our sponsor

Followers

Wednesday, April 16, 2014

JUALAN GUDANG STORE MUZIK + FILEM GUNSHY CLOTHING

CD (tempatan/indo/antarabangsa), VCD, kaset. Setiap 1 CD RM20 (*kecuali yg dinyatakan sebaliknya). Tambah RM6 setiap 4 CD utk pos. PM atau teks ke 0136969064. Bayaran melalui Maybank.

CD - new/sealed
Editors - In this light
Brand New - Daisy
Fat Boy Slim - PALOOKAVILLE
Fat Boy Slim - Why Try Harder
Scissor Sisters - Ta-Dah
Motley Crue - Red, White & Crue
Michael Jackson - Off The Wall (Special Edition)
Michael Jackson - Michael
Aerosmith - Big Ones
Queens of the Stone Age - Era Vulgaris
Rolling Stones - Some Girls (2CD)
Siouxsie & The Banshees - Once Upon a Time: The Singles
Pink - Funhouse
Hot Chip - One Life Stand *RM15
Blink-182 - Greatest Hits
Limp Bizkit - Greatest Hitz
Marilyn Manson - Lest We Forget
Black Crowes - Lions
Owl City - Ocean Eyes
Snow Patrol - Hundred Million Suns
Knaan - Troubadour
Buddy Holly - Golden Greats
Kate Nash - My Best Friend Is You
U2 - No Line On The Horizon
Justin Bieber - Never Say Never Remixed
Rihanna - Rated R
Tokio Hotel - Humanoid (special edition)
Johnny Cash - American VI : Ain't No Grave
Noah and The Whale - The First Days of Spring
She Wants Revenge - This Is Forever
MARY J BLIGE: WHAT'S THE 411?
Primal Scream - Beautiful Future
Robbie Williams - Intensive Care *RM15
Collective Soul - Blender *RM15
Kylie Minogue - Aphrodite *RM15
Kylie Minogue - X *RM15
Kelly Clarkson - My December *RM15
3 Doors Down- Seventeen Days *RM15
Bryan Ferry - Best of (CD + DVD)
Chemical Brothers - We Are The Night
Chicago - The Heart Of Chicago 1967-1998 Volume 2
American Hi-Fi (self-titled)
Cypress Hill - Stoned Raiders
Jet - Shine On
OST The Great Gatsby *RM15
OST Kick Ass (Prodigy, Mika vs. RedOne, Primal Scream, The Little Ones, Pretty Reckless, The Dickies, Ellie Goulding, The New York Dolls, Ennio Morricone, The Hit Girls, Elvis Presley...)
OST Tim Burton's Alice in Wonderland : Music by Danny Elfman
XBOX Soundtracks presents START ( The Killers, Wolfmother Kasabian, Razorlight, Just Jack, Fall Out Boy, Klaxons, The Twang, Kings of Leon, Sum 41, Marilyn Manson, The Fratellis, Enter Shikari, The Feeling, The Automatic, Kaiser Chiefs, Scissor Sisters...)
Stereophonics - Pull The Pin
Rufus Wainwright - Milwaukee At Last!!!
Mika - Life in Cartoon Motion
The Smithereens - Meet The Smithereens
White Lies - To Lose My Life (2009) *RM10
Simple Minds -Graffiti Soul (2009) *RM10
The Hoosiers - & The Trick To Life (enhanced CD with bonus content) *RM10
Metro Station - Metro Station (2008) *RM10
The Courteeners - Falcon *RM10
Krystal Meyers - Make Somes Noise *RM10
I Am Giant - The Horrifying Truth *RM10
The Fray - The Fray (2009) *RM10
Rob Thomas - Something To Be *RM10
Kasabian - West Ryder Pauper Lunatic Asylum
Emblem3 - Nothing to Lose (deluxe edition) *RM10
Jamiroquai - Travelling Without Moving *RM15
D12 - D12 World (Malaysia version) *RM10
Adam Lambert -For Your Entertainment (Cd + extra DVD) * RM10
Courtney Love - America's Sweetheart [imported] *RM10
Downton Abbey - The Essential Collection [imported] *RM10
Nick Jonas and the Administration - Who I Am *RM10
The Calling - Two *RM10
Good Charlotte - The Chronicles of Life And Death *RM10
Good Charlotte - Good Morning Revival *RM15
Rupee -1 On 1 *RM10
Bruce Springsteen - Devils & Dust *RM15
Corrosion of Conformity - In the Arms of God *RM10
Papa Roach - To Be Loved : Best Of *RM10
Papa Roach - Metamorphosis *RM10
KT Tunstall - Eye to the Telescope *RM10
Gizmachi - The Imbuing *RM10
Janet Jackson - Discipline *RM10
Janet Jackson - 20.YO *RM15
Limp Bizkit - Results May Vary [2003] *RM10
Duncan Sheik - Humming [1998] *RM10
The Ting Tings - We Started Nothing [2008] *RM10
The Twilight Saga - New Moon OST *RM15
Eve 6 - It's All in Your Head *RM10
Sean Kingston - Sean Kingston (2007) *RM15
Ashlee Simpson - I Am Me *RM15
Jessica Simpson - A Public Affair *RM10
12 Stones - 12 Stones (2002) *RM15
Five For Fighting - The Battle For Everything
OST Polar Express

