our sponsor

Followers

Sunday, April 1, 2012

Geng Rompak dan rogol part 1 , 2, 3

continued on this link: http://blog-continue.blogspot.com/2010/05/geng-rompak-dan-rogol-part1-2-3.html




Sebelum masuk entry seterusnya, dalam last week saya ada post entry ni dalam Facebook Sony Music (sila LIKE ) sebagai salah satu penyertaan peraduan R.A.M IT UP iaitu design semula helmet Daft Punk ikut kreatif sendiri (macam yang saya buat di atas dengan nama Daft Batix tu). Tarikh hantar dah tamat tapi sekarang ialah masa untuk mengundi sehinggalah tarikh akhirnya pada 2 Ogos 2013. Hadiah utama RM1,000 tunai. Layari https://www.facebook.com/sonymusicmy/app_292261434243076 (LIKE dulu page Sony Music) Helmet saya empat ke bawah dari kanan. Sila undi walaupun saya tak optimis pun boleh menang sebab kemenangan bergantung pada 70% dari undian (yang mana saya tak ramai follower pun banding dgn orang lain) manakala 30% lagi ialah dari juri-juri Sony Music (and yet, saya tak gila-gila sangat pun design helmet ni,... I mean, c'mon! aku ada sejam je nak design dengan kebarangkalian internet yang slow an that's all i could think, hahahaha!!! Could have done better.) 




Takpe lah, dapat headphone baru dari Sony pun dah ok....

-----------------------------------------------------




8 comments:

AgenBola855 said...

sangat menarik,kunjungi web2 saya ^_^

mybet188
Sepak bola dan Informasi Online
winnerkick
newsgoals
OnliveScore

Muhammad Irfan said...

salam Perkenalan :)

siti fatima Arifin said...

wau...info berderet2

Sunshine Kelly said...

unique kunjungi my blog
Jom Balik Kampung http://www.sunshinekelly.com/2013/08/raya-2013-jom-balik-kampung-balik.html

Mawardi Yunus said...

dtg sini http://www.mawardiyunus.com/

shazna elyna said...

meh datang sini..
http://hari2bonus.blogspot.com/

Ismi Islamia Fathurrahmi said...

follow back ya :) http://ismimiitsme.blogspot.com/

ASHIKUN said...

WHOEVER THIS ACIDGAF GIRLS IS, TOLONG JANGAN NAK MELEBIH2 KUTUK KPOP. KPOP IALAH GENRE MUZIK YANG PALING MULIA DAN MASUK SYURGA. AKU JUMPA SEKOR2 AKU BALING DENGAN KASUT, BODOH!

Related Posts with Thumbnails