our sponsor

Followers

Sunday, July 22, 2012

"Queen Mutia" : @mutiadewi, @kingandrewin, @QueenMutiaa, queen mutia dewi, tengku sophia, dianneduran dan @dianne_duran serta kepalabampatannya



 Queen Mutia tu bukan gambar dia. Yang dlm twitcon tu sebenarnya @dianne_duran. Omg dia tu faker! Semoga Allah bukak pintu hati awak, Queen Mutia Dekat Facebook orang duk tanya siapa Queen Mutia tu. Aku nasihatkan dorang supaya jangan masuk campur. Berhijrahlah ke Twitter. LOL (Y) RT @qama_rinna: @muhdrdhwan Queen Mutia hina islam . Bodoh MUTIA tu SYAITON NI RAJIM BTOL . Queen Mutia tu mungkin sengaja nak kurangkan pahala puasa kita sebab kalau kita maki dia, kita jugak yang dapat dosa. Queen Mutia ni, bila lah Allah nak bagi balasan.. Abaikan Queen Mutia dan teruskan menjalani ibadah puasa anda. May Allah bless us. Queen Mutia pakai gambar org lain en? so sape orang tu? mehh kat abg mehh ciann dia... Queen Mutia. lepas berbuka nanti saya taknak mencarut. Saya nak main mercun. Kbye. this Queen Mutia thingy. rasanya boleh tolak tepi. Ni semua gmbr gmbr dia yang lain. Cantik kan? K dah terbukti dia fake ;D so abaikan Queen Mutia tu
      PeopleIWantToBukaPuasaThenLanggarLorryWith : @QueenMutiaa , @MandaSwaggie and @PlasticBieber :') Are you really sure you want to report @QueenMutiaa as a spammer? Yes pleaaase! I hope you will enjoy your life at "Neraka Jahanam" @QueenMutiaa Skrg ade makhluk tuhan tweethandle @QueenMutiaa tgh kutuk Nabi Muhammad. Jgn layan, jom REPORT SPAM ramai2. PLZ RT. Well, this girl is just too much. Just hopefully she gets the right path and stop everyth. Bulan Ramadhan ni, bersabar la kita @QueenMutiaa Report Spam → @QueenMutiaa . Please RT. Dear @QueenMutiaa , Sorry we MALAYSIANS , Don't speak with TRASH CAN! kan @MohdShukriMS ? #Sabar #Berzikir She's (@QueenMutiaa) just another fake account who wants attention so much . And now she's literally laughing at us for being so stupid . I'm sorry for saying this but whoever is having a fight with @QueenMutiaa on Twitter is stupid . She wants attention,you guys are giving it. I'm try to hack you @QueenMutiaa wait :) byee You're just making yourself famous eh, @QueenMutiaa? I pity you, girl. Okay, bashing @QueenMutiaa only make us just like her. Let us wait until Allah gave him guidance. Bashing her will only make her stronger. 16 Wishes, i wish @QueenMutiaa die tomorrow. :)
-------------------------------------------------------------------------------------


Sebelum masuk entry seterusnya, dalam last week saya ada post entry ni dalam Facebook Sony Music (sila LIKE ) sebagai salah satu penyertaan peraduan R.A.M IT UP iaitu design semula helmet Daft Punk ikut kreatif sendiri (macam yang saya buat di atas dengan nama Daft Batix tu). Tarikh hantar dah tamat tapi sekarang ialah masa untuk mengundi sehinggalah tarikh akhirnya pada 2 Ogos 2013. Hadiah utama RM1,000 tunai. Layari https://www.facebook.com/sonymusicmy/app_292261434243076 (LIKE dulu page Sony Music) Helmet saya empat ke bawah dari kanan. Sila undi walaupun saya tak optimis pun boleh menang sebab kemenangan bergantung pada 70% dari undian (yang mana saya tak ramai follower pun banding dgn orang lain) manakala 30% lagi ialah dari juri-juri Sony Music (and yet, saya tak gila-gila sangat pun design helmet ni,... I mean, c'mon! aku ada sejam je nak design dengan kebarangkalian internet yang slow an that's all i could think, hahahaha!!! Could have done better.) 




Takpe lah, dapat headphone baru dari Sony pun dah ok....

