our sponsor

Followers

Monday, April 30, 2012

Friday, April 27, 2012

khidmat masyarakat : kanak-kanak diculik Nayati Moodliar


#PRAYFORNAYATI, Nayati Shamelin Moodliar has been kidnapped if you are in malaysia please spread the word http://twitpic.com/9e7pg2 #prayfornayati Budak Diculik Di Mont’ Kiara International School Kuala Lumpur- Nayati Shamelin Moodliar

zatulala:
this boy is from my neighborhood, and has recently been kidnapped. it gives me the creeps that this happened so close to home, and i’ve been checking on and off for recent updates of his whereabouts. whatever it is, i pray he is alright, and i pray that he returns to his family safely.
please reblog this. 
every time I think about this child my heart sinks. I truly hope he’s found soon.

Thursday, April 26, 2012

Ulasan filem : The Avengers in IMAX 3D


Best gila!
Harap2 filem Avengers yg seterusnya, kisah Infinity Gauntlet akan diserapkan... Tak perlu ikut 100% dari siri komik tersebut, cuma tunjukkan Thanos dan adiknya Nebiula manakala adiwira Silver Surfer ada di dalam filem The Avengers 2... Kalau Fox Pictures dapat bekerjasama, masukkan sekali X-Men, Daredevil dan Fantastic Four seperti Universal berikan Hulk...
lambat lagi kot nak boleh masuk plot X-Men. tapi katalah Wolverine join, maknanya Avengers yang asal dah disassemble, tinggal Captain America sorang je, silap2 Nick Fury pun takde. daripada tayangan semalam, ada yg komplen Cap banyak dapat screen time banding dgn karakter lain, ada yang tak berapa gemar Cap yg disiplin dan keras sangat, tak loose macam Tony Stark tapi itu saya kira sebab memang karakter Cap dengan background military zaman WWII nya yang sebegitu yang masih cuba keep track dengan keadaan sekarang. yang komplen ni mungkin tak tau dulu komik Avengers ni ada sebab nak bagi ruang kat Cap yang dah tak popular dengan komiknya sendiri selepas era pasca perang. (tu sebab filem Captain America disebut The First Avenger). most of the time memang dia je yang lead Avengers, karakter lain sekadar back up, tapi versi filem ni, Downey Jr kena dok depan sebab dia paling star. paham2 lah. hahaha

video of the day : Shutterbug by Veruca Salt



Veruca Salt baybeh!!

Monday, April 16, 2012

apasal Dira Abu Zahar takde dalam melodi semalam? rindu ahhh


#tetibe...

Mengambil seorang peguam yang sedikit diketahui dan saya minum peluntur bahawa tekanan, maklumat dalam masa yang singkat berehat dan huru-hara di dunia hari ini. Peguam mencadangkan bahawa lebih ramai orang merancang spekulasi. Tetapi saya rasa adalah tidak benar. Malah pada hari ini, hanya untuk pergi atau tidak minum, seperti klorin. Menurut Moore, telah dimasukkan ke hospital untuk sakit dan tekanan darah. Ini disahkan oleh Twitter, laluan ini cenderung untuk memperbaiki.


btw, tak baik google gambar 'azura abu samah buah dada'... berodsa....

Comeynya Zuhairah Mustafa Al-Husin teanjat boboi.

Puak Twitter, uncut edition




4h ariff shukor ‏ @ariffshukorCW  
Puak xgheti siang malam,asek melihat notifications twitter,trus nk rply..@semuaygtghmembacatweetakunih ;D

6h izzaz tajjudin ‏ @izzaztajjudin  
if i was the writer of that article. i'll put another category which is 'puak anggap twitter mcm personal diary'

9h Pak Tam ‏ @paktam2u  
puak muncul kat twitter melalui foursquare je.. twitter haram on..

10h warfy ‏ @warfytorm  
Puak main twitter mase class

10h Acat ‏ @_Acat_  
puak yang pegang account twitter bf dekat diorang punye phone.

10h haziqah idris ‏ @ziqahidris  
Puak main twitter time class.. http://lockerz.com/s/201740785

10h adieya ahmad ‏ @adieyahh  
Puak lupa daratan. Friendster-myspace-fb-twitter

11h Muhαmαd Syαzreın™ ‏ @muhamadsyazrein  
Puak online twitter guna phone.

1h DayangAmalinaHussin ‏ @dayangAm  
Puak stay up tengok bola pagi2. Pastu update thru twitter. #COYG !

9h DK™\̽▴̲̊̽▴̲̊̽̽▴̲̊̽/̽ ‏ @dabushkamarudin  
PUAK BELIEBER & PUAK 1D = Puak yang paling annoying dalam twitter. puak ni worldwide.. Puak ni semua nya berumur 13-19..

10h Ajami Hashim ‏ @ajamiha  
Puak avatar telur! LOL RT @irafazir: Puak yg buat twitter pastu diammmmmmm... Then buka twitter baru lak kira kategori apa? @ajamiha

11h Shafizal Chua ‏ @shafizalchua  
Puak Kena Deactivate Twitter Baru Homework Siap

11h Raden Che' Din ® ‏ @luqmandin  
Puak kalau Twitter dan Facebook tak wujud, my life will be more productive.

11h Celeste Soraya ‏ @SorayaZainal  
Puak holy gila kt twitter tp IRL nk tinggal pompuan tepi hutan sbb xnk layan tuntutan nafsu kau. Eh ni bukan puak, sorg je yg buat mcm ni :P

11h Effi Saharudin ‏ @1Obefiend  
Puak kahwin secara rahasia dari bini tua lepas tu meroyan di twitter sijil nikah tak dapat sampai skang

11h putryyYIYINGLovacah ‏ @liyanaLunia  
Puak mencari cinta di twitter

11h Nizam Zakaria ‏ @nizamzakaria  
Saya puak yg mula rasa Instagram lagi best dari Twitter.

11h danial. ‏ @dnlxarf  
puak kuat meroyan di Twitter apabila ditinggalkan pasangan. dasar puak lemah!

12h Romeo™ ‏ @firdausnorizan  
Puak Belajar Kat Twitter RT @nadjaaaaaah: Homaii, apa ratio molecule lipids anyone?

12h Shafizal Chua ‏ @shafizalchua  
Puak Yang Support Twitter Famous

12h Goldfish™ ‏ @ellyzainal  
Puak sikit sikit delete Twitter.

12h Ajami Hashim ‏ @ajamiha  
puak emo kat luar tapi kat twitter xoxo #fabulosity kahkahkah!

12h Marwan Hakim ‏ @MarwanCendawan  
Dear puak via mobile webs. There's this thing called twitter apps. Have you heard anything about it?

14h Celeste Soraya ‏ @SorayaZainal  
Dapat idea untuk thesis saya. Voila! RT: @_uculer: Ye ye maafkan saya. Mungkin puak twitter ni tajuk thesis awak :B

14h bell, si loceng =) ‏ @bell_
Puak Pengkaji Puak Di Twitter dan Letak Di Blog tak ada ke?

14h Hazir Rohir ‏ @PenjajaAisKrim  
"@SyazaliAkmal: *follow belakang* LOL RT @PenjajaAisKrim: twitter ada puak? kalau ada aku rasa aku puak boobs hunter #teamboobshunter"

15h shawalrezmi ‏ @shawalrezmi  
@RushIdrus @unastacco lagi satu yg blog tu x letak ialah puak pemangsa a.k.a puak cari awek dlm twitter. Makin berleluasa baru2 ini aku tgk

berapa bayaran parking di IOI Mall, Puchong ?



surat dari peminat kali ini datangnya dari penulis tak bernama bertanya, "berapa parking fee di ioi mall puchong?" secara seriusnya, kami tak pasti. RM1? RM2? RM3? bergantung pada berapa jam. kalau satu hari kira lain la kan?

Sunday, April 15, 2012

Thursday, April 12, 2012

Wednesday, April 11, 2012

Wordless Wednesday



obexs main games kat pc man sampai meletup...

Tweeting of the moment : Wed 11, april 2012 and West Indian Girl



#Zap
#SanityGiveMe1D
Cherrybelle Cari Personel Baru
Indian Ocean
National Siblings Day
Gordon Thompson
Sumatra
Alan Davies
Aceh
Matt Groening
#ConfessionHour
#SanityGiveMe1D
#tsunami
De Wit
Magnitude 8.9
Phuket
Metro de Madrid
Happy Hump Day

Twitter trending of the day : Marisa Medina



WTF. IDK.

[breaking news] Official tsunami alert & arrival times according to area

000
WEIO21 PHEB 110845
TSUIOX

TSUNAMI BULLETIN NUMBER 001
PACIFIC TSUNAMI WARNING CENTER/NOAA/NWS
ISSUED AT 0845Z 11 APR 2012

THIS BULLETIN IS FOR ALL AREAS OF THE INDIAN OCEAN.

... AN INDIAN-OCEAN-WIDE TSUNAMI WATCH IS IN EFFECT ...

A TSUNAMI WATCH IS IN EFFECT FOR

 INDONESIA / INDIA / SRI LANKA / AUSTRALIA / MYANMAR / THAILAND /
 MALDIVES / UNITED KINGDOM / MALAYSIA / MAURITIUS / REUNION /
 SEYCHELLES / PAKISTAN / SOMALIA / OMAN / MADAGASCAR / IRAN /
 UAE / YEMEN / COMORES / BANGLADESH / TANZANIA / MOZAMBIQUE /
 KENYA / CROZET ISLANDS / KERGUELEN ISLANDS / SOUTH AFRICA /
 SINGAPORE

THIS BULLETIN IS ISSUED AS ADVICE TO GOVERNMENT AGENCIES.  ONLY
NATIONAL AND LOCAL GOVERNMENT AGENCIES HAVE THE AUTHORITY TO MAKE
DECISIONS REGARDING THE OFFICIAL STATE OF ALERT IN THEIR AREA AND
ANY ACTIONS TO BE TAKEN IN RESPONSE.

AN EARTHQUAKE HAS OCCURRED WITH THESE PRELIMINARY PARAMETERS

 ORIGIN TIME -  0839Z 11 APR 2012
 COORDINATES -   2.0 NORTH   92.5 EAST
 LOCATION    -  OFF W COAST OF NORTHERN SUMATRA
 MAGNITUDE   -  8.7

EVALUATION

 EARTHQUAKES OF THIS SIZE HAVE THE POTENTIAL TO GENERATE A
 WIDESPREAD DESTRUCTIVE TSUNAMI THAT CAN AFFECT COASTLINES ACROSS
 THE ENTIRE INDIAN OCEAN BASIN.

 HOWEVER - IT IS NOT KNOWN THAT A TSUNAMI WAS GENERATED.  THIS
 WATCH IS BASED ONLY ON THE EARTHQUAKE EVALUATION. AUTHORITIES IN
 THE REGION SHOULD TAKE APPROPRIATE ACTION IN RESPONSE TO THE
 POSSIBILITY OF A WIDESPREAD DESTRUCTIVE TSUNAMI.

ESTIMATED INITIAL TSUNAMI WAVE ARRIVAL TIMES AT FORECAST POINTS
WITHIN THE WARNING AND WATCH AREAS ARE GIVEN BELOW. ACTUAL
ARRIVAL TIMES MAY DIFFER AND THE INITIAL WAVE MAY NOT BE THE
LARGEST. A TSUNAMI IS A SERIES OF WAVES AND THE TIME BETWEEN
SUCCESSIVE WAVES CAN BE FIVE MINUTES TO ONE HOUR.

