our sponsor

Followers

Saturday, August 25, 2012

sekolah Kpop, #SMKPOP yang bodoh dan kenapa ia perlu dibendung : ( Twitter Trending )


Update: Video di atas menunjukkan batapa lagho dan hinanya impak KPOP sehingga membuatkan ramai anak-anak muda yang masih teruna dan berakhlak mulia terjerumus ke lembah yang hina ini... Terima kasih Blogserius atas penemuan video ini. Mirul dan Bella. Bella tinggalkan Mirul, Mirul pishang selamanya sebab Bella taknak getback. Mensi taknak balas menyebabkan Mirul gilERRRR.Nyenyenyenyenyenye tiup tiup biy.


Ini bukti kami bukan pembenci kpop! The 27th Golden Disk Awards. Sepang International Circuit, 15-16 January 2013, 7:30 - 10:30pm 


@_azuin : i should use this hashtag lah #SMKPOP (Editor: SEMOGA ADA NERAKA KPOP BUATMU!) 
re: Ya, mari menjirus minyak petrol ke dedaunan Kpork sambil menyalakan Zippo...


Hari ini mari kita memahami permasalahan sekolah Kpop yang lebih banyak buruk daripada baiknya. Kita teliti: 

- Yoseob lah yang selalu teman aku makan masa rehat, dia lah duduk sebelah aku, dia lah yang selalu balik sama sama dengan aku.

- Pengetua anda akan jadi sporting sebegini rupa. #SMKPOP
Embedded image permalink

p/s: TAHUKAH ANDA 'OPPA GANGNAM STYLE' IALAH SATU PARODI SAJA YANG MENGEJEK AKAN KEMEWAHAN DAN BUDAYA KPOP DI KOREA? YES, YOU READ IT RIGHT!

- #SMKPOP Bukannya takde masa depan. Dah habis sekolah situ, terus jadi artis. popular sampai mampos. haha
- #SMKPOP dalam kelas sengaja bising masa cikgu mengajar sbb nak cikgu tegur banyak-banyak kali -__-
- #SMKPOP cikgu2nya memakai seluar katok Izara Aishah hingga hampir menampakkan celahan kangkang. iman entah ke mana...
- #SMKPOP sekolah yang ada tarian, nyanyian seperti Dream High School. Omo, I wanna that ! :3
- #SMKPOP Sunggyu ajar semua jenis ubat and vitamin (Editor: bodoh, dia memberikan kamu dadah syabu.)
#SMKPOP ini patut tak ada kerana ia tidak adil buat artis tempatan macam Max 247 dan Adam AF yang dianaktirikan. Mari kita buat hashtag #SMFAIZALAF4RISES
- #SMKPOP Boyfriend ialah model lipbalm sekolah. Jenama dear berry. (Editor: Ini menggalakkan gay. Besarnya dia menjadi lelaki lembik.)
- #SMKPOP Uncle Gangnam Syle ..jadi pengetua please :')


@FarrahAzman_ : Yang tak minat kpop tolong jangan bash #SMKPOP , aku bunuh kau kang (Editor: MAAF, KPOP TERSANGATLAH BODOH DAN HODOH DAN CUMA BERGANTUNG PADA PLASTIC SURGERY.)

- Seungri pengacara dekat perhimpunan #SMKPOP
- #SMKPOP : Sukan Tahunan adalah MBC Idol Athletics Championship
- Sekolah ni tak wujud. So shut up .__. "@syazwanlll: #SMKPOP saya tak sabar nak bakar sekolah ni" (Editor: IA AKAN WUJUD, DAN SAYA AKAN BAKAR JUGA).
- #SMKPOP Everyday aku blushing meilhat 2PM <3 (Editor: INI MELEKAKAN MEREKA DARI MENGINGATI PELAJARAN.)
- #SMKPOP U-kiss boleh ajar kita english sebab kevin punya english.. Omg comel gila! (Editor: KALAU ADIBAH NOOR AJAR, KO TAK MINAT?)
- #SMKPOP makanan sume makanan korea yg diimpor dari korea dan HALAL (Editor: NENEK KO HALAL, ASAL NAK MENGHALALKAN MAKANAN JE? PAKAIAN TAK HALAL? )
- #SMKPOP PAYS FULL ATTENTION TO THE TEACHER WHEN HE IS TEACHING. SCOLD THE PERSON NEXT TO US IF SHE/HE IS BEING NOISY. (Editor: MAAF, INI DALAM MIMPI SAHAJA). 


Eh ? @ErizIzah : "Kenapa tak de tweet aku dalam blog tuu .. alahhhh XD  'SEMOGA ADA NERAKA KPOP BUATMU' kau tuhan ke nak tubuh kan neraka kpop ? otak letak mana bro ? bontot ? =='" (Editor: Ala, kau pun nak mencapap jugak, nah, semoga kat sekolah ko glamer sikit dan digelar attention seeker macam Uncle Seeker. kalau berak keras, makan julap.) 

- Kalau #SMKPOP mmg wujud, ekonomi Malaysia menurun, hiburan MAlaaysia menaik ~ (Editor: DAN ZED ZAIDI AKAN BOM SEKOLAH BODOH KAMU INI)
- Asrama #SMKPOP. Warden asrama hanya LELAKI yang dibenarkan. Shirtless, 6pax san hanya memakai short ketika bertugas pada waktu malam. (Editor: INI MENGGALAKKAN LIWAT LUAR TABI'I DAN ROGOL PELAJAR BAWAH UMUR).
- #SMKPOP : Kalau cikgu tanye soalan , seme dpt jawab , x kn ade bunyi cengkerik. Cth soalan : Senaraikn drama yg Kim Hyun Joong berlakon? (Editor: BAGUS, KAMU BOLEH GRAD SEKOLAH NYANYI KARAOKE UNTUK ALONG MABOK).
- #SMKPOP semasa perhimpunan tiada lagi kena berdiri tegak. Pelajar pelajar dibenarkan menari. OPPA GANGNAM STYLE~ *horse dance*
- #SMKPOP soalan science: which one of these are element? Pilihan jawapan: A. Water B. Air C. Sand D. Myungsoo's fans (Editor: MALAYSIA AKAN MUNDUR.)
- #SMKPOP Kelas Exotics : Our class are full of derps,trolls,cracks and food. I mean like look at our boys. ChanYeol brings crack everyday.

- #SMKPOP Ucapan "Annyeonghasaeyo mak kau jual sayo" menggantikan "Assalamualaikum" dan "Selamat pagi, cikgu


@EpiDaniel : kpoppers bodoh ni, ramai takde identiti. nama tuka jadi korea, twitcon gambar artis korea, malu letak gamba sendiri yang muka jawa tu 

- #SMKPOP Kelas SONE : We worship our nine goddess. They are the epitome of perfection. TTS twinkles like hell so our class shines (Editor: INI LEBIH BANGANG DAN SESAT DARIPADA FREEMASON DAN ILLUMINATI).
- #SMKPOP malaysia will produce text books , full of facts, pictures and review from tokoh2 kpop~~
- #SMKPOP Every friday wajib ada games macam Running Man. (Editor: BAIK KO PERGI PUSAT ARCADE, BODOH)




- #SMKPOP School song after the National Anthem shall be Bang&Zelo Never Give Up. The message in the song and chorus fit sooo well. ^^ (Editor: SUNGGOH TAK PATRIOTIK DAN TIDAK 1MALAYSIA).
- #SMKPOP should include Moral Education. No fanwars no more bashing biases.
- "@_xiruhaanamu: Dear haters, give a chance to kpoppers to enjoy this #SMKPOP c; pretty please. (Editor:  NENEK KAMU!)


@hellochocmuffin : Kesian kena bash. Harhar memang patut pun. Smkpop tak akan wujud lah. Realiti dan fantasi, tak boleh bezakan ke? -.-  (Editor:  ESOK MAKCIK KAU MENARI GANGNAM DEPAN RUMAH TOK KETUA!)

- #SMKPOP setiap minggu kene bayar duit kelas untuk menampung perbelanjaan ke konsert idol masing-masing seperti Super Show (Editor:  DAN ITU DUIT MAK BAPAK KAMU, BODOH!)
- #SMKPOP subject science belajar anatomi manusia. masing2 kne bwk gmbr abs sbg contoh. /berdarah hidung wei/
- #SMKPOP pelajar akan masuk bilik disiplin kalau terlibat dengan fanwar.
- #SMKPOP kelas pendidikan jasmani menari bubble pop sampai pengsan. ok
- #SMKPOP sounds cool, kelas nama ELF, SONE, Cassie, Exoticx, Inspirits, Shawols etc. "wei, kau kelas apa?" "Form 5 ELF" LOL
- seriously comel >< RT " @_azuin #SMKPOP kalau hari raya, budak perempuan kene pakai hanbok "




Lain-lain yg anda perlu check out!




Hope my favourite animal print outfit will help me win a RM500 GUESS handbag! #GUESSMYBAG 

Don't let your brains get too comfy. Breathe life into your ideas with a RM50,000 grant from #IPCC13.

Pencarian lelaki 24Jam 

Test drive kereta dan dapat voucher KFC, Starbuck dan GSC 

244 comments:

1 – 200 of 244   Newer›   Newest»
Anonymous said...

calm yourself dude, let them enjoy themselves. it's not like this thing will really happen. butthurt. sheesh i don't get it why some malaysians are so narrow minded. open your mind, dude. it's the trend now.

Anonymous said...

diam sudah laaa..kau tak puas hati ke ? biarlah dekat diaorang..yang kau mengaibkan diaorang kenapa? kerja kau memang macam ni eh ? suka aib kan orang -.-

durrah khairuddin said...

mencurahkan kebencian terhadap minat orang lain hanya nampakkan kamu bodoh. minat kpop je pun bukan mereka tu menganjurkan parti seks liar ke apa. hormat minat org lain. apa perasaan kamu bila org hina minat kamu? mesti sedih kan? do the thinking before talking.

Anonymous said...

Dude please. Every people got their own taste. Not everyone must like bieber or 1D. i bet some of they muslims who tweet that still likes Raihan and Rabbani. I'm not trying to against you. Maybe some off the tweets are too much for our religion but this is just some cyber things for them to express what they like. Is this kind of things fun for you to update? All those twitter issues? Just chill your hyperness and let them enjoy everything. Plus the trending are not gonna last long okay. Don't be so narrow minded okay. Plus not only kpop idols are gays. those west idols are the real gays you should update on your oh so precious blog.

Lots of love; Anonymous

Hello. said...

Take a chill pill and roll like a buffalo about this please.

fira_lee said...

dude, those kids just fantasize things.. and you butthurt? pity you. mcmlah bnda ni btul2 nak wujud. what about laman2 website porn yg bdk2 underage sll pergi tu. sama je kan? even worst. pity those people like you. even these kids can put differs between IMAGINATION and FACTS. atleast dorang imagine benda ni tadelah lepak cc jerking off some pornsite. kau blh start hashtag pasal crush, cinta sana sini kat twitter and budak2 yg minat kpop TAK BOLEH? u seriously need to open your mind just a little bit more. and btw, mmg dorang yg trend hashtag semua sedar benda ni dalam MIMPI je, so takyah nak butthurt sgt dude. =)

Anonymous said...

dammit i don't have a blogger account so well i'm anonymous.
RESPECT OTHER PEOPLE'S INTEREST, YOU DUMBFUCK.

- -" so much hate on you.

Anonymous said...

dude please stop being CUTE, you really don't know how to respect people interest? so sad wuu. Ye lah kpop artis je lah yg buat plastic surgery.. artis melayu cuck botox xpe kan? kan? even kpop artis buat plastic surgery diorng buknnya islam lntk diorng laa sbb diorng mmg sah-sah masuk neraka.. yg Kau plak mmg saja nak tambah dosa dgn tulis entry yg sungguh meng-aib kan org. org brgduh pon nak tulis dkt blog. Kehabisan Idea nk buat entry ke bang? so pathetic. thanks btw untk segala kecarutan kebodohan yg kau tulis untuk kami. May god bless you <3

Anonymous said...

shame on you

Anonymous said...

Awk brckp tntg iman? Tp awk mencarut? Adakah itu betul? #SMKPOP tu sekadar hashtag yg menjd angan-angan peminat mengisi masa online. Bukannya ia akn wujud. Sdgkn budak 3 thun pun boleh tahu SMKPOP takkan pernah wujud. Faham? Thanks. :)

Anonymous said...

Waddup dude, pls open ur mind lah.. Indon pun tak mcm ni =_=

Inspirit Forever said...

Then you believe that #SMKPOP would exist? Duh, how stupid you are..

Anonymous said...

everybody has their own interest. so, you're nobody to be against it. idc if you wanna bash k-pop or whatever but atleast show some respects to the others. come on lah~

Anonymous said...

this is one kind of attention seeker. why don't you blog about malaysian artistes wearing baju tak cukup kain, botox sana sini. dedah sana sini yang mereka tu memang obviously muslim rather than blog about kpop artistes yang sememangya bukan muslim. where do you put your brain doh? inside your ass or somewhere?

this. is. war.

Anonymous said...

Eleh hang sendiri pun dok post gangnam style siap dgn lyrics. Hang habaq jelah yang hang sebenaqnya minat kpop tapi takdok sapa nak spaz dgn hang. Watlek naa? Cheq sedia menemani hang. Puii in your dreams lah author oiii

Hafiz Rahim said...

rilek le bhai, aku tiap hari kena bahan rilek je. macam la kakak2 kpop korang yg suka mengangkang tu sayang korang sangat. kalau korang susah esok, bukan dia nak tolong. please, KPOPfags, take a chill pill...

Inspirit Forever said...

You seriously need to do brainwash. Ni aku nak tanya, ada ke Neraka Kpop? Awak Tuhan ke nak tentukan Azuin masuk Neraka Kpop? Tolong berfikiran terbuka. Jangan terlalu bodoh. Allah bagi akal kat awak, jadi tolong guna dgn sebaiknya. Fikir dulu sebelum awak nak bash orang.

Anonymous said...

Poor you. Tak suka diam. Jangan tambah dosa dengan sebut perkataan 'BODOH' dan #SMKPOP tak akn wujud. Don't worry. Sila lah jaga diri anda baik-baik. Sekali kau kutuk, ia tak memberi apa2 kesan pun untk kami. Peace ^^v

Anonymous said...

Pemikiran cetek.

Ammar Zahrol said...

bangang gile doh kau. serious bodoh. jenis org tak fikir panjang.

Anonymous said...

Dear Hafiz Rahim. I'm not trying to against you. Ni yang kitorang minat. Why hate? Tak semua orang ada minat yg sama okay? For example, if you minat zapin. You can't force me to like it too. Tak semua orang sama okay. yes they might not help us but who cares? Kitorang just minat. Yes some of the idols alchoholic, pakaian sependek pendek alam. But us fans tak follow pun lifestyle dorang. We are not the sorrow minded like some of haters like y'all. Mohon faham :)

Anonymous said...

kangkang kangkang pun kakak kpop aku tu, kang ade je orang melancap sorang sorang.

just saying.

Anonymous said...

People won't respect you if you don't respect others, idiot! Biarlah diaorang dengan imagination diaorang. Butthurt? pshh.. They don't even give a damn. how narrow-minded! macamlah #SMKPOP benar2 wujud. NENEK KAMU

Anonymous said...

Apa sakai sangat benda ni. Tapi ada betul jugak. Buat apa nak follow. Sakai. Sakai. Semua sakai. Butthurt ah lu both side.

Syifa Fahmi said...

wat lek wat peace sudah. #SMKPOP ni utk suke2 je. x payah la nak heboh.

Hafiz Rahim said...

Neraka KPOP itu ada. tahun lepas kawan aku pergi MTV Worldstage, nak tengok 30 Seconds To Mars, tapi sebelum tu dia kena layan Kpop yang dia tak minat. dia berada di NERAKA KPOP! tapi pada kamu, itulah syurga. nasib baik time tu aku lepak kat booth MTV makan sate.

Anonymous said...

에구머니나

Inspirit Forever said...

Hafiz Rahim,
Oh really ada Neraka Kpop? Mana awak belajar?

Mat Harun Ajis said...

comelnya Inspirit Forever, esok nak sekolah kan? nanti abang bawakkan awak ke Neraka Kpop tu ye?

Anonymous said...

aih bang mat harun ajis. cantiknya bahasa. awak tu dah cukup ke amalan pahala nak bawak masuk syurga?

Anonymous said...

Uhhh fights. FIGHT. FIGHT. FIGHT. FIGHT. GO GO BLOGGERS VS Kpoppers. Ye nampak nyer Hafiz Rahim menendang isu ini ke tiang gol tetapi di bentes oleh Inspirit Forever. Tetapi Mat Harun Ajis berjaya menackle dan....dan...dan ohhhh offside *troll face*

Mat Harun Ajis said...

Hi anon. esok nak beli DVD Kpop kan? mesti banyak duit raya. tinggalkan sikit untuk tiket konsert Kpop Digi nanti. ini syurga sayangku, syurga...

Anonymous said...

sakai sial kawan aku yang sorang ni .....

Anonymous said...

?? lololol .. Respect laa minat orang lain .. And siapa kau nak judge orang ?? Please .. Kau tak rasa malu ke dengan apa yang kau buat ?? Cakap pasal Neraka and Syurga .. Cermin dulu diri tu banyak2 .. :)

Anonymous said...

bang mat harun,
a'ah, duit raya tengah banyak gila. apa barang konsert kpop digi bang. EKELEH. konsert kpop digi ke yang awak tau

Megat Amir Danish said...

Anon August 26, 2012 1:03 AM, apsal hang rempit V3 sangat?

Mat Harun Ajis said...

kalau awak tak sapot Kpop Digi, bila Malaysia nak maju. bak kata HoAegi_Yixing ( ‏@SyakiLaMzLn, nama Syakila tak teragak nak jadi Korea): Wahai owner blog OHBLOGLAGI, i am really sure you read all this #SMKPOP . Why bother? Kau lah penyebab MALAYSIA MUNDUR. NARROW MINDED.

Hafiz Rahim said...

Kepada Anonymous August 26, 2012 12:18 AM:

AKU TAK MINAT ARTIS MELAYU CUCUK BOTOK, BODOH!

Anonymous said...

kpoppers tak narrow minded. we all still support malaysian artiste. kecuali lah artis yang perangai tak semenggah tu kan. sorry to say lah kan. kpop haters ni lah yang narrow minded actually. fikir buruk pasal artis kpop but artis dalam negara sendiri tak pernah nak fikir yang dok pergi disko mabuk2 pergi luar negara pakai bikini. siapa yang penyebab malaysia mundur? kalau tak artis negara ni sendiri.

^_^

Anonymous said...

hafiz rahim minat artis melayu dedah sana sini je. kan?

Anonymous said...

Kejap kejap. Pasal benda ni je nak gaduh? Why hate? We malaysian kot. Lantak lah nak minat siapa. Please lah. Bukan nya kau malaysian. Kau minat siti nurhaliza and sharifah aini. Tolonglah. I believe mat harun blabla and hafiz rahin is adults. And you should be more matured about this. What if some of this anon is your cousin. Dude please tak malu ke dkt org tgk semua orang gaduh just sebab kpop. Like everyone comment. IT DON'T, DOESN'T AND NEVER WILL BE EXIST okay. Chill your adrenaline guys. Bulan raya ni author pergi buat dosa why? I'm not that good in dosa and pahala but i know what rights and wrongs. Enough lah jadi orang yang fikiran sempit especially author. Update pasal people on twitter and facebook. Are you that satisfied? Is this rubbish gave you monthly allowence? I believe its not. Please ah. If you guys want to gain some respects and popularity. Do it in the right way okay. Saya disini bukan nak bermusuh atau apa apa. Tapi saya nak awak semua faham. Saya tahu kpop ni tak menjamin masa depan saya. Tapi saya rasa ini yang buat saya happy. Awak suka ke kalau orang update rempit and jiwang 24/7? Tak kan? bukan semua benda awak minat. Kami semua minat okay. Citarasa setiap orang lain okay. serious saya rasa abang abang butthurt sekalian perlu ke selidik dulu kenapa kami minat benda ni. Jangan lah nak update blog then hina kitorang. Even kita minat. Kita still ingat asal usul dan agama. Mohon memahami

Sekian ceramah kita pada petang ini. Salam :)

Anonymous said...

/salam anon kejap kejap/

Hafiz Rahim said...

kalau korang sapot artis melayu, apasal tak sokong grup Max 247? diorang nak jadi sehabis kpop dah tu. sebab ada ikutan macam korang lah. bangang. korang suka kan Kpop Raya? Salam Kpop raya.

Anonymous said...

oh max 257 tu exception lah sape jer nak minat dorang. posers habis ah. siapa yang suruh dorang buat group tu? kpop is kpop. malaysia is malaysia. jadi diri sendiri. orang nak minat, diorang minat ah.

Anonymous said...

Q: Why you choice KPOP?

my answer: Sebab di Malaysoa tiada lagi hero seperti Allahyarham P.Ramlee dan Allahyarham Sudirman. Saya akan minat artis Malaysia kalau ada yang sehebat Allahyarham Tan Sri P.Ramlee dan Allahyarham Sudirman. Jangan babitkan Zulhuzaimi, Rosyam Nor dan Nazim Othman dgn comment saya.

Anonymous said...

oh i tak tengok kpop raya. i sibuk bersalam salaman dengan saudara mara. harap maklum

Hafiz Rahim said...

maknanya ko tak menyokonglah sorang adik ni yg cover lagu BIGBANG versi Raya? cuba jujur dengan aku, apa pendapat ko terhadap video tu?

Anonymous said...

tu video adik yang cover big bang versi raya tu? i see, she's one of bigbang's fan but.... tak kena masa lah nak buat cover macam tu. adoi. aku jujur la kan. pendapat aku terhadap video tu: benci.

Nur Feetri said...

Anon, kamu bodoh. saya takkan kaitkan dengan Rosyam Nor. tiada lagi hero seperti Allahyarham P.Ramlee dan Allahyarham Sudirman tapi kita ada Zizang Raja Lawok Makang Ikang Singggang! tolonglah buka minda sikit.

Anonymous said...

apa korang ni.. relax ah. hal kecik aje pun

Vanilla Gyu said...

Benda ni pun nak gaduh ke EDITOR oii? Macam budak2 la woi.. -_- Alahh.. Biar je la diorang nak #SMKPOP papepun.. X kacau hidup EDITOR pun.. Kita sebagai rakyat MALAYSIA kena la jaga adab tu woi.. Bulan Syawal ni pun EDITOR sempat buat dosa kan? :3 bagus la tuh.. "SEMOGA ADA NERAKA KPOP BUATMU!" Anda bukan tuhan nak kata camtuh.. setiap orang ada minat masing2.. Ingat semua minat KPOP ke woi? Ada yang minat lagu inggeris dan lain2.. Dah la ramai kutuk budak MC 5 hari tu dengan budak buat cover aidilfitri guna lagu BIGBANG.. Memalukan tau x? MEMALUKAN RAKYAT MALAYSIA SAHAJA.. Tak berfikiran panjang langsung.. Sekian..

Hafiz Rahim said...

sebagaimana kamu benci video itu, begitu juga aku. kerana itu ada entri smkpop bodoh ini. kita seri, so wadefak? what the hell are you doing here?

Anonymous said...

Abang hafiz. saya balik ni haha. Lol cover lagi raya tu? Merosakkan keindahan lagi raya kan abang? Yes saya minat bigbang tapi buat lagu raya macam tu sakai habis okay. Kitorang minat kpop. The real Korean idols. Bukan fake mcm perempuan tu and 247 tu. Mohon abang faham. Ada apa apa lagi?

Hafiz Rahim said...

saya mohon dihentikan #SMKPOP ini kerana ia tidak adil buat artis2 tempatan yang dianaktirikan seperti Faizal AF4 yg dulu begitu diagungkan tetapi kini dia tinggal di Terengganu saja menjual keropok lekor tanpa aktivti pentas. mari kita buat hashtag #SMFAIZALAF4RISES.

saya harap kamu semua mengerti.

yang benar,
Faizal AF4.

eh, tersasul menulis nama sendiri pula.

Anonymous said...

hafiz rahim tentunya tak tau tujuan smkpop tu trending kat twitter kan? blogger blog ni pun tentu sama tak tau kan? sebab korang buat peminat kpop that's why korang takkan faham.

oh, what the hell am i doing here?
reading all the entries here. nak tengok apa lagi blogger ni mengutuk. kejap2 datang sini balik nak tengok respon orang.
am i not allowed to be here? sheesh.

Anonymous said...

anon, bak twitter you kita trend smkpop sama2 k?

Hafiz Rahim said...

oh, kamu sentap bukan? datanglah ke sini. dialu-alukan, tiada kuih raya. cuma ada epok2 dan skirt kpop rozita che wan tak payah nak remaja sangat.

Anonymous said...

Oi anon mana boleh. Nnt abg abg butthurt stalk saya hahaha

Anonymous said...

saya nak sentap apa. tak main ah sentap sentap. hati wa kental sia.

see, skirt kpop rozita che wan tak payah nak remaja sangat.

asal hafiz rahim cakap macam tu pasal artis malaysia?

Anonymous said...

Do you know how stupid you are? You know we are just trolling. We're doing this for fun. People like you don't know what's its like to have fun, hih? GET A LIFE WEH. We love Kpop, and you don't, so why don't you just shut up? Ah, no wonder people hate you so much. Really, you should learn how to respect people's o

Inspirit Forever said...

Dear Mat Harun, oh thankyouu.. But you not Allah who can lead me into the oh-so-called Neraka Kpop. I still have my life, maruah saya tak musnah kalau saya minat kpop. Terima kasih atas tawaran anda tapi saya tak berminat.

Anonymous said...

People's opinions. You're so immature and stupid. Sorry to say this bro. But you deserve all the hates.

EZUL FAIZUL AZHAR said...

hahah.. masukkan dirimu dalam neraka.. adakah anda tuhan untuk meletakkan manusia ke dalam NERAKA? fikir2kanlah wahai writer.

Inspirit Forever said...

Oh satu lagi untuk Abang Mat Harun, even saya minat Kpop, saya still ada maruah dan iman utk dijaga. Saya tak pernah buat benda tak elok. Say I'm proud of myself, but I dont care.

Anonymous said...

Nk buat blog kau popular bkn cam ni bro. kpop lagu bukan skolah bangang. Opaa Gangnam style? Dia manusia brader. Tk suka? terserah bro/ Kpop guy xsmua xpkai bj. tunjuk 6pax konon ikut diorang lah sbb diorang bkn islam. SHIT! Kau nk neraka kpop ke yg kau cipta? Kutuk kutuk gak weh jgn smpai main akhirat.

Vanilla Gyu said...

"sebagaimana kamu benci video itu, begitu juga aku. kerana itu ada entri smkpop bodoh ini. kita seri, so wadefak? what the hell are you doing here?" Entri SMKPOP x ada kena mengena dengan video MC 5 Hari tu dengan cover tuh.. -_-

Anonymous said...

i love you kpoppers. i really do <3

Inspirit Forever said...

Bukan taknak sokong, tapi sampai bila nak 'meniru' gaya kpop? Bukan ke kpop ni gay bagi anti kpop? Kami tak sokong Max 247 pun sebab nanti mereke kata " kau suka grup yg tiru Super Junior tu?" "Muka indon lah weh" awak nak mereka ckp macam tu?

Hafiz Rahim said...

Vanilla Gyu, aku bercakap pasal video KPOP raya dan program Kpop Raya bangang tu, bodoh.

yang benar,
Faizal AF4

Inspirit Forever said...

You ask us what we doing here? Pfft , you should ask yourself dude

Anonymous said...

hafiz rahim, kau tak payah lah nak panggil orang bodoh. kau tu pandai sangat ke?

Mat Harun Ajis said...

dulu kita ada grunge, rock, balada, synthpop, post punk, pop yeh yeh, semua itu tiru luar, tapi kita boleh terima. kenapa tidak Kpop tempatan yang cuba diterapkan nilai2 keislaman dengan nama Mpop? kenapa prejudis?

Hafiz Rahim said...

aku buat camni sebab aku menyampah cerita Kpop menyemak kat timeline twitter aku sebagaimana bencinya aku pada cerita video Kpop Raya Big bang Raya saudari saudara mari semua, bangang bangang bangang!!!

Inspirit Forever said...

Who ask you to read what Kpoppers tweet? If they follow on Twitter and keep tweet about Kpop on your Timeline then why dont you block them?

Anonymous said...

unfollow them if you hate kpop on you timelime, stupid.

ssibal.

Vanilla Gyu said...

Kalau x suka x payah nak tengok.. -_- Kesian kau kata aq bodoh...ish ish ish

Inspirit Forever said...

List all of group Mpop yang ada nilai nilai keislaman.

Vanilla Gyu said...

Kau tu yang bodoh.. -_- Ada otak x nak guna.. Unfollow je la.. Tu pun susah ke? Yang kau tengok tu kenapa? -_- ish ish ish

Mat Harun Ajis said...

Inspirit Forever: Rabbani.

Inspirit Forever said...

I guess the editor of this blog must be happy because all of us fighting. Bravo editor.. Nanti minta pingat emas dekat Najib eh?

Hafiz Rahim said...

Vanilla Gyu: unfollow apa plak. dah main lalu kat home timeline twitter lah, bodoh!

Inspirit Forever said...

Itu ke Mpop? Itu bukan Mpop, itu kumpulan nasyid.

Inspirit Forever said...

Takkanlah tak boleh block kot?

Vanilla Gyu said...

Cuba check dekat list yang kau follow tu.. Kenal pasti siapa yang MINAT KPOP.. Mana ada yang kau x follow tetiba boleh lalu kat timeline Twitter kau.. Boleh x jangan kata BODOH? Ingat kau tu pandai sangat? -_-

Anonymous said...

hafiz rahim doesn't know what the fuck is 'unfollow' and 'block' button mean.

conclusion: hafiz rahim bodoh.

Inspirit Forever said...

My conclusion is, we should stop fight about this already.. Non kpopper should stop bash us too and it's not Azuin fault.. She make this hashtag for fun.. Dia tolong kpoppers merapatkan hubungan. It may sounds invalid for you, tapi ini hanya angan angan kpopper yg tak jadi kenyataan. So, saya minta maaf pd abang dua orang ni, Hafiz Rahim dn Mat Harun.

Hafiz Rahim said...

Anon, are you talking? oh my god. are you talking???

*buat muka duckface dekat tangga sebab dapat mc 5 hari*

Inspirit Forever said...

Not to forget, it's my fault too because i cant stop type.. Bukan nak menangkan kpop, tapi ini sekadar minat remaja zaman sekarang :)

Anonymous said...

omg hafiz rahim, no i'm not talking, i'm typing over here.
how do i talk? shout at my laptop screen?

Hafiz Rahim said...

Anon, yes talking to you monitor now, dimwit.

Anonymous said...

i'm not that stupid to do that, son of a bitch.

i wonder if you do that. talk to your monitor like an idiot.

Anonymous said...

not going to make myself look like an idiot.

adios

Hafiz Rahim said...

Anon, i do believe reflection bleeds. this scar of our soul. sign off.

Mat Harun Ajis said...

comeynya adik Inspirit, macey memey

Nur Feetri said...

Anon Q: Why you choice KPOP?

masuk sekolah balik please. #OhMyEnglish

CHERRY said...

Bahabi ke apa org yg buat benda ni? Biarlah kitaorg sibuk ke apa..yang kau nak sibuk apasal...baik sangat ke kau tu..puih bajet alim betul kau ni.

Anonymous said...

Stupid entry! mr, please respect others interest k? diorang just minat je benda tu kan? kpop ni lebih baik dari semua porn yg u penah tengok *cough* and budak umur 7 tahun pun tahu yang #SMKPOP ni takkan takkan and takkan wujud. budak2 tu cuma berangan dan bermimpi. apa lah salah nya kan? yang mr ni nak emo apasal? dah bosan sangat eh? takda kerja nk dibuat? suka hati diorg lh nk tweet apa. kau tweet suka hati kau boleh plak. kpoppers tak bleh plak?

InaFinite said...

yang kau sibuk tu apasal??!! Cakap kitaorg bodoh konon.. yang kau tu.. x bodoh ke duk melalak sorang2 kt blog ni menghina orang.. kalu kau x minat, diam jelr!! menyibok betul.. kau sapa nk ckp kitaorg ni bodoh!! ada je budak yang minat KPOP dpt straight A.. Kpoppers pun tahu belajarlar!! bukannya mengata orang mcm kau..

Hafiz Rahim said...

so suka hati lah nak buat entri ni. tak suka blah.

Miyyo Azman said...

Hafiz, jangan begini. janganlah dimarahkan mereka hanya kerana minat mereka yang sempit itu. gunakanlah kata2 yang indah dalam menegur. tak kira apa yg diminati, Annyeonghasaeyo mak kau jual sayo ke, rabbani ke, max247 ke. asalkan mereka bahagia. ingat tu pesan Miyyo. Assalamualaikum

Anonymous said...

I dont even know kpop raya exist until you say it. Lol dont blame us because that stupid fake faggots trying to be like SuJu. We are not their managers or something. This guy is one of the most stupid people i have ever seen. Blame other people because of fakers. We are not the one who suggest them to be like Super Junior. Sekali tgk kawan ka sendiri max247 tu lololol

Anonymous said...

Kau tak bagi kitorang minat kpop. but kau sendiri mempermainkan nama artis malaysia. Kesakaian apa disitu? Oh awak belibers ke? Atau directioners? No wonder lah

Anonymous said...

That is why the founder of twitter invent a thing called 'UNFOLLOW' and 'BLOCK' fag. Press to every kpoppers you hate and there. You'll live in peace. We kpoppers dont even care lose a fag antis like u

Masstura Kinderara said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

hahahahaha..kelako la entry ni.. butthurt sungguh..dah sah2 la hastag tuu sekadar gurauan..lg mau butthurt..wahai saudara yg butthurt..minat tuu terpulang pd individu..klu dh minat kpop..minat underground..heavy metal ke..its up to dat person itself..yg ssh hati tuu nape..klu x minat jgn la menghina..sptmana sy percaya saudara xsuke dihina minat nye..org laen pn same...tp kn klu saudara xde follower yg minat kpop.so camne plak TL saudara semak dgn kpop thingy..sbb setahu sy..TL akn dipenuhi dgn tweet follower kte..so pe kate saudara unfollow je sape yg minat kpop..so sure xde org tweet pasal kpop..huhuhu

Anonymous said...

That awkward moment when Hafiz Rahim, Mat whatever his name is and Miyyo azman is the same person. Lol we know your game guise.

Hafiz Rahim said...

Anon, ko terlalu bodoh dengan ungkapan "it was part of the plan." besides orang tahu it's the same person, what else you know that you actually don't know? :)

Mat Harun Ajis said...

apa main delete komen sendiri ni? sakai ke apa. memang semua fan kpop ni bimbo2 belaka ke?

Anonymous said...

aku rasa owner blog ni ada baiknya main congkak. ataupun tengok filem Predator. "get back to choppa!!!"

Anonymous said...

Inspirit Forever memang comel. jaga2, ada orang stalk awak.

AZUIN said...

Who are you nak labelkan orang masuk neraka? Amalan kau tu dah cukup banyak nak masuk syurga?

Anonymous said...

hafiz rahim and mat harun ajis orang yang sama k obvious gila.

Anonymous said...

Anon pun orang gila yang sama kot

Mat Harun Ajis said...

baiklah saya mengaku....

nama sebenar saya ialah.... Faizal AF4. dan saya ialah penjual kopok lekor.

Anonymous said...

rajinnya anon nak comment banyak banyak dalam satu masa. alahai.

Pengerusi persatuan Anonymous Euronymous bahagian Changkat Bukit Bintang tapi dah pindah ke bahagian selatan Kolbotn berhasrat ingin menjadi pengacara baru Jalan Jalan Cari Makan Yang Bajet True Educated Báthory Erzsébet said...

Betul cakap kau Anonymous, fakta yang kau bagi tu betul. Isabell aka Shirrot yang menyamar jadi aku tu. Ni aku baru jer masuk tengok blog ni hari Sabtu, petang. Semalam last pukul 6 petang.
Tapi takpe. Aku rasa aku dah menang, aku puas. Sebab apa aku kata aku menang? Meroyannya Isabell tu tanda kemenangan aku yang dah berjaya buat dia jadi hilang akal. Lagipun kau pun perasan perbezaan antara aku dengan Isabell biar pun guna nickname yang sama. Isabell tak pandai buat lawak. Dia cuba nak buat lawak tapi keras.

p/s: lepas ni confirm dia copy paste ayat aku ni.. aku tak heran dah..

Thanks Anonymous… :)

Anonymous said...

HAHAHAHAHHAHA PSYCHONYA LAH ALAHAI HAHAHAHAAHAH PSYCHO HABIS WEH HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH fuuu.

Sebenarnya, orang yang tweet pasal #SMKpop ni tak kacau hidup korang pun. Biarlah dorang nak tweet macam tu, imaginasi sendiri kan. Bukannya boleh berlaku betul-2 pun. Fikirlah sikit, main-2 je kot. Awat butthurt sangat? Ke post ni sebenarnya troll je? -_-

I guess awak bukan lagi budak 11 tahun yang tak boleh fikir dengan matang, kan? So, FIKIRLAH SECARA MATANG DOOO -_- Takkan tu pun nak kena ajar? -.- Duh.

Anonymous said...

dia pilih KLCC doww... aku dah tak penting dowww

teddy hug chocolate said...

SMKpop tu hastag untuk budak2 kpop.yng x minat kpop,toksah nk menggedik2 nk join.btw..pasal surgery tu,biaq lah diorang.diorang bukan islam,suke hati diorang lah nk surgery smpai lubang hidung.kau pikir,kutuk sbb surgery ni dpt pahala ke?,dapat dosa ade lah.. jngn nk kutuk sangat,sbb peminat KPOP ramai.. !.aku minat kpop bukan sbb muke ke,ape ke.. aku minat tarian dan lagu..dh..toksah nk kutuk.. dh lah bulan syawal,ramai kang bash kau ..

Anonymous said...

Islam mengharamkan kita buat botox, then why Malaysian artists like to take botox?

Anonymous said...

tetapi artis2 kpop berpakaian yang mampu menaikkan syahwat! ini harrommmmm

Harif Zahim said...

kena panggil bodoh pun sentap. eh, you know what, i use bodoh on a daily basis ohkay?

Anonymous said...

hahahahaha. menggelupur je peminat2 kpop ni nak back up kpop konon. dah sah2 benda yang ko minat ni melaghokan. baik ko fokus kat periksa pmr tak lama lagi. ustazah ko tak ajar kot yang seksi2 dedah aurat ni haram. tak cukup ke apa yang maher zain dah bawakan ke negara kita ni?

Anonymous said...

Yang trending pasal #SMKPOP tu hanya fantasy Kpoppers semata2.. Bukannya sekolah ni akan ditubuhkan betul2 pon.. Takkanlah artis2 tu dah jadi artis nak jadi cikgu pulak? Fikir la sikit! Yang kau nak ambil serious pasal benda ni apahal? Terserlah kebodohan kau.. Tsk tsk.. Kesian~~ Satu benda je aku nak share dengan kau. Kpoppers tak kacau hidup kau, so lebih baik kau jangan kacau hidup kiteorang. Okay? ^^

Anonymous said...

Yang trending pasal #SMKPOP tu hanya fantasy Kpoppers semata2.. Bukannya sekolah ni akan ditubuhkan betul2 pon.. Takkanlah artis2 tu dah jadi artis nak jadi cikgu pulak? Fikir la sikit! Yang kau nak ambil serious pasal benda ni apahal? Terserlah kebodohan kau.. Tsk tsk.. Kesian~~ Satu benda je aku nak share dengan kau. Kpoppers tak kacau hidup kau, so lebih baik kau jangan kacau hidup kiteorang. Okay? ^^

Anonymous said...

kepada Anon atas aku ni: KOMEN SEKALI DOH LA, BODO!!!!

Pika-Chan said...

Keep calm and roll like a buffalo with our kpop idol biases ┌( ಠ_ಠ)┘

nadzirah said...
This comment has been removed by the author.
nadzirah said...

dude please calm urself down. idk another method to make u feel good is by bashing other people for example kpop fans. n idk became a kpop fans is so hina. i know this is ur blog ur rules ur opinion n u can post whatever u want. i respect that. so does us (kpop fans) we have our opinion, imagination n can't u respect it. we all know SMKPOP will never happen. this is just a part of our imagination. because we know we can never make it real, so all we left is only imagination.n is it a good thing to said 'semoga ada neraka kpop buatmu' ?? if u want to make a statement please use ur brain n all ur knowledge.dear hafiz, we all kpopers know ou limit.

Anonymous said...

sesungguhnya Neraka Kpop itu ada semasa aku memakan sate sebelum menonton konsert 30 Seconds To Mars. cillax skrillex yo

Anonymous said...

Pika-Chan : toilet roll

Mat Harun Ajis said...

tiap hari abang tengok video kprok, abang rasa nak capmelan.

Anonymous said...

Sebelum Kpop maju pun, artis kita dedah sana sini. No wonder kita tak maju :p

Anonymous said...

KANGKANG ITU MAJU! KPOP MAJU!

Anonymous said...

Alahai benda macamni pun kau nak post dekat blog haprak kau ni eh? kitorang nak imagine #SMKPOP tu lantak kitoranglah and tak guna duit kau sesen punlah bodoh! eh aku rasa kau ni cari publisiti murahan dengan buat entry macamni. kau tahu tak kau tu bodoh sebab tak boleh bezakan yg mana imagine and reality. kitorang cuma imagine je kot. eh kitorang pun tahulah yg SMKPOP tu takkan pernah wujud dekat malaysia ni yg kau lebih-2 kutuk kitorang. neraka kpop eh? eh kau cakap kitorang masuk neraka kpop ? cuba kau baca balik kutukan kau tu aku rasa kau lagi layak kot masuk neraka jahanam sebab kutuk kpoppers! one more thing if kau tu BERPELAJARAN kau takkan buat entry ni! dengan sekelip mata ja berjuta haters kau disebabkan entry ni! double triple fuck dekat kau bodoh!

Anonymous said...

KPOP DAEBAK ! KPOP DAEBAK ! KPOP DAEBAK ! KPOP DAEBAK ! KPOP DAEBAK !
KPOP DAEBAK ! KPOP DAEBAK ! KPOP DAEBAK ! KPOP DAEBAK ! KPOP DAEBAK !
KPOP DAEBAK ! KPOP DAEBAK ! KPOP DAEBAK ! KPOP DAEBAK ! KPOP DAEBAK !
KPOP DAEBAK ! KPOP DAEBAK ! KPOP DAEBAK ! KPOP DAEBAK ! KPOP DAEBAK !
KPOP DAEBAK ! KPOP DAEBAK ! KPOP DAEBAK ! KPOP DAEBAK ! KPOP DAEBAK !KPOP DAEBAK ! KPOP DAEBAK ! KPOP DAEBAK ! KPOP DAEBAK ! KPOP DAEBAK !

