our sponsor

Followers

Wednesday, June 26, 2013

[KETIAK EPIK] Tasha Shilla



Sesungguhnya, mempunyai nama yang berbunyi Sekinchan dan dalam masa yang sama menunjukkan ketiak secara terbuka pada khalayak adalah satu dosa dan bakal dihujai makian sebagaimana perbuatan Izara Aishah mengangkang seluasnya di dalam video yang sukar sekali dimaafkan kerana dia bajet suci dan ini membuatkan Tasha Shila sering dicerca kerana pernah mengendeng seorang datuk yang punya Restoran ikan bakar yang besar francaisnya dengan harapan menjadi isteri nombor 2 tetapi dia tersilap kerana isteri datuk ini lebih hot daripadanya. Kesian Tasha Shila. Gambar ketiak hitamnya yang dirakam secara terang-terangan dengan kebenarannya ini mula menjadi bahan tatapan umum. Kenapa diperlakukan begini???? Bertaubatlah pembenci tegar Tasha Shila.....

ini merupakan salah satu komen dari peminat tak peminat mung:

"tu lah Tasha Shila suka sangat post gambo body mantap kat instagram, baik gi spa buat treatment ketiak biar kasi putih. Tasha Shila sebelum pakai bju nampak ketiak tu tak check dulu ker ketiak hitam ke putih? bodoh."

"Asal tengok nama Tasha Shila, memang aku terus tengok ketiak dan body mantapnya."

"kesian Tasha Shila ni, sape suh gatal pkai baju xde lengan~  blog ni dari gosip artis jadi link petua nak putihkn ketiak, i love you Tasha Shila. "

"moga lebih ramai artis berketiak dibongkarkan..."

p/s: Lagu Limkin Park pernah digelar sebagai 'lagu ketiak'.


Monday, June 24, 2013

[KETIAK EPIK] Siti Saleha - sampai nak terbogel dah ni haa...


Yeah, moga lebih banyak ketiak yang dibongkarkan!!!!! Kali ini entry kami lebih ringkas dan padat. Ini ialah cubaan Siti Saleha untuk menunjukkan ketiaknya tetapi gagal dan yang malunya habis terlondeh semua persalinannya hingga terdedah sekujur tubuh yang tak berdosa ini. Kenapa awak berbogel Siti Saleha???? Kenapa!!!!!!


Saturday, June 22, 2013

Azreen Johari ( @Ehyelcah ), budak femes Twitter versi abridged dan berjurus sekali (tanpa elemen 'sumpah kebarbiean' tetapi dengan ekstrak Burger Legoland Butoh Butoh Butoh)


Kali ini saya ingin menulis pasal Azreen Johari @Ehyelcah ) yang femes di twitter tapi saya pun tak kenal, dan tak tau dia femes sebab apa. Saya bersangka buruk yang dia femes sebab benda2 lagho macam juga Hafiz Rahim. Jangan salahkan saya. Internet mengajar saya begini. Lalu saya merujuk Lebai Google. Dengan kesuntukan masa, saya buat entry versi malas dan berjurus ini. Ya, sebelum ini saya telah buat entry ini yang dibalas dengan cercaan dan makian oleh puak pelampau penyokong @Ehyelcah yang masih belum layak mengundi dan benar-benar faham akan fitrah dan lahiriah sebuah band yang sering melagukan lirikal "Killing in the name of!" Tapi saya hadapinya dengan penuh sabar dengan sedikit perasa "Man, ni tempat awam Man. Dia pilih KLCC dowh, aku tak penting dowh." Buat Azreen, maafkan abang atas tindakan abang sebelum ini. Abang buat begitu semua kerana abang sangat sayangkan Azreen seperti adik abang sendiri. Abang tidak mahu Azreen terhanyut ke lembah yang menyesatkan dan mahu Azreen berjaya dalam pelajaran seperti juga Azroy dan Kuzi. Jadi dengan tidak membuang masa lagi, mari kenali @Ehyelcah...

Adik @Ehyelcah mula menempa nama sejak akaun Twitternya @Ehyelcah menjadi bualan hangat. Nama manja Azreen ialah Dedel. dan Ayien's Dick yang bermakna dis sedia dikotekan oleh Ayien yang mungkin budak mainan dia yang masih mak ayahnya belikan spender *mata pandang atas* Berumur 13 tahun dan belum mummayiz. Eh silap, 14. eh, 15, 16, eh gimam. Dan masih belum mummayiz.  Hobi : mengorat kumpulan 1Direction IMalaysia. Sedihnya abang dengar. Banyak lagi hobi yang menarik dan yang tidak membuang masa macam mengumpol setem, kenapa Azreen pilih hobi yang sia-sia?

Tertulis Instagram yang menjadi perkara common harini selain dia menjadi Pengetua #SMKKocokKocokKokoTolk, eh! apakebenda kocok-kocok tu? Abang tak fahamlah Azreen permainan budak2 zaman sekarang ni. Abang dah jadi malu pula. Azreen masih di sekolah lagi. Tumpukan perhatian pada pelajaran, jangan ingat nak main saja, dan ingatlah pada orang2 tua kita. SoMalaysian memberi tweet: "Kutuk2 @Ehyelcah trending pahal? Padahal kau jeles kan?" Lepas tu "@Ehyelcah was a top trending topic on Twitter. Check out when it's been popular, and the top tweets for @Ehyelcah.Use Twee.co to check out the ...", Azreen, jangan mendabik dada. Trending ini bersifat sementara, kelak kita dimakan ulat juga lepas tu mula la kita terfikir, "NENEK KAU TRENDING!".

Instagram : ELCAH. <---- Ni Stegram Azreen ke? Sungguh comel. Tapi abang dah tak minat dengan style comel ni. Abang buat lapik meja je.

Ada memegenerator "CAN'T TELL WETHER @Ehyelcah IS HER FATHER'S NAME OR HER NAME? - Futurama Fry" kelas adik ni. Syarikat Khelass menjual banyak baju-baju sekolah dan kasut sekolah dan kapur kasut sekolah.

Keek! : Ehyelcah

Ni video Keek Azreen ke? Terernya. Tapi kenapa ramai yang dislike? Mari abang bacakan sedikit komen. "tbh i dislike ur video, once but not twice.", "hahahahhahahahaha , annoying sial". ya Allah, apalah dosa adik kat diorang tu. Biar abang lempang je sekor2 yang dislike video adik tu. Ingat adik ni macam Jozan - Maharaja Lawak Minggu ke Sebelas agaknya...

Ini pula ulasan2 yang abang terima tentang Azreen. Abang mengharapkan Azreen diangkat dipuja diatototototo biy biy bolakristalkan peminat seperti gabungan Izara Aishah bertango dan Bella Evans. Tetapi ternyata abang silap...:
- @Ehyelcah bash Team Official? Betul ke? Then Team Official bash dia balik? Siapa yg salah sekarang ni?
- @aliyamardhiyyah @Ehyelcah bash @OfficialAS_ . But now dia kena balik . So sad
- Kalau @Ehyelcah stop dengan hobi dia yang suke bashing orang mybe orang yang BERHIJAB and TUDUNG takkan jadi satu isu dan dipersalahkan.
- @Ehyelcah punya mulut , takpayah lah nak suruh dia bukak tudung, -_-
- @Ehyelcah nye kepala panjang lol...
- EyknJohari seorang yg memalu an hijabers la , puihhh ~
- Dear EyknJohari tolong ubah perangai buruk awak yang suka dengki dekat orang tu okay kiddo ;) tolong jangan marah aku k #TeamAzreenAris wkwkwkw
- Manusia mana tak bengang bila life kena bash tanpa usul. Siapa suruh EYKNJohari tak cuci mulut, agaknya perlukan berus tandas utk cuci mulut.
- dah perabih unfollow yg dok kecoh2 pasal eyknJohari ryn reen and the rest of the geng yg nak bash2. but unfortunate my line was down -,-"
- Besok masuk berita "Seorang remaja bernama EyknJohari telah dibuang keluarga kerana takde kerja lain, asyik2 bash orang je. Sekian.
- Aku rasa @Ehyelcah ni boleh member baik dengan Alyn Holla. mulut mereka dengan longkang sedara kembar jika kita compare kan mereka. xx - BIO @Ehyelcah bajet jual meatballs je . klau betul-2 kau jual meatballs aku pun nk rse jgk , sedap ke tak ? tak sedap aku ludah kat muka kau. Eat my balls.
ryn reen, giliran kamu selepas ini. hehehehehehe

Abang rasa takat itu je lah abang tulis pasal Azreen. Sekali lagi abang minta maaf atas apa yang abang tulis sebelum ni. Buat kawan-kawan adik yang menggunakan kata-kata kesat tu, semoga mereka diberikan hidayah sebagaimana apa yang abang terima ini. Azreen doakanlah ye. Sekian. Selamat Hari Raya Azreen.

Shyma Hashim ( @shymahashim ), budak femes Twitter versi abridged dan berjurus sekali (tanpa elemen 'sumpah kebarbiean mung kapir' tetapi dengan ekstrak burger daging)


nurfarizananuar ‏@eyzaanuar : Bukan @shymahashim yg bash dorang tapi dorang yg bash dia. Dia sorg je kot vs mereka mereka yg batak followers nie. Kesian deh ;))

Christ Christ ‏@shymahashim :  HAFIZ RAHIM ? So ada masalah dgn aku ker ? Sorry aku tak kenal pun -..- "@MiwulAce @ApishWahimm"

Hafiz Rahim Hafiz Rahim ‏@ApishWahimm  @EriqaKacak @shymahashim dia yang sundal padahal , sakai ! bohsia karattt ~

Christ ‏@shymahashim :  Sorry saya tak kenal siapa Hafiz Rahim dan tak nak tahu pun apa apa pasal dia -..- Tak interesting pun. "@DiniQylla @ApishWahimm"

O'Martin ‏@tygersseven :  Bila hafiz rahim dan syhmahashim bertekak . Kecoh laa TL .

