our sponsor

Followers

Thursday, May 23, 2013

[KETIAK EPIK] TIZ ZAQYAH


Sesungguhnya, mempunyai nama yang berbunyi Kubang Parit dan dalam masa yang sama menunjukkan ketiak secara terbuka pada khalayak adalah satu dosa dan bakal dihujai makian sebagaimana perbuatan Izara Aishah mengangkang seluasnya di dalam video yang sukar sekali dimaafkan kerana dia bajet suci dan ini membuatkan Neelofa sering dicerca. Bertaubatlah Tiz Zaqyah.....

Wait seminit, ni bukan macam entry Hanis Zalikha yang semalam tu ke? Ya, masih sama. Biarpun digunakan pada artis yang lain, yang lebih penting ialah mesej kita sayangku....

Sayangku Tiz, tak kisah la awak nak berclubbing-clubbong pun, tapi peliharalah maruah diri. Abang OHBLOGLAGI terhiris hati apabila kamu dikepit dua lelaki yang bukan mahram kamu maka terdedahlah ketiak yang epik yang membuatkan abang terfikir dua tiga kali samada mahu memuji atau mengeji. Cukuran ketiakmu rapi, pastinya cukuran Gillette. 

Ini merupakan beberapa komen dari peminat tak peminat mung, Tiz. Komen abang, biarlah abang simpan di dalam hati. I love you, TizTizTitzTitztatic:

"#TakKesahLah ketiak awak hangit kalau muka awak serupa tiz zaqyah. Saya tetap suka.."

"Putihnya ketiak Tiz, tak macam keknis zalikhon. tapi2 dua mucuk...."

p/s: Sekali lagi diingatkan lagu Limkin Park pernah digelar sebagai 'lagu ketiak'.

p/s/s: Kalian rasa ketiak siapa paling hitam dan mucuk? Hanis Zalikha atau Tiz Zaqyah?



Cara mudah untuk menang Macbook Pro, iPad mini atau jam Casio Baby G watch!Sertai peraduan #AllShinyWhite !

Check out the new #Viera, you can sync it to your phone to share content with your friends! Cool!

Everybody was kung fu fighting! Win your #MIMMA tix here! #TuneTalk

Sign up with #SCBWorldMiles and get 40k free AirAsia BIG points, for flights to HK, Bali & more! 



Lain-lain yg anda perlu check out!










Anda akan tentukan siapa bakal menang di Anugerah Blokbuster Astro. Undi pelakon dan filem terbaik sekarang!


ABDUCTION : Iklan sci-fi kreatif dari Petronas yang KRU pun tak mampu nak buat, apatah lagi David Teoh...


Sedangkan aiskrim pun ada cinta hatinya, bukan setakat Shila Amzah je...



Your ideas could save thousands of Malaysians from dying on the road every year. 


Hubungan anda bersama orang yang tersayang kali ini diuji apabila IKEA membawa cabaran 25-Hour Cook-off, 25 jam di dapur. Apa yang anda berdua akan lakukan? Yang lebih penting mampukah kalian bertahan? Hadiah bernilai RM38,000 dari IKEA bakal dimenangi!!!!


Cuti sekolah esok bermula 25 Mei 2013, bawa anak-anak anda atau diri sendiri ke pawagam-pawagam GSC untuk aktiviti istimewa sempena #GSCSchHoliday! Dapat goodie bags percuma, tiket wayang dan temui watak-watak dari filem animasi seperti Despicable Me dan The Smurfs!!! 

3 comments:

mUTe said...

Tiga2 perempuan...

mUTe said...

Tiga2 perempuan...

MNH said...

PIALA DUNIA : DI MANA MALAYSIA?

http://sayapejuangbahasa.blogspot.com/2014/06/piala-dunia-di-mana-malaysia.html

Related Posts with Thumbnails