CD indo
Ratu & Friends
Peterpan - Hari Yang Gelap
Samson - Penantian Hidup
Letto - Lethologica
Shiela On 7 - Menentukan Arah *RM15
Radja - Untuk Semua *RM10
Andra & The Backbone *RM10
Repvblik - Punya Arti *RM10
Audy - Selalu Terdepan *RM10
Angkasa - Jangan Pernah Selingkuh *RM10

CD Melayu
Jinbara - Interpretasi Mental *RM15
Search - Rampage
Search - Rock n' Roll Pie
Search - Rock n' Roll Pie Live and Loud
Search - Terbaik
Search - Selepas Banjir
Search - Karisma
Search - Fenomena 2013
Search - Cinta Buatan Malaysia *RM15
Search & Wings - Double Trouble
Wings - Teori Domino
Wings - Bazooka Penaka
Wings - Mencari Asal Usul
Wings - Naga Kramat
Wings - Mr. Barbarik
Wings - Jerangkung Dalam Almari
Wings & Superfriends - Opera Dalam Kenangan Part 1
Wings & Superfriends - Opera Dalam Kenangan Part 2
M Nasir - Canggung Mendonan
M Nasir - Srikandi Cintaku
Ning Baizura - Dewi *RM15
Ning Baizura - Essential (koleksi terbaik) *RM15
Spider - Kitasatu *RM15
Khadijah Ibrahim - Mengapa Aku Disalahkan *RM15
Man Bai (1995) *RM15
Amuk - Bertemu Ruas *RM10
Amuk - 2 Juta *RM10
OST Mendam Berahi *RM15
Amy Mastura - Happy *RM15

VCD mtv / karaoke * RM15 setiap satu
Exists - Keunggulan
Kristal - Keunggulan
Gegaran May vs Lefthanded
Alleycats - 30 tahun bersama vol 2
Azlina Aziz - memori hit
Carefree - Emas Selamanya
KRU - Ultimatum vol 1
Shiela On 7 - Hits vol 2
Search & Wings - Memori Hit vol 2
May - 1986-2009 Terunggul
Mael XPDC - Lain Hidup
Search - 25 Years Ballad
M Daud Kilau - Memori Hit
SM Salim - Sekarang Dah Jadi
Amy Mastura - Keunggulan
Jamal Abdillah - Raja Pop vol 2
Slam - Unplugged Live Concert
Dayang Nurfaizah - Koleksi MTV Karaoke
Deja Moss - Masih Di Sini
Def Gab C - The best of
Rahmat - No 1s
Ning - 3113
A.X.L's - terbaik
Aishah - vcd karaoke
Amuk - Balada
Misha omar - dia
Mamat exists - vcd karaoke
Seniroi - vcd karaoke
Headwind - mtv karaoke
Anuar & Elina - Memori hit
Slam - karaoke bersama
Search & Wings - Terunggul Double Trouble *RM10

