our sponsor

Followers

Sunday, November 25, 2012

Sam Bunkface di Shout Awards 2012



Farrah Diba Shafiza Farrah Diba Shafiza ‏@arrafshafiza
Apparently, some people at Shout Awards threw shoes & stuffs at those Korean bands when they performed yesterday.And Sam Bunkface bash Kpop?


That was....NICE!!!!
sh; sh; ‏@sehuney
"u have to be aware for the last performance tonight" -sam bunkface @ shout awards. it's nuest who's performing at last. sam wht did u meant

Wait a minute. Sam Bunkface has the rights to say so kot sebab has been a senior to Shout Awards and in a sudden highlight show ko bagi kat orang luar yg entah sapa2 sedangkan award tu menghargai local talents. Sheeehs, you guys!


Nak tacing sangat, patahkan MyKad, pergi Korea.

Jom layan video di bawah:


3 comments:

PRINCESS FARISHA said...

jemput join segmen : http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2012/11/pencarian-bloglist-musim-1-diari-farisha.html

Anonymous said...

sokong lu !!! setap macam cilaka pulak budak budak korean tuh . damn it !

Anonymous said...

ada sebab jugak la Sam Bunkface nak bahan kpop pun. dasar peminat kpork belum mummayiz tak sadar diri.

Related Posts with Thumbnails