our sponsor

Followers

Wednesday, October 10, 2012

Adel Asha (@mistletoeLAND) : antara Barbie Malaysia, Gula-Gula Kapas dan Kari Kapala Ikan Asha [twitter trending]



"Nama nak Adel. Bajet Adele Set Fayar To Da Rain la tu...."

Salam sejahtera buat adik Adel Asha. Delete je la akaun Twitter adik macam Bella Evans, Juliana Evans dan Adinda Evans. Abang Tak Kisah. Cuma harapan abang, adik belajarlah sampai PMR dapat anugerah dekan. Jangan jadi orang tak berjaya macam Ekyn Aris yang tak habis dengan kocak-kocak dia tu. Video dia dah la semua orang dislike sampai terpaksa private. Kalau tak, abang akan sepak bujor adik. Oh ya, adik juga belum cukup mummayiz untuk mengebash Neelofa. Maaf, adik belum cukup duckface. Jujur cakap abang....  Aku budak sekolah :( aku ni tak cantik or handsome macam kau . Aku malu dengan kau :( butoh bapak kau

Adik bukan budak-budak lagi nak main "babi malaysia' ni.

Bring it on, DΔNIΔL ΔKRΔM (‏@DanielUseumi)! Bring it on!! Bahahahahahaaha! Cable mengcable CABLE vs BISHOP X-MEN #KakYongAdel kamu tu amalan mulia!

Macam pundek...

Oh yes, aku dengar ada teko besar kat rumah dia. Macm the metalgaze cult of Neurosis of Ayah Pin.

@applecapitala , giliran anda pula selepas ini....


Lebih baik saya makan kari kepala ikan bersama Neelofa dan Shila Amzah di Restoran Kari Asha, sebuah restoran yang berjaya di Jalan Air Jernih, Kuala Terengganu.


ni lagi parok,... sampai kat Ustaz Azhar Idrus pun dia tanya pasal Adel Asha...




Lagi budak-budak yg bajet hawt di Twitter dan trending sampai gagal SPM!










37 comments:

Anonymous said...

Barbie ketahian apakah si Adel Ashak ni..babi Malaysia sesuai kut..pi suruh dia msuk kandang balik...binatang sekrg ni dh pandai main Twitter...haaa tu laaa jadiny klau babi terlepas dn di biarkn bertwit..yg sampai nk cium kaki babi nie mmg suka mkn makanan tak halal..tu yg sesat tu..tak tahu nak jd apa dgn budak skrg..semakin berani tp semakin pendek akal...mkin moden mkin x bertamadun..

Hafiz Rahim said...

Saya pun pernah kena barbie ketahian begini. tapi saya rilek. lolipop ketahian is much better.

Anonymous said...

Now ko dah taubat ke HAFIZ RAHIM ???

Hafiz Rahim said...

korang semua tak tau, banyak yg aku belajar di dalam penjara kerana menganjurkan parti lolipop dan dituduh merosakkan anak dara orang. di dalam penjara, peganglah sabun mandi elok2 dan elakkan dari terlepas dari genggaman hingga terjatuh ke lantai. aku insaf, aku insaf...

Anonymous said...

Bagus la kalau camtu....lebih baik kalau ko taubat nasuha der.....jangan diulang perangai lama tuu....

Hafiz Rahim said...

aku tak layan nasihat rempit der der der macam bodowwww dowhh

Anonymous said...

Abistu ko nak aku cakap macam PONDAN ke bodoh.....

Hafiz Rahim said...

oh, tak perlu. ko pergi la merempit sampai masuk gaung.

Anonymous said...

Ooooo.....ye ke.....ko ni x cukup taubat lagi rasanya.......pegi la suci2 kan diri tu dulu.....jangan nak sembang lebih...

Anonymous said...

dah2 la tu Hafiz Rahim tak elok bergaduh nanti apa kate warden penjara ko kang..dah yee..jom2 buat amalan baik. Jom Hafiz. :)

Hafiz Rahim said...

hafiz bangga ada kawan yang prihatin dan sifir bermacam sifir.

Hafiz Rahim said...

ko memang macam PONDAN, bodoh

Anonymous said...

Payah betul lau cakap ngan sampah masyarakat ni......klau dah diberi peluang tu....x bleh nak jadi yg lebih baik ke....rosak2...

Hafiz Rahim said...

PUNDEK

Dauspozi said...

Abang, abang ni lifeless la. Drama twitter pun dibawa ke blog. Dah la citer hal bebudak bawah umur. Abang, kalau abang betul² abang. Bawak2lah insaf, kelakarnya saya baca entry ni.

Hafiz Rahim said...

Daus, nak jilat telinga awak boleh?

Anonymous said...

Udah2 lah tu hafiz....ko nak jadi bdak GAY plak ke.....

Nur Feetri said...

nak pergi parti lolipop

FAIZAL AHMAD said...

Hahahahaha . Lawakkk dowhhh

Hafiz Rahim said...

hang lost ni daus.... peganglah sabun.

Hafiz Rahim said...

eh, kenapa Dauzpozi tak twitfemes ye?

Anonymous said...

sebab ko sampah....hahaha

Ntshx said...

timekasih abang anon kerana menjawabkan untuk ittew, ittew nak jadi twitfemes macam najuaboltz dan pauspozi

Anonymous said...

xpe2..diorang tu hot kat dunia.. kat akhirat pon diorang hot jugak... hot sgt2.. panas beb ! hot2 pun nnti mati masuk kubur jugak. jdi tanah gak.

ASHIKIN said...

WELL, WHOEVER THIS ADEL ASHA GIRL IS, TOLONG JANGAN MELEBIH2 KUTUK KPOP. KPOP IALAH GENRE MUZIK YANG PALING MULIA DAN MASUK SYURGA. AKU JUMPA SEKOR2 AKU BALING DENGAN KASUT, BODOH!

jelita khairi said...

haha kelakar betul la .. btw sye sokong :)

Anonymous said...

Bro, blog kau sampah bro. Gaya penulisan kau pun kena banyak improve lagi, kau apahal tiba-tiba nak kutuk orang? dahlah blog serabai, ayat macam bapuk, followers pun sikit, post entry pasal orang lain, kau ingat kau boleh naik ke? bro, kau yang patut delete blog kau sebenarnya. Kau sampah bro. :) and last but not least, kau bapuk!

Nurafifi Amanda said...

bro, kau patut letak nama sebenar, bro. bro, kau sebenarnya tengah google apa sampau pancut dalam bro? tak letak nama sebenar aku consider kau bapuk bro. jadilah macam Hafiz Rahim bro.

Anonymous said...

aku rasa hang ni ada sikit bangang bila kata self proclaim blog sampah as blog sampah. i mean, we all know! d'uh

Anonymous said...

aku google 'pondan berahi' sebenarrnya tapi tersesat ke page ni. aku gilesek.

Anonymous said...

KORANG SEMUA YANG PANDAI KOMEN JE NI LA SEBENARNYA PONDAN BERAHI! BODOH!!

Berita Kaki said...

dia ni bangang ke apa bende tah ? hahaha

Blitzenius said...

bukan bangang, cuma kurang cerdas macam dik cerdas.

Anonymous said...

Knpe lah korg sokong sgt adel asha..dia bkan nabi yg hendak kita sanjung..apa lah korg ni kemaruk sgt..lebih baikbuat bnda yg berfaedah

Anonymous said...

haha hye urm thanks

amisyafarhanna said...

krana sedar siapa adel asha yg babi tu...dasar perampas pkwe owg...

Blitzenius said...

Pakwe tu bukannya laki, bodoh!

Related Posts with Thumbnails