 LOCATION         FORECAST POINT     COORDINATES     ARRIVAL TIME
 --------------------------------    ------------    ------------
 INDONESIA        SIMEULUE            2.5N  96.0E    0921Z 11 APR
                  BANDA_ACEH          5.5N  95.1E    0931Z 11 APR
                  SIBERUT             1.5S  98.7E    0941Z 11 APR
                  PADANG              0.9S 100.1E    1017Z 11 APR
                  BENGKULU            3.9S 102.0E    1038Z 11 APR
                  CILACAP             7.8S 108.9E    1205Z 11 APR
                  BANDAR_LAMPUNG      5.7S 105.3E    1213Z 11 APR
                  BALI                8.7S 115.3E    1253Z 11 APR
                  KUPANG             10.0S 123.4E    1338Z 11 APR
                  BELAWAN             3.8N  98.8E    1348Z 11 APR
                  BALI                8.7S 115.3E    1253Z 11 APR
 INDIA            GREAT_NICOBAR       7.1N  93.6E    0937Z 11 APR
                  LITTLE_ANDAMAN     10.7N  92.3E    1016Z 11 APR
                  PORT_BLAIR         11.9N  92.7E    1032Z 11 APR
                  NORTH_ANDAMAN      13.3N  92.6E    1052Z 11 APR
                  CHENNAI            13.4N  80.4E    1127Z 11 APR
                  KAKINADA           17.2N  82.7E    1205Z 11 APR
                  TRIVANDRUM          8.3N  76.9E    1208Z 11 APR
                  MANGALORE          13.3N  74.4E    1336Z 11 APR
                  BOMBAY             18.8N  72.6E    1608Z 11 APR
                  GULF_OF_KUTCH      22.7N  68.9E    1634Z 11 APR
 SRI LANKA        DONDRA_HEAD         5.9N  80.6E    1039Z 11 APR
                  TRINCOMALEE         8.7N  81.3E    1051Z 11 APR
                  COLOMBO             6.9N  79.8E    1120Z 11 APR
                  JAFFNA              9.9N  80.0E    1231Z 11 APR
 AUSTRALIA        COCOS_ISLAND       12.1S  96.7E    1045Z 11 APR
                  NORTH_WEST_CAPE    21.5S 113.9E    1314Z 11 APR
                  CAPE_INSPIRATIO    25.9S 113.0E    1413Z 11 APR
                  PERTH              32.0S 115.3E    1420Z 11 APR
                  AUGUSTA            34.3S 114.7E    1440Z 11 APR
                  GERALDTOWN         28.6S 114.3E    1459Z 11 APR
                  CAPE_LEVEQUE       16.1S 122.6E    1506Z 11 APR
                  ESPERANCE          34.0S 121.8E    1615Z 11 APR
                  KINGSTON_SOUTH_    37.0S 139.4E    1748Z 11 APR
                  HEARD_ISLAND       54.0S  73.5E    1802Z 11 APR
                  EUCLA_MOTEL        31.8S 128.9E    1836Z 11 APR
                  HOBART             43.3S 147.6E    1901Z 11 APR
                  DARWIN             12.1S 130.7E    1935Z 11 APR
 MYANMAR          CHEDUBA_ISLAND     18.9N  93.4E    1149Z 11 APR
                  CHEDUBA_ISLAND     18.9N  93.4E    1149Z 11 APR
                  PYINKAYAING        15.9N  94.3E    1150Z 11 APR
                  SITTWE             20.0N  92.9E    1226Z 11 APR
                  MERGUI             12.8N  98.4E    1316Z 11 APR
                  YANGON             16.5N  96.4E    1507Z 11 APR
 THAILAND         PHUKET              8.0N  98.2E    1118Z 11 APR
                  KO_PHRA_THONG       9.1N  98.2E    1223Z 11 APR
                  KO_TARUTAO          6.6N  99.6E    1256Z 11 APR
 MALDIVES         GAN                 0.6S  73.2E    1137Z 11 APR
                  MINICOV             8.3N  73.0E    1210Z 11 APR
                  MALE                4.2N  73.6E    1211Z 11 APR
 UNITED KINGDOM   DIEGO_GARCIA        7.3S  72.4E    1153Z 11 APR
 MALAYSIA         GEORGETOWN          5.4N 100.1E    1311Z 11 APR
                  PORT_DICKSON        2.5N 101.7E    1810Z 11 APR
 MAURITIUS        PORT_LOUIS         20.0S  57.3E    1455Z 11 APR
 REUNION          ST_DENIS           20.8S  55.2E    1512Z 11 APR
 SEYCHELLES       VICTORIA            4.5S  55.6E    1516Z 11 APR
 PAKISTAN         GWADAR             25.1N  62.4E    1536Z 11 APR
                  KARACHI            24.7N  66.9E    1644Z 11 APR
 SOMALIA          CAPE_GUARO         11.9N  51.4E    1539Z 11 APR
                  HILALAYA            6.4N  49.1E    1540Z 11 APR
                  MOGADISHU           2.0N  45.5E    1558Z 11 APR
                  KAAMBOONI           1.5S  41.9E    1623Z 11 APR
 OMAN             MUSCAT             23.9N  58.6E    1540Z 11 APR
                  SALALAH            16.9N  54.1E    1547Z 11 APR
                  DUQM               19.7N  57.8E    1556Z 11 APR
 MADAGASCAR       ANTSIRANANA        12.1S  49.5E    1544Z 11 APR
                  TOAMASINA          17.8S  49.6E    1551Z 11 APR
                  MANAKARA           22.2S  48.2E    1610Z 11 APR
                  MAHAJANGA          15.4S  46.2E    1653Z 11 APR
                  CAP_STE_MARIE      25.8S  45.2E    1713Z 11 APR
                  TOLIARA            23.4S  43.6E    1733Z 11 APR
 IRAN             GAVATER            25.0N  61.3E    1546Z 11 APR
 UAE              FUJAIRAH           25.1N  56.4E    1621Z 11 APR
 YEMEN            AL_MUKALLA         14.5N  49.2E    1626Z 11 APR
                  ADEN               13.0N  45.2E    1726Z 11 APR
 COMORES          MORONI             11.6S  43.3E    1644Z 11 APR
 BANGLADESH       CHITTAGONG         22.7N  91.2E    1651Z 11 APR
 TANZANIA         LINDI               9.8S  39.9E    1659Z 11 APR
                  DAR_ES_SALAAM       6.7S  39.4E    1732Z 11 APR
 MOZAMBIQUE       CABO_DELGADO       10.7S  40.7E    1701Z 11 APR
                  ANGOCHE            15.5S  40.6E    1720Z 11 APR
                  QUELIMANE          18.0S  37.1E    1841Z 11 APR
                  MAPUTO             25.9S  32.8E    1959Z 11 APR
                  BEIRA              19.9S  35.1E    2016Z 11 APR
 KENYA            MOMBASA             4.0S  39.7E    1706Z 11 APR
 CROZET ISLANDS   CROZET_ISLANDS     46.4S  51.8E    1733Z 11 APR
 KERGUELEN ISLAN  PORT_AUX_FRANCA    49.0S  69.1E    1815Z 11 APR
 SOUTH AFRICA     PRINCE_EDWARD_I    46.6S  37.6E    1907Z 11 APR
                  DURBAN             29.8S  31.2E    1910Z 11 APR
                  PORT_ELIZABETH     33.9S  25.8E    2006Z 11 APR
                  CAPE_TOWN          34.1S  18.0E    2109Z 11 APR
 SINGAPORE        SINGAPORE           1.2N 103.8E    2351Z 11 APR

ADDITIONAL BULLETINS WILL BE ISSUED BY THE PACIFIC TSUNAMI
WARNING CENTER FOR THIS EVENT AS MORE INFORMATION
BECOMES AVAILABLE.

THE JAPAN METEOROLOGICAL AGENCY MAY ISSUE ADDITIONAL INFORMATION
FOR THIS EVENT. IN THE CASE OF CONFLICTING INFORMATION...THE
MORE CONSERVATIVE INFORMATION SHOULD BE USED FOR SAFETY.

source: http://ptwc.weather.gov/text.php?id=indian.TSUIOX.2012.04.11.0845

Friday, April 6, 2012

Hafiz Rahim, HΔFIZ RΔHIM, @HafizRahimII : instagram, lockerz, tumblr dan penutupan twitter-nya....


Hafiz Rahim masuk lokap sebab kes rogol ? rogol anak sapa? sangap lettuw . hewhew #GelabahTetek
Hafiz Rahim rogol orang on his birthday? Lols. Amenda lah~
Look ! Idk anything bout Hafiz Rahim --' apa kess nih ?
Guys, Hafiz Rahim masuk lokap sebab gaduh masa dkt BB. Bukannya rogol anak dara org. Tak payah nak buat andaian bukan-bukan. Fitnah. 
DafuQ??!!! I don't wanna live in this planet anymore.....

-------------------------------------

nurfarizananuar ‏@eyzaanuar : Bukan @shymahashim yg bash dorang tapi dorang yg bash dia. Dia sorg je kot vs mereka mereka yg batak followers nie. Kesian deh ;))

Christ Christ ‏@shymahashim :  HAFIZ RAHIM ? So ada masalah dgn aku ker ? Sorry aku tak kenal pun -..- "@MiwulAce @ApishWahimm"

Hafiz Rahim Hafiz Rahim ‏@ApishWahimm  @EriqaKacak @shymahashim dia yang sundal padahal , sakai ! bohsia karattt ~

Christ ‏@shymahashim :  Sorry saya tak kenal siapa Hafiz Rahim dan tak nak tahu pun apa apa pasal dia -..- Tak interesting pun. "@DiniQylla @ApishWahimm"

O'Martin ‏@tygersseven :  Bila hafiz rahim dan syhmahashim bertekak . Kecoh laa TL .

Christ ‏@shymahashim :  Ohh kau Hafiz Rahim yg masuk lokap tu eh kes MEROGOL. Hahaha. Just saying :D "@ApishWahimm @MegatFyllo @MiwulAce"

Christ ‏@shymahashim :   Sakai doh. Aku bkk twitter je jd mcm ni. Ni skrg mamat mana tah nama dia Hafiz Rahim duk mention aku. "@Fatyn_Rahmat  U must strong babe. I"

------------------------------------------------

saya perasan ada pautan Hafiz Rahim yang membawa anda ke sini (paling kerap sudah pastinya selepas pemadaman Twitter). pertama sekali, di sini TIADA gambar Hafiz Rahim yang TAK PERNAH anda TAK lihat sebelum ini di mana2 laman web atau blog, yours truly tak pernah ada peluang pun bertemu dgn namesake ini, gambar pun kredit kat pemilik asal. malahan peluang yang paling dekat bertemu Hafiz Rahim di konsert Boys Like Girls dan Motion City Soundtrack di Neverland terasa jauh berbatu-batu bagi saya.......... Eh, wait, wait, wait........ Ok, this is not funny anymore....

by the way, here's hari Hafiz Rahim.


no, no.... bukan birthday Hafiz Rahim. it's just ... random....


memandangkan hari ini ialah hari Hafiz Rahim, mari kita lihat gosip terbaru She Looked Up From Examining The Frekles On Her Arm And Shouted, "Jesus! I'm Fucking God-damn Tired Of All This Make-up Sex!" A\\ hari ini!

- Nasib baik Hafiz Rahim comel dalam cerita tu.
- Hafiz Rahim Jawab Perihal Anti Pavilion Kids dan ‘Nasi Kangkang”
- Kucing Satukan Anti Pavilion Kids Dan Hafiz Rahim
- Anti Pavilion Kids akui Cintakan Hafiz Rahim.: Penzahiran cinta ini dapat dilihat keserasiannya melalui filem
- Hafiz Rahim, Miyyo Azman, Hafiz Rahim...ahh semua mainan dunia lol. Dah mcm Hafiz Rahim

- HafizRahim ni memang jambu. Bangga jadi junior Hafiz Rahim? #LOL Can't believe Hafiz Rahim haz 12k followers. Kenapa Rahim? Sebab pavi. Apa kena mengena pavi dgn Rahim? Hafiz Rahim duduk pavi.

- Future school RT-ed Hafiz Rahim lagi stress what even like why. tumblr HafizRahim awesome gila ! @ATM2U abang janganlah jeles dgn Hafiz Rahim Hafiz Rahim ni taknak letak gambar ke... Yayyyy!! Finally, Hafiz Rahim is one of my BBM contacts ☺v happy birthday HafizRahim.. :) orang yang main deactivate twitter ni acah-acah nak jadi macam Hafiz Rahim ke ? LOL
- Hafiz Rahim didn't invite me to her birthday party. Hafiz, you should know that I'm one of the important person. Take note :P cedih arrrr :( I'm at Hafiz Rahim house. going to teman the sister to the sweet Hafiz Rahim's birthday party :)
- Hai. Saya typo. Mohon itu bukan #TypoBahaya cc: Hafiz Rahim Rafizi Ramli ni sape?? Twitpemes baru activated akaun macam Hafiz Rahim jugak ke?? delete Twitter sebab tak tahan kena bash sama tak dengan bunuh diri? kalau sama dengan bunuh diri, Hafiz Rahim killed herself&reincarnated.
- Apa best sangat Hafiz Rahim. Bosan aku follow dia. Speaking sokmo, tp benda biasa je, ngantuk aku baca, kadang2 skip je. Dah unfollow :3
- "Hafiz Rahim sungguh mengeWOWkan aku.. =D" - Areev I-Zat
- "bila tgk muka Hafiz Rahim , SUMPAH DEMI ALLAH ! ak nak teman hidup ! pfft ! BALAK SHAWL plizz ! ==" - Haikal Majid
- "Oh, mengapa la saya tak mcm dia? Diana danielle tu. And (@HafizRahim). INHALE LOVE. EXHALE HATE. BEWARE : my tweets might be containing mistakes... Tampak hot jeh biarpun chenchubby sikit. Pasrah (⌣́_⌣̀)"- Elly Elinna
- She Looked Up From Examining The Frekles On Her Arm And Shouted, "Jesus! I'm Fucking God-damn Tired Of All This Make-up Sex!" Hafiz Rahim sape xnk bro??!!!!hahaha
- Hafiz Rahim tak sesuai berlakon jadi gangster. cakap melayu pun ada sleng juga.
- "Abang Hafiz Rahim buat sy mcm x wujud saja. :'( nk buat mcm mne, manalah tahu kdg2 sy ni annoying, hnya allah saja yg tahu." <---- ini Twitter She Looked Up From Examining The Frekles On Her Arm And Shouted, "Jesus! I'm Fucking God-damn Tired Of All This Make-up Sex!" Adinda Evans yang berupa spambot sahaja gayanya.
- Tengok Hafiz Rahim speaking dalam KAMI macam tengok TV series US... fasih sungguh.
- kalau aku, aku nak Hafiz Rahim jadi suria perkasa hitam aku. eh? boleh kira ke macam tu? hahaha
- Tercabar keimanan menonton babak tunjuk penumbok Hafiz Rahim tadi, hehe
- Isn't Hafiz Rahim some PMR student that deleted his twitter? Really, malaysia, really? This is the best you can trend? WTF
- Patut ah following aku terkurang satu. Tu aku duk fikir dari tadi rupanya Hafiz Rahim dah closed account. But y!?
- So apparently Hafiz Rahim is some boy, form 3 and baru delete her twitter account. So what??"
- Hafiz Rahim has deleted his account because she got trolled by bunch of rempitz . Due to his comment about rempitz having BB . iKesian
- Steve Job died and made a worldwide trend. Hafiz Rahim deleted his twitter and became a worldwide trend. Why is #iLoveAllah is not a trend?

googlism of the day : randy anak daraman.

randy anak daraman ni anak sapalah....

Monday, April 2, 2012

[video] YUNA : persembahan pertama di stesen televisyen Amerika Syarikat iaitu Conan o Brien

"Yuna will be making her first live national television debut on Conan this Monday, performing “Live Your Life”. Tune into Conan on Monday at 11/10PM central on TBS!"

Actually, dah perform dah pun, tu mesej dua tiga hari lepas. so, here's the video below. By the way, Come As You Are tu cover Nirvana, bukan lagu asal Yuna. saya tahu anda ada baca blog saya, tapi ini bukan Antara Wired dan Seruan Ilahi.

Sunday, April 1, 2012

Video Bogel Melia Aimiellia (Karipap Cinta)



2009" by searching for ضرب البنات بالعبط.

ضرب البنات بالعبط

Los Bantu ~ Religion Yoruba

Los Bantu ~ Religion Yoruba" by searching for bantu religion.

