our sponsor

Followers

Thursday, July 24, 2014

Resolusi penukaran Baju Melayu dari Jakel yang kualitinya macam pasar malam. Jangan hina pasar malam. Pasar malam pun dah guna Visa tau!

Mula-mula heboh sebab ada baju melayu jenama Jakel yang boleh ditemui di pasar malam yang dikatakan tiruan. Popular hanya kerana berdutakan Aaron Aziz dan Zizan Razak saja tak memadai kerana ia tak mencerminkan kualitinya. Sudah lah mahal. Dan baru-baru ini kecoh lagi bila baju Melayu yang dijual Jakel berkualiti rendah, macam beli kat pasar malam saja. Sehinggalah seorang pembaca dan pengguna mendedahkan rahsia ini:

Puteri Noormala Shamsuriah: "Maaf cakap yea, bukan nak memburukan Jakel tapi saya kenal tukang jahit yang jahitkan baju-bau melayu untuk gedung Jakel. Memang dia citer kat saye kain-kain kat Jakel takde quality. Bile banyak yang laku (laku ke tak laku? - Editor) lebihan baju2 tu di jual di Jalan TAR. Tapi takde laa tag jenama Aaron Aziz, Zizan Razak or whatever. Sebab bile dah jual kat Jalan TAR of course la kena buang tag nama tu. Kalau tak kena saman dengan Jakel."

Tepatkah dakwaan ini? Mari kita baca RESOLUSI BAJU MELAYU JAKEL. ALLAHUