our sponsor

Followers

Friday, April 6, 2012

Hafiz Rahim, HΔFIZ RΔHIM, @HafizRahimII : instagram, lockerz, tumblr dan penutupan twitter-nya....


Hafiz Rahim masuk lokap sebab kes rogol ? rogol anak sapa? sangap lettuw . hewhew #GelabahTetek
Hafiz Rahim rogol orang on his birthday? Lols. Amenda lah~
Look ! Idk anything bout Hafiz Rahim --' apa kess nih ?
Guys, Hafiz Rahim masuk lokap sebab gaduh masa dkt BB. Bukannya rogol anak dara org. Tak payah nak buat andaian bukan-bukan. Fitnah. 
DafuQ??!!! I don't wanna live in this planet anymore.....

-------------------------------------

nurfarizananuar ‏@eyzaanuar : Bukan @shymahashim yg bash dorang tapi dorang yg bash dia. Dia sorg je kot vs mereka mereka yg batak followers nie. Kesian deh ;))

Christ Christ ‏@shymahashim :  HAFIZ RAHIM ? So ada masalah dgn aku ker ? Sorry aku tak kenal pun -..- "@MiwulAce @ApishWahimm"

Hafiz Rahim Hafiz Rahim ‏@ApishWahimm  @EriqaKacak @shymahashim dia yang sundal padahal , sakai ! bohsia karattt ~

Christ ‏@shymahashim :  Sorry saya tak kenal siapa Hafiz Rahim dan tak nak tahu pun apa apa pasal dia -..- Tak interesting pun. "@DiniQylla @ApishWahimm"

O'Martin ‏@tygersseven :  Bila hafiz rahim dan syhmahashim bertekak . Kecoh laa TL .

Christ ‏@shymahashim :  Ohh kau Hafiz Rahim yg masuk lokap tu eh kes MEROGOL. Hahaha. Just saying :D "@ApishWahimm @MegatFyllo @MiwulAce"

Christ ‏@shymahashim :   Sakai doh. Aku bkk twitter je jd mcm ni. Ni skrg mamat mana tah nama dia Hafiz Rahim duk mention aku. "@Fatyn_Rahmat  U must strong babe. I"

------------------------------------------------

saya perasan ada pautan Hafiz Rahim yang membawa anda ke sini (paling kerap sudah pastinya selepas pemadaman Twitter). pertama sekali, di sini TIADA gambar Hafiz Rahim yang TAK PERNAH anda TAK lihat sebelum ini di mana2 laman web atau blog, yours truly tak pernah ada peluang pun bertemu dgn namesake ini, gambar pun kredit kat pemilik asal. malahan peluang yang paling dekat bertemu Hafiz Rahim di konsert Boys Like Girls dan Motion City Soundtrack di Neverland terasa jauh berbatu-batu bagi saya.......... Eh, wait, wait, wait........ Ok, this is not funny anymore....

by the way, here's hari Hafiz Rahim.


no, no.... bukan birthday Hafiz Rahim. it's just ... random....


memandangkan hari ini ialah hari Hafiz Rahim, mari kita lihat gosip terbaru She Looked Up From Examining The Frekles On Her Arm And Shouted, "Jesus! I'm Fucking God-damn Tired Of All This Make-up Sex!" A\\ hari ini!

- Nasib baik Hafiz Rahim comel dalam cerita tu.
- Hafiz Rahim Jawab Perihal Anti Pavilion Kids dan ‘Nasi Kangkang”
- Kucing Satukan Anti Pavilion Kids Dan Hafiz Rahim
- Anti Pavilion Kids akui Cintakan Hafiz Rahim.: Penzahiran cinta ini dapat dilihat keserasiannya melalui filem
- Hafiz Rahim, Miyyo Azman, Hafiz Rahim...ahh semua mainan dunia lol. Dah mcm Hafiz Rahim

- HafizRahim ni memang jambu. Bangga jadi junior Hafiz Rahim? #LOL Can't believe Hafiz Rahim haz 12k followers. Kenapa Rahim? Sebab pavi. Apa kena mengena pavi dgn Rahim? Hafiz Rahim duduk pavi.