Anonymous said...

neraka kpop hagham apa pulak kau ni.. kau ingat diorang tu tak ingat tuhan ke? kpop tu mcm pengganti hindustan yg makbapak ngko minat dulu tu,, ha ko pi la menyalahkan bab1 depan makbapak kau sbb minat diorang =,.=

anyway, yg mengaibkan org kt blog ni pun dah nampak tujuh lapan kali bodoh...
kau ingat diorang semua plastic surgery ke? mmg la ada tp tu dulu masa mula2 diorang nk up . group2 terbaru semua asli.. gmbar ikut pringkat umur lg diorang letak, mmg canggitunya muka diorang..
mksud lirik2 diorang pun jauh lebih baik dari artis2 amerika yg penuh dgn porn and seks.. so sedar2 lah ye?? 바보같은 =,.=

Anonymous said...

aku tak minat kpop tapi.. tapi kau.. terlampau terserlah kebodohan kau !

Ekyn Aris said...

anon2 ni semua dah sah2 lah bodoh. cakap fantasi realiti konon, tapi tak tau ke neraka kpop itu pun sebahagian dari realiti dan fanatasi. korang ni kpoppers ni memang bodoh bodoh bodoh! study sampai lulus pmr dulu, bangang!

im FABULOUS ! said...

Kpoppers tak pernah kacau korg yg anti-kpop ni. What have we done towards you guys smpai korg nk memaki hamun kata "bodoh, bangang" etc? Amboi, kalau minat artis barat tu boleh pulak, dorg tu lagi teruk. Knp korg tak nk membenci artis barat pulak? Ada juga yg jadikan Lady Gaga tu sebagai IDOLA. eh tak nk bash, & memaki hamun pulak org2 mcm tu? knp tak nak post kt blog kau yg tak seberapa ni pasal artis barat? knp hanya perlu post tentang "KPOP BODOH" "KPOP MENYESATKAN" or whatever? Kau pun tak fikir yg kau ni sama je mcm yg lain? Hey, kalau kau perfect takpe jugak. Ini... diri pun duk memaki & menggunakan perkataan kesat. Anda fikir anda bagus? AWWWWWW. Butthurt ye tgk org bergembira? :') Kalau tk minat kpop, ewah ewah kau layan jugak OPPA GANGNAM STYLE tu. entah2, siap menyanyi & hafal tarian lagu tu lagi. LOL. Assalamualaikum :)

Shimi said...

Heyyyy sexayy ladiesss . Haha :D Mesti kau dh tngk kan oppa gangnam style XD entah2 terlompat2 menari gangnam style kat umah hoho. Hey , siapa kau nak menghina kiteorng ? Kau perfect ke ? ^^ Nak ckp kau alim pon tak , sbb mencarut je lebeyh O__O Haha , Mari kita sesama memaafkan , sbb nie kan bulan Syawal :) Selamat Ari Raya Dan Maaf Zahir dan Batin

Anonymous said...

Eh why so serious ? Searching for ('public murahan') maybe ? Dude, they're not Muslim. They'll go straight to hell whatever they do. SMKpop is a fantasy . At least, we know our imagination are better than yours .

Park Sang Hyun said...

Isu plastic surgery dh basi la,nmpk sgt akal sempit duk ulang benda dh basi.. Korea Muslim berdakwah Islam
http://www.youtube.com/watch?v=_VumUyxbU-A , Korea GAY ke? Habis yang MELAYU GAY ni siap buat movie.
http://www.youtube.com/watch?v=D1rKtvq1nd0 . ok mula2 isu plastik, lepas tu berpindah pula ke isu feminisme dan maskulinisme,ligat tul otak memikir, tapi sayang xda kesinambungan. ayam x bertelur, salahkan kpopharga gula naik, salahkan kpop,hasil tangkapan laut menurun, salahkan kpop,industri pelancongan merundum, salahkan kpop,matawang malaysia jatuh, salahkan kpop. Depa plastic mcm mane pun yg kau sangka, depa kaya. kau? kau? Dapat dosa. "bakat dan peribadi dorang tak plastik , tak macam artis malaysia , muka dah lawa walaupun tak makeup , tapi sayang , perangai plastik menyerlahkan keburukan muka"

Hafiz Rahim said...

ye, aku tengok video OPAH GANGBANG STYLE tu. tapi versi nenek kau menari depan rumah tok ketua. tu yang aku benci.

Nurul Alis Sarah said...

LIP BALM TU UNTUK MENGELAKKAN BIBIR KERING BUKAN MENGGALAKKAN GAY. IA TIDAK KHAS KEPADA SATU JANTINA SAHAJA. JIKA KAMU DI LUAR NEGARA,BIBIR KAMU AKAN KERING KERANA SUHUNYA YANG SEJUK . OLEH ITU, LIP BALM ATAU LIP GLOSS AKAN MELINDUNGI BIBIR KAMU. TAK PERNAH BUAT RESEARCH KE? TAK PERNAH PERGI OVERSEAS KE? Shame on you for making this entry when you know SMKpop is a fantasy.

Park Sang Hyun said...

alahai remaja, dah xda idea nak membalas dia putarnya fakta. alahai remaja. XD. bukan susah pun nak twist ayat. cuba baca betul dari komen pertama sampai last. jangan sia-siakan pelajaran mencari isi tersurat ngan tersirat dalam karangan BM masa kat sekolah dulu.

im FABULOUS ! said...

Kepada Hafiz Rahim yg menggunakan nama tipu, eh kau takde nama ke? Knp guna nama org? And aku rasa kau ni lah yg post entri ni kan? Wow mengaku ye bang kau tgk video oppa gangnam style? eh btw nenek2 jgn main kt sini. Fikir kau bagus sangat ah? Perangai pun tak betul and aku percaya sgt org mcm kau ni pernah tgk PORN. Awwwwwww :') Diri kau tu tak sempurna nk mengutuk sana sini. LOL. Kesian aku tgk org mcm kau ni. HAFIZ RAHIM KONON. Malu ke nk letak nama sendiri? Or takut kpoppers tau acc twitter kau & bash kau kt situ? Alololo pengecut ye? & dgr cerita, kau tgk Kpop Raya tu? berminat dgn kpop ke smpai kau tgk cerita tu? Aku yg kpoppers ni pun tk tgk Kpop Raya tuuu.

Park Sang Hyun said...

nmpk sgt tak prnh kaji org yg g mekah pki lipbalm... Kat shopping mall pown ade sediakan lipbalm khas utk haji.. ni la dok 1 alam x bercampur dgn org..sian tol ahaha~

Hafiz Rahim said...

aku pakai nama Hafiz Rahim sebab korang pakai nama Twitter tipu dan gambar artis kpop tak letak muka sendiri. eh, apsal aku tak boleh korang boleh plak? bodoh!

Anonymous said...

Aku isyhtiharkan kawan ko adalah ahli neraka!!!kah kah kah!!!! Mende la...konsert mtv tu,dr siang mmbwa kemalam...g konsert tu ttp berdosa,walaupn artis yg die nk tgk tu hnya 30scnd to mars...jgn la hnya mngharamkan kpop saja,sdgkan hiburan barat juga melalaikan...lg 1..artis2 mlyu skng ni pn bkn semua tutup aurat pn..mlh yg lebih seksi lg ada...nk hentam org kne tgk dri sndri dulu lah...dr cra pnulisan ko pn aku tau ko anti kpop,bkn anti hiburan or pejuang islam...

Lea Athira said...

awak lagi bodoh hodoh buat entry macam ini hanya semata-mata nak naikkan traffic ? indon goyang inul bodoh tu bagus sangat ? saja nak buat aku carut. btw tahniah anda berjaya.
BITCH GONNA ACT LIKE BITCH :)

Anonymous said...

aku tak minat artis melayu yang terjojol payu dara dan mengangkang macam yang kamu sebut tu lah anon yang baghal di atas. aku minat M Daud Kilau.

Anonymous said...

waaaaaa gune name hafiz rahim ye? kau tahu tak hafiz rahim tu siape? die tu sepupu aku bodoh!dia taktahu ape bende satu pun semua ni. ikut suke kau je gune name die!

im FABULOUS ! said...

