our sponsor

Followers

Sunday, October 7, 2012

Video Seksi Izara Aishah Menari Tango, Seksi Gila, Ghairah Macam Haram! Confirm Youtube Tak Delete Punya!!!!Mungkin kerana tajuk video yang agak jarang di-google oleh kita, ramai yang tidak tahu bahawa Izara Aishah pernah membuat persembahan tarian Tango seksi atau 'cell block tango girls' ketika dia masih belajar di Sunway University. Video ini dimuat-naik pada 14 Mac 2011 dan sudah lebih satu tahun video ini di laman Youtube. Video berdurasi 7.43 minit ini menyaksikan 6 orang wanita termasuk Izara Aishah yang berpakaian seksi berwarna hitam. Heroin drama “Vanilla Coklat” ini boleh dilihat memakai corset dan skirt pendek bersama stokin yang kami kira agak mengghairahkan dengan tariaçn yang dipersembahkan, di sebelah kiri pentas. MASYA ALLAH, MASYA ALLAH! ANA INGATKAN IZARA SEORANG GADIS YANG PENUH KESOPANAN DAN SUCI DARI HAID DAN NIFASSS. ADA BAIKNYA ANA MEMINATI NUR AL NILUFAH! TUNGGEK FUN TUNGGEK LAH JANGAN TANGO KILO LAH. IZARA! FAP FAP FAP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Yes, Kehebatan Jet Lee Menepuk Lalat Sehingga Menjadi Kerepek Tempe!!!!!!!!i think i'm having a threesome...Inilah Norhedayah Mesiran, (bertudung perang muda memegang kerepek) 34 yang merupakan bekas graduan dan kini menjadi tauke kerepek tempe yang berjaya di Batu Pahat. Kerepek tempe merupakan makanan tradisi masyarakat Jawa yang popular ketika majlis keraian dan pesta.


Lain-lain yg anda perlu check out!Sudahkan anda melihat gambar-gambar terbaru Izara Aishah sebagai duta baru Innershinecamucamu??? Memang Camu Camu lah. Geram kat Izara. Teringat video tango seksinya...http://adf.ly/Cm9dE" imageanchor="1" style="margin-left: 1em; margin-right: 1em;">

4 comments:

puteri jawa said...

kaw padam video nie sekarang...........

Blitzenius said...

@puteri jawa : mana videonya? awak cakap apa ni? i dont understeng

Hafiz Rahim said...

puteri jawa tu nak kena bahan kaw aw kot.

Hafiz Rahim said...

fuiyyyooooo , banyaknye air izara. sorry dowh , aku baru tengok video ni. aku selowpok,.

Related Posts with Thumbnails