIK YANG PALING MULIA DAN MASUK SYURGA. AKU JUMPA SEKOR2 AKU BALING DENGAN KASUT, BODOH!

Related Posts with Thumbnails