our sponsor

Followers

Monday, January 2, 2012

Amalina Che Bakri dan gambar instagram hatta facebook yang kontroversialnyasaya perasan ada pautan Amalina Che Bakri yang membawa anda ke sini (paling kerap sudah pastinya selepas entry beautifulnara ). pertama sekali, di sini TIADA gambar Amalina Che Bakri yang TAK PERNAH anda TAK lihat sebelum ini di mana2 laman web atau blog, yours truly tak pernah ada peluang pun bertemu dgn namesake ini, gambar pun kredit kat pemilik asal. malahan peluang yang paling dekat bertemu Amalina di konsert Black Eyed Peas terasa jauh berbatu-batu bagi saya....

teragak juga jika laman blog saya yg satu lagi turut menarik perhatian ramai kerana http://blitzenius.blogspot.com/ siap ada 'lagu tema' Amalina Che Bakri lagi. lagu Wolves in the Throne Room.

but i can't take this anymore, saya mengantuk dan tiz selalu bagi tenaga yang salah.... oh, crap. what the fuck am i writing about? sleeping pills taking effect.


p/s: kalau buta IT, biar saya terangkan sikit, Instagram ialah program memproses imej janaan iPhone, iPad atau iPod Touch dengan sistem operasi Apple iOS 3.1.2 ke atas yang mana pengguna telefon mobil dari Apple ini boleh memuat naik gambar yang diambil dari kamera iPhone mereka atau dari koleksi gambar dalam driver mereka dan kemudian ia dikongsi bersama rakan2 mereka melalui paparan iOS seperti yang anda lihat di iPhone (atau dikongsi di Twitter, Flickr, Facebook tapi rasanya Amalina Che Bakri dah tutup akaun Twitter dia lama dahulu).

contoh gambar instagram dan efeknya ialah seperti dibawah, ini gambar instagram Brent Hinds dari Mastodon, harap maklum.

but before that, have a coffee sire....

ok, now here we go....


p/s/s: that said, kalau anda pakai phone blackberry ke, samsung HTC ke, Android ke, Nokia cokia ke, atau phone cap ayam ke, please forget it...

2 comments:

hafizan mohd said...

hi oh! oh!
thnks fr the follow
have a great new year ;)

Blitzenius said...

oh hafizan, ini cuma ilusi optikal.

Related Posts with Thumbnails