Christ ‏@shymahashim :  Ohh kau Hafiz Rahim yg masuk lokap tu eh kes MEROGOL. Hahaha. Just saying :D "@ApishWahimm @MegatFyllo @MiwulAce"

Christ ‏@shymahashim :   Sakai doh. Aku bkk twitter je jd mcm ni. Ni skrg mamat mana tah nama dia Hafiz Rahim duk mention aku. "@Fatyn_Rahmat  U must strong babe. I"

Fuck you kutuk orang sebab nak famous cibai betul @xShesMyyx @shymahashim kutuk ketiak hitam keknis 


Fuck you kutuk orang sebab nak famous cibai betul @xShesMyyx @shymahashim kutuk rowan Atkinson

------------------------------------------------

Salam dari abang Ohbloglagi. Dari rangkuman tweet2 yang dipetik ini sahlah yang Shyma tidaklah femes dan berbakat sebab kami pun tak tahu kewujudannya. Namanya naik kerana mengata Hafiz Rahim yang dah sah2 famous kerana masuk jail sebab tuduhan merogol. Shyma tak pernah masuk jail? Good. Shyma tak kenal Shima? Good sebab Shima & The Boys lagi femes sebagai ratu rock nombor 2 selepas Ella. Sesekali kurasa teringin melewati hatimu yang dingin....





Kebutohan melanda. Bahahahaha

Rihanna kot. Burger daging datang celah mana? Datang dari Legoland. Bila Ekyn Aris came up with a 'meatballs' thing dia memang ada advance sikit daripada twitfemes yang merapu2 ni.... so please, sila baca between the lines. Unless kalian semua budak2 bawah umur yang belum mummayiz...



I was so confused...


Sesekali kurasa teringin...


Thursday, June 20, 2013

[GAMBAR] Nelydia Senrose Berbikini Bercium Berseksi dan Bermacam-macam Lagi....


Oh heck, sejak semua jumpa gambar Nelydia Senrose berbikini seksi ni, Abang Ohbloglagi pun tak lepaskan peluang. Ini untuk kepastian saja. Abang Ohbloglagi bukanlah gileseks seperti yang disangka. Tapi lebih baik kita menyiasat dulu sebelum kita melakukan sebarang fitnah dan tohmahan.

Oh, gambar di atas tu bukan gambar Nelydia. Sekadar gambar hiasan. Sepertimana style yg sering digunapakai oleh akhbar tabloid yg popular maupun suam-suam kuku di Malaysia.

Di samping itu abang juga ada google nama Nelydia, dan terkejut abang bila jumpa gambar2 lain yang berkaitan Nelydia Senrose, dan terkejut abang bila turut ada gambar bercium dan berseksi.

Abang rasa nak nyonyot. Tapi abang harap ini semua adalah ilusi google semata dan bukannya benar....


Dhia Akma : "yg b'cium dgn nabil 2 Uqasha Senrose la kaka dia ."

Oh... ok ok. kaka pun kaka laa..... Abang nak tidur sambil bermimpikan Senrose.......

Saturday, June 15, 2013

[KETIAK EPIK] NUR FATHIA ABD LATIFF si STANZA CINTA


Kini ketiak pelakon Nur Fathia Abdul Latiff pula menjadi mangsa. Hitamkah ia? Adakah lebih hitam berbanding ketiak Hanis Zalikha dan Neelofa? Apa kata peminat-peminat Stanza Cintanya yang tertipu dengan penampilannya yang begitu suci murni ayu bertudung? kena pakaiannya hampir menampakkan buah dada??? Bergegar yo!!!


Sunday, June 9, 2013

{FILEM] The Purge: APA AKAN JADI JIKA DALAM SETAHUN, ANDA BOLEH LAKUKAN JENAYAH SECARA SAH SELAMA 12 JAM?



Kalau saya lah,.... saya dah lama gagalkan segala konsert Kpop, baling najis kat penggemar muzik Kpop. Saya boleh suka hati saya.

The Purge ialah filem bajet murah iaitu USD3 juta saja tapi menjadi filem nombor satu minggu lepas di Amerika mengatasi kutipan filem-filem yang lebih popular sebelumnya seperti Iron Man 3, fast & Furious 6, The Hangover dan Star Trek Into Darkness. Lakonan Ethan Hawke, filem ini melihat sebuah masa depan iaitu tahun 2022 di mana sistem perundangan Amerika yang mana kadar jenayahnya cuma 1% saja tetapi setiap tahun diadakan satu annual di mana selama 12 jam, rakyat mereka boleh melakukan jenayah sewenang-wenangnya secara sah tanpa ditangkap termasuklah membunuh. Konsep horror thriller The Purge memang original walau dibahan teruk oleh pengkritik. Tak sabar ingin menontonnya!!!


Saturday, June 8, 2013

Facebook Calvin hina Rasulullah S.A.W



KUALA LUMPUR 8 Jun - Seorang lagi pengguna laman sosial Facebook dikesan menghina Islam selain membuat penghinaan melampau terhadap junjungan besar, Nabi Muhammad S.A.W Selanjutnya, baca di laman rasmi Utusan Online


Related Posts with Thumbnails