Used CD
AMERICAN HI-FI - THE ART OF LOSING
Alien Ant Farm - Anthology
COUNTING CROWS - HARD CANDY
COUNTING CROWS - THIS DESERT LIFE
EMINEM - THE MARSHALL MATHERS LP
FIVE POINTE O - UNTITLED
HOOBASTANK - THE REASON
HOOBASTANK - HOOBASTANK
ILL NINO - REVOLUTION REVOLUCION
LIMP BIZKIT - THREE DOLLAR BILL YALLS
Limp Bizkit - Significant Other
Camelia - Untukmu
NICKELBACK - SILVER SIDE UP
OCEAN COLOUR SCENE -  MECHANICAL WONDER
PJ HARVEY - STORIES FROM THE CITY STORIES FROM THE SEA
POWDERFINGER - ODYSSEY NUMBER FIVE
PUDDLE OF MUDD - COME CLEAN
PUDDLE OF MUDD - LIFE ON DISPLAY
SEMISONIC - PLEASURE E.P
SEMISONIC - ALL ABOUT CHEMISTRY
THE CARDIGANS - LONG GONE BEFORE DAYLIGHT
TONIC - SUGAR
Bush - Razorblade Suitcase
OST Kids (Daniel Johnson, Slint)  *RM15
Hootie & The Blowfish - Scattered, Smothered and Covered
Barenaked Ladies - Stunt
Lenny Kravitz - Are You Gonna Go My Way *RM15
R.E.M - The New Adventure In Hi-Fi
The Wallflowers - (Breach)
WEEZER - WEEZER (Green Album)

Kaset MELAYU, sealed *RM10 tiap satu
Casey - menatap memori (1996)
MEL - mencari enigma lagu (1996)
Dewa19 - Republik Cinta (2006)
Spider - Nazraku (2004)
Shiela on 7 - 5o7
Camelia - I,II,III (1998)
Ramlah Ram - Dangdut (1994)
Ezlynn - Psst (2004)
M Nasir - Sang Pencinta
Kompilasi 5 Rock (Meditasi, Samudera, Slash, X-Ray, B&W)
Amy Mastura - Lebih Baik
Amy Mastura - Koleksi Cinta Terbaik
Amy Mastura - Keunggulan
Dayangku Intan - Antara Dua
Dayang Nurfaizah - Di Sini Bermula
Cahaya Lebaran
Azharina - Nina
Safura - Selamanya
Safura - Dia Milikmu
3 Dimensi Rock Wanita Terbaik (Ella, Shima, Nicky Ardilla)
3 Dimensi Pop Wanita Terbaik (Azlina Aziz, Khadijah Ibrahim, Dayangku Intan)
Nur Fatima - Gadis
Sarah Raisudin - Tiada dikau tiada makna
Sarah Raisudin - Mimpi Pun Sama
Sarah Raisudin - Sarah (2002)
Min Malik - Soalnya Bisa
Rabbani - 1418- 1428H
Saari Amri - Ada Lagi
Anita Sarawak - Seksis
Lestari - Koleksi Hits 2
Juliana Banos - Mutiara Jun
Hazami - Tekad Redha Tabah
Nora - Cinta
Nora - Nora (2002)
Elly Mazlin - Atas Nama Cinta
Ning Baizura - Erti Pertemuan
Memori Hit Selamat Pengantin Baru
Screen - Koleksi Hebat
The Best of Nicky Astria
Erra Fazira - Kini Kembali
Erra - Ya Atau Tidak
Erra - Sampai Bertemu (free 2 poskad eksklusif)
Selekta Emas Hari Raya

