our sponsor

Followers

Saturday, June 22, 2013

Shyma Hashim ( @shymahashim ), budak femes Twitter versi abridged dan berjurus sekali (tanpa elemen 'sumpah kebarbiean mung kapir' tetapi dengan ekstrak burger daging)


nurfarizananuar ‏@eyzaanuar : Bukan @shymahashim yg bash dorang tapi dorang yg bash dia. Dia sorg je kot vs mereka mereka yg batak followers nie. Kesian deh ;))

Christ Christ ‏@shymahashim :  HAFIZ RAHIM ? So ada masalah dgn aku ker ? Sorry aku tak kenal pun -..- "@MiwulAce @ApishWahimm"

Hafiz Rahim Hafiz Rahim ‏@ApishWahimm  @EriqaKacak @shymahashim dia yang sundal padahal , sakai ! bohsia karattt ~

Christ ‏@shymahashim :  Sorry saya tak kenal siapa Hafiz Rahim dan tak nak tahu pun apa apa pasal dia -..- Tak interesting pun. "@DiniQylla @ApishWahimm"

O'Martin ‏@tygersseven :  Bila hafiz rahim dan syhmahashim bertekak . Kecoh laa TL .

Christ ‏@shymahashim :  Ohh kau Hafiz Rahim yg masuk lokap tu eh kes MEROGOL. Hahaha. Just saying :D "@ApishWahimm @MegatFyllo @MiwulAce"

Christ ‏@shymahashim :   Sakai doh. Aku bkk twitter je jd mcm ni. Ni skrg mamat mana tah nama dia Hafiz Rahim duk mention aku. "@Fatyn_Rahmat  U must strong babe. I"

Fuck you kutuk orang sebab nak famous cibai betul @xShesMyyx @shymahashim kutuk ketiak hitam keknis 


Fuck you kutuk orang sebab nak famous cibai betul @xShesMyyx @shymahashim kutuk rowan Atkinson

------------------------------------------------

Salam dari abang Ohbloglagi. Dari rangkuman tweet2 yang dipetik ini sahlah yang Shyma tidaklah femes dan berbakat sebab kami pun tak tahu kewujudannya. Namanya naik kerana mengata Hafiz Rahim yang dah sah2 famous kerana masuk jail sebab tuduhan merogol. Shyma tak pernah masuk jail? Good. Shyma tak kenal Shima? Good sebab Shima & The Boys lagi femes sebagai ratu rock nombor 2 selepas Ella. Sesekali kurasa teringin melewati hatimu yang dingin....





Kebutohan melanda. Bahahahaha

Rihanna kot. Burger daging datang celah mana? Datang dari Legoland. Bila Ekyn Aris came up with a 'meatballs' thing dia memang ada advance sikit daripada twitfemes yang merapu2 ni.... so please, sila baca between the lines. Unless kalian semua budak2 bawah umur yang belum mummayiz...



I was so confused...


Sesekali kurasa teringin...


4 comments:

Anonymous said...

sumpah bang, bila dia terpinga2 bab burger daging tu, aku rasa kebutohan melanda. hahahaha. dulu dia la galak cerita burger la, legoland la, philipine la, palancau la. hahahaha. dengan member2 dia layan terbodoh sekali. kids belum mummayiz nowadays.... welcum to internetz.

Hafiz Rahim said...

Who The Fuckssss is this girl??? and yes, kebutohan melanda....

Anonymous said...

saya jumpa kat group Facebook Ben Ashaari: Kisah gadis belum mummayiz bersama 'buger legoland'nya tahap kesabaran yang tinggi dan payah nak decipher.... amat menyetujui. sabar saya jadi tinggi dengan budak bawah umur ni dan susah nak decipher perangai blom mummayiznya. parah lagi daripada budak2 buat muka duckface kat tandas Pavi. lololololol

Anonymous said...

Sebenarnya diorang Sabah. Duduk dekat Pasir Gudang. Umph, pastu bila dia gaduh, nama Johor jugak busuk. Sedih aku tengok dia ni. Selalu ambil gambar dekat supermarket at Tesco dengan berlatar belakangkan 'harga murah!' hahaha. Dah batak ngat budak ni. Tak silap aku dulu dia duduk dekat flat rumah Dirang.........

Related Posts with Thumbnails