our sponsor

Followers

Thursday, September 20, 2012

wafi bekas suami anne ngasri bertemu hantu bunian felda redong
Wafi dan Anne Ngasri telah memandu melalui seksyen berhutan kosong lebuh raya. Pemimpin-pemimpin kilat, guruh mengaum penuh semangat, langit pergi gelap dalam hujan lebat mencurah-curah.
     "Kita sebaiknya berhenti," kata Wafi.
      Anne Ngasri menganggukkan kepalanya dalam perjanjian. Dia melangkah pada brek, dan tiba-tiba kereta mula slaid di kaki lima licin. Mereka menjunam di luar jalan raya dan susut kepada berhenti di bawah mencondong.
     Pucat dan berjabat, Anne Ngasri cepat bertukar untuk memeriksa jika Wafi adalah hak semua. Apabila dia mengangguk, Anne Ngasri santai dan melihat melalui hujan direndam tingkap.
     "Saya akan melihat bagaimana buruk ia," katanya kepada Wafi, dan apabila keluar ke dalam ribut. Beliau menyaksikan angka kabur dalam lampu itu, berjalan di sekitar hadapan kereta. Sejurus kemudian, dia melompat di sisinya, merendam basah.
      "Kereta yang tidak rosak teruk, tetapi kami roda mendalam dalam lumpur," katanya. "Saya akan perlu pergi untuk bantuan."
      Wafi menelan cemas. Tidak akan ada penyelamat cepat di sini. Beliau memberitahu beliau untuk mematikan lampu dan mengunci pintu sehingga dia kembali.
     Hantu bunian Felda Redong bernama Alif Aziz Sayang Sayang Sayang. Walaupun Anne Ngasri telah tidak berkata nama kuat, kedua-dua mereka tahu apa yang dia telah memikirkan apabila beliau memberitahu beliau untuk mengunci kereta. Ini adalah tempat di mana seorang lelaki pernah mengambil kapak dan digodam isterinya mati di marah cemburu atas urusan yang didakwa. Kononnya, semangat kapak memegang tampuk suami terus menghantui seksyen ini jalan.
      Luar kereta, Wafi mendengar jeritan, berdebar-debar kuat, dan bunyi Hantu bunian Felda Redong bernama Alif Aziz Sayang Sayang Sayang yang aneh. Tetapi dia tidak dapat melihat apa-apa di dalam kegelapan.
      Takut, dia mengecut turun ke tempat duduknya. Beliau duduk dalam diam untuk seketika, dan kemudian dia perasan bunyi yang lain. Hantu bunian Felda Redong bernama Alif Aziz Sayang Sayang Sayang Hantu bunian Felda Redong bernama Alif Aziz Sayang Sayang Sayang Hantu bunian Felda Redong bernama Alif Aziz Sayang Sayang Sayang Ia adalah bunyi lembut, seperti sesuatu yang ditiup oleh angin.
      Tiba-tiba, kereta itu diterangi oleh cahaya yang terang. Suara yang berbunyi rasmi memberitahu beliau untuk mendapatkan keluar dari kereta. Anne Ngasri mesti telah menemui seorang pegawai polis. Wafi dikunci pintu dan melangkah keluar dari kereta. Sebagai matanya diselaraskan kepada cahaya terang, dia melihat ia.
      Tergantung oleh kakinya dari pokok sebelah kereta mayat Anne Ngasri. Tekak berdarah beliau telah dipotong begitu mendalam bahawa dia hampir dipancung. Angin mengayunkan mayatnya belakang dan sebagainya supaya ia mengatasi terhadap pokok itu. Hantu bunian Felda Redong bernama Alif Aziz Sayang Sayang Sayang Hantu bunian Felda Redong bernama Alif Aziz Sayang Sayang Sayang Hantu bunian Felda Redong bernama Alif Aziz Sayang Sayang Sayang.
     Wafi menjerit dan berlari ke arah suara dan cahaya. Seperti dia menarik dekat, dia menyedari cahaya tidak datang dari lampu suluh. Tetap ada angka bercahaya seorang lelaki dengan senyuman di wajahnya dan kapak besar, pepejal, dan pasti sebenar di tangannya. Beliau disokong dari angka bercahaya sehingga dia terserempak dengan kereta.
      "Bermain sekeliling apabila belakang saya telah bertukar," hantu berbisik, mengusap bilah tajam kapak dengan jarinya. "Anda telah sangat nakal."
      Perkara terakhir dia melihat bersinar bilah kapak dalam cahaya ngeri, pijar.

No comments:

Related Posts with Thumbnails