-----------------------------------------------------





-------------------------------------------------------------------------------------
   "@NabielFiqry: Ignore Queen Mutia. Enjoy your Ramadhan. :)" RT @nur_imannnnn Jepun kena #tsunami sebab Maria Ozawa , Indon kena #tsunami sebab Queen Mutia . biar lah Queen Mutia nak cakap ape pun . dye yang berdosa . yang kowang maki2 dye balik dah knape ? kowang plak yang berdosa nnty Sama je macam Tengku Sophia tuuu, guna gambar orang lain lepastu kutuk Islam. Now Queen Mutia pulak haihhh. Jangan kurangkan pahala puasa kita sebab mengutuk si "Queen Mutia" tu. Buang masa, buang tenaga, tambah dosa sahaja. Rileksss k. Dapat dosa je baca tweet Queen Mutia ni . Tak pasal - pasal batal puasa aku . Stop bashing Queen Mutia. Kantoi dah dia tu fake. Queen Mutia is too beautiful to be evil. MasyaAllah... LOL Queen Mutia is obviously a fake account I think Queen Mutia ni attention seeker. Nak attention saja. \☺   SEE THIS , FINALLY GAME OVER RT @NNajwaAR: "Queen Mutia" FAKEE ! Ini yang sebenarnyaaa @dianne_duran kesiann perempuan ni Don't pay attention on Queen Mutia. She's doing it for fame. Literally. This has been going on too much. May Allah guide her. Facebookers tak kenal pun siapa Queen Mutia. Go sign in Twitter laaaaa. Who is Queen Mutia ? And what she did ? who is Queen Mutia guys i'm lost here woohoo



who is @KingAndreWin ????? Ya Allah, tolong berikan @KingAndreWin hidayah-Mu. Jangan biarkan dia menghina agama Islam lagi. PERHATIAN..Account @QueenMutiaa dan @KingAndreWin dah digantung,maknanya bukan dia delete atau deactivate but gets a lot of report spam.. RT @dianne_duran: @KingAndreWin report this one too for me pls? Thankkk guys for the help!! hey hey hey !! REPORT AS SPAM @KingAndreWin !!! NOW !! , Karena itu akun palsu ! Cc : @dianne_duran @KingAndreWin loh and pacar loh. <(~o~)> @KingAndreWin report this one too for me pls? Thankkk guys for the help!! @KingAndreWin pergi nasihat awek kau supaya menjaga adab @QueenMutiaa @KingAndreWin ni gambar bf kau, muka macam sundal! @WnAzt @dbxtn @QueenMutiaa @KingAndreWin HAHAHAHAHAHAHAHAHA!!! Lengan dia tu mcam lebam je...bkan sado tu RT @dbxtn Ambooooi abang sado bhai RT @QueenMutiaa Reunited @KingAndreWin :* http://pic.twitter.com/5vjzyYF1 Hahahahahahahaah RT @dbxtn: Ambooooi abang sado bhai RT @QueenMutiaa Reunited @KingAndreWin :* Ambooooi abang sado bhai RT @QueenMutiaa Reunited @KingAndreWin :* http://pic.twitter.com/OXj3EwxR @KingAndreWin ---> mataair @QueenMutiaa RT"@zaczharfan: Bro @KingAndreWin , apahal dengan girlfriend kau?" @QueenMutiaa @KingAndreWin tetek gadang :O @QueenMutiaa @KingAndreWin pakai bra tak ? Kesian dekat @KingAndreWin. @QueenMutiaa @KingAndreWin ketiak busuk Oi ask your gf to shut up @KingAndreWin @QueenMutiaa @KingAndreWin ahhahhhahha korang 2 muke pon mcm sundal. kau dgn awek kau sama je @KingAndreWin @KingAndreWin ni balak sundal tu . Bro @KingAndreWin , apahal dengan girlfriend kau? RT @shznzhr: Hi @KingAndreWin. Your girlfriend, @QueenMutiaa is stupid -.- Pity you. Hi @KingAndreWin. Your girlfriend, @QueenMutiaa is stupid -.- Pity you.    who Queen Mutia btw? ramai tweet marah kt die arini .. apa motif korang follow si "Queen Mutia" tu ? drpd follow better block or report .. im just saying ! RT @NabielFiqry: Ignore Queen Mutia. Enjoy your Ramadhan. Stop talking about this Queen Mutia. Just ignore about her tweets or what-so-ever. Its Ramadhan.
   You: Queen Mutia this, Queen Mutia that. Me: I'm hungry. Let's recite Quran instead of "recite" Queen Mutia's tweets  Stop bashing Queen Mutia. This is Ramadhan guys. Let her sin was judged by Allah. Let her face by herself Guys, Queen Mutia is using @dianne_duran 's Its obvious that Queen Mutia is a fake.
"Stop talking about Queen Mutia, Its ramadhan." *scroll down* "Queen Mutia" *scroll down*" "ohmyenglish" *scroll down* "Queen Mutia" *scroll down* "ohmyenglish" oh bored. What's the difference between Manda Swaggie and Queen Mutia? Nothing. Trolls be trollin' Ignore Queen Mutia. Dulu Tengku Sophia, sekarang Queen Mutia. Question is: why indonesian royal family have no moral? Tengku Sophia and Queen Mutia. The same person, maybe? Ya Allah.. Merosakkan akidah aku je baca tweet-tweet Queen Mutia ni. Better stop reading her tweets Behave yourself guys. That Queen Mutia are fake or being hacked just like Tengku Sophia. Stop lah memaki tak tentu pasal. Kita ada agama. No need to follow or retweet Queen Mutia's tweet please pleaase? She might think that you guys are supporting her! Come on people! Twitter Inc, Please rename 'Queen Mutia' on the trending list to 'Neelofa' Thx Why bother about this Queen Mutia girl? Come on guys, its bulan Ramadan. Hormat sikit bulan ramadan. Let her be. Dosa dia, dia yang tanggung #IzinkanSaya bunuh Queen Mutia.... Tengku Sophia was tranform into Queen Mutia. Can i call you transformers? I think Queen Mutia tu fake KANTOI! Queen Mutia is not her people. ☺ http://pic.twitter.com/QWjlczN1" Always remember ALLAH! puasa kan? so stop tweet about Queen MutiaWho is Queen Mutia? Who's Queen Mutia anyway? Nvm. Keep Calm, It's Ramadan. :)
   Unfollow Queen Mutia if you follow her. remember الله always Queen Mutia is just trying to get her name on trending topics Stop tweet about Queen Mutia girls, kita puasa Ignore Queen Mutia. Enjoy your Ramadhan. May Allah give His hidayah to this Queen Mutia. Astaghfirullah. Keep calm & istighfar, muslim it's Ramadhan. Queen Mutia ? Oh sorry, Allah taught me to redaa Stop bashing Queen Mutia. This is Ramadhan guys. Let her sin was judged by Allah. Let her face by herself Queen Mutia... And I thought that the devils are chained.. May Allah opens your heart Queen Mutia.May you find the true light,Insyaallah one day #IzinkanSaya Maki Queen Mutia tuh? Tapi saya puasa? Sabar Izwan Sabar. Malam ni saya maki dia Kat "FACEBOOK" "BLOGGER" DAN "TWITTER" Sorry I don't deal with low class/ racist people like this Queen Mutia person. Her tweets make her look like she's uneducated. People always say, "Tak baik sebarkan aib orang". Just ignore that Queen Mutia. Let Allah swt deal with her.tolong jangan buat Queen Mutia tu menguasai Tl aku dengan tweet tweet korang yang mention dia. serious Queen Mutia punya perangai macam haram -.-
Queen Mutia ni malaysian aku rasa. Fasih je dia berbahasa malaysia. Takde slang indon pun... Berhenti tweet pasal Queen Mutia tu. Dia nak famous, and korang buat dia famous buat ape?? Tak payah layan Queen Mutia tu. Dia saje je nak cari masalah. Baca tweets Queen Mutia ni buat hari membara je. Stopped reading. Biar Allah balas nanti. Queen Mutia ni terlepas kotHaih ada lagi rupanya makhluk macam apa nama dia. Queen Mutia kot. Cewah queen jgak. Kau hina la (cont)  Korang diam je apa yang Queen Mutia hina tu . Dia dah kena seksa neraka baru dia menyesal . Biarlah Queen Mutia tu. Bulan Ramadhan ni kita kena banyak bersabar. Nanti dekat akhirat dia akan dapat balasan yang setimpal juga. Queen Mutia? Why with her? and then Queen Mutia tu trending kejap lagi.baru malaysia nak sedar jangan layan budak tu.and semuanya berakhir~ Jangan lah retweet apa yg Queen Mutia tweet pasal agama kita. Itu seolah kita menyokong dia.
   diam fdatin diam . Ehh jangan bukak mulut pun pasal Queen Mutia ni Buat bodoh dah lah kat Queen Mutia tu. Nak attention lebih je doh dia tu. Korg baca tweet dia, buat batal puasa korg je. Dah2 Queen Mutia tuh nk cari pasal jea. Bulan puasa ni baik kita banyak kan bersabar. Kita percaya dgn agama kita. Lebih baik bykkan ibadah. ohh man Queen Mutia you better go & pray to your useless Jesus so that you'll leave longer. Just wait queen just wait! Report je Queen Mutia tu tak yah kutuk kutuk, dah lah korang puasa. Pahal doh Queen Mutia ni . Ujian di bulan ramadhan. Annoying "Queen" Mutia Dewi !
   Twitter cakap '@QueenMutiaa has been suspended'. Tak boleh baca tweet dia :'( I think @QueenMutiaa is gone!! Lol thanks guys! Wait is she??? guys, please help me to defeat @QueenMutiaa because she is SYATOOOOOOOONN User has been suspended @QueenMutiaa ! http://yfrog.com/ocewfusrj Spread this! Help her RT "@dianne_duran: Hey guys! @QueenMutiaa is fake! Report her for me pls! And RT THIS PLS! Thanks!" MAAF YA @QueenMutiaa, I'LL NEVER FOLLOW U EVER & EVER ! wait can u stop tweeting via blackberry jgn memalukan blackberry users can @QueenMutiaa Dear @QueenMutiaa pls use at least Lady Gaga's photo as your avatar not @dianne_duran 's pic !! #kbai RT @dianne_duran Hey guys! @QueenMutiaa is fake! Report her for me pls! And RT THIS PLS! Thanks! Jangan retweet or favourite tweet tweet @QueenMutiaa. RT @Rchmtdanur: @QueenMutiaa Please take a mirror! How condition your god? He is born on stable of sheep! LOL #fact Okay @QueenMutiaa? Respect. You will found happiness if you respect people.
    Everyone will be nice towards you. You're gonna love it. Bye! I know you have your own reasons @QueenMutiaa but there is no point if we keep fighting. Someone should put an end and low their weapons. LETS PLAY APART GUYS!! “@dianne_duran: Hey guys! @QueenMutiaa is fake! Report her for me pls! And RT THIS PLS! Thanks!” Hey guys! @QueenMutiaa is fake! Report her for me pls! And RT THIS PLS! Thanks! RT @AnaBaybey: RT @DurrahNasuha: Hye guys. Act twitter @QueenMutiaa FAKE. Dia pakai gambar @dianne_duan.. Please RT this ! Do you know that @QueenMutiaa is your imaginary enemy? :3 RT @mdyasMine: twitter rame @QueenMutiaa . begitu gue buka TL dia, muncul tulisan 'user has been suspended' @QueenMutiaa Good u deleted all ur tweets, now upload ur own photo and tell them that im not you, thanks, its for ur own good. Its the end . Account Queen Mutiaa tu dah diremove dari twitter . And we live happily ever after ☺ lol. I've uploaded an @YouTube video http://youtu.be/Hfpbyaag7Es?a Ramadan Hari Ini - #2 Queen Mutiaa Who's care about Queen Mutiaa? She's fake. Don't need give your attention to her. Queen Mutiaa is a fake. I even have a proof. http://pic.twitter.com/seC0t4Ca Keep calm, ignore Queen Mutiaa & keep fasting. Alamak ,kantoi sudah :O RT @dianne_duran: @QueenMutiaa Hey girl! I dont know who you are, but pls dont use my photo.thanku! I thought setan and syaitan dah masuk lock up. How did you escape @QueenMutiaa? Hi @QueenMutiaa awak ni cantik. Tapi kalau awak tak hina agama saya, awak lagi cantik. Respect people if you want people to respect you :) @QueenMutiaa Hey girl! I dont know who you are, but pls dont use my photo.thanku! Dulu Tengku sophia. Sekarang Queen Mutiaa? Man, can Indonesians live peacefully already? Queen Mutiaa is so beautiful. But when knowing everything on twitter, that beauty turn into beast. Keep calm and STOP LAYAN QUEEN MUTIAA.
   You're 19 for God's sake. Why are you not using your brain wisely? Come on all, let's block her till her account will be close. Takda la nak sakit hati. Block @QueenMutiaa RT this ! With your action liddis, you can be one of ahli neraka (: I think you better stop it @QueenMutiaa Hi @kingandrewin. Your girlfriend, @QueenMutiaa is stupid -.- Pity you. Hello, dont mess with muslims @QueenMutiaa. Thank you :) Argue anything else. But leave religions aside. Just because it's Ramadan, doesnt mean my patience is limitless. @QueenMutiaa What is your problem with our prophet? If I meet u, I'll slaughter you!!!!! GUYS PLEASE SPREAD THIS AND BLOCK HER ;) RT @Slimontel: Please Block @QueenMutiaa Shut up pls @QueenMutiaa Guys! Read her tweets, @QueenMutiaa. She's insulting us Malaysian and our Prophet!

No comments:

Related Posts with Thumbnails