Cherry poppy seed cake Colorado Denver Foodblog German recipes My Kitchen in the Rockies | A Denver, Colorado Food Blog

german poppy seed birthday cake recipe.german poppy seed birthday cake recipe.german poppy seed birthday cake recipe.german poppy seed birthday cake recipe.german poppy seed birthday cake recipe.german poppy seed birthday cake recipe.german poppy seed birthday cake recipe.german poppy seed birthday cake recipe.german poppy seed birthday cake recipe.german poppy seed birthday cake recipe.german poppy seed birthday cake recipe.german poppy seed birthday cake recipe.german poppy seed birthday cake recipe.german poppy seed birthday cake recipe.german poppy seed birthday cake recipe.german poppy seed birthday cake recipe.german poppy seed birthday cake recipe.german poppy seed birthday cake recipe.german poppy seed birthday cake recipe.german poppy seed birthday cake recipe.german poppy seed birthday cake recipe.german poppy seed birthday cake recipe.german poppy seed birthday cake recipe.german poppy seed birthday cake recipe.german poppy seed birthday cake recipe.Cherry poppy seed cake Colorado Denver Foodblog German recipes My Kitchen in the Rockies | A Denver, Colorado Food Blog german poppy seed birthday cake recipe.

Game of Thrones 3x06 "The Climb" [Torrent, HDTV, 720p]

descargar torrent game of thrones 3x06, download here

Geng Rompak dan rogol part 1 , 2, 3

continued on this link: http://blog-continue.blogspot.com/2010/05/geng-rompak-dan-rogol-part1-2-3.html

I LOVE DUNIA : Cerita Ngewe Pembantu Montok Dan Seksi

 ngewe pembantu montok....

CIKGU ROS: PEMULIHAN : Murid-murid akan menggunakan motor kasar, irama dan kemahiran menyelesaikan masalah semasa belajar permainan baru..

Murid-murid akan menggunakan motor kasar, irama dan kemahiran menyelesaikan masalah semasa belajar permainan baru.....

Top Ten (10) Most: Top Ten (10) Most Handsome Prince

Top Ten (10) Most: Top Ten (10) Most Handsome Prince by searching for real life princes of the world

My Oracle: How to use histogram in Oracle


My Oracle: How to use histogram in Oracle
- oracle create table hystogram

Assamese unicode fonts free download ~ BLOG অসম-Download Assamese mp3,eBook,articles for free

leap office for assamese language : Assamese unicode fonts free download ~ BLOG -Download Assamese mp3,eBook,articles for free

Vidya balan nude


SPICY UPDATE: Vidhya Balan Spicy Smoking Hot Nude Bed Scene Snapshot from Dirty Picture Movie

Priyamana Thozhi Mp3 Songs

Priyamana Thozhi Mp3 Songs


Desain baju pembalap mobil wanita


FaizniFazreenFazera @OhhEsteeee kenapa awak suka tunjuk ketiak?


selamat hari raya.

Fanpage Facebook xleh blah of the day : AKU BENCI...




Aku Benci Perpisahan · 21,565 likes

AKU BENCI DEDAH AURAT DI LAMAN SOSIAL · 34,476 likes

Aku benci klau aku tngah guna internet ada orang dok usha kt blakang · 69,158 likes

aKu beNci,kAlaU aKu kOmEn kAt sTaTus Ko,kO wAT aKu mCm xWuJud!!!! · 57,152 likes

Aku benci orang hipokrit macam kau · 23,290 likes

AKU BENCI KEBOHONGAN PENGHIANATAN DAN SANDIWARA CINTAMU · 22,564 likes

Ada aku kesah kalo ko benci aku? · 55,466 likes

Aku paling benci orang macam kau ni. *tak la, aku sayang kau sebenarnya ♥ ;p · 74,879 likes

