our sponsor

Followers

Monday, March 5, 2012

#HappyBirthdayIzaraAishah : izara aishah tertelan siput khinzir. and so tasha shila...



KLIK UNTUK > Video Seksi Izara Aishah Menari Tango, Seksi Gila, Ghairah Macam Haram! Confirm Youtube Tak Delete Punya!!!! 
silly googling and random thoughts...

Kimberly Ryder
lisa surihani bogel
belum tumbuh bulu pubik ninie marlyne.
Anonymous mulut puaka cantik bertudungkedai tatoo bukit bintangblog lucu cerita lucu kisah lawakkoleksi cerita pendek dongeng pak pandir
gambar linda rafar dan edry (my god, tahun bila punya kes ni... cjb.net anyone?)bagaimana david copperfield tembus tembok besar chinaanak perempuan mona fandeypuisi suara keinsafan
kos production untuk akademi fantasia (mana ada aku cerita detail menda alah ni, kalau bab membahan AF tu adalah, thank god program tu dah habis. 9 tahun yang neraka...)sup cendawan berkrim. hiasan lauk hantaran. resepi cupcake. resepi bun pandan kak nor masri. resipi kek lapis sarawak terbaru. ketayap. roti bawang putih. serabai. buah dabai. roti kukus. ikan bakar cherating. puding. (oh well,... saya memang suka masak, tapi bab lauk hantaran tu is too much for me..)anthara fight cocks images. (what the... *facepalm)
perkara 152. sajak j m aziz. amir shakib arslan. imam abdullah hussain. kesan kafe siber membawa kesan kepada murid. (berapa banyak eksan daa....) ayat-ayat dialog cinta. (jangan tanya. bukan kepakaran. kalau nak putuskan hubungan sila jumpa saya semula.) aku ini binatang jalang. keluarga gerilya, pramoedya. download qaisy & laila. travelog wartawan islam. perkara 152 perlembagaan persekutuan malaysia. sinopsis novel patah sayap terbang jua. artis hip hop yang merogol anak tirinya , ok that's it for today. esok2 lah gua post sekeping foto, secangkir kopi dan sebaris dialog. kat tumblr banyak.

sumber foto : OHBULAN

No comments:

Related Posts with Thumbnails