our sponsor

Followers

Monday, January 30, 2012

(video) Nur Fathia kantoi dengan boyfriend di Phuket


muat turun video di sini

tergamak beliau. saya baru je bagitau keluarga nak hantar rombongan meminang beliau tetapi dia berperangai begini pula. ouh.... nur fathia...


 bestnya lagu ni, Katy Goodman yo!

Thursday, January 26, 2012

harta kekayaan Kamal Ashnawi yang trillionaire tu terbukti melalui video ini...



gohead gostan...

dengarnya Ekyn Aris mula menyukai Avenged Sevenfold. One Direction boleh pergi mampi. terkinja2, kalau main dram pun dah sah2 masuk kubur...


after this.... 
akuskizo IRWAN Paling lame ialah orang yg menyampah orang baru suka A7X bila A7X trending. Sukati orang la nak poser ke apa!
One Dildo? RT @iAppleMustache APKK  Hai orang yang malas Google. Dasar pemalas. A7X itu adalah Avenged Sevenfold. Nama band. Now, 1D tu apa?
Anon tukang jilat ketiak boyfriend noob sunat tak kering lagi tu boleh pergi mampi please....
ok, who hack this? this is not funny anymore....

Sunday, January 15, 2012

ng phaik kheng


A look at and exclusive tour at Trent Reznor's Nothing Studios (1992-2004) in New Orleans, LA in it's heyday (I assume 2002 this video was filmed). Trent discusses room functions, memories and experiences recording and producing works there.

Monday, January 2, 2012

Amalina Che Bakri dan gambar instagram hatta facebook yang kontroversialnya



saya perasan ada pautan Amalina Che Bakri yang membawa anda ke sini (paling kerap sudah pastinya selepas entry beautifulnara ). pertama sekali, di sini TIADA gambar Amalina Che Bakri yang TAK PERNAH anda TAK lihat sebelum ini di mana2 laman web atau blog, yours truly tak pernah ada peluang pun bertemu dgn namesake ini, gambar pun kredit kat pemilik asal. malahan peluang yang paling dekat bertemu Amalina di konsert Black Eyed Peas terasa jauh berbatu-batu bagi saya....

teragak juga jika laman blog saya yg satu lagi turut menarik perhatian ramai kerana http://blitzenius.blogspot.com/ siap ada 'lagu tema' Amalina Che Bakri lagi. lagu Wolves in the Throne Room.

but i can't take this anymore, saya mengantuk dan tiz selalu bagi tenaga yang salah.... oh, crap. what the fuck am i writing about? sleeping pills taking effect.


p/s: kalau buta IT, biar saya terangkan sikit, Instagram ialah program memproses imej janaan iPhone, iPad atau iPod Touch dengan sistem operasi Apple iOS 3.1.2 ke atas yang mana pengguna telefon mobil dari Apple ini boleh memuat naik gambar yang diambil dari kamera iPhone mereka atau dari koleksi gambar dalam driver mereka dan kemudian ia dikongsi bersama rakan2 mereka melalui paparan iOS seperti yang anda lihat di iPhone (atau dikongsi di Twitter, Flickr, Facebook tapi rasanya Amalina Che Bakri dah tutup akaun Twitter dia lama dahulu).

contoh gambar instagram dan efeknya ialah seperti dibawah, ini gambar instagram Brent Hinds dari Mastodon, harap maklum.

but before that, have a coffee sire....

ok, now here we go....






p/s/s: that said, kalau anda pakai phone blackberry ke, samsung HTC ke, Android ke, Nokia cokia ke, atau phone cap ayam ke, please forget it...

Sunday, January 1, 2012

Ongbak Rindu : Trailer sudahpun keluar!!!

menunggu dengan penuh antisipasi...

yoyoyo kouhei Kidrauhls Voice Is Flawless i dont even...


since anonymity is gifted, is a man with no country, let's make a companion of random idiotic tweet here, shall we? :)

since anonymity is gifted, is a man with no country, let's make a companion of random idiotic tweet here, shall we? :) minah jambu 24jam mengadap computer, October 18, 2011 at 5:54 pm tapi kenape dia tarok nama tony yusof? semata2 untok nk berlakon dlm drama or film melayu ke? atau pn dia nk memenangi hati peminat2 berbangsa melayu ke? sila jawab tijah soalan minah jambu yg very2 exclusive ni seriously dude, what's with the name. and i could not believe you calling yourself '24 hours di depan pc' is not equivalent to '24 hours information, infatuation'. kalau dia nak nak memenangi hati peminat melayu, dia dah pakai nama Tony Jusoh. you know, Jusoh, nama melayu, bukan Yeusof. takkan tak tau kot. apa ke bebal ko punya soalan daaa...
Related Posts with Thumbnails