Aku Benci Tapi Aku Rindu Pada Kau · 22,745 likes

AKU BENCI KALAU TEMAN SEJATIKU MENYUKAI ORANG YANG KU SUKA · 53,954 likes

aku benci putus cinta!!! · 12,383 likes

aku benci kau · 4,092 likes

Aku Benci Selingkuh · 3,227 likes

Aku benci bile kau · 2,085 likes

Aku benci bila chatting dengan seseorang tetiba dia offline · 14,189 likes

Aku benci kalau ade orang yang cari pasal dengan aku !=_= · 18,112 likes

AKU Benci Pengkhianat Cinta · 2,500 likes

AKU Benci Mendedahkan Aurat · 3,127 likes Page yang dicipta hanya Untuk Suka Suki sahaja , Untuk meramaikan sahabat Serta Pendapat dalam hidup sesebuah masyarakat dalam Apa Yang Mereka Suka , Dan Apa yang Mereka Tidak suka Termasuklah Benci Dengan Gelagat SeManusia : ) About Photos 69,158 Likes Welcome RADIO/TV ( NEW) SENGAU!! Seorang lelaki yang sengau naik ke sebuah bas lalu bertanya kepada pemandu bas Notes9 1 Highlights Post 1 Friend Likes Aku benci klau aku tngah guna internet ada orang dok usha kt blakang Aku benci klau aku tngah guna internet ada orang dok usha kt blakang 8 hours ago via RSS Graffiti Kerja Kosong - Jawatan Kosong Universiti Selangor (UNISEL) Jawatan Kosong Universiti Selangor (UNISEL) Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk memenuhi jawatan berikut: 1. Pembantu Tadbir (N17) 2. Pemandus Bas (PSV) / Pemandu (R6) 3. Juruteknik (J17) MUAT TURUN SYARAT LANTIKAN DAN BORANG PERMOHONAN Date: 31 Mei 2012 Source: E Kerja Kosong Published: 2012-05-11 20:59:14 UTC Share · via RSS Graffiti Like · Recent Posts by OthersSee All Alis Syuhada Memang benci giler ! 4 hours ago Jangan Lupa Tekan Like ‼ LIKE THIS PAGE PLS . Thankz : ) Jasamu dikenang. https://www.facebook.com/pages/Jangan-Lupa-Tekan-Like-/283804315047539 1 · Thursday at 1:00am Ady Nuriey Cun Pliz jangan gedik sgt ~ ... Jangan nak gelak sgt laa.~~ ;p Jangan la puji lebih² malu aku .. Payah laa kalau ada org pulun dok buat terokk ni. Aku benci klau aku tngah guna internet ada orang dok usha kt blakang .. Apasal kau sakai sangat ? ... ( Alolololo~ jelos pulokkkk hakhakhak) / SenyUM TaK peRLu kaTa aPa2 =D Aku Benci Kalau Aku Like Status Orang Tu Tapi Dia Tak Like Status Aku !!! / Like ! tak perlu kata apa2 ?? ... (Sl0w bkn kau s0 diam ? 2 · Wednesday at 9:20pm Nur Amira Athira Aku benci klau aku tngah guna internet ada orang dok usha kt blakang gatal Betul Aku Tak Suka Korang Masuk Campur Hal Peribadi Aku 3 · May 8 at 1:14am Nur Mieyra Syamirah Aku benci klau aku tngah guna internet ada orang dok usha kt blakang 23 · May 6 at 10:20pm More Posts Aku benci klau aku tngah guna internet ada orang dok usha kt blakang 10 hours ago via RSS Graffiti Jom Baca - (Gambar) Pengacara Azura Abu Samah mengerjakan umrah (Gambar) Pengacara Azura Abu Samah mengerjakan umrah Sebelum ini selalu kita lihat pengacara Azura Abu Samah tampil dalam rancangan yang lebih berbentuk kekeluargaan. Alahai, sejuk mata memandang Azura berbekalkan kecantikan yang dimiliki, kepetahan berbicara, malahan imejnya yang lembut tapi aktif. Baru-baru ini Azura Abu Samah ada mengerjakan umrah di tanah suci Mekah. Jom kita lihat hidangan gambar-gambar ketika Azura Abu Samah di [...] Source: Artis.my Published: 2012-05-11 03:25:04 UTC Share · via RSS Graffiti Like · 2 people like this. Likes Like SingleAttackers-Crew Internet/Software Like Alamak~ Aku Lupa Nak Tido . jom2 aku tido dulu eh =.=' 1 friend also likes this. Like [KJ]-KakiJiwang Community Aku benci klau aku tngah guna internet ada orang dok usha kt blakang 11 hours ago via RSS Graffiti Jom Baca - Konsert Jelajah Jason Mraz Di Malaysia Jun 2012 ini Konsert Jelajah Jason Mraz Di Malaysia Jun 2012 ini Satu penantian peminat Jason Mraz akhirnya tercapai apabila sebuah konsert jelajah album terbarunya, “Tour Is A Four Letter Word” bakal diadakan pada 19 Jun ini bermula 8.30 Malam di Stadium Merdeka, Kuala Lumpur. Konsert Jason Mraz ini diadakan oleh Scenique Concerts & Events Sdn Bhd dan Live Limited, dengan kerjasama bersama syarikat label muzik, Warner [...] Source: Artis.my Published: 2012-05-10 20:05:20 UTC Share · via RSS Graffiti Like · 4 people like this. Aku benci klau aku tngah guna internet ada orang dok usha kt blakang 11 hours ago via RSS Graffiti Jom Baca - Jangkaan benar, Nurul (bekas isteri Ajai) bakal kahwin jejaka Perancis Jangkaan benar, Nurul (bekas isteri Ajai) bakal kahwin jejaka Perancis Nurul Huda Abdul Wahab atau Nurul yang merupakan bekas isteri Ajai, bakal berkahwin 6 Jun ini di Dutchess, Jalan Ampang. Jelas Nurul, dia memilih jejaka Perancis bernama Eric, 47 tahun, kerana ketulusan hati dan kriteria yang dimilikinya. Eric sudah hampir 10 tahun di Asia, dan telah pun memeluk Islam 13 Februari lalu. “Saya tidak meletakkan [...] Source: Artis.my Published: 2012-05-10 19:59:49 UTC Share · via RSS Graffiti Like · 2 people like this. Aku benci klau aku tngah guna internet ada orang dok usha kt blakang 11 hours ago via RSS Graffiti Jom Baca - Sarimah Ibrahim ganti Dira Abu Zahar dalam Melodi? Sarimah Ibrahim ganti Dira Abu Zahar dalam Melodi? Minggu lalu, rancangan Melodi memanggil semula wajah lama seperti Ogy Ahmad Daud sebagai pengacara. Ternyata, ianya mendapat sambutan daripada peminat industri hiburan tempatan. Selepas Ogy Ahmad Daud, dengarnya Sarimah Ibrahim pula dipanggil untuk muncul sebagai pengacara jemputan rancangan berkenaan. Tidak dapat lagi kami kenalpasti tarikh sebenar Sarimah bakal beraksi sebagai pengacara Melodi, namun ini pasti [...] Source: Artis.my Published: 2012-05-10 19:23:34 UTC Share · via RSS Graffiti Like · Salwa Damia likes this. Aku benci klau aku tngah guna internet ada orang dok usha kt blakang 11 hours ago via RSS Graffiti Jom Baca - Hafiz kena santau, jejas prestasi ketika Mania. Betul ke? Hafiz kena santau, jejas prestasi ketika Mania. Betul ke? Hafiz (Akademi Fantasia 7) baru-baru ini didakwa terkena santau ketika bersaing dalam program Mania beberapa minggu lalu sehingga menjejaskan prestasi persembahannya. Benar atau tidak dakwaan ini disangkal hebat oleh Hafiz, kerana mendakwa dirinya dalam keadaan terbaik dalam membuat persembahan. Menurutnya, dia percaya semua peserta yang bertanding dalam program tersebut bersaing secara sihat dan tanpa melibatkan [...] Source: Artis.my Published: 2012-05-10 19:12:43 UTC Share · via RSS Graffiti Like · 3 people like this. Aku benci klau aku tngah guna internet ada orang dok usha kt blakang 11 hours ago via RSS Graffiti Jom Baca - Shikin Kamal tolak tawaran berlakon alasan ingin fokus pelajaran Shikin Kamal tolak tawaran berlakon alasan ingin fokus pelajaran Pelakon Shikin Kamal mungkin satu nama yang agak asing, bukan bagi anda namun kami juga. Haha. Tapi, Shikin Kamal inilah yang bakal kita temui di dalam filem klon Transformers, Mantera bersama Tomok pada 17 Mei nanti. – Filem Mantera Menurut Shikin, dia kini terpaksa menolak semua tawaran berlakon kerana ingin memberi tumpuan pada pengajiannya, jurusan [...] Source: Artis.my Published: 2012-05-10 19:01:08 UTC Share · via RSS Graffiti sTaTus Ko,kO wAT aKu mCm xWuJud!!!! 57,152 likes · 56 talking about this Public Figure About Photos 57,152 Likes Emoticonize your post! Highlights Post Photo / Video 2 Friends Like aKu beNci,kAlaU aKu kOmEn kAt sTaTus Ko,kO wAT aKu mCm xWuJud!!!! aKu beNci,kAlaU aKu kOmEn kAt sTaTus Ko,kO wAT aKu mCm xWuJud!!!! April 15 say something about this....=) Like · · Share 31 people like this. Muhamad Hafiz Azmi haha , sah tempah maot ni xD April 15 at 2:27am · Like Roy Jbbee dh mcm sampah aje,ni kete ke ufo April 15 at 2:36am · Like Zaitul Farhanis bukan leh bwk g bulan p0n.. April 15 at 2:49am · Like Ray VoTt ‎;o April 15 at 2:59am · Like SyiDa SYiez Hohoho.tepi2 kete xnk letk ke..cnfrm cmpai bln cpt April 15 at 8:50am · Like Ohh Arsad Back To The Future boleh nih.. April 15 at 1:39pm · Like Recent Posts by OthersSee All Healthy Lifestyle with Herbalife Nutrition http://www.facebook.com/photo.php?fbid=237001863072924&set=a.235729783200132.43236.234666456639798&type=1&theater 5 hours ago As Ct =) April 23 at 2:08am ɾʘʘ-ɷ ɷ-ʘʘ Aku benci k0 =Aini April 22 at 2:54pm Lisa Eyra jgn benci2.. tak baek. lg elok kita like page nih http://www.facebook.com/SekolahMukaBuku April 19 at 11:24am Lan Pisang Angin kuat,mcm nk lbt je ujan ari ni, April 7 at 3:48pm More Posts LikesSee All McDonald's Malaysia 144 friends also like this. Like MTV 94 friends also like this. Like ♥ I Need Allah In My Life ♥ 73 friends also like this. Like i love islam 40 friends also like this. Like Maher Zain 257 friends also like this. Activity May People Who Like This 12 April aKu beNci,kAlaU aKu kOmEn kAt sTaTus Ko,kO wAT aKu mCm xWuJud!!!! April 11 Berikut merupakan ramalan Tsunami yang dijangka akan melanda.. 1. Georgetown - 09:11pm 11th April 2012 MY Time 2. Port Dickson - 02:10am 12th April 2012 MY Time 3. Singapore - 07:51am 12th April 2012 MY Time HATI-HATI2!!!! 117Like · · Share aKu beNci,kAlaU aKu kOmEn kAt sTaTus Ko,kO wAT aKu mCm xWuJud!!!! April 9 PERHATIAN!!! AWASI ANAK ANDA Jika anda tiada anak kecil pun, tolong sebarkan maklumat ini kepada sesiapa sahaja. Kita tidak tahu entah siapa yang dapat diselamatkan dengan berkongsi maklumat ini. Tolong beri sedikit masa dan hantar kepada kawan yang ada anak-anak dan cucu-cucu. Mahu berkongsi apa yang berlaku hari ini semasa berbelanja di Carrefour JB. Seorang ibu sedang membongkok untuk m.........See More 219Like · · Share aKu beNci,kAlaU aKu kOmEn kAt sTaTus Ko,kO wAT aKu mCm xWuJud!!!! April 9 via RSS Graffiti Mark Zuckerberg lawat Shanghai bersama kekasih Mark Zuckerberg lawat Shanghai bersama kekasihBerehat sebentar isu hiburan tempatan yang tidak habis dengan masalah sama, ayuh kita ke berita hiburan antarabangsa.Terbaru, billionaire yang juga pengasas Facebook, Mark Zuckerberg ada mengadakan lawatan ke Shanghai, China bersama kekasih, Priscilla Chan.Tanda tanya timbul apabila lawatan ini dikaitkan dengan pihak Facebook yang berpengkalan di California mula menilaikan semula untuk memasuki pasaran negara ini.Untuk pengetahuan, laman sosial Facebook disekat di China bermula tahun 2009.... Source: Kurakura.my Published: 2012-04-09 09:30:53 GMT Share · via RSS Graffiti 1Like · aKu beNci,kAlaU aKu kOmEn kAt sTaTus Ko,kO wAT aKu mCm xWuJud!!!! April 9 via RSS Graffiti Johan As’ari tampil perjelas isu semakin besar kepala Johan As’ari tampil perjelas isu semakin besar kepalaSelepas didakwa besar kepala, lewat ke lokasi penggambaran, dan tidak berdisplin, sekali lagi Johan As’ari dituduh perkara sama apabila menolak tawaran berlakon tanpa sebab.Diminta mengulas mengenai desas desus ini, Johan mendakwa dia tidak pernah menolak mana-mana tawaran sebaliknya mempertimbangkan dahulu mampu atau tidak terlibat dalam mana-mana drama ditawarkan kepadanya.Tambahnya, dia juga tidak memilih watak kerana mahu mempelajari selok belok dunia lakonan yang dianggap masih... Source: Kurakura.my Published: 2012-04-09 08:45:30 GMT Share · via RSS Graffiti 2Like · aKu beNci,kAlaU aKu kOmEn kAt sTaTus Ko,kO wAT aKu mCm xWuJud!!!! April 9 via RSS Graffiti Jangan Ada Amoi Pakai Skrit Pendek Masuk Masjid Pulak Nanti Jangan Ada Amoi Pakai Skrit Pendek Masuk Masjid Pulak NantiSetelah masyarakat Islam secara umumnya menjauhkan diri daripada isu Lynas selepas Ahli Parlimen PAS Hulu Langat, Dr Che Rosli Che Mat mengesahkan kilang berkenaan bukan loji nuklear, kini kaedah agak radikal hendak digunakan untuk menarik masyarakat berkenaan ke dalam isu itu.Terbaru sudah ada rancangan untuk menjadikan masjid-masjid terpilih di seluruh negara pada 13 April ini sebagai lokasi demostrasi anti Lynas.Mengapalah harus dibawa... Source: Kurakura.my Published: 2012-04-09 08:00:21 GMT Share · via RSS Graffiti 2Like · aKu beNci,kAlaU aKu kOmEn kAt sTaTus Ko,kO wAT aKu mCm xWuJud!!!! April 9 via RSS Graffiti Terima Kasih Peminatku-Aaron Aziz Terima Kasih Peminatku-Aaron AzizMasih bercerita tentang ABPBH2011.Masakan anda semua boleh jemu menatap wajah si hero Aaron Aziz yang berjaya membawa pulang 2 trofi semalam.Walaupun kepenatan, Aaron Aziz hari ini telah bangun awal untuk mengucapkan jutaaan terima kasih kepada kesemua penyokongnya menerusi Twitter Aaron Aziz.Dan sehingga artikel ini ditulis, Aaron Aziz sedang mengucapkan terima kasih kepada para media, radio, rangkaian televisyen dan semua pihak yang telah berusaha keras untuk menaikkan namanya.Namun sudah... Source: Kurakura.my Published: 2012-04-09 07:15:26 GMT Share · via RSS Graffiti 3Like · aKu beNci,kAlaU aKu kOmEn kAt sTaTus Ko,kO wAT aKu mCm xWuJud!!!! April 9 via RSS Graffiti VIDEO: Sketsa Ombak Rindu ABPBH 