our sponsor

Followers

Monday, March 18, 2013

[GAMBAR] Mayat yang dijumpai di tasik Sepang kerana overdose parti hingga berada dalam state of trance....



Gambar di atas dikatakan mayat yang telah tersadai di sebuah tasik di Sepang, terkulai layu sejak 3 hari lalu, tarikh yang sama ketika parti ASOT di FMFA 2013.

Akan tetapi gambar di atas disahkan sebagai orang yang tumbang sahaja...

Dan, bukan, ini bukan Fahmi Shahidan yang dikatakan hilang juga hari itu. Dia selamat dan telah ditemui di Putrajaya. Sekian...

Apapun buat semua pembaca, jika ingin berparti dan berfirestarter sekalipun, biarlah berpada-pada. Abang Ohbloglagi juga suka berparti dan minat The Prodigy sambil menyiku telinga orang ketika bermoshpit tapi biarlah dalam keadaan tenang. Macam tahun depan, khabarnya FMFA bakal membawa Aphex Twin. Abang tak nak diganggu resah....





Lain-lain yg anda perlu check out!

21 comments:

muhammad iskandar said...

Bukan !!! Yg tu bukan pamy la !!! Mcm mna ley dpt gmba niyh !! Yg niyh bkn pamy !! :'(

Nina Idayu said...

Gambar fahmie yg mana?nk tgk.

Nina Idayu said...

Sian rara

Anonymous said...

Mana ada mati. Tu orang tumbang
Dah tak larat. Gambar pun lain . pejadah

muhammad iskandar said...

Buang la gmba tu ! Yg tu bkn pamy ! Tlong la !!! Buang gmba tu !

Sharani Abdulrahman said...

ni bkn pamy , dah dapat info dr ahli keluarga dia

Sjn. Senin said...

kan dah ade disclaimer tu bukan si polan..padah to the max sangat..nak rasa naik langit?? :)

Anonymous said...

tgk pun tau ni bukan pamie kawan aku..haisss..

Anonymous said...

x faham betul la aku dgn bdk2 yg OD ni. korang pi tekan banyak2 buat apa? keje bodoh kan? tau la korang xcited, aku pun xcited jgk masa tu tp bab2 bijik ni kene berpada2 la bro. kite x tau berapa tinggi nilai chemical yg dorang letak dalam satu bijik. kdg2 dgn satu bijik je pun dah boleh OD. nasihat aku, klau korang stil degil nak maen bijik, angkat setengah bijik dulu. jgn pakai balun je, menyesal nnt. papehal takziah la kpd mereka yg kecundang mlm tu. moga Allah ampunkan dosa2 mereka.

Anonymous said...

Arwah Fahmie bukan O/D .dia Dibunuh,lepas posmoterm ada kesan patah and lebam kat Arwah,Jangan buat dosa buta menuduh dia OD.Blogger ,tolong fight for Fahmie kes sebab doktor dah tutup kes sebab detect pill dalam mayat,kes tak patut tutup ,sbb memang nampak sangat fahmie dibunuh,sapa2 ada info pasal gaduh disepang,tolong update.

Anonymous said...

Punca Kematian adalah Dibunuh,nampak sangat lepas posmoterm ada kesan patah and lebam dekat arwah,

Anonymous said...

Kalau anak datuk ke,korang pandai je fight kes!sial punya doktor

Anonymous said...

Gaduh pasal ape la smp nk bunuh2 kan..pelik..

Anonymous said...

Sy gf arwah. Minta jasa baik tlg delete article ni. tlg jgn buat andaian yg tak baik ttg kematian arwah. Dia mati dibunuh bkn overdose. Plz delete bgi menghormati family arwah dan org yg rapat dgn arwah. Smoga arwah tenang di sana. Al-fatihah

ASHIKIN said...

KORANG JANGAN NAK KUTUK KPOP SANGAT LA. AKU SEBAGAI KPOPPER NAK KATA KPOP NI LAGI MULIA DAN MASUK SYURGA!

Anonymous said...

Apa bangan ko nie ashikin ?? Org duk ckp pasal lain2 plk ko masok .. Binawell !! Ko nk kpop pergi mampos ko lah ..

Anonymous said...

siapa yg ckp arwah fahmie firdaus mati sebab OD ? korg ade ke kt hospital time doctor buat post mortem ? tade kan ? dah2 la tu , jgn sebar fitnah lagi . smpai bile na tgung dosa duk tabur fitnah ? dea meninggal psl kes aniaya . mana g kawan2 dea yang follow sampai 8bijik kete tu ? rasa tgungjawab langsung tade . tu ke name kawan ? jgn selfish wehh . sape2 yang terasa n bertanggungjawab dgn kes ni tapi buat tataw , Allah je yg balas sume perbuatan korg . tape , dkt dunia korg terlepas , dekat akhirat , pepandai jawab . hidup korang yg besalah takan aman dunia akhirat . tlg berfikir kalau kes mcm ni jadi kt keluarga korg sendiri . time tu korang rasa laa . baik mengaku jee . Allah bless you .

Anonymous said...

AKU KWN DIA.NAK NUMBER?AKU SLAH SORANG DARI 8 KERETA TU.JANGN FITNAH,KALAU KO XDE SKALI!

Nina Idayu said...

aik...content blog di atas pun dah lain....arwah dibunuh ok....jgn pndai2 taruk cte bkn2.....gambar kwn2 die tu mana?dah buang? for what?let police handle this case....

Anonymous said...

mungkin untuk menghormati arwah dan elakkan spekulasi. itu yg gambar asal dengan kawan2 tu dibuang kot. tapi gambar tersadai di atas ni per ceiter ye?

Anonymous said...

aku rindu kau pami...aku dan farn always mendoakan ko berada bersama dngan org2 beriman...seriously aku rindu kau....KAYRA

Related Posts with Thumbnails