our sponsor

Followers

Friday, October 5, 2012

Luahan Hati Seorang Duda beranak satu yang Pishang selepas menonton video Tango Izara Aishah



Kehadapan Izara yang disayangi dan diingati selalu,
Tak tahu bagaimana abang nak mulakan. Cukuplah jika abang katakan yang abang pada mulanya bukanlah peminat Izara Aishah malah drama lakonan Izara, Vanila Coklat tu pun abang tak pernah tonton kerana abang merasakan premis itu cukup bodoh tambah pula dengan pelakon lelakinya yang kera lakonannya buat Izara juga turut kera bila berada di sisinya. Namun selepas beberapa hari yang lepas, kawan abang yang bernama Effi Shaharuddin telah berkongsi video yang katanya bertaraf Sundance iaitu video Cell Block Tango Girls lakonan Izara. Abang cukup terkinja dan batin abang meronta-ronta bagai mendpat viagra selepas menonton video itu. Abang cukup puas dengan video Izara tu. Lakonan Izara cukup mantap seperti tak dibuat-buat seolah-olah seperti merasakan itulah Izara yang sebenar di depan abang meliuk lentuk. Izara hebat. Pishang abang dibuatnya. Tak semena-mena Izara menjadi aktres nombor 1 di hati abang, di tempat kedua pula ialah Aubrey Plaza. Setelah sekian lama, akhirnya abang dapat melampiaskan keinginan abang selepas melihat video tango Izara yang sungguh wow ittew. Abang cukup berterima kasih pada Izara.




Izara, abang dah lama menduda. Ye lah, abang dengar Izara meminta maaf kepada umum kerana video itu. Abang rasa Izara tak perlu buat begitu. Izara tak bersalah. Dan abang tak kisahlah video itu baru ke lama ke, yang penting abang cukup puas bila tonton video tu. Setiap malam termimpikan Izara. Abang nakkan Izara…… abang merayu……. Abang ketagihkan Izara.... abang nak... nak...

Yang ketagih,
Zamarul Hisham




Lain-lain yg anda perlu check out!


























No comments:

Related Posts with Thumbnails