2011 Yang Syahdu Malam tadi sewaktu Anugerah Bintang Popular Berita Harian (ABPBH) berlangsung, penonton disajikan dengan sketsa filem Ombak Rindu yang mengutip lebih RM10 juta ringgit di pawagam baru-baru ini.Kemunculan Aaron Aziz, Maya Karin dan Lisa Surihani benar-benar membuatkan penonton bersorak, sekaligus mengimbau kenangan filem cinta yang mendapat sambutan hangat itu.Lisa, yang baru melangsungkan perkahwinan dengan Yusry KRU, mendapat pujian ramai kerana berjaya membawa wataknya dengan begitu berkesan biarpun sketsa yang dilakonkannya cuma beberapa... Source: Kurakura.my Published: 2012-04-09 06:27:02 GMT Share · via RSS Graffiti 2Like · aKu beNci,kAlaU aKu kOmEn kAt sTaTus Ko,kO wAT aKu mCm xWuJud!!!! April 9 via RSS Graffiti Jururawat Dituduh Curi Seluar Dalam Jururawat Dituduh Curi Seluar DalamKOTA BHARU-Hanya kerana mencuri sekotak seluar dalam, seorang jururawat sebuah hospital dihadapkan di Mahkamah Majistret di sini semalam atas tuduhan mencuri satu kotak seluar dalam lelaki dan beberapa barangan lain di sebuah pasar raya, minggu lalu.Tertuduh Zubaidah Yaacob, 26, mengaku tidak bersalah ketika dihadapkan di hadapan Majistret Mohd.... Source: Kurakura.my Published: 2012-04-09 05:26:58 GMT Share · via RSS Graffiti 12Like · aKu beNci,kAlaU aKu kOmEn kAt sTaTus Ko,kO wAT aKu mCm xWuJud!!!! April 9 via RSS Graffiti Kapal Mewah Dijangka Ikut Laluan Titanic GAMBAR fail menunjukkan kapal Titanic pada 4 April 1912.Kapal Mewah Dijangka Ikut Laluan TitanicLONDON – Hampir 100 tahun selepas kapal Titanic karam, sebuah kapal pesiaran mewah, MS Balmoral dengan jumlah penumpang yang sama memulakan pelayaran semalam.Kapal itu belayar dengan mengikut laluan yang sama Titanic dari pelabuhan di Southampton.Ia membawa 1,309 penumpang.Kapal itu turut menuju ke lokasi Titanic yang tenggelam pada 15 April 1912 di Lautan Atlantik.... Source: Kurakura.my Published: 2012-04-09 02:15:04 GMT Share · via RSS Graffiti 1Like · aKu beNci,kAlaU aKu kOmEn kAt sTaTus Ko,kO wAT aKu mCm xWuJud!!!! April 9 via RSS Graffiti Keputusan Penuh Anugerah Bintang Popular Berita Harian Ke 25 (ABPBH 25) 2012 Bintang Paling Popular Berita Harian Edisi Ke 25 Aaron AzizKeputusan Penuh Anugerah Bintang Popular Berita Harian Ke 25 (ABPBH 25) 2012Penyanyi Lelaki Popular HafizPenyanyi Wanita Popular YunaArtis Baru Lelaki Popular Johan As’ariArtis Baru Wanita Popular Tasha ShillaPelakon Filem Lelaki Popular 1) Aaron AzizPelakon Filem Wanita Popular 4) Maya KarinPelakon TV Lelaki Popular Fizz FairuzPelakon TV Wanita Popular Fasha SandhaArtis Komedi Lelaki Popular Johan Raja LawakArtis Komedi Wanita Popular Didie AliasPengacara TV Lelaki... Source: Kurakura.my Published: 2012-04-08 15:57:25 GMT Share · via RSS Graffiti 4Like · aKu beNci,kAlaU aKu kOmEn kAt sTaTus Ko,kO wAT aKu mCm xWuJud!!!! April 8 via RSS Graffiti Gambar: Sekitar Karpet Merah Anugerah Bintang Popular Berita Harian Ke 25, Bahagian 1 Gambar: Sekitar Karpet Merah Anugerah Bintang Popular Berita Harian Ke 25, Bahagian 1Kami duduk hanya beberapa kaki sahaja dari kemeriahan di karpet merah Anugerah Bintang Popular Berita Harian ke 25 (ABPBH25) & memang terasa kegilaan’nya.Setiap kali selebriti muncul untuk berjalan masuk ke Arena of Stars, sekitar kawasan karpet merah akan meriah dengan sorakan para peminat hiburan Malaysia.Bertemakan slogan Larger Than Life, rata rata selebriti yang hadir kali ini memilih persalinan yang... Source: Kurakura.my Published: 2012-04-08 12:57:47 GMT Share · via RSS Graffiti 1Like · aKu beNci,kAlaU aKu kOmEn kAt sTaTus Ko,kO wAT aKu mCm xWuJud!!!! April 8 via RSS Graffiti Live Karpet Merah Di Arena Of Stars, Genting Highlands 7:00PM Live Karpet Merah Di Arena Of Stars, Genting Highlands 7:00PMIkut live streaming permaidani merah bermula jam 7 malam di arena of stars, genting highlans jom sama2 saksikan. live ini diabawakan oleh laman sesawan www.abpbh.com.my app media..—–KLIK SINI UNTUK MENONTON—– Source: Kurakura.my Published: 2012-04-08 11:22:02 GMT Share · via RSS Graffiti 1Like · aKu beNci,kAlaU aKu kOmEn kAt sTaTus Ko,kO wAT aKu mCm xWuJud!!!! April 8 via RSS Graffiti Antara Gambar Fesyen Najwa Latif Pada Anugerah Bintang Popular 25 Antara Gambar Fesyen Najwa Latif Pada Anugerah Bintang Popular 25Anugerah Bintang Popular Berita Harian ke 25 bakal berlangsung pada malam ni 8 april 2012 di arena of stars, Genting Hihgland. Kebanyakkan artis sekarang sibuk membuat persiapan diri untuk malam anugerah gemilang tersebut. Tidak ketinggalan seorang gadis kecil yang meningkat naik dgn lagunya di youtube iaitu najwa latif.Bakal muncul buat kali pertama di karpet merah ABPBH, Najwa Latif bertuah untuk mendapat ilham... Source: Kurakura.my Published: 2012-04-08 10:49:11 GMT Share · via RSS Graffiti 5Like · aKu beNci,kAlaU aKu kOmEn kAt sTaTus Ko,kO wAT aKu mCm xWuJud!!!! April 8 via RSS Graffiti RABU 11 APRIL CUTI UMUM SEMPENA PERTABALAN AGONG RABU 11 APRIL CUTI UMUM SEMPENA PERTABALAN AGONGHari pertabalan Yang di-Pertuan Agong, Tuanku Abdul Halim Mu’adzam Shah (gambar) pada Rabu 11 April diisytiharkan sebagai hari kelepasan am tambahan bagi seluruh negara. Ketua Setiausaha Negara, Tan Sri Sidek Hassan berkata, pengisytiharan hari kelepasan am itu dibuat berdasarkan Seksyen 8 Akta Hari Kelepasan Am 1951 (Akta 369) bagi Semenanjung Malaysia dan Wilayah Persekutuan Labuan.“Bagi Sabah dan Sarawak, tindakan diambil oleh kerajaan-kerajaan negeri tersebut... Source: Kurakura.my Published: 2012-04-08 09:40:16 GMT Share · via RSS Graffiti 4Like · aKu beNci,kAlaU aKu kOmEn kAt sTaTus Ko,kO wAT aKu mCm xWuJud!!!! April 8 via RSS Graffiti Pakai Hijab Bukanlah Masalah Besar – Natasha Hudson Pakai Hijab Bukanlah Masalah Besar – Natasha HudsonNampaknya seorang demi seorang selebriti kita mula memakai hijab atau bertudung.Penulis tak mahu bersangka negatif kerana akhirnya niat sebenar mereka hanya Allah yang tahu, pun begitu penulis angkat topi kerana ia merupakan satu keputusan yang berani biarpun industri hiburan kita bukanlah memihak sangat kepada artis-artis yang bertudung ini.Dan bagi pelakon Natasha Hudson, keputusannya untuk mengenakan hijab dibuat ketika dia berada di Tanah Suci.Jelas Natasha, keputusannya... Source: Kurakura.my Published: 2012-04-08 08:14:43 GMT Share · via RSS Graffiti 3Like · aKu beNci,kAlaU aKu kOmEn kAt sTaTus Ko,kO wAT aKu mCm xWuJud!!!! April 8 via RSS Graffiti Gadis IPT Membawa Teman Lelaki ke dalam Biliknya Untuk Berasmara (gambar hiasan)Gadis IPT Membawa Teman Lelaki ke dalam Biliknya Untuk BerasmaraSEREMBAN: Gara-gara memadu asmara dalam bilik di rumah teman wanitanya, seorang lelaki teruk dibelasah bapa gadis itu dalam kejadian di sebuah tanah rancangan Felda di Jempol, dekat sini. Lelaki berusia 20 tahun itu ‘diseludup’ oleh teman wanitanya ke rumah berkenaan untuk memadu kasih dalam bilik tidurnya.Pelajar institusi pengajian tinggi (IPT) tempatan berusia 19 tahun itu membawa masuk teman lelakinya berusia 20... Source: Kurakura.my Published: 2012-04-08 06:51:36 GMT Share · via RSS Graffiti 2Like · aKu beNci,kAlaU aKu kOmEn kAt sTaTus Ko,kO wAT aKu mCm xWuJud!!!! April 8 via RSS Graffiti ABPBH 25: Aaron Aziz Nyanyi Lagu Ombak Rindu, Dan Dijangka Menang Besar ! ABPBH 25: Aaron Aziz Nyanyi Lagu Ombak Rindu, Dan Dijangka Menang Besar !Ramai yang mengatakan Aaron Aziz dijangka menang ABPBH ke 25 ini berdasarkan prestasinya pada tahun 2011 yang cukup memberangsagkan. Namun dijangkakan juga saingan Aaron Aziz mungkin antara Shaheizy Sam dan Zizan, apa-apa pun kita nantikan pada malam ini.... Source: Kurakura.my Published: 2012-04-08 06:06:19 GMT Share · via RSS Graffiti 4Like · aKu beNci,kAlaU aKu kOmEn kAt sTaTus Ko,kO wAT aKu mCm xWuJud!!!! April 8 via RSS Graffiti Super Spontan Episode 2 Super Spontan Episode 2Super Spontan merupakan sebuah rancangan improvisasi yang di ambil dari rancangan Spontan sebelum ini. Bezanya daripada Spontan, Super Spontan menampilkan 2 kumpulan yang terdiri daripada pelawak dan selebriti.Mereka akan bersaing bagi merebut gelaran juara setiap minggu yang ditentukan melalui undian SMS penonton. Pasukan yang tewas setiap minggu akan memasuki pusingan penyingkiran di mana salah seorang peserta dalam kumpulan yang tewas akan disingkirkan berdasarkan undian daripada setiap ahli kumpulan.Part-1... Source: Kurakura.my Published: 2012-04-07 16:31:59 GMT Share · via RSS Graffiti 1Like · aKu beNci,kAlaU aKu kOmEn kAt sTaTus Ko,kO wAT aKu mCm xWuJud!!!! April 7 via RSS Graffiti KEPUTUSAN PENUH LIGA SUPER 7 APRIL 2012 KEPUTUSAN PENUH LIGA SUPER 7 APRIL 2012Berikut adalah keputusan penuh liga super 7 april 2012 yang baru saja selesai. Gambaran menunjukkan saingan di kedudukan teratas makin sengit dimana kelanta hanya sekadar seri 1 sama menentang sarawak manakala liona xII fc berjaya membenam johor fc 1-0 di johor. Selangor pula mula menunjukkan kekuatan mereka bermain di halam senderi apabila membenam terengganu dengan kemenangan besar 6-1 terhadap terenggani.... Source: Kurakura.my Published: 2012-04-07 15:20:26 GMT Share · via RSS Graffiti Like · aKu beNci,kAlaU aKu kOmEn kAt sTaTus Ko,kO wAT aKu mCm xWuJud!!!! April 7 via RSS Graffiti Gambar Pembunuh Bersiri Yang Degeruni Didedah! KOMBINASI gambar Manson dari tahun 1969 sehingga tahun lalu.LOS ANGELES – Gambar baharu banduan digeruni, Charles Manson yang dipenjara selama 40 tahun kerana terlibat dalam satu siri pembunuhan kejam telah didedahkan oleh pihak berkuasa penjara California kelmarin.Manson yang berusia 77 tahun dikatakan akan menghadiri perbicaraan parol yang baharu pada Rabu depan.Gambar itu menunjukkan dia kelihatan tidak kemas dengan rambut beruban dan berjambang.Dia juga masih mempunyai tatu sawastika pada dahinya.“Kali terakhir dia... Source: Kurakura.my Published: 2012-04-07 13:15:03 GMT Share · via RSS Graffiti Like · aKu beNci,kAlaU aKu kOmEn kAt sTaTus Ko,kO wAT aKu mCm xWuJud!!!! April 7 via RSS Graffiti BLOGGING: Ping Blog Dalam Facebook Cara Terbaik Mendapat Trafik Yang Lumayan! Untuk Blogger Ping Blog Dalam Facebook!Anda seorang blogger? ataupun mempunya blog atau website? jika ya, kalini kurakura.my akan membawakan anda beberapa group di facebook untuk korang pingkan blog korang ke dalam ni. Sedikit sebanyak dapat gak mempromosikan blog korang.Caranya mudah je, setiap entri yang korang buat di blog korang mesti ada link or url nya kan.... Source: Kurakura.my Published: 2012-04-07 10:29:06 GMT Share · via RSS Graffiti 1Like · aKu beNci,kAlaU aKu kOmEn kAt sTaTus Ko,kO wAT aKu mCm xWuJud!!!! April 7 via RSS Graffiti Slot Bersama Ustaz Azhar Idrus- Hukum Kencing Bediri? Jawapan: Majoriti sarjana fikah berpendapat sunat membuang air kecil dalam keadaan duduk. Oleh itu, siapa membuang air kecil dalam keadaan berdiri, perbuatannya adalah makruh, tetapi tidak berdosa.Petikan Buku: Anda bertanya UAI Menjawab Source: Kurakura.my Published: 2012-04-07 09:56:17 GMT Share · via RSS Graffiti 1Like · aKu beNci,kAlaU aKu kOmEn kAt sTaTus Ko,kO wAT aKu mCm xWuJud!!!! April 7 via RSS Graffiti Yatt Hamzah Hijrah Kerana Takut Azab Yatt Hamzah Hijrah Kerana Takut AzabKUALA LUMPUR – Pelakon wanita, pengacara dan juga model, Haryati Hamzah atau Yatt Hamzah akhirnya terbuka untuk berhijrah memakai tudung setelah merasakan niat dan serunya untuk berubah telah datang.Yatt yang telah memakai tudung secara ikhlas meluahkan, niat untuk dia memakai tudung itu sudah lama tertanam dalam dirinya namun, masih lagi belum tiba waktu yang sesuai.Tetapi, kuasa Tuhan, setelah dia pulang dari menghadiri kelas Usrah, niat untuk... Source: Kurakura.my Published: 2012-04-07 08:07:33 GMT Share · via RSS Graffiti 10Like · Lan Pisangposted toaKu beNci,kAlaU aKu kOmEn kAt sTaTus Ko,kO wAT aKu mCm xWuJud!!!! April 7 Angin kuat,mcm nk lbt je ujan ari ni, — at Kg Sungai Rambai,Melaka. Kg Sungai Rambai,Melaka. Local Business · Merlimau Like · aKu beNci,kAlaU aKu kOmEn kAt sTaTus Ko,kO wAT aKu mCm xWuJud!!!! April 7 via RSS Graffiti Hisham Digelar Makhluk Asing Kerana Tiada Tempurung Kepala Hisham Digelar Makhluk Asing Kerana Tiada Tempurung KepalaPasir Mas: Pelbagai gelaran diberikan kepada seorang pemuda dan yang paling aneh sekali dia digelar “makhluk asing” namun pemuda yang bernama Mohd Izanuddin Hisham Muhamad , 24, dari Kampaung Kubang Panjang, Jalan Rantau Panjang Lama ini tetap semangat untuk meneruskan kehidupannya.Menurutnya kejadian yang menyebabkan dia jadi sebegitu berlaku pada tengah hari jumaat pada 2009 telah mengubah hidupnya sekelip mata.... Source: Kurakura.my Published: 2012-04-07 06:56:18 GMT Share · via RSS Graffiti Like · aKu