senarai lengkap di www.facebook.com/gunshyclothing

Saturday, April 5, 2014

Surat buat Along (Feminin) dari Abang Yazid yg sungguh menggeluporkan

assaiiamualaikum along feminin,….,abgyazid gembira dan juga sedih setelah melihat wajah along feminin yg terbaru dalam perjumpaan reunion along feminin dgn res2 ni! dah lama sgt bertahun tahun abg yazid tunggu nak iumpa along feminin dari tahun 1993,dah hampir 18 tahun .tapi abg yazid sedih sebab abg yazid takut along jadi mcm baby res2 dan erin res2 yg terlalu seksi dan terlalu bebas sosial sangat dgn lelaki. sekarang siang dan malam lepas solat dan juga solatsolat hajat tgh tgh malam abg yazid doa-doa selalu tiap-tiaphari agar along benci pada maksiat, benci pada arak, benci pada zina,benci pada pergaulan bebas lelaki perempuan,benci pada disko,benci pada pub,benci seksi,benci buka sana buka sini,selamat dunia sampai akhirat,b ertaubat,jadi gadis yg bersih,murah rezeki yg halal,dipertemukan dgn abg yazid,dibukakan pintu hati along feminin, diberikan Allah tubuh, warna kulit dan wajah yg muda dan menawan yg berseri-seri seperti masa along dengan feminin tahun 1993 dulu dan kalau boleh lebih jelita daripada siti nurhaliza dan lebih cantik dan lebih jelita menawan daripada tahun1993 dulu,amiiiinn! Allah mampu melakukan jadi kenyataaan.insya Allah. tetapi along mesti berubah ,abg yazid kat sini tunggu along dan setiap hari tanpa jemu doakan along dan kedua ibubapa along yg melahirkan along. along,tolonglah ya, jaga dirimu baik-baik, kalau abg yazid ada di sana dan selalu berada dgn along dapatlah abg ingatkan along ,tetapi….kita berdua jauh, jadi hanya doa setiap hari saja untuk along. Harap kita dapat jumpa. Dah hampir 20 tahun abg tunggu along setiap hari,tak tahu macamana nak call along,nombo hpon along abg yazid tak ada. harap along sihat sentiasa. Along, jangan buat kerja yg Allah marah dan turunkan bala, biarkan kwn-kwn yg lain bergelumang dgn maksiat, arak,anjing dan sebagainya, kalau itu yg mereka pilih tetapi janganlah along feminin. Dekatkan lah dirimu along dgn sembahyang ya, along cantik, malah along paling cantik sekali daripada semua anggota feminin yg lain. along paling manis dan paling jelita sekali dalam kumpulan feminin dari tahun 1992-1993 dulu. oleh itu sayangi diri along, tolonglah ya. lepas tengok gambar-gambar tebaru along dlm reunion kat atas ni hati abg yazid jadi tesangat risau dan sedih serta bimbang sgt-sgt,tolonglah, hati hati, tolonglah jaga diri along baik-baik,tolonglah! sayang kalau jadi apa apa. hatihati dan beringat selau along ,ingat pada Allah dan mak dan ayah along.harap kesemua doa abg yazid untuk along setiap hari dan kedua mak ayah along Allah makbulkan dan diangkat kelangit, amiiiin! tolonglah balas ya along? abg yazid akan terus sabar dan tunggu dan tunggu,…(012-5042976) kulim, kedah. mcmana abg yazid nak bercakap dgn along atau bjumpa dgn along? along,kembalilah ke solat dan  kembalilah pada feminin.tolonglahhhhh, jaga dirimu baik-baik dan sentiasa ingat Allah setiap hari, doa abg yazid sentiasa untuk along setiap hari, jadi usahlah risau.

abg zid harap along jangan jadi mcm baby res2 dan adik dia erin res2 tu, along jadilah gadis yg baik .abg sgt sukakan along dari tahun 1993 lagi.

Along Askiella,. bilakah kita dapat bertemu dan bersua? sudah 20 thn abg tunggu dan nanti. Memang benar kata org tua-tua, penantian itu sgt2 menyeksakan. Along askiella, tolonglah berikan alamat facebook along, emel along, dan kalau sudi harap tolonglah sudi berikan nombor telefon along,supaya abg dapat hubungi along. Tolonglah sudi call dan talifon abg zid (012-5042976). Dah terlalu lama sgt abg zid nak berbual dengan along dan bertentang mata dengan along sejak tahun 1993 lagi.Selama hampir 20 tahun abg zid buat solat hajat pada Allah agar kita dapat bersua dan bertentang mata. Banyak benar benda dan perkara yang abg nak cakap dan tanyakan pada Along sejak hampir 20 tahun lalu. Tolonglah pertimbangkan ye. tolonglah pertimbangkan.Abg zid sentiasa menyokong along askiella sama ada baik atau buruk. Abg nak juga jumpa as,wati,yati dan deknor untuk tanya pasal diri along tetapi mereka pun abg tak pernah jumpa, habis macamana? Harap Allah makbulkan doa hajat abg zid tentang along selama 20 thn ni. Banyak sgt benda yang ingin abg zid bualkan dengan Along sejak 1993, pertimbangkanlah……….. Along keja apa dan di mana skrg ni? along tinggal di mana skrg? skrg along buat apa, kenapa diam membisu terlalu lama? Kenapa lama sgt senyap? Along menghilang ke mana selama ni? Apa yg dah berlaku pada diri along selama ni? abg tumpang simpati pada along. Abang sebenarnya ambil berat pasal diri along,sejak dulu lagi , tapi tak tahu macamana nak bersua dengan along, jauh di sudut hati takut along ni sombong orangnya. tapi mungkin along tak sombong harap-harap. abg ambil berat tentang diri along tetapi tak tahu nak bercakap dengan along macamana… Along masih sakit lagi ke? harap along sihat dan senantiasa dilindungi Allah. Abang menanti jawapan dari along dengan penuh sabar. Harap ia jawapan yg tidak menghampakan dan menggembirakan. Along, kau bagaikan permata dan "bidadari" dalam kumpulan feminin sehingga ke hari ini. Along jagalah diri along baik baik…. along sihat ke…….?

