our sponsor

Followers

Saturday, November 24, 2012

[ #MariamKampungPutat ] cerekarama menampilkan blogger hot, Hanis Zalikha - Mariam Kampung Putat : Sebuah ulasan yang berjurusMariam Kampung Putat mengisahkan suatu hari ketika majlis kenduri kesyukuran diadakan di Kampung Putat, Mariam secara tidak sengaja telanggar Danial yang menyebabkan dulang berisi kari terkena Danial. Selesai majlis tersebut, Mariam dimarahi dan dipukul oleh ibu tirinya, Cik Gayah Gelang Labuh dan Gaga Gebu. Sejak Peristiwa itu, Mariam takut untuk keluarga rumah kerana khatir akan berjumpa dengan Danial. Sementara itu, Danial pula ingin mengetahui lebih lanjut mengenai Mariam. Tiada seorang pun yang mengetahui tentang wanita tersebut. Danial cuba bertanya kepada Cik Gayah namum Cik Gayah menjawab tidak kenal kerana terlalu ramai pekerjanya. Dalam masa yang sama juga Cik Gayah memperkenalkan Gaga Gebu kepada Danial untuk dijadikan calon isteri tetapi Danial tidak menyukainya. Encik Hisham pula semakin mendesak Danial untuk mencari teman hidup. Danial meminta tempoh selama tiga minggu. Siapakah yang akan di pilih oleh Danial? Saksikan malam ini jam 10 malam di TV3, saluran 103.

Lakonan Aiman Hakim, Hanis Zalikha, Azhar Sulaiman, Betty Banafe, Bea Rameshan.

Sorry la, Abang Ohbloglagi tak tengok semalam. sibuk gali minyak dan menasihatkan Ayuni. Nanti abang bagi ulasan yang berjurus ye.
Lain-lain yg anda perlu check out!


2 comments:

Mumbling online............. said...

errmm boleh sy thu link blog Hanis Zalikha..?? terima kasih..

Blitzenius said...

link blog Hanis Zalikha ialah http://inibelogsaya.blogspot.com/ seperti di sidebar blog ini. Terima kasih kerana melayari Ohbloglagi, dik ;)

Related Posts with Thumbnails