beNci,kAlaU aKu kOmEn kAt sTaTus Ko,kO wAT aKu mCm xWuJud!!!! April 7 via RSS Graffiti Calon Anugerah Bintang Popular Berita Harian 25 (ABPBH 25) Pada 8 April 2012 Calon Anugerah Bintang Popular Berita Harian 25 (ABPBH 25) Pada 8 April 2012Anugerah Bintang Popular Berita Harian ke 25 @ ABPBH ke 25 memperlihatkan 16 ketegori dipertandingkan. Selerbriti yang berkerja keras sepanjang 2011 dan berjaya menarik peminat untuk mengundi melalui berita harian akan bergelar juara.Sama-sama kita nantikan ianya berlansung secara live pada 8 April 2012 ini.... Source: Kurakura.my Published: 2012-04-07 02:30:59 GMT Share · via RSS Graffiti 1Like · aKu beNci,kAlaU aKu kOmEn kAt sTaTus Ko,kO wAT aKu mCm xWuJud!!!! April 7 via RSS Graffiti Mati Ditanduk Lembu Semasa Membaiki Kandang Di Klang -Gambar Hiasan-Mati Ditanduk Lembu Semasa Membaiki Kandang Di KlangKlang: Lembu merupakan satu haiwan yang tak begitu agresif kalau kita lihat di mana-mana sahaja kecuali lembu gila. Namun tanduk dikepalanya mampu menerjah sesiapa sahaja tak kira waktu.Terbaru seorang warga emas dikenali sebagai Tan Chai Tam 69, mati akibat kecederaan yang dialaminya terlalu parah.... Source: Kurakura.my Published: 2012-04-07 01:00:04 GMT Share · via RSS Graffiti Like · aKu beNci,kAlaU aKu kOmEn kAt sTaTus Ko,kO wAT aKu mCm xWuJud!!!! April 7 via RSS Graffiti Slot Bersama Ustaz Azhar Idrus- Minyak Wangi Tanpa Alkohol Jawapan:Sekiranya wangian itu adalah jensih yang tidak menghalang air sampai ke anggota wuduk, maka wuduknya sah. Dia tidak perlu membasuh kesan wangiannya itu dahulu sebelum mengambil wuduk.Tetapi sekiranya wangian itu jenis berminyak dan disapu pada anggota wuduk seperti tangan, maka ia perlu dibersihkan dahulu sebelum mengambil wuduk.Sekiranya wangian itu bukan pada bahagian anggota wuduk seperti leher, maka tidak mengapa mengambil wuduk tanpa membersihkan terlebih dahulu.Petikan Buku: Anda bertanya UAI Menjawab Source: Kurakura.my Published: 2012-04-06 17:53:59 GMT Share · via RSS Graffiti 2Like · aKu beNci,kAlaU aKu kOmEn kAt sTaTus Ko,kO wAT aKu mCm xWuJud!!!! April 7 via RSS Graffiti Malang Gadis Berkemban! Malang Gadis Berkemban!AMPANG: Malang menimpa seorang remaja perempuan berusia 19 tahun yang ‘berkemban’ sebaik keluar bilik air apabila diperkosa seorang kenalan di dalam rumahnya di Pandan Indah, di sini, malam kelmarin.Lelaki warga Myanmar terbabit dipercayai menyelinap masuk ke bilik mangsa ketika gadis itu mandi.Menurut sumber, dalam kejadian jam 10 malam itu, lelaki itu menyerang mangsa dari arah belakang.“Mangsa yang juga pelayan restoran terkejut dengan tindakan lelaki terbabit, bagaimanapun tidak dapat melarikan... Source: Kurakura.my Published: 2012-04-06 16:40:19 GMT Share · via RSS Graffiti 1Like · aKu beNci,kAlaU aKu kOmEn kAt sTaTus Ko,kO wAT aKu mCm xWuJud!!!! April 6 via RSS Graffiti Cool: Sekitar Dubai Dalam Keadaan Berkabus Cool: Sekitar Dubai Dalam Keadaan BerkabusGambaran menarik bangunan-bangunan pengcakar langit di Dubai melalui satu permaidani kabus dalam imej dramatik yang diambil oleh seorang jurugambar disana, kelihatan juga menara tertinggi di dunia burj khalifa dengan ketinggian 2700ft gah berdiri disebalik kabus2 terbal tersebut..Video Gambaran Sebenar….Sumber http://www.dailymail.co.uk Source: Kurakura.my Published: 2012-04-06 12:58:06 GMT Share · via RSS Graffiti Like · aKu beNci,kAlaU aKu kOmEn kAt sTaTus Ko,kO wAT aKu mCm xWuJud!!!! April 6 via RSS Graffiti Fahrin Ahmad Bakal Akhiri Zaman Bujang Tahun 2012 Dan Bukan Dengan Selebriti? Fahrin Ahmad Bakal Akhiri Zaman Bujang Tahun 2012 Dan Bukan Dengan Selebriti?Sekali lagi, masihkah anda ingat akan gossip manja dalam minggu minggu yang lalu akan hubungan Fahrin Ahmad dengan seorang eksekutif syarikat penyiaran?Ya. Ini bukan kisah mereka berdua kerana sumber terapat sahkan yang kedua dua mereka sekadar kawan kerja dan tidak lebih dari hubungan professional.Kalau anda masih ingat juga suatu masa dahulu, Fahrin Ahmad ada berazam untuk tidak lagi berkasih dengan... Source: Kurakura.my Published: 2012-04-06 12:22:31 GMT Share · via RSS Graffiti 11Like · aKu beNci,kAlaU aKu kOmEn kAt sTaTus Ko,kO wAT aKu mCm xWuJud!!!! April 6 via RSS Graffiti Klip Video Pendek Proton Preve Terbaharu Klip Video Pendek Proton Preve TerbaharuKlip pendek berkaitan model baru Proton yang dinamakan PREVE telah dimuatnaik ke Youtube pada 14 Mac lalu.Menurut klip tersebut, PREVE akan memiliki beberapa aksesori moden seperti anti lock braking system, enjin dihidupkan dengan hanya menekan butang, 7 speed Protonic paddle shifters, electronic stability control, electronic brake distribution (EBD), auto rain sensor (pengesan hujan), auto light sensor (lampu hadapan nyala sendiri bila keadaan menjadi gelap).Ia juga dilengkapi... Source: Kurakura.my Published: 2012-04-06 04:30:35 GMT Share · via RSS Graffiti 3Like · aKu beNci,kAlaU aKu kOmEn kAt sTaTus Ko,kO wAT aKu mCm xWuJud!!!! April 6 via RSS Graffiti Iklan Jijik “Adult Toy” Pada Setiap Lampu Isyarat Di Bandar Baru Bangi. PROMOSI HARAM…iklan ubat kuat lelaki digantung di lampu isyarat di Bandar Baru Bangi.Bandar Baru Bangi : Iklan haram menjual alat seks dan ubat ‘kuat’ lelaki yang digantung pada lampu isyarat di sekitar Bandar Baru Bangi, di sini, bukan saja menyakitkan mata, tetapi turut menimbulkan rasa kurang selesa orang ramai.Taktik itu digunakan pihak terbabit supaya iklan mereka jelas dilihat pengguna jalan raya ketika berhenti di lampu isyarat dan orang yang berminat boleh... Source: Kurakura.my Published: 2012-04-06 03:37:55 GMT Share · via RSS Graffiti 2Like · aKu beNci,kAlaU aKu kOmEn kAt sTaTus Ko,kO wAT aKu mCm xWuJud!!!! April 6 via RSS Graffiti Sapa Yang Salah? Dekan IPTA Tersilap Kahwin Dengan Wanita Tiruan Dekan IPTA Tersilap Kahwin Dengan Wanita TiruanAssalamualaikum dan selamat pagi, tajuk utama pagi ni mengenai seorang dekan IPTA dimana dia telah berkahwin dengan seorang wanita tiruan, dekan tersebut mula menyedarinya apabila melihat kad pengenalan perempuan tersebut (merupakan isteri ketiganya) yang berakhir dgn nombor ganjil? Laporan lanjut di harian metro Jumaat 6/4/2012KUALA LUMPUR: Selepas setahun melayari bahtera perkahwinan, barulah si suami mengesyaki isteri ketiganya, pengusaha butik kecantikan adalah seorang lelaki.Ini menyebabkan bekas... Source: Kurakura.my Published: 2012-04-06 02:08:06 GMT Share · via RSS Graffiti 3Like · aKu beNci,kAlaU aKu kOmEn kAt sTaTus Ko,kO wAT aKu mCm xWuJud!!!! April 5 via RSS Graffiti Nah ‘Hambek’ Ko Nak Tengok Sangat I/C Aku!- Aaron Aziz Nah ‘Hambek’ Ko Nak Tengok Sangat I/C Aku!- Aaron AzizIsu nama sebenar pelakon terkenal kelahiran Singapura, Aaron Aziz menjadi bahan lawak dan seterusnya menghangatkan industri hiburan tanah air sejak akhir-akhir ini.Segalanya bermula apabila salinan kad pengenalan pelakon tersebut yang ‘kononnya’ tulin disebarkan di dalam internet.Dalam ‘kad pengenalan’ itu nama sebenar Aaron dikatakan Mat Haron Mustapha Bin Mat Aziz Mat Mustapha.Kesempatan menjadi tetamu DJ Linda Onn di SuriFM telah membolehkan Aaron menjelaskan... Source: Kurakura.my Published: 2012-04-05 12:30:41 GMT Share · via RSS Graffiti 4Like · aKu beNci,kAlaU aKu kOmEn kAt sTaTus Ko,kO wAT aKu mCm xWuJud!!!! April 5 via RSS Graffiti Cool- Akuarium Ikan Diperbuat Daripada Monitor Applee iMac! Cool- Akuarium Ikan Diperbuat Daripada Monitor Applee iMac!Kreatif, cool, unik dan nampak suasana menarik di sebalik monitor yang telah diupgradekan menjadi sebuah mini akuarium ikan. Menurut sumber monitor ini dibina untuk akuarium dan ianya dilenkapi dengan ruang udara serta kalis cicak. akuarium ini juga dilenkapi dgn lampu yang cool apabila dibuka waktu gelap. Source: Kurakura.my Published: 2012-04-05 11:37:02 GMT Share · via RSS Graffiti 1Like · aKu beNci,kAlaU aKu kOmEn kAt sTaTus Ko,kO wAT aKu mCm xWuJud!!!! April 5 via RSS Graffiti JADUAL SEPARUH AKHIR LIGA JUARA-JUARA EROPAH 2012 JADUAL SEPARUH AKHIR LIGA JUARA-JUARA EROPAH 2012JADUAL SEPARUH AKHIR LIGA JUARA-JUARA EROPAH 2012 | Berikut adalah jadual separuh akhir Liga Juara-Juara Eropah 2012 yang bakal berlangsung pada 17-18 april dan 24-25 april tidak lama lagi dan mungkin kita akan tengok satu perlawanan yang sengit antara 4 pasukan terkuat eropah untuk memburu tiket ke final Source: Kurakura.my Published: 2012-04-05 07:14:22 GMT Share · via RSS Graffiti 2Like · aKu beNci,kAlaU aKu kOmEn kAt sTaTus Ko,kO wAT aKu mCm xWuJud!!!! April 5 via RSS Graffiti 5 Syarat Manusia Dibenarkan Membuat Maksiat 5 Syarat Manusia Dibenarkan Membuat MaksiatSuatu hari ada seorang lelaki yang menemui Ibrahim bin Adham. Dia berkata, “Wahai Aba Ishak! Selama ini aku gemar bermaksiat. Tolong berikan aku nasihat.”Setelah mendengar perkataan tersebut Ibrahim berkata, “Jika kamu mahu menerima lima syarat dan mampu melaksanakannya, maka bolehlah kamu melakukan maksiat.”Lelaki itu dengan tidak sabar-sabar bertanya, “Apakah syarat-syarat itu, wahai Aba Ishak?”Ibrahim bin Adham berkata, “Syarat pertama, jika kamu bermaksiat kepada Allah, jangan memakan... Source: Kurakura.my Published: 2012-04-05 06:00:05 GMT Share · via RSS Graffiti 3Like · aKu beNci,kAlaU aKu kOmEn kAt sTaTus Ko,kO wAT aKu mCm xWuJud!!!! April 5 via RSS Graffiti Langkah Penjimatan: Yahoo Buang 2,000 Pekerja Langkah Penjimatan: Yahoo Buang 2,000 PekerjaSUNNYVALE, California – Yahoo Inc. akan mengurangkan 2,000 kakitangan atau 14 peratus daripada tenaga kerjanya, iaitu langkah terbesar diambil Ketua Ekesekutif barunya, Scott Thomson bagi meningkatkan semula pertumbuhan dan penjimatan kos syarikat.Reaksi Wall Street bagaimanapun agak dingin selepas dua CEO Yahoo sebelum ini gagal mendapatkan jawapan bagi bersaing dengan saingannya seperti enjin pencari pendahulu Google dan laman sosial Facebook.Syarikat yang sehingga akhir tahun lalu mempunyai 14,000... Source: Kurakura.my Published: 2012-04-05 05:30:13 GMT Share · via RSS Graffiti 1Like · aKu beNci,kAlaU aKu kOmEn kAt sTaTus Ko,kO wAT aKu mCm xWuJud!!!! April 5 via RSS Graffiti Ketua Ajaran Ahmad 100 Mahu 13 Isteri Ketua Ajaran Ahmad 100 Mahu 13 IsteriSHAH ALAM – Wajah muda, penampilan menarik, malah petah berkata-kata.Itu daya penarik dimiliki Ahmad, lelaki didakwa penggerak utama sebuah ajaran diragui hala tujunya dikenali Ajaran Ahmad 100.Kelebihan dimiliki itu diguna sepenuhnya Ahmad untuk mempopularkan ajarannya yang berpusat di sebuah kediaman di Wangsa Maju, Kuala Lumpur menerusi gerak kerja merekrut pengikut seluruh negara menerusi konsep ceramah berunsur agama dengan dilazatkan dengan kata-kata manis berunsur nasihat.Bergerak secara... Source: Kurakura.my Published: 2012-04-05 05:00:35 GMT Share · via RSS Graffiti 2Like · aKu beNci,kAlaU aKu kOmEn kAt sTaTus Ko,kO wAT aKu mCm xWuJud!!!! April 5 via RSS Graffiti KESIHATAN: Payudara Bantu Tambah Umur Lelaki? KESIHATAN: Payudara Bantu Tambah Umur Lelaki?Saya nak pesan kepada semua wanita – anak dara, isteri orang ataupun janda – andai ada lelaki yang merenung dada anda dengan pandangan yang luar biasa, anda hanya perlu berkata: “Saudara, janganlah percaya pada kajian itu …”Ini kerana, dia mungkin sudah ‘disampuk’ oleh laporan jurnal perubatan, New England Journal of Medicine bahawa lelaki yang merenung payu dara wanita (perlu disebut wanita kerana jenis yang tidak berjenis... Source: Kurakura.my Published: 2012-04-05 03:30:00 GMT Share · via RSS Graffiti 1Like · aKu beNci,kAlaU aKu kOmEn kAt sTaTus Ko,kO wAT aKu mCm xWuJud!!!! April 5 via RSS Graffiti Hasilkan Minyak Masak Daripada Organ Binatang Hasilkan Minyak Masak Daripada Organ BinatangShanghai – Pihak berkuasa di China berjaya mematahkan sindiket pengeluaran minyak masak yang menggunakan organ dalaman daripada binatang sembelihan yang telah busuk untuk menghasilkan minyak masak.Minyak berkenaan digunakan di beberapa buah restoran di bandar-bandar termasuk... See More Source: Kurakura.my Published: 2012-04-05 02:45:48 GMT Share · via RSS Graffiti 2Like · aKu beNci,kAlaU aKu kOmEn kAt sTaTus Ko,kO wAT aKu mCm xWuJud!!!! April 5 via RSS Graffiti Seminar WordPress : Produk Baru Dari Akademi Denaihati Tajaan Denaihati.Com Seminar WordPress : Produk Baru Dari Akademi Denaihati Tajaan Denaihati.ComAssalamualaikum dan salam satu dunia, kini Denaihati mengorak satu lagi langkah baru dalam dalam industri blogging dengan memperkenalkanAkademi Denaihati. Di akademi ini kami menyediakan pelbagai kursus, seminar dan latihan untuk menjadikan blog... See More Source: Kurakura.my Published: 2012-04-04 18:52:24 GMT Share · via RSS Graffiti Like · aKu beNci,kAlaU aKu kOmEn kAt sTaTus Ko,kO wAT