Apa-apapun izinkan lah abg zid dpt kenal dan dpt berbual dan dapat kontek dan dapat kenal dengan along terlebih dahulu, tolonglah ya bantu,…sbb banyak perkara yang abg zid nak bual dgn dia.Sampaikan salam abg zid pada along ya, dan katakan pada along yang abg zid sgt ikhlas dan benar-benar jujur ingin mengenali dirinya dan ia sudah lama dari dulu lagi,tolonglah beritahu along yang abg zid nak kenal dengan dia sudah lama sejak dia dalam kumpulan feminin lagi. tolonglah pertimbangkan ya deqnor,abg zid harap sgt pada deqnor,bantulah abg zid dalam hal ini. Inilah satu satunya impian abg zid, harap deqnor dapat pertimbangkan dan sudi. Saya doakan pada Allah , moga pintu hati along terbuka untuk mengenali abg zid. Dan abg zid menanti dengan penuh sabar balasan drp along.Harap harap ia adalah jawapan yang positif. Abgzid doakan along akan sudi utk mengenali diri ini.

Salam sayang,
ABG YAZID, KULIMKEDAH
012-5042976

Thursday, April 3, 2014

Preview 20 minit eksklusif filem GODZILLA (2014)

Jika di dalam filem Lagi Lagi Senario, melihatkan imejan di atas secara pintas pasti Yasin akan berkata dia terlihat ekor sesumpah (yang menjawab salam). Hakikatnya, ia milik raja raksasa yang telah menjadi legenda di dalam sinema Jepun, yakni Gojira (atau Godzilla dalam sebutan antarabangsanya). Selepas percubaan membikin versi Amerika pada tahun 1998 oleh team produksi Roland Emmerich dan Dean Devlin dihentam hebat oleh peminat dan pengkritik kerana terasa ia jauh dari sumber asalnya, peminat-peminat boleh menarik nafas lega selepas siri poster dan trailer filem terbaru Godzilla arahan Gareth Edwards kali ini lebih menunjukkan keJepunan yang ketara dan lebih dekat dengan jiwa dan rasa produksi Toho.

Dan ini bukan lawak 1 April yang macam budak sekolah tu, kami akan menonton preview 20 minit filem Godzilla hari ini (bersama preview filem Edge of Tomorrow lakonan Tom Cruise dan Emily Blunt), dibawakan khas oleh Warner Bros. Pictures Malaysia. Nantikan ulasan kami untuk gambaran yang lebih jelas, dan adakah Godzilla kali ini sebuah garapan berjaya?

P/s: ok, kami dah tengok. Kalaulah...., kami ulang, kalaulah Godzilla tu nampak dengan jelas selama lebih daripada seminit (bukan dari apa yang dah ditayang di talian) maka kamilah yang terawal yang melompat keterujaan! Verdict? *****

Sementara itu, saksikan trailer filem Godzilla yang bakal ditayangkan di seluruh dunia mulai 16 Mei 2014, keluaran studio Legendary Pictures dan Warner Bros. Pictures.

https://www.youtube.com/watch?v=vIu85WQTPRc&feature=youtube_gdata_player

Godzilla
Plot Synopsis: An epic rebirth to Toho's iconic Godzilla, this spectacular adventure pits the world's most famous monster against malevolent creatures who, bolstered by humanity's scientific arrogance, threaten our very existence.

Directed by Gareth Edwards
Produced by Legendary Pictures
Written by David Callaham, Max Borenstein, Frank Darabont
Casts: Aaron Taylor-Johnson Bryan Cranston, Elizabeth Olsen, Ken Watanabe, David Strathairn, Juliette Binoche  Sally Hawkins, Brian Markinson, Richard T. Jones,Victor Rasuk, Patrick Sabongui
Music by Alexandre Desplat
Cinematography by Seamus McGarvey
Editing by Bob Ducsay
Distributed by Warner Bros.(worldwide), Toho Company Ltd. (Japan)
Website: http://godzillamovie.com

Wanita hamil tujuh bulan dirogol lima lelaki

Sementara itu, dalam kes berasingan, pihak polis berjaya mengesan seorang lelaki warga Bangladesh yang dipercayai diculik di Tangok pada 28 Mac lalu.Siasatan awal mendapati kejadian berlaku pada jam 2 petang 28 Mac lalu. Mangsa diheret masuk ke dalam kereta oleh suspek yang tidak dikenali.Bapa saudara mangsa yang berusia 33 tahun membuat laporan polis mengenai kejadian itu di Kota Bharu pada jam 4.30 pagi, 2 Mac.Suspek didakwa meminta tebusan daripada keluarga mangsa di Bangladesh sebanyak RM15,000.Hasil maklumat, polis berjaya menemui semula mangsa di Machang dan menahan 10 suspek terlibat.

