our sponsor

Followers

Tuesday, May 21, 2013

[KETIAK EPIK] HANIS ZALIKHA


Sesungguhnya, mempunyai nama yang berbunyi Kubang Parit dan dalam masa yang sama menunjukkan ketiak secara terbuka pada khalayak adalah satu dosa dan bakal dihujai makian sebagaimana perbuatan Izara Aishah mengangkang seluasnya di dalam video yang sukar sekali dimaafkan kerana dia bajet suci dan ini membuatkan Neelofa sering dicerca. Bertaubatlah Hanis Zalikha.....

ini merupakan salah satu komen dari peminat tak peminat mung:

"tu lah hanis suka sangat post gambo makanan kat instagram, baik gi spa buat treatment ketiak biar kasi putih. hanis sebelum pakai bju nampak ketiak tu tak check dulu ker ketiak hitam ke putih? bodoh."

"Asal tengok nama Hanis Zalika, memang aku terus tengok ketiak."

"kesian hanis zalikha ni, sape suh gatal pkai baju xde lengan~  blog ni dari gosip artis jadi link petua nak putihkn ketiak~"

"tiba2 ada sorang follower ni kata ketiak hanis hitam. Siap pesan lain kali pakai baju berlengan."

"dikhabarkan seorang juruterbang yang kini kekasih Hanis Zalikha sanggup melaburkan jumlah wang banyak untuk rawatan ketiak Hanis tapi menurut Hanis, lelaki itu ialah bekas kekasihnya. Oh Come on, move on la Hanis!"

p/s: Lagu Limkin Park pernah digelar sebagai 'lagu ketiak'.



Lain-lain yg anda perlu check out!

19 comments:

Berita Kaki said...

eee..mesti busuk ketiak dia...yuckkss..hitam... MasyaAllah

Blitzenius said...

BERITA KAKI: MANA TAU BUSUK... DAH CIUM KE?

Nurhasnatul Nabila said...

hmmmm~

Hafiz Rahum said...

1ST!!!

kenapa hmmm saja Nurhasnatul Nabila. ah ah oh jyeah!@!

Kucing Hitam said...

korang jangan haha keknis nie blogger otai nie nanati korang kena hahaa
http://long-cham.blogspot.com/

Blitzenius said...

bak kata Pidot dalam KELAB BLOGGER : "moga lebih ramai artis berketiak dibongkarkan.." LOL!

nazzoro said...

sian hanis kahkah . baru je nak jinak jinak bidang seni .kahkah

Katak Comel said...

tu dia..
kah kah kah

Anonymous said...

takyah kate org la ,, mcam penulis blogger ni ketiak putih. ak rase tu natural. ko pon g wat rawatan ketiak putih la admin. nampak cacat kt orang je. cacat sendiri bute

Blitzenius said...

tuddiaaaa, adik angkat keknis berketiak putih. kami amat menunggu kedatanganmu utk membekap.

Anonymous said...

KETIAK AKU PUTIH. SOO WHATTTT????

Blitzenius said...

soalnya sekarang bukan soal ketiak putih atau hitam, tapi korang tau perbuatan mendedahkan ketiak bakal menerima cercaan dan seranahan. jadi, ehem, eknapa mendedahkan ketiak?

p/s: anon suka lagu ketiak linkin fark

Anonymous said...

woi anon, tpi sekurang2 nya kita tak tunjuk ketiak kat khalayak ramai... sapa suruh hanis pakai bju nmpk ketiak... listen, listen, listen, semua org ada masalah...ketiak pon ada masalah

Rosmadi Shakri said...

nak komen,,, tapi entry ni entry gossip... Tak jadi la,,,,

Blitzenius said...

Rosmadi ShakrI : point dia bukan entry gosip, tapi kebenaran akan ketiak hitamnya perlu dinyatakan walau pahit utk ditelan.

Anonymous said...

Serabai la ko nih admin.. ko post konon komen peminat tak peminat tu aku perhati sama je.. dr neelofa, Tasha shila ngn hanis ni.. ko reti copy paste je ke pastu tukar nama artis.. pemalas jgk kdg ko nih..

Blitzenius said...

So aku copy paste aku punya blog sendiri, tok cik ko ada bayar duit internet aku ke, Anon? Jubor.

ASHIKIN said...

WHOEVER THIS ROSNAH MAT EKYN ARIS GIRLS IS, TOLONG JANGAN NAK MELEBIH2 KUTUK KPOP. KPOP IALAH GENRE MUZIK YANG PALING MULIA DAN MASUK SYURGA. AKU JUMPA SEKOR2 AKU BALING DENGAN KASUT, BODOH!

Anonymous said...

BARBIE KETAHIAN APAKAH INI??

Related Posts with Thumbnails