aKu mCm xWuJud!!!! April 4 via RSS Graffiti Ciri-ciri Wanita Hantaran RM10,000 Ciri-ciri Wanita Hantaran RM10,000Seorang pengguna Facebook mengariskan ciri-ciri berikut sebagai panduan untuk meletakan harga wanga hantaran RM10,000.Rasanya semua sifat itu memang penting tanpa perlu mengira jumlah wang hantaran.Jumlah RM10,000 itu mungkin sekadar kiasan dan bukan sesutau yang wajib.Namun mungkin apa yang ingin digambarkan adalah sikap yang dicari dalam diri seorang wanita.Dan yang terpenting, apakah syarat ke-10 yang anda mahu letakan dalam diri pasangan anda?1: Solat tidak tinggal 2: Menutup Aurat 3:... Source: Kurakura.my Published: 2012-04-04 12:30:57 GMT Share · via RSS Graffiti 6Like · aKu beNci,kAlaU aKu kOmEn kAt sTaTus Ko,kO wAT aKu mCm xWuJud!!!! April 4 via RSS Graffiti Ustaz Tawar Pakej Guna Kaedah Islam Untuk Gugur Janin Ustaz Tawar Pakej Guna Kaedah Islam Untuk Gugur JaninKUALA LUMPUR: Bagai membunuh kandungannya sendiri, namun masih memilih untuk menguruskan janin mengikut kaedah Islam.Itu pilihan rata-rata ibu muda terlanjur yang memilih pakej ditawarkan dalam perkhidmatan mengugurkan kandungan secara haram di beberapa klinik swasta di ibu kota pada harga RM1,800 hingga RM2,000 mengikut usia kandungan.Dengan berselindung di sebalik papan tanda hospital bersalin, beberapa klinik swasta di ibu kota kini dikesan ‘memancing’ pelanggan dengan... Source: Kurakura.my Published: 2012-04-04 06:30:47 GMT Share · via RSS Graffiti Like · aKu beNci,kAlaU aKu kOmEn kAt sTaTus Ko,kO wAT aKu mCm xWuJud!!!! April 4 via RSS Graffiti Doktor Tinggalkan Kapas Dalam Hidung Selepas Membuat Penbedahan SITI KHADIJA menunjukkan laporan polis dan botol yang mengandungi kapas yang tertinggal dalam hidungnya ketika ditemui semalam. Pelajar dakwa sakit pada bahagian pernafasan, tekak selepas dibedahJOHOR BAHRU: Seorang pelajar institusi pengajian tinggi awam (IPTA) terkejut apabila mendapati segumpal kapas sepanjang tujuh sentimeter (cm) tertinggal dalam hidungnya, selepas seminggu menjalani pembedahan hidung bagi merawat masalah sinus di sebuah hospital swasta di sini.... Source: Kurakura.my Published: 2012-04-04 06:00:24 GMT Share · via RSS Graffiti Like · aKu beNci,kAlaU aKu kOmEn kAt sTaTus Ko,kO wAT aKu mCm xWuJud!!!! April 4 via RSS Graffiti Yuna Dalam Rancangan Temu Bual Terkenal Amerika, Conan O’Brien Show Yuna Dalam Rancangan Temu Bual Terkenal Amerika, Conan O’Brien ShowTahniah buat penyanyi kita, Yuna yang berjaya memukau penonton dalam persembahan bersahajanya di dalam program temubual terkenal Amerika Syarikat kelolaan Conan O’Brien.Menurut laman web rasmi bagi rancangan bual bicara tersebut, Yuna dijemput untuk mempersembahkan single terbarunya Live Your Life hasil kolaborasi bersama Yuna dan Pharell Williams.Daripada rancangan tersebut, Yuna mengisi segmen terakhir selepas selebriti undangan Neil Patrick Harris daripada sitkom How I... Source: Kurakura.my Published: 2012-04-04 05:02:06 GMT Share · via RSS Graffiti 2Like · aKu beNci,kAlaU aKu kOmEn kAt sTaTus Ko,kO wAT aKu mCm xWuJud!!!! April 4 via RSS Graffiti Tikus Sebesar Kucing Di Florida Tikus Sebesar Kucing Di FloridaTikus merupakan haiwan yang terkenal dalam menyebarkan pelbagai jenis penyakit berbahaya kepada manusia..Tapi cuba bayangkan, kalau tikus yang bersaiz kecil pun dah bermacam-macam penyakit yang boleh dibawa, ini kan pula yang bersaiz besar..Entah berapa punya sarat la penyakit yang di bawa tak tahu laa..So, kalau nak tahu pasal tikus raksasa Gambia ni, meh baca kat bawah..Tikus raksasa Gambia sedang berkembang biak dengan cepat di Florida Keys walaupun... Source: Kurakura.my Published: 2012-04-03 15:48:20 GMT Share · via RSS Graffiti Like · aKu beNci,kAlaU aKu kOmEn kAt sTaTus Ko,kO wAT aKu mCm xWuJud!!!! April 3 via RSS Graffiti Ikan Purba Terdampar Di Pantai Folly Di Carolina Selatan Ikan Purba Terdampar Di Pantai Folly Di Carolina SelatanSeekor mahkluk yang tak pernah wujud dan dilihat dimuka bumi ini tiba-tiba terdampar di pantai folly di carolina selatan. Menurut pawnation AOL makhluk ini mungkin nampak asing bagi kita sebab kita tak pernah melihat nya. Namun penduduk setempat tidak perlu takut disebabkan makhluk ini tidak berbahaya kepada manusia.Menurut doktor haiwan dari akuarium carolina, makhluk ini difiklasikan sebagai ‘sturgeon’ atau lebih dikenali sebagai ikan... Source: Kurakura.my Published: 2012-04-03 09:56:30 GMT Share · via RSS Graffiti Like · aKu beNci,kAlaU aKu kOmEn kAt sTaTus Ko,kO wAT aKu mCm xWuJud!!!! April 3 via RSS Graffiti Tiada Lagi Bikini Dalam Sukan Bola Tampar Wanita Di Olimpik Tiada Lagi Bikini Dalam Sukan Bola Tampar Wanita Di OlimpikBerita buruk bagi lelaki ‘mata keranjang’ yang suka menonton acara bola tampar pantai apabila para peserta wanita acara tersebut tidak dibenarkan memakai bikini pada kejohananan Olimpik London 2012 yang bakal berlangsung tidak lama lagi.Sebelum ini, ramai lelaki yang ‘terbeliak’ biji mata menonton aksi-aksi peserta wanita bola tampar pantai yang begitu seksi mengenakan coli dan seluar renang yang nipis!Menurut peraturan baru Persekutuan Bola... Source: Kurakura.my Published: 2012-04-03 06:00:29 GMT Share · via RSS Graffiti 1Like · aKu beNci,kAlaU aKu kOmEn kAt sTaTus Ko,kO wAT aKu mCm xWuJud!!!! April 3 via RSS Graffiti Celcom Memberi Amaran Kepada Pengguna Broadband SKMM Celcom Memberi Amaran Kepada Pengguna Broadband SKMMKami ingin memaklumkan kepada pelanggan untuk berhati-hati dan tidak memberi sebarang respon terhadap Pek Permulaan Jalur Lebar Projek Komputer 1Malaysia yang ditawarkan melalui internet tanpa kebenaran dari pihak Celcom.Kami juga ingin memaklumkan Pek jalur lebar yang ditawarkan ini adalah sebahagian daripada pakej istimewa SKMM Komputer 1Malaysia dan hanya ditawarkan kepada pelanggan terpilih sahaja.Dengan ini, kami ingin memaklumkan kepada pelanggan kami bahawa Celcom berhak untuk menamatkan... Source: Kurakura.my Published: 2012-04-03 05:00:14 GMT Share · via RSS Graffiti 2Like · aKu beNci,kAlaU aKu kOmEn kAt sTaTus Ko,kO wAT aKu mCm xWuJud!!!! April 3 via RSS Graffiti Yuna Bakal Muncul Di Televisyen US Yuna Bakal Muncul Di Televisyen USBaru sahaja pulang ke Amerika Syarikat, Yuna tidak terus berehat namun terus melangkah setapak lagi untuk muncul buat pertama kalinya di dalam rancangan kelolaan pengacara terkenal Conan O’Brien, Conan.Akan bersiaran secara langsung pada jam 10 malam waktu di Amerika Syarikat dan anda boleh menontonnya secara online di www.tbs.com.Menurut laman web rasmi bagi rancangan bual bicara tersebut, Yuna dijemput untuk memperkatakan tentang album terbarunya di sana dan... Source: Kurakura.my Published: 2012-04-03 04:30:25 GMT Share · via RSS Graffiti 1Like · aKu beNci,kAlaU aKu kOmEn kAt sTaTus Ko,kO wAT aKu mCm xWuJud!!!! April 3 via RSS Graffiti Pesta Tubuh Manusia! Pesta Tubuh Manusia!BUDAPEST – Satu pameran tentang tubuh badan manusia diadakan di Pusat Reka Vam di sini semalam.Pameran itu menunjukkan spesimen tubuh manusia yang telah dipulihara melalui satu proses inovatif.Para pengunjung akan dapat melihat sistem dan organ manusia yang telah dipulihara dengan baik. - Source: Kurakura.my Published: 2012-04-03 03:30:48 GMT Share · via RSS Graffiti Like · aKu beNci,kAlaU aKu kOmEn kAt sTaTus Ko,kO wAT aKu mCm xWuJud!!!! April 3 via RSS Graffiti Safee Sali Bercerai Talak Satu Safee Sali Bercerai Talak SatuAkhirnya kemelut rumah tangga penyerang sensasi Malaysia dan Pelita Jaya FC ini sudah sampai ke kemuncak apabila penyerang negara tersebut, Safee Sali Bercerai talak satu dengan isterinya. Penyerang Harimau Malaya itu hari ini sah bercerai dengan isterinya, Sabarina Yusof, di Mahkamah Tinggi Syariah di sini. Hakim Sahkan Safee Sali BerceraiSafee Sali bercerai dengan melafazkan talak satu terhadap Sabarina di hadapan Hakim Fouzi Mokhtar semasa satu prosiding tertutup.... Source: Kurakura.my Published: 2012-04-02 17:00:00 GMT Share · via RSS Graffiti 2Like · aKu beNci,kAlaU aKu kOmEn kAt sTaTus Ko,kO wAT aKu mCm xWuJud!!!! April 3 via RSS Graffiti Tiga Selebriti Wanita Murtad Tiga Selebriti Wanita MurtadKontroversi terbaru yang terjadi di kalangan dunia hiburan Indonesia apabila berita tiga selebriti mereka dikatakan telah menukar agama dalam erti kata lain, murtad tersebar.Menurut satu sumber, salah seorang daripada selebriti tersebut adalah Pinkan Mambo. Penyanyi yang popular dengan lagu “Kekasih Yang Tak Dianggap” itu sudah dua kali menukar agama, perkara tersebut telah disahkan sendiri oleh ibunya, Deetje.... Source: Kurakura.my Published: 2012-04-02 16:00:00 GMT Share · via RSS Graffiti 12Like · aKu beNci,kAlaU aKu kOmEn kAt sTaTus Ko,kO wAT aKu mCm xWuJud!!!! April 2 via RSS Graffiti Kate Winslet Nak Termuntah Dengar ‘My Heart Will Go On’ Kate Winslet Nak Termuntah Dengar ‘My Heart Will Go On’Heroin filem Titanic, Kate Winslet secara terbuka menyatakan bahawa dia tidak menggemari lagu tema filem itu, My Heart Will Go On, dan lagu nyanyian penyanyi terkenal, Celine Dion, mampu membuat dia termuntah bila mendengarnya. Kate berkata, dia terpaksa berpura-pura di hadapan khalayak ramai ketika mendengar lagu yang memenangi anugerah Oscar itu dan tidak suka apabila disuruh peminat untuk menyanyikan lagu tersebut.“Saya bagai... Source: Kurakura.my Published: 2012-04-02 15:00:42 GMT Share · via RSS Graffiti Like · aKu beNci,kAlaU aKu kOmEn kAt sTaTus Ko,kO wAT aKu mCm xWuJud!!!! April 2 via RSS Graffiti 604 Huffaz Cipta Rekod Khat Terpantas (Para peserta tekun menulis khat di Kota Bharu)KOTA BHARU, 2 April: Karnival Khat berjaya dicatatkan dalam Malaysian Book of Rekords apabila seramai 604 Huffaz telah berjaya menulis 604 muka surat al-Quran melalui tulisan khat terpantas selama sejam.Pengerusi Jawatankuasa Kerajaan Tempatan, Pelancongan dan Kebudayaan negeri, Datuk Takiyuddin Hassan, mewakili pihak berkenaan menyampaikan sijil tersebut kepada Yang Dipertua Alumni Maahad Muhammadi,(Datuk Takiyudin menulis khat sebagai gimik perasmian)Seramai 604 orang peserta yang terdiri dari... Source: Kurakura.my Published: 2012-04-02 14:30:30 GMT Share · via RSS Graffiti 2Like · aKu beNci,kAlaU aKu kOmEn kAt sTaTus Ko,kO wAT aKu mCm xWuJud!!!! April 2 via RSS Graffiti Ummi Ada Gambar Anwar & Shamsidar Di Ranjang? Ummi Ada Gambar Anwar & Shamsidar Di Ranjang?KHABARNYA berpelukan.Ya, itulah maklumat dalaman para blogger UMNO yang terlepas ke pengetahuan penulis. Gambar tersebut khabarnya akan menjadi ‘bom nuklear’ pertama yang bakal dilepaskan Ummi Hafilda Ali dalam kempennya untuk menjatuhkan karier politik Datuk Seri Anwar Ibrahim dan abangnya sendiri, YB Azmin Ali.Terus terang, penulis sendiri belum melihat gambar tersebut, cuma yang penulis dimaklumkan gambar itu masih terang dan jelas, walaupun telah berusia lebih... Source: Kurakura.my Published: 2012-04-02 12:30:36 GMT Share · via RSS Graffiti 1Like · aKu beNci,kAlaU aKu kOmEn kAt sTaTus Ko,kO wAT aKu mCm xWuJud!!!! April 2 via RSS Graffiti 10 Tempat Dikaburkan Di Google Map 10 Tempat Dikaburkan Di Google MapKita selalu menggunakan Google Maps sebagai rujukan untuk mengetahui sesuatu tempat. Boleh dikatakan seluruh dunia boleh dilihat melalui Google Maps. Dari bandar-bandar besar hinggalah ke kawasan pedalaman yang terpencil. Akan tetapi, tahukah anda bahawa ada 10 tempat di dunia yang dilarang sama sekali dipaparkan dalam Google Maps.Tempat tersebut adalah;1.... Source: Kurakura.my Published: 2012-04-02 07:00:55 GMT Share · via RSS Graffiti Like · aKu beNci,kAlaU aKu kOmEn kAt sTaTus Ko,kO wAT aKu mCm xWuJud!!!! April 2 via RSS Graffiti Pengacara Pijak Muka Pengacara Pijak MukaKUALA LUMPUR: Seorang pengacara rancangan gosip popular berusia 28 tahun bertindak menyerang seorang wanita yang sedang meraikan hari lahir rakannya dalam sebuah pusat hiburan di Jalan Sultan Ismail, di sini, dengan memijak muka mangsa menggunakan kasut tumit tingginya dalam kejadian awal pagi semalam.Akibat perbuatan pengacara wanita terbabit yang juga bergelar pelakon dan pernah membintangi beberapa siri drama serta telefilem itu bersama beberapa rakannya menyebabkan mangsa yang berusia 20-an cedera... Source: Kurakura.my Published: 2012-04-02 06:30:47 GMT Share · via RSS Graffiti Like · aKu beNci,kAlaU aKu kOmEn kAt sTaTus Ko,kO wAT aKu mCm xWuJud!!!! April 2 via RSS Graffiti Anak Jutawan Diselamatkan Tun Hisan (dua dari kanan) menunjukkan wang dan barang rampasan di Ibu Pejabat Polis Kontinjen Selangor semalam.SHAH ALAM – Trauma seorang anak jutawan yang dikurung dalam sebuah rumah di Rawang dekat sini selepas diculik sekumpulan lelaki yang meminta wang