our sponsor

Followers

Friday, February 22, 2013

konflik sharifah sakinah dengan julia ziegler. mereka bertumbok. LOLZIAK


Klik sini utk entry video keek lucah Sharifah Sakinah.

Malaysia hari ini melaporkan bahawa Gua Sharifah Sakinah kenyataan mengenai isu pertikaian antara Julia Ziegler dan adiknya, Sharifah Shahira yang berkaitan dengan Gambit Saifullah, sebentar tadi.

Sharifah Sakinah disokong Gambit Saifullah merupakan sumber konflik antara Julia dan Sharifah Shahira adalah orang perbualan ramai sekarang.

"Beliau adalah kisah pembukaan bab ini Dia terus menekan sepanjang tempoh saya, tetapi cerita ini adalah dari .. Saya tidak marah dengan Julia serius. Jika orang-orang seperti ini, saya berasa sedih juga. Saya pelik itu, selepas saya menegaskan, beliau akan berkata Julia. anda memaksa saya untuk bercakap, dan tiba-tiba, anda perlu bercakap dengan orang lain. Kemudian saya bertanya Julia apa yang saya kata panggilan jika saya ke mahkamah, saya memberitahu semua orang .. Tetapi saya bercakap hanya untuk Gambit, kerana dia yang meminta saya untuk bercakap.

"Saya tidak tahu mengapa Julia sangat marah. Jika dia cemburu Gambit saya sendiri mengatakan ia tidak cinta dengan Julia Saya tidak faham. Tentang seorang lelaki, habis semua orang mahu marah. Apa pun, saya mengakui kesilapan saya yang lain telah membincangkan mengenai. Hanya tahun lepas, saya tidak boleh percaya sesiapa pun.

"Bagi saya, semua orang tahu saya sendiri yang sebenar dan belajar dari kesilapan Selepas itu, anda tahu bagaimana untuk memilih rakan-rakan, dan apa yang boleh saya katakan, amanah aku Gambit ..."
- Quote halaman.

Gambit Saifullah dihubungi OHBULAN! kini hanya bertindak balas terhadap masalah lagi.

"Saya malas untuk menyelesaikan kontroversi ini Sesungguhnya, dunia ini mulut huru-hara .. Mungkin dia mahu terus populariti, dia sanggup berkata apa-apa yang dia mahu," jelas siapa yang cinta ini kari karipap sedutan.

Beliau juga menerangkan hubungan dengan Sharifah Sakinah.

"Saya tiada masalah dengan itu, tetapi mungkin kini dia mahu menuding jari pada orang lain. Jika dimasukkan, ia berkata banyak tentang orang lain.

"Saya tidak jenis yang mencari populariti, bukan untuk mengaut keuntungan, walaupun kita melayan kontroversi ini bagi saya, jika kita adalah salah atau tidak salah .. Saya memohon maaf Apa yang saya menuding jari pada orang lain sebab?" Kata Gambit berakhir perbualan.

p/s: ini ialah entry Ohbulan bila anda translate ke bahasa Romania kemudian ke bahasa Melayu semula pakai Google Translate. Ohsemness?No comments:

Related Posts with Thumbnails