- Future school RT-ed Hafiz Rahim lagi stress what even like why. tumblr HafizRahim awesome gila ! @ATM2U abang janganlah jeles dgn Hafiz Rahim Hafiz Rahim ni taknak letak gambar ke... Yayyyy!! Finally, Hafiz Rahim is one of my BBM contacts ☺v happy birthday HafizRahim.. :) orang yang main deactivate twitter ni acah-acah nak jadi macam Hafiz Rahim ke ? LOL
- Hafiz Rahim didn't invite me to her birthday party. Hafiz, you should know that I'm one of the important person. Take note :P cedih arrrr :( I'm at Hafiz Rahim house. going to teman the sister to the sweet Hafiz Rahim's birthday party :)
- Hai. Saya typo. Mohon itu bukan #TypoBahaya cc: Hafiz Rahim Rafizi Ramli ni sape?? Twitpemes baru activated akaun macam Hafiz Rahim jugak ke?? delete Twitter sebab tak tahan kena bash sama tak dengan bunuh diri? kalau sama dengan bunuh diri, Hafiz Rahim killed herself&reincarnated.
- Apa best sangat Hafiz Rahim. Bosan aku follow dia. Speaking sokmo, tp benda biasa je, ngantuk aku baca, kadang2 skip je. Dah unfollow :3
- "Hafiz Rahim sungguh mengeWOWkan aku.. =D" - Areev I-Zat
- "bila tgk muka Hafiz Rahim , SUMPAH DEMI ALLAH ! ak nak teman hidup ! pfft ! BALAK SHAWL plizz ! ==" - Haikal Majid
- "Oh, mengapa la saya tak mcm dia? Diana danielle tu. And (@HafizRahim). INHALE LOVE. EXHALE HATE. BEWARE : my tweets might be containing mistakes... Tampak hot jeh biarpun chenchubby sikit. Pasrah (⌣́_⌣̀)"- Elly Elinna
- She Looked Up From Examining The Frekles On Her Arm And Shouted, "Jesus! I'm Fucking God-damn Tired Of All This Make-up Sex!" Hafiz Rahim sape xnk bro??!!!!hahaha
- Hafiz Rahim tak sesuai berlakon jadi gangster. cakap melayu pun ada sleng juga.
- "Abang Hafiz Rahim buat sy mcm x wujud saja. :'( nk buat mcm mne, manalah tahu kdg2 sy ni annoying, hnya allah saja yg tahu." <---- ini Twitter She Looked Up From Examining The Frekles On Her Arm And Shouted, "Jesus! I'm Fucking God-damn Tired Of All This Make-up Sex!" Adinda Evans yang berupa spambot sahaja gayanya.
- Tengok Hafiz Rahim speaking dalam KAMI macam tengok TV series US... fasih sungguh.
- kalau aku, aku nak Hafiz Rahim jadi suria perkasa hitam aku. eh? boleh kira ke macam tu? hahaha
- Tercabar keimanan menonton babak tunjuk penumbok Hafiz Rahim tadi, hehe
- Isn't Hafiz Rahim some PMR student that deleted his twitter? Really, malaysia, really? This is the best you can trend? WTF
- Patut ah following aku terkurang satu. Tu aku duk fikir dari tadi rupanya Hafiz Rahim dah closed account. But y!?
- So apparently Hafiz Rahim is some boy, form 3 and baru delete her twitter account. So what??"
- Hafiz Rahim has deleted his account because she got trolled by bunch of rempitz . Due to his comment about rempitz having BB . iKesian
- Steve Job died and made a worldwide trend. Hafiz Rahim deleted his twitter and became a worldwide trend. Why is #iLoveAllah is not a trend?

Demo tok saye ko kawe ko????






Lain-lain yg anda perlu check out!










.

16 comments:

Anonymous said...

"-Steve Job died and made a worldwide trend. Hafiz Rahim deleted her twitter and became a worldwide trend. Why is #iLoveAllah is not a trend?"


her??since when hafiz rahim change his d*ck to p*ssy??silly girl..just write in malay please..

-269-

Murnirah Mustafa said...
This comment has been removed by the author.
Blitzenius said...

Anonymous, baham tanoh doh saya rase.

Anonymous said...

adik, nanti awak semak awak punya penggunaan ganti nama diri utk lelaki dengan perempuan ya. "He" untuk lelaki, "She" untuk perempuan. Kalau tak pasti, guna bahasa melayu pun boleh.

Blitzenius said...

hanya boleh cakap kat adik tu : #OHMYENGLISH! !!! tapi kena ada Izara Aishah

Anonymous said...

fark keyword blog ni power sia. SEO !!!

Anonymous said...

1st!!!

Anonymous said...

APO kebongok nya hang nie...hahaha...adakah si lelaki hang p buh SHE....buta bin perot la hang....jgn duk bt gila...hahahaha...choi!dah la..sapa laki nie...aku tengok semak dalam fb aku...nak haram tak henti2 pasai dia...ish3...

Blitzenius said...

Anon, aku re-post balik yg budak tu tulis. takde edit. mungkin budak tu sikit confuse bila dia start menulis. nanti la kalau malas2 skit aku tukar She tu jadi He.

Megat Amir Danish said...

bagus gak ko masuk lokap. aman sikit dunia. kalau tak budak2 bajet hot asyik nak cari gaduh dengan aku je. kecoh siak!

Anonymous said...

Guys tolonglah jangan kutuk her for her wrong use of pronoun. at least she tried kan? haihhh.

Najua Boltz said...

typo budak ni. macam jadi amalan biasa kat internet. anyway, rempit maju paaki BB.

EKYN ARIS said...

NENEK KO PAAKI! KO PUN TYPO NAJUA BOLTZ! NAK PAAKI DOK PAKISTAN LA WOI!

Hafiz Rahim said...

sedap je korang kan kutuk aku? tak puasa ke? bongong!

Nur Feetri said...

orang dah raya lah bodoh! ko je puasa ganti.

Anonymous said...

People has right to do SEO bullshit. Kenapa dihalang?

Related Posts with Thumbnails