tebusan RM1.5 juta dipercayai didalangi seorang Inspektor polis berakhir apabila dia diselamatkan kelmarin.Mangsa culik seorang lelaki berusia 34 tahun dan bekerja sebagai pengurus projek di sebuah syarikat pembinaan milik bapanya diselamatkan pada... Source: Kurakura.my Published: 2012-04-02 05:30:59 GMT Share · via RSS Graffiti 1Like · aKu beNci,kAlaU aKu kOmEn kAt sTaTus Ko,kO wAT aKu mCm xWuJud!!!! April 2 via RSS Graffiti Chef Buat Semula Susyi Termahal BERLIAN diletakkan oleh Araneta pada bahagian atas mutiara yang terdapat pada permukaan susyi.MANILA – Seorang chef terkenal, Angelito Araneta Jr. membuat semula susyi paling mahal di dunia di sini semalam. Susyi itu dihiasi dengan beberapa berlian Afrika dan mutiara. Araneta telah diiktiraf Guinness World Records pada tahun 2010 sebagai pencipta susyi yang paling mahal di dunia.... Source: Kurakura.my Published: 2012-04-02 02:45:19 GMT Share · via RSS Graffiti 1Like · aKu beNci,kAlaU aKu kOmEn kAt sTaTus Ko,kO wAT aKu mCm xWuJud!!!! April 2 via RSS Graffiti Jodoh Usia 61 Tahun Jodoh Usia 61 TahunTELUK INTAN: Akhirnya pada usia 61 tahun, Aminah Alias menamatkan zaman anak daranya semalam, selepas selamat diijabkabulkan dengan duda beranak enam serta mempunyai 40 cucu dan 13 cicit.Pesara Pembantu Jabatan Kemajuan Masyarakat (Kemas) sejak empat tahun lalu itu kini bukan saja bergelar isteri, malah ibu, nenek dan moyang ‘segera’, sesuatu yang tidak pernah dijangka olehnya, namun bersyukur kerana hatinya terbuka untuk menerima Shahrin Dais, 83, sebagai suami.Aminah berkata,... Source: Kurakura.my Published: 2012-04-02 02:00:42 GMT Share · via RSS Graffiti 4Like · aKu beNci,kAlaU aKu kOmEn kAt sTaTus Ko,kO wAT aKu mCm xWuJud!!!! April 2 via RSS Graffiti Pengalaman Ngeri Letupan Di Hotel Lee Garden, Hatyai PECAH…restoran McDonald’s yang meletup di Hotel Lee Garden di tengah bandar Hatyai, kelmarin.HATYAI (Selatan Thailand) – “Bunyi letupan sangat kuat dan serpihan kaca yang pecah terkena saya dan isteri menyebabkan kami tersembam ke tanah.”Itulah detik cemas dilalui oleh seorang rakyat Malaysia, Choo Kok Boon, 46, bersama isterinya yang cedera dalam kejadian letupan bom dalam kereta di pusat beli-belah dan Hotel Lee Gardens Plaza di sini kelmarin.Menceritakan detik mencemaskan itu, Kok Boon... Source: Kurakura.my Published: 2012-04-02 01:00:08 GMT Share · via RSS Graffiti 1Like · aKu beNci,kAlaU aKu kOmEn kAt sTaTus Ko,kO wAT aKu mCm xWuJud!!!! April 1 via RSS Graffiti Watch 7 Petala Cinta (2012) Full Movie Watch 7 Petala Cinta (2012) Full MovieSinopsis: Kisah mengenai cinta sesama manusia, cinta diantara seorang lelaki dan perempuan, cinta diantara seorang Islam dengan agamanya, cinta diantara seorang ayah dan anaknya, cinta diantara guru dan pelajarnya. Sebuah filem mengenai 7 PETALA CINTA. ATTAR, seorang yang berada dalam kejahilan sehinggalah bertemu dengan ABY IKHWAN, seorang guru di Madrasah Qalbun Salim yang telah mengajar Attar mengenai Islam.... Source: Kurakura.my Published: 2012-04-01 12:37:20 GMT Share · via RSS Graffiti Like · aKu beNci,kAlaU aKu kOmEn kAt sTaTus Ko,kO wAT aKu mCm xWuJud!!!! April 1 via RSS Graffiti Gambar Terbaru Zizan Beli Kereta Evo 10 Baru Gambar Terbaru Zizan Beli Kereta Evo 10 BaruTerbaru Zizan membeli kereta evo 10 terbaru. Menurut sumber dilaporkan bahawa Kereta model Evo 10 yang Zizan beli bukanlah macam spec biasa daripada kilang tetapi telah dituned dengan Performance Part M7. Setelah dituned, kuasa kuda (horse power) kereta ni boleh mencecah sehingga 480hp Source: Kurakura.my Published: 2012-04-01 10:41:05 GMT Share · via RSS Graffiti 4Like · aKu beNci,kAlaU aKu kOmEn kAt sTaTus Ko,kO wAT aKu mCm xWuJud!!!! April 1 via RSS Graffiti Artis Cantik Harus Lebih Berwaspada Supaya Tidak Terjerat NEELOFA… VIP guna pelbagai helah.KUALA LUMPUR: Pantang melihat ada artis baru memiliki pakej lengkap sebagai wanita idaman, segelintir orang kenamaan (VIP), pengarah, penerbit dan promoter konsert berlumba-lumba menjerat artis terbabit dengan pelbagai umpan seperti kemewahan dan kejayaan segera dalam industri seni tanah air.HANEZ… pengarah cuba raba dan cium.Dasar lelaki hidung belang, mereka tidak mampu menahan naluri seks luar biasa sebaik menyedari kehadiran artis baru berwajah cantik, kulit putih gebu dan badan... Source: Kurakura.my Published: 2012-04-01 09:15:32 GMT Share · via RSS Graffiti 2Like · aKu beNci,kAlaU aKu kOmEn kAt sTaTus Ko,kO wAT aKu mCm xWuJud!!!! April 1 via RSS Graffiti ‘Mat Punk’ Kena Tangkap Basah Dengan Awek Kedai Dobi ‘Mat Punk’ Kena Tangkap Basah Dengan Awek Kedai DobiAMPANG – Tiga individu termasuk seorang ‘Mat Punk’ dan seorang remaja perempuan dicekup penguat kuasa Jabatan Agama Islam Selangor (Jais) dan pegawai Masjid Al-Azim dalam sebuah bilik di rumah kedai di Pandan Jaya, awal pagi kelmarin.Dalam serbuan kira-kira jam 2 pagi itu, dua lelaki berusia antara 20 dan 22 tahun serta seorang pekerja sebuah kedai dobi ditahan.Pegawai Masjid Al-Azim berkata, Ahmad Nawi Othman... Source: Kurakura.my Published: 2012-04-01 08:47:04 GMT Share · via RSS Graffiti 1Like · aKu beNci,kAlaU aKu kOmEn kAt sTaTus Ko,kO wAT aKu mCm xWuJud!!!! April 1 via RSS Graffiti Artis Baru Sering Diminta Habuan Seks Artis Baru Sering Diminta Habuan SeksKUALA LUMPUR: Hanya lima hingga 10 peratus artis yang mengalami gangguan seksual sejak terbabit dalam industri seni membuat laporan kepada Persatuan Seniman Malaysia (Seniman) biarpun jumlahnya dikhuatiri lebih ramai.Timbalan Presidennya, Zed Zaidi berkata, pihaknya sentiasa memantau kejadian sebegitu dan tidak menafikan ia masih berlaku.Katanya, kebanyakan kes membabitkan artis wanita yang baru mencuba nasib menjadi pelakon atau penyanyi yang diminta habuan seks oleh segelintir pengarah dan penerbit... Source: Kurakura.my Published: 2012-04-01 06:30:59 GMT Share · via RSS Graffiti 1Like · aKu beNci,kAlaU aKu kOmEn kAt sTaTus Ko,kO wAT aKu mCm xWuJud!!!! April 1 via RSS Graffiti Biodata Idola Seluruh Manusia- Nabi Muhammad S.A.W Biodata Idola Seluruh Manusia- Nabi Muhammad S.A.WTidak dapat dinafikan, Rasulullah SAW atau nama sebenarnya Muhammad bin Abdullah merupakan seorang manusia yang paling layak untuk dijadikan idola paling unggul di dalam sejarah kehidupan manusia.Dilahirkan pada pada subuh hari Isnin, 12 Rabiulawal bersamaan 20 April 571 Masihi, baginda Rasulullah SAW merupakan insan sempurna yang diiktiraf oleh para sarjana dunia sebagai pemimpin paling berpengaruh dan tiada tolok bandingnya sehingga kini.Ketika berusia lima tahun, dada... Source: Kurakura.my Published: 2012-04-01 05:50:09 GMT Share · via RSS Graffiti 2Like · aKu beNci,kAlaU aKu kOmEn kAt sTaTus Ko,kO wAT aKu mCm xWuJud!!!! April 1 via RSS Graffiti Farah Lee Selepas Dua Bulan Bergelar Isteri Farah Lee Selepas Dua Bulan Bergelar IsteriPejam celik, pejam celik, sudah lebih dua bulan Farah Lee diijabkabulkan dengan personaliti TV3 kecil molek, Ally Iskandar, dan terpaksa tinggal berjauhan dengan suaminya yang tercinta demi mengejar ilmu di negara orang.Meskipun usia perkahwinannya masih boleh dianggap baru, Farah Lee menyedari tentang status dirinya yang sudah terikat dengan satu jalinan suci dan telah banyak yang telah dipelajari tentang seorang isteri dalam tempoh yang singkat.Terbaru di... Source: Kurakura.my Published: 2012-03-31 16:00:04 GMT Share · via RSS Graffiti 5Like · Earlier in 2012 aKu beNci,kAlaU aKu kOmEn kAt sTaTus Ko,kO wAT aKu mCm xWuJud!!!! March 13 WOw!! Malam ni episod LAst Vanilla Coklat ... Jom tengok ramai2... sambil2 tu, LIKE page ni ye.. https://www.facebook.com/VanillaCoklatSlotLestariTV3 Vanilla Coklat Comming Soon :) Page: 138,147 like this 8Like · · Share aKu beNci,kAlaU aKu kOmEn kAt sTaTus Ko,kO wAT aKu mCm xWuJud!!!! shared Asyik-asyik aku je yang komen's photo. March 7 Comel gila siott~~!! XD Hohoho.. Kucing + Singa = KUNGA~~ XD 1227Like · · Share aKu beNci,kAlaU aKu kOmEn kAt sTaTus Ko,kO wAT aKu mCm xWuJud!!!! March 6 "Sayang,I nak you bersabar dengan apa yang menimpa kita. Dugaan untuk kasih dan sayang kita. Sebab I tahu Tuhan bersama dengan orang yang sabar. Kalau nak cakap pasal rindu, hanya Dia yang tahu betapa I rindu segala-galanya tentang you. Senyum you, ketawa you,garang you,nakal you, kuat merajuk you, sikap you yang buat I membebel...Rindu gaduh dengan you,makan dengan you...Semua. I rindu tentang kita. I harap you pun rindu I... kalau tak,ha jaga you. I gigit pipi you. I miss you my burung kakak tua. Your Aamir Ashraf ". # Vanilla Coklat Episod 12!!! 128Like · · Share aKu beNci,kAlaU aKu kOmEn kAt sTaTus Ko,kO wAT aKu mCm xWuJud!!!! shared a link via Vanilla Coklat. February 29 Ini scene serius sweet gila2!!! jom LIKE page Vanilla Coklat Best Scene Vanilla Coklat Episod 11 ^^ www.youtube.com Like Us On Facebook :http://www.facebook.com/VanillaCoklatSlotLestariTV3 30Like · · Share aKu beNci,kAlaU aKu kOmEn kAt sTaTus Ko,kO wAT aKu mCm xWuJud!!!! shared Uuu uuu tui tui tengok tengok, Dia main nyorok nyorok~'s photo. February 28 Anda Dilarang menganjing disini!~ hEHEHEEH Perhatian!! Dilarang menganjing sama sekali!!! 327Like · · Share aKu beNci,kAlaU aKu kOmEn kAt sTaTus Ko,kO wAT aKu mCm xWuJud!!!! shared 9GAG Malaysia's photo. February 25 Siapa cakap dye x pernah alami, dye penipu besar!!! Adakah korang begini ? hahahahha XD 322Like · · Share aKu beNci,kAlaU aKu kOmEn kAt sTaTus Ko,kO wAT aKu mCm xWuJud!!!! shared a link. February 16 Hebatt!!!~~~ Serius hebat! Tangkap nyamuk! Perghhh! nak buat sup ke apa?!! Ape pon x boleh.. hohoho.. http://buletinlepak.blogspot.com/2012/02/hebat-awek-ni-tangkap-4-juta-nyamuk.html Hebat!! Awek ni tangkap 4 Juta Nyamuk dalam masa sebulan! buletinlepak.blogspot.com 210Like · · Share aKu beNci,kAlaU aKu kOmEn kAt sTaTus Ko,kO wAT aKu mCm xWuJud!!!! February 12 Orang yang berjaya dalam hidup adalah orang yang nampak tujuannya dengan jelas dan menjurus kepadanya tanpa menyimpang 24Like · · Share aKu beNci,kAlaU aKu kOmEn kAt sTaTus Ko,kO wAT aKu mCm xWuJud!!!! February 10 Suatu malam di Amerika, seorang lelaki China masuk ke sebuah bar dan melihat pengarah terkenal Steven Spielberg sedang minum. Dengan hati gembira, dia bergegas menghampiri untuk minta tanda tangan. Sayangnya, bukan tanda tangan yang didapat, Spielberg terus menamparnya dan berkata, “kamu orang China, mengebom Pearl Harbour, nyah dari sini.” Spontan pemuda itu menjawab, “Bukan China yang mengebom...See More 1124Like · · Share aKu beNci,kAlaU aKu kOmEn kAt sTaTus Ko,kO wAT aKu mCm xWuJud!!!! February 7 So macam mana Vanilla Coklat episode 8 tadi ? sweet an . ★★★★★ For Episode 08 ! ♥ ♥ ♥ Like Page Vanilla Coklat Jom!! 252Like · · Share aKu beNci,kAlaU aKu kOmEn kAt sTaTus Ko,kO wAT aKu mCm xWuJud!!!! February 7 Jangan sekali-kali kita meremehkan sesuatu perbuatan baik walaupun hanya sekadar senyuman! Like ♥ Share! 235Like · · Share aKu beNci,kAlaU aKu kOmEn kAt sTaTus Ko,kO wAT aKu mCm xWuJud!!!! January 23 sapa,malam2 dia slalu tido macam nie...like!!! 21366Like · · Share aKu beNci,kAlaU aKu kOmEn kAt sTaTus Ko,kO wAT aKu mCm xWuJud!!!! January 23 jumpe tak??? 97Like · · Share aKu beNci,kAlaU aKu kOmEn kAt sTaTus Ko,kO wAT aKu mCm xWuJud!!!! January 15 ce tngok betol2.pic nie..heheh 112746Like · · Share aKu beNci,kAlaU aKu kOmEn kAt sTaTus Ko,kO wAT aKu mCm xWuJud!!!! January 15 mata anda akan mempengaruhi otak anda...so tngok betol2 k..hehehhe 22523Like · · Share aKu beNci,kAlaU aKu kOmEn kAt sTaTus Ko,kO wAT aKu mCm xWuJud!!!! January 15 try tngok gambar nie...kalau korang nmpak gambar nie tngh gerak2..itu maknanya...korang kena...tutup facebook..PEGI TIDO!!!!! 6Like · · Share aKu beNci,kAlaU aKu kOmEn kAt sTaTus Ko,kO wAT aKu mCm xWuJud!!!! January 15 spa zaman sekolah dulu..suka gigit tudung pen sampai jd mcm nie..baekkk ngaku cpt!!! heheh 39Like · · Share aKu beNci,kAlaU aKu kOmEn kAt sTaTus Ko,kO wAT aKu mCm xWuJud!!!! January 15 reality nya mcm nie.....setuju tak???? 670Like · · Share aKu beNci,kAlaU aKu kOmEn kAt sTaTus Ko,kO wAT aKu mCm xWuJud!!!! January 9 ada yang dah tido??? 1915Like · · Share aKu beNci,kAlaU aKu kOmEn kAt sTaTus Ko,kO wAT aKu mCm xWuJud!!!! shared a link. January 2 admin dah was2 jantina penyanyi nie..mula2 dgr dia nyanyi merdu je..tangkap lentokkkk!!!! pastu..memerang bulu roma...hahahha..tak caya tngok la....^_^ Suara Merdu Yang Menyeramkan www.youtube.com http://rifbook.com/penawarvitiligo/ --) "Penawar Bagi Penyakit Sopak" 157Like · · Share aKu beNci,kAlaU aKu kOmEn kAt sTaTus Ko,kO wAT aKu mCm xWuJud!!!! January 2 ada yang tak tido lagi???? sila like...^_^
Related Posts with Thumbnails