our sponsor

Followers

Saturday, June 22, 2013

Azreen Johari ( @Ehyelcah ), budak femes Twitter versi abridged dan berjurus sekali (tanpa elemen 'sumpah kebarbiean' tetapi dengan ekstrak Burger Legoland Butoh Butoh Butoh)


Kali ini saya ingin menulis pasal Azreen Johari @Ehyelcah ) yang femes di twitter tapi saya pun tak kenal, dan tak tau dia femes sebab apa. Saya bersangka buruk yang dia femes sebab benda2 lagho macam juga Hafiz Rahim. Jangan salahkan saya. Internet mengajar saya begini. Lalu saya merujuk Lebai Google. Dengan kesuntukan masa, saya buat entry versi malas dan berjurus ini. Ya, sebelum ini saya telah buat entry ini yang dibalas dengan cercaan dan makian oleh puak pelampau penyokong @Ehyelcah yang masih belum layak mengundi dan benar-benar faham akan fitrah dan lahiriah sebuah band yang sering melagukan lirikal "Killing in the name of!" Tapi saya hadapinya dengan penuh sabar dengan sedikit perasa "Man, ni tempat awam Man. Dia pilih KLCC dowh, aku tak penting dowh." Buat Azreen, maafkan abang atas tindakan abang sebelum ini. Abang buat begitu semua kerana abang sangat sayangkan Azreen seperti adik abang sendiri. Abang tidak mahu Azreen terhanyut ke lembah yang menyesatkan dan mahu Azreen berjaya dalam pelajaran seperti juga Azroy dan Kuzi. Jadi dengan tidak membuang masa lagi, mari kenali @Ehyelcah...

Adik @Ehyelcah mula menempa nama sejak akaun Twitternya @Ehyelcah menjadi bualan hangat. Nama manja Azreen ialah Dedel. dan Ayien's Dick yang bermakna dis sedia dikotekan oleh Ayien yang mungkin budak mainan dia yang masih mak ayahnya belikan spender *mata pandang atas* Berumur 13 tahun dan belum mummayiz. Eh silap, 14. eh, 15, 16, eh gimam. Dan masih belum mummayiz.  Hobi : mengorat kumpulan 1Direction IMalaysia. Sedihnya abang dengar. Banyak lagi hobi yang menarik dan yang tidak membuang masa macam mengumpol setem, kenapa Azreen pilih hobi yang sia-sia?

Tertulis Instagram yang menjadi perkara common harini selain dia menjadi Pengetua #SMKKocokKocokKokoTolk, eh! apakebenda kocok-kocok tu? Abang tak fahamlah Azreen permainan budak2 zaman sekarang ni. Abang dah jadi malu pula. Azreen masih di sekolah lagi. Tumpukan perhatian pada pelajaran, jangan ingat nak main saja, dan ingatlah pada orang2 tua kita. SoMalaysian memberi tweet: "Kutuk2 @Ehyelcah trending pahal? Padahal kau jeles kan?" Lepas tu "@Ehyelcah was a top trending topic on Twitter. Check out when it's been popular, and the top tweets for @Ehyelcah.Use Twee.co to check out the ...", Azreen, jangan mendabik dada. Trending ini bersifat sementara, kelak kita dimakan ulat juga lepas tu mula la kita terfikir, "NENEK KAU TRENDING!".

Instagram : ELCAH. <---- Ni Stegram Azreen ke? Sungguh comel. Tapi abang dah tak minat dengan style comel ni. Abang buat lapik meja je.

Ada memegenerator "CAN'T TELL WETHER @Ehyelcah IS HER FATHER'S NAME OR HER NAME? - Futurama Fry" kelas adik ni. Syarikat Khelass menjual banyak baju-baju sekolah dan kasut sekolah dan kapur kasut sekolah.

Keek! : Ehyelcah

Ni video Keek Azreen ke? Terernya. Tapi kenapa ramai yang dislike? Mari abang bacakan sedikit komen. "tbh i dislike ur video, once but not twice.", "hahahahhahahahaha , annoying sial". ya Allah, apalah dosa adik kat diorang tu. Biar abang lempang je sekor2 yang dislike video adik tu. Ingat adik ni macam Jozan - Maharaja Lawak Minggu ke Sebelas agaknya...