Sengaja saya post berita bangla diculik. Kalau bab rogol korang memang laju. Lihatlah komen di bawah. Dlm kepala kita asyik nak baca berita rogol saja. Pastu buat2 mcm ustazah. Insaflah...

1,499 Comments
5,171 people like this.

Shazila Mat Jenan Kuangjaq btoi..aku jmp jantan tu siap la

Maira Jamaldin Hudud.......

Nagendra Kumar Biar aku sebat kat penjara

Rizqi Riesha Riduan SubhanaAllah. Yess...hudud

Zaquan Nz Sebat je mat klate tu sume dpn org ramai..lebih hina drpd binatang..anjing pon mulia lg dr diorang..

Nasyriq Md Taib Agree hudud

Badril Halim Hudud

Evelien D Eaudsha Serambi mekoh kan

Anuar A Rahim Bansat punya orang buat can tu......

Ahmad Blitzenius Nazri kesian mat bangla tu diculik. kenapa yg dirogol je disimpatikan? yg kat Sweden tu pukul anak pun ore kelate. bekeng teh menate

Mohd Zainuri Celaka btl sinar buat berita...apa kena dgnbangla ni

Hafiezee Abu Zarin Aurat dia jaga x?

Udo O Ptl Org mcm ni la yg kita x mahu xada peri kemenusiaan. Harus diberi hukuman yg setempal dgn perbuatan nya. Kerana org mcm ni x patut ada d dunia

Amy Senyum Ya allah...

Ahmad Blitzenius Nazri berita rogol laju saje. komen bajet ustaz. insaflah korang.

Haziman Nor Iblis pun malu dengan perangai manusia hari ini. Sejahat jahat Iblis dia kenal akan Tuhannya. Manusia sebegini?

Akmal Awang HUDUD!!,,Contohilah Brunei.

Azizie Mohd Dalam golongan manusia ada byk binatang, tp dlm golongan binatang tiada manusia.

Mohd Rizal Hadri bukan jalan hukum hudud je ni patut tembakk je.

Mza THE BEST SOLUTION IS HUDUD!!

Shamsurrijal A Jamil Manusia tak berhati perut....

Yatie Nasara Itu bukan manusia binatang tu......tembakkje.

Aznida Yusuf Nate apo la

Azman B Mohd Kamel Kasi potong dia punya anu....dah x layak jdmanusia....rejam sampai mati

Rinna Kinuko Sari Iblis setan!!... semua mabuk pil kudo

Yaya Humayra 'subhanallah..kat tmpt kite ni..

Jef Rizal syukur..malaysia masih aman..p0k jibby ckp la.

Pok Ju narakko ore ngandung pom rogol jugok. meme kejam ore lonie.

Budop Junior Hudud leh dh...kejam sgt la prbuatan cm tu

Naziha Nordin Astaghfirullahal'azim...mnusia jenis ape lah

Liza Rahman Kes kat negeri mana ni

지수공원 Jgn Hina KELANTAN...sebabkn 1 masalah ni ko nak hina... tempat len belambak ko tak nmpak..arak judi tu jd HALAL kt negeri len ada ko NAMPAK???? fkir la bro.... sebab tu HUDUD perlu di MALAYSIA....supaya umat ISLAM takutkan HUKUM ALLAH.... bukan HUKUM KERAJAAN.... Siapa kita DI DEPAN ALLAH??? ko ada FIKIR semua tu??? INSYALLAH Hukum Hudud akan di jalankan di kelantan secepat mungkin dan di susuri dgn negeri lain juga... maafkn sy jika ape yg sy katakan salah dan mengganggu sesiapa...yg baik dari ALLAH... yg bruk dari saya sndri...Astarfiruallahallzim

Nor Suria semoga mendapat pembalasan yg setimpal...

Mohd Haris bukan org doh tu...tu jenis nate

Siti Hajar Subhanaallah

Dpzi Antique Dapat 5 org perogol tu , kasi rejam dgn batu jerr sampai mati .... sbb kalau dia masih hidup lg nanti ramai lg wanita mengandung atau anak dara org jadi mangsa

Related Posts with Thumbnails