our sponsor

Followers

Thursday, May 24, 2012

[KETIAK EPIK] FIQA LIYANA CHONG



Ada yang tanya siapa fiqa liyana chong la pulekkkkk......

Seriously gua tak kenal beb sapa Nur Afiqah Liyana Chong tu. Malaysian Dreamgirl pun gua tak pernah tengok. Attack of the Show gua tengok. sebab ada Olivia Munn

Siti Nur Martini (@MartiniMuaz) : awak rasis ke apa ya? selalu jumpa awak asyik dengar cerita Fiqa Liyana Chong,awek, UiTM,hot,cun,kiyut dan kahwin. Hermm

Kahwin. ok la. malas dah nak minat orang yang dah kahwin ni. Haram. Harapnya Fiqa tidak berketiak lagi selepas kahwin.

Jom kita layan video klip gegey ni dulu. glamour betul Gegey lepas iklan ni keluar tv.





Lain-lain yg anda perlu check out!









Anda akan tentukan siapa bakal menang di Anugerah Blokbuster Astro. Undi pelakon dan filem terbaik sekarang!


1 comment:

Martini Muaz said...

oh aku tak boleh view link yang kau beri itu. tiada masalah aku asyik cakap pasal dia, UiTM, awek, hot, cun dan sebagainya.

aku tidak pernah pun persoalkan kau bicara tentang artis.

Related Posts with Thumbnails