Ini pula ulasan2 yang abang terima tentang Azreen. Abang mengharapkan Azreen diangkat dipuja diatototototo biy biy bolakristalkan peminat seperti gabungan Izara Aishah bertango dan Bella Evans. Tetapi ternyata abang silap...:
- @Ehyelcah bash Team Official? Betul ke? Then Team Official bash dia balik? Siapa yg salah sekarang ni?
- @aliyamardhiyyah @Ehyelcah bash @OfficialAS_ . But now dia kena balik . So sad
- Kalau @Ehyelcah stop dengan hobi dia yang suke bashing orang mybe orang yang BERHIJAB and TUDUNG takkan jadi satu isu dan dipersalahkan.
- @Ehyelcah punya mulut , takpayah lah nak suruh dia bukak tudung, -_-
- @Ehyelcah nye kepala panjang lol...
- EyknJohari seorang yg memalu an hijabers la , puihhh ~
- Dear EyknJohari tolong ubah perangai buruk awak yang suka dengki dekat orang tu okay kiddo ;) tolong jangan marah aku k #TeamAzreenAris wkwkwkw
- Manusia mana tak bengang bila life kena bash tanpa usul. Siapa suruh EYKNJohari tak cuci mulut, agaknya perlukan berus tandas utk cuci mulut.
- dah perabih unfollow yg dok kecoh2 pasal eyknJohari ryn reen and the rest of the geng yg nak bash2. but unfortunate my line was down -,-"
- Besok masuk berita "Seorang remaja bernama EyknJohari telah dibuang keluarga kerana takde kerja lain, asyik2 bash orang je. Sekian.
- Aku rasa @Ehyelcah ni boleh member baik dengan Alyn Holla. mulut mereka dengan longkang sedara kembar jika kita compare kan mereka. xx - BIO @Ehyelcah bajet jual meatballs je . klau betul-2 kau jual meatballs aku pun nk rse jgk , sedap ke tak ? tak sedap aku ludah kat muka kau. Eat my balls.
ryn reen, giliran kamu selepas ini. hehehehehehe

Abang rasa takat itu je lah abang tulis pasal Azreen. Sekali lagi abang minta maaf atas apa yang abang tulis sebelum ni. Buat kawan-kawan adik yang menggunakan kata-kata kesat tu, semoga mereka diberikan hidayah sebagaimana apa yang abang terima ini. Azreen doakanlah ye. Sekian. Selamat Hari Raya Azreen.



Lain-lain yg anda perlu check out!



Sudahkan anda melihat gambar-gambar terbaru Izara Aishah sebagai duta baru Innershinecamucamu??? Memang Camu Camu lah. Geram kat Izara. Teringat video tango seksinya...

5 comments:

Anonymous said...

Jangan buat lawak. Azreen johari tu pakwe dia

Blitzenius said...

no, you don't get it. kat sini kitorang buat lawak walaupun ianya nama pakwe dia yang masih mak bapak belikan spendernya.

jangan serius sangat bro macam Shyma Hashim yang lost ntah ke mana.

Anonymous said...

urgh... apa yang best sangat pasal budak hot ni?? apatah agy nama Adel. Hm.. Zati heran arhh ngan teenagers zaman sekarang ni. mereka bersosial tak kira agama n bangsa. takkanlah dorang nie terlebih sosial kutt,kan??

Anonymous said...

Kelakar. Nak mengutuk tapi nama tak kenal. Adel asha nama dia. Azreen tu pakwe dia. Just to inform. #bukanfansAdel

ASYIKIN said...

WHOEVER THIS EHYELCAH YELYAH WILYAM GIRLS IS, TOLONG JANGAN NAK MELEBIH2 KUTUK KPOP. KPOP IALAH GENRE MUZIK YANG PALING MULIA DAN MASUK SYURGA. AKU JUMPA SEKOR2 AKU BALING DENGAN KASUT, BODOH!

Related Posts with Thumbnails