To Hafiz Rahim FAKE yg takde nama, siapa kata semua kpoppers tk letak gmbr dorang & guna nama palsu? At least kpoppers tak guna nama org lain & menyebarkan fitnah sana sini. Dgr sini weh, kau tu yg sebenarnya lagi bodoh dari kpoppers. Nk suruh kitorang belajar smpai habis dulu konon. Kalau kau dah pandai sgt, apahal kau pun duk menghina dan mencaci org lain? Itu namanya org yg berpelajaran ke? Fikir dulu sebelum ckp. Btw hobi kau mmg suka ckp og bodoh eh? Masa kecik2 dulu perkataan tu je ke yg kau belajar? Kesian gila! Aku turut bersimpati wahai penipu yg menggunakan nama org lain yg tak bersalah.

Hafiz Rahim said...

Anon yang baghal. ko ingat sepupu ko sorang yg namanya Hafiz Rahim. sepupu ko tu famous ke? dia buat apa? parti lolipop? cat pagar sekolah kpop bodoh ko tu?

Anonymous said...

Kira elok kita orang pakai gambar kpop tu, kalau buat duckface dimaki pula.. -.-

im FABULOUS ! said...
This comment has been removed by the author.
im FABULOUS ! said...

Kenapa ABANG hafiz rahim fake ni taknak reply comment aku ye? Cpt la reply. Aku tgh tunggu ni. Hahahahahaha nak kata busy, tk mungkin busy. Org takde otak mcm kau ni nk busy apa benda? Busy memaki org? LOL sangat sadis. :'( Agaknya kau dah kekeringan idea nk memaki hamun kami mcm mana eh? Atototo kesiannya kau! Mohon REPLY hahahahhahaahahahhaha much love, xoxo :*

Masstura Kinderara said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

HAFIZ RAHIM FAKE PENGECUT HAFIZ RAHIM FAKE PENGECUT HAFIZ RAHIM PENGECUT HAFIZ RAHIM FAKE PENGECUT HAFIZ RAHIM FAKE PENGECUT HAFIZ RAHIM FAKE PENGECUT HAFIZ RAHIM FAKE PENGECUT! GET LOST LOSER !

Anonymous said...

lmfao! another attention whore!!

℘ofia ღ said...

Dunia ini penuh dengan makian dan ejekan. Tak apa, Kpoppers dah banyak kena maki and ejek all of that. Oh and, everyone have their own taste bagaikan banyak udang banyak garam, banyak orang banyak ragam. Oh dan, KPOP bukan KPORK :D Most of Korean people aren't gays. Org barat yang tidak disangka gay pun gay weyh. Biarlah #SMKPOP bertrend. Why ? Kau punya fav group tak macam tu ? Because why ? Kpoppers aktif dan kreatif. They create fanfics, varieties, laughter, and other.

Hafiz Rahim, anda belajar tak nama-nama neraka. Biar saya list :D

1) Jahanam
2) Lidza
3) Hutamah
4) Wail
5) Saqr
6) Jahim
7) Hawiyah
8) Sa'ir

Sincerely from, BanaKisSpirit

Hafiyda Yuki said...

pegi mati la ngan x minat kau tu...ada aq kisah?? dekat korea bnyk sekolah seni bodoh!! kt malaysia ni pon ada sekolah seni jugak ...mknanya dorang tu bodoh la sbb belajar seni ?? x payah nk hina2 la pasal org pon dh bnyk hina kau ..

Anonymous said...

The blog admin is so narrow minded. Negative thinking. Each people had their own taste. kau marah bila orang lain maki hamun apa yang kau minat. Kau ingat kau sorang ada perasaan? Orang lain robot? Sungguh cetek permikiran kau. Kau tahu tak meng-aib kan orang ni berdosa? Ke kau tak tahu?

Hafiz Rahim said...

sapa suruh ko buat muka duckface, bodoh!

Nur Feetri said...

berangan tak sudah. macam bangang

Hafiz Rahim said...

im FABULOUS ! , haaa. aku dah reply. ko nak apa, bodow? nak lepak pavilion buat tarian gangnam depan pak guard?

Anonymous said...

kesian..great job author, thanks for supporting us kpoppers lover

Nur Shafiqa said...

Dude ! SMKKPOP ni tak mengacau awak pun :) mereka hanya imaginasi ajelah :) tak dapat apa pun dengan mencarut tu semua :)benda remeh nak dipebesarkan ? apakah itu ?

Mr.Kecik said...

there's a nothing about it. ayo, kenapa orang Malaysia berfikiran seperti begini (tuan blog). saya rasa tak perlu nak buka aib orang kan? ini memang kerja kamu, ya? suka mengaibkan orang? cuba kamu bayangkan *kalau nak* kamu minat satu artis ni. tetiba kamu ni tak boleh dengar orang kutuk artis kamu. so, apa yang kamu akan buat? kamu akan buat sebegitu rupa juga kan? dude, kami pun ada perasaan malu semuanya. tapi tweet mereka itu semuanya hanyalah gurauan kan. ingat kami semua nak masuk jail ramai-ramai ke? hello, kami masih waras. kenapa kes KPOP ni juga nak dijadikan trend? kenapa bukan JUSTIN BIEBER tu? peminat dia sanggup jual badan hanya kerana tiket konsert tu. kenapa bukan 1Direction? artis lelaki yang GAY tu? kenapa? sila jawab tuan blog. harap anda faham situasi kami. kami hanya berangan dan tak pernah kacau hidup kamu semua. harap maklum tuan blog. kalau kamu (anti kpop) hormat kami, kami semua juga akan hormat kamu. percayalah.

p/s minta maaf kepada sesiapa yang membantah komen saya. sebelum anda nak kutuk saya, anda perlu berfikir dahulu sebelum berkata. harap maklum pembaca blog dan anti kpop semua :) Assalamualaikum.

Hafiz Rahim okeww jew said...

kenapa hanya Justin Bieber dan 1Direction yang kamu sebut? bagaimana dengan 4U2C? bagaimana dengan Cypress Hill? bagaimana dengan Iron Maiden? bagaimana dengan M Kilau? apa budak2 kpop bodoh ni memang nampak Biber rashid Siber dan 1Direction 1Malaysia je ke untuk mempertahankan kekepoppan mereka yang bangang ittew?

Nur Feetri said...

korang bajet macam bagus sangat. habiskan PMR dulu baru korang faham akan realiti hidup ini, lepas tu akan meneysal kerana meminati kpop yang sungguh melaghokan.

Anonymous said...

Assalamualaikum! kpoppers tak ganggu hidup awak pun wahai anti kpop. nak berimaginasi tu tiada siapa pun halang. tu hak masing-2. anti kpop, cuba bayangkan awak berimaginasi jumpa paris hilton then anti paris hilton cakap awak tu takboleh belah. apa perasaan awak anti kpop? sakit hatikan? macamtu jugak kpoppers. kpoppers pun sakit hati jugak if awak mengganggu ketenteraman berimaginasi kitorang. so please open minded. berimaginasi sajalah bukan perkara lucah pun. anti kpop, if awak nak cakap kami budak berhingus atau budak mentah kami tak kisah tapi tolong hormat minat orang lain. kitorang boleh jadi lebih ganas singa if awak terus bersikap macamni. stoplah aibkan orang takda untung apapun cuma memenatkan awak je dengan menaip entry sebegini rupa yang boleh menambahkan dosa awak.

Nur Shafiqa said...

I don't know why, saya rasa ni Hafiz rahim fake -.-' lol, den pun tak tahu siapa author blog ni . But,one more thing saya harap isteri author ni orang yang solehah lah ye :) sebab tengok cara author ni menyampaikan sesuatu tu macam ustaz plak, tapi yang kurangnya terlebih mencarut xD jangan minat kpoplah wat everlah, may be author nak ajar kita jangan jadi jahil sangat lah ni ye ? hmm,but if you want to know. we never find the way out from being kpopers :)soryy author, mengebaskan jari author je tulis post panjang-2 ni :) tapi kitorang tak berbuah pun ;D kami cakap bahasa baik author :)so, please respect kpopers

Park Sang Hyun said...

Habiskan PMR? kah3 kantoi rupanya owner blog ni budak sklh,pdn la cara pemikiran kat situ jer. putar ayat lagi. sangat kelakar bila idea sudah tiada masih lagi nak menaip. ye menang pun x kemana kalah pun x kemana. apa kata stop je. x susah pun kan???? dari sibuk2 nak menyakitkan hati orang kan???? lainlah kalau matlamat memang nak buat pasal.

Anonymous said...

salam,

mak saya kata tak baik kutuk orang , dan aib kan orang. kan dapat dosa, apa kata kita doakan orang tu jadi lebih baik ke ,takdelah tambah dosa kan ^^ sayang sekali , nak menegur bukan cara begitu . cuba dengar ustaz azhar idrus punyer cara ,menegur , manis je dengar kan. orang pon tak sakit hati . masing2 dapat pahala .Allah akan buka aib awak kalau awak buka aib orang.. di akhirat nanti . so tak perlu lah nak kutuk kutuk semua , kite berdoa kepada Allah dan menegur dengan cara baik .insyallah . hati mereka akan mudah menerima .

nasihat dari saya :)) selamat beramal .renungan untuk awak , awak dan awak serta saya .:) salam

kpop lovers said...

suka hati la nak minat apa pun . kpop tak bodoh actually hang yang bodoh . tak semua artis kpop yang buat plastic sugery . tak yah la nak kecoh sangat . daripada kau kutuk benda yang tak mendatangkann faedah macam nie , baik kau post pasal agama . sekurang-2nya dapat pahala . daripada kau buat camni ? heh , tolong lah . kalau nak kan populariti , ini bukan caranya . please , hormat la orang lain . saya faham , aku paham , kau tak minat kpop , tapi , ini bukan caranya nak tunjukkan yang ko tak suka kpop . gunalah cara yang lebih MATANG dari nie .


renung kan la , saya bukan memaki , just bercakap dan menegur . maaf kalau terkurang ajar .

Mr.Kecik said...

see? nampak tak permainan Hafiz Rahim ni? marah ke bang kalau sebut Justin Bieber dengan 1Direction? tahu pun rasa tak puas hati. for the owner blog, dah takde idea ke nak update? tajuk begini juga anda mahu update. dan kepada anti kpop, kami tidak mahu BERPERANG DINGIN dengan anda semua. kami hanya inginkan SPACE untuk kami meminati sesuatu. kamu semua pun ada hak nak minat idol mana-mana kan? kami tak pernah kacau anda semua. so, semua orang kena lah berfikiran positif je. jangan lah fikir keburukan je. harap maklum semua :)

im FABULOUS ! said...

Eh HAFIZ RAHIM fake ni reply comment kita lah :'D Terharunya. And btw eja bodoh pun salah, ada hati nak kata orang bodoh? Ejaan bodoh yang sebenar ialah "BODOH" dan bukan "bodow" sepertimana yg kau taip. Harap maklum. Kalau ya pun aku nak menari gangnam style depan pavi, kau peduli ke? Pavi tu bapa kau punya ke? Hahahaha :p kalau aku menari mcm tu pun, aku rakam masuk youtube, aku famous weh, at least aku tak cari publisiti murahan dengan membuat fitnah kata kpop itulah inilah. Kan? Lol. Pathetic. Nak suruh orang belajar sampai lepas PMR? Cara kau taip pun macam orang tak lepas PMR, nak cakap orang pulak >.< Assalamualaikum, jawab okay. Jangan asyik nak baca komen orang cakap "BODOW" ahahahahha

Hafiz Rahim papew jeww ok doww said...

suka mak kau la nak tulis bodow. dia pilih klcc dow.. aku dah tak penting dowhh.. aku nak lepak pavilion tengok budak shuffle dubstep dowh..

Hafiz Rahim papew jeww ok doww said...

im FABULOUS, nampak sangat ko tak pernah pegi pavilion, bodow, aku tak penting dow. man, man,,, ni tempat awam mannnnn!!!!! rakam bodow, rakam.

Anonymous said...

to hafiz rahim fake, kalau ya pun im FABULOUS tak pernah pergi pavi ada dia kisah? setakat pavi kitorang tak kisah punlah. pavi tu bukannya heaven. tempat budak-2 buat maksiat je penuh. lebih baik jaga mata takpayah pergi. hafiz rahim fake, kpoppers sokong im FABULOUS 10000000%. ko ade org sokong? org sengal je yg sokong ko. berjuta kpoppers semua benci ko.

Hafiz Rahim takder keje dowww said...

Anon, who cares about sokongan. consider yang sokong si bangang itu ialah yang bangang2 belaka lah juga.....

dan jangan lah kamu menghina Pavilion. beribu2 orang di sana melakukan kerja yang halal dan mengharapkan keberkatan ilahi. lebih baik daripada kamu semua yang mengagungkan Kpop seumpama dewa pagan lagaknya. amin....

Anonymous said...

hahaha. lawak betul kau nih. kesian. IQ rendah. kat sekolah tak belajar ke? oh takpa aku paham,kau mana pernah p sekolah kan kan^^

Hafiz Rahim said...

aku lagi kesian orang yg pergi sekolah pun still takde IQ kan kan kan an an an? man, ni tempat awam, mann

Masstura Kinderara said...
This comment has been removed by the author.
Masstura Kinderara said...

to hafiz rahim, aku tak cakap orang yang meniaga dekat pavilion tu okay! eh kejap kitorang minat kpop tu pun salah? memanglah kitorang minat kpop but muslims people tahulah batas batasnya. kalau kau tanya pun aku akan jawab aku letak KPOP dekat number 5.

REHANA YASIN said...

KPOP DEKAT NOMBOR 5 BHAI!!!!! ABIS MEMANG AKU CAKAP PASAL PENIAGA DI PAVILION. YANG KO NAK BENGANG PASAL APA? KO GI BAKAR LA PAVILION, BODOH!

ANYWAY, SUNGGUH GAGH PERKOSA SEKALI MASSTURA MENDELETE KOMENNYA SENDIRI.

Anonymous said...

Aq nk ckp kat kau yg buat blog ni..Aq ada kawan..Dia mmg giler2 minat kpop smpai semua bende ko tnye pon dia thu,Tpi beb..Dia dpt jugak straight A..Solat dia cukup dn dngar kta mak bapak dia..SO?apa masalahnya..Ko x elok kutuk2 org..Nnti kalu ko ada ank..semua bnda yg ko ckp ni akan kena kt ko blik..Ataupun ank ko akan tergila-gila kan kpop mcm budak2 yg ko kutuk ni.

Hafiz Rahim said...

buat Anon di atas : GIMAM

Prince of Noob said...

wow gila rage kat komentar entry ni... tertinggal kapal lak. ada yg bukan main bersungguh2 pertahan kpop... tapi takpa... aku pun minat kpop juga... tapi bukan korea-pop, tapi KELANTAN POP!!! Man Khan & Rosalindo YEAH BABY!

Hafiz Rahim said...

Prince of Noob, anda tertinggal kapal kerana anda dan adik2 peminat KPOP ini sama2 muka macam pantat. sila buat pembedahan plastik. serius. macam pantat gila muka. muka bapak ko macam jubo kot? pastu mak engkau macam pukimak muka dia. liek bitch.

pergi mampis.

ameyza yuswadi . said...

Oh come on bro. You're so immature. Respect la minat orang lain. Bukan semua orang yang ada minat sama macam kau. Cubalah kau buat entry pasal budak-2 yang minat black metal or punk. Diorang-2 yang macam tu lah yang merosakkan bangsa bro. Puja syaitan. Ni minat artis je pun. Apa daaa. Just saying. Kbai.

Malaysia mengamalkan prinsip hormat-menghormati sesama masyarakat. Kan? So, why don't you get a new life and start respecting people's interest and like? Kbye. Assalamualaikum.

ruby mohd yusoff ツ said...

ala,,biar la lau dorang na minat..ta salah lau kita respect minat dorang..setiap orang ada minat masing" right???

Hafiz Rahim said...

sebelum nak komen orang, eja aku tu betul2 dulu. AKU, BUKAN AQ, Aq ATAU NAQIU BOBOY!!!!

Anonymous said...

Aku tak nak maki2, marah2 kat sini, tapi hormatlah sikit minat orang. Kau nak bash kpop apasal? Baik diorang minat kpop dari Lady Gaga tu. Kan? *Bukan nak kutuk si Gaga* Setiap orang ada hak masing-masing. Sukahati dioranglah nak minat siapa pun. Takkan semua nak minat artis Malaysia je.

Anonymous said...

Yo! Walaupun aku tak minat kpop ni, tapi, aku rasa sangatlah tidak patut kau buat benda ni. Nampak.Bodoh. Bukan nampak je, memang bodoh. Cakap pasal Neraka Kpop, kau Tuhan ke? :3 aku tanya ni, kau Tuhan ke? Pasal iman and bla bla bla, kuat sangat ke iman kau tu? Maki-maki bagai. Elok sangatlah tu.

*setuju dengan Anon kat atas*
lebih baik Kpop dari Gaga.

Hafiz Rahim said...

aku rasa tak perlu kot libatkan Lady gaga dlm hal ni, sebab Lady Gaga bertudung.

Anonymous said...

yang kau cerita pasal artis malaysia tu,tak dosa ke ? Artis malaysia lagi sexy,kata islam ? Dedah sana,dedah sini tu tak dosa ? Pegang sana,pegang sini tu tak dosa ?

Hafiz Rahim said...

aku tak minat artis melayu yang bodoh buat pengomen di atas yg bodoh macam bapak kau

«Oldest ‹Older   1 – 200 of 244   Newer› Newest»
Related Posts with Thumbnails