our sponsor

Followers

Sunday, July 15, 2012

masuk lokap sebab parti lolipop ka hafiz rahim oi???


"kepalabuto, hang masuk lokap sebab parti lolipop ka Hafiz Rahim oi??? kalau nak menyesatkan orang pun jangan libatkan orang lain boley tak????" itulah kata-kata seorang mangsa apabila dia turut dimasukkan lokap dan makan nasik kawah. rileklah. dalam lagu Harun Salim Bachik pun dia turut makan nasik kawah. it's not a bad thing....

Selain ittew di dalam Twitter jugewww ada menyebut : "#TakFahamFahamKe Hafiz Rahim tu dipenjarakan sebab yang parti lolipop tu and dia rogol anak dara orang. dah lama hidup betul dia tu -,- Hafiz Rahim pun dah buat parti lolipop . Ibu aku ni tebiat apa ckp aku pergi parti lolipop? Ingat aku Hafiz Rahim nk g situ. HAHAHAHAHAHAHAHAHA! 3 500 Remaja Hotstuff facebook dan twitter ditangkap pada parti lolipop.Hafiz Rahim terlibat tak? Hahah.Masuk Metro Ahad tu.. Tu dia 'parti lolipop' . Hafiz Rahim was there right ? LoL~ Hafiz Rahim masuk lokap sebab pergi sambut "parti lolipop" ni haa, masuk surat khabar metro lgi tau, untung laa :3 @picesbellymich berita terbaru cakap , hafiz kene tangkap pasal pegi parti lolipop kejadah nye -,-"


"Difahamkan, ada pusat hiburan menganjurkan parti dengan nama lolipop sama seperti sambutan ‘ladies night’, dan lolipop didakwa merujuk kepada ahlinya yang sebahagian besar remaja bawah umur. Lebih menyedihkan, parti berbaur maksiat dari satu lokasi ke satu lokasi itu turut menghidangkan arak selain pil khayal yang dikhuatiri boleh membawa kepada hubungan seks haram. BY Harian Metro (ape lancau) XP mak aku dah siku aku awal-awal tadi," kata pula hamba Allah yang bernama Ah Seng Pisang ini pula. Aida Azahari mengetawakannya seraya bertanya, "hahaha , you pergi ke ?" tetapi dibuat-buat tak tau oleh Ah Seng Pisang, "entah, XP hahahha".  Aida Azahari mengesyaki," pergi laa tu sampai kena siku, hahahahaa." Fauzan Nakano memberi pandangan, "underage macam korang ni la masalah die..." Rashdan Shakirin juga ingin mengetahui tentang parti tersebut, "Ah Seng Pisang, ape mcam party best?" "Bolehla... Apasal? Kau nak pegi pulak ke??" tanya Ah Seng Pisang kembali yang dijawab Rashdan Shakirin, "Malas. Dok umah lagi best." Balqis Watson menunjukkan kecintaannya," whoop ♥" , begitu juga Yasmin Nabila, "Lolipop" tetapi disangkal oleh Babey Chukiess Babey Chukiess, "Lolzz maklumat palsu! Kes da digugurkan!"

Menurut Muhammad Ashraff dan Maya Lyvines II (bukan nama sebenar) pula, "parti lolipop korang masuk Metro muka depan hari ni woi. Untunglah Encik Zulkiflie (44) buat laporan polis. Yang conversation korang masuk dalam Surat Khabar tu still bangga ke nama naik ? Double Thumbs Up. (sambil Ashraff bertepuk tangan..)"

Islam Itu Indah beristighfar saat menerima berita ini, "Astaghfirullah. Sekumpulan remaja, majoritinya masih di bawah umur, dikesan membentuk satu forum sosial lebih 3,500 ahli di facebook dan twitter semata-mata untuk bergabung menyertai beberapa siri pesta liar.
   Kumpulan lelaki, perempuan, pondan dan lelaki lembut itu menggunakan laman sosial terbabit untuk berinteraksi bagi menetapkan tarikh dan lokasi pertemuan mereka.
   Yang menakutkan, pertemuan dirancang rangkaian sosial itu bukan keraian biasa, sebaliknya pesta liar dinamakan ‘parti lolipop’ yang diadakan di beberapa pusat hiburan.
Baca lagi :http://www.harian-metro-online.com/remaja-kumpul-ahli-pesta-liar-bawah-umur
P/S: Selagi arak tak diharamkan dalam negara selagi tu la remaja-remaja rosak..bile ada arak ada la pusat hiburan bila ada pusat hiburan banyak la wabak2 penyakit sosial...Brunei boleh boleh buat..kenapa Malaysia tak boleh???" kata Islam itu indah lagi sambil mengetag rakan-rakannya iaitu  Upay Badrian, Rifki Saeful Ginanjar, Shidah Shinoda (zaman bila main Shinoda, orang dah tak layan Limkin Fak dah sekarang, orang layan dubstep skrillex yapundek), Nesya Agnia, Mrcool Man, Mohamad Fadhil dan Sofeian Pyan.

No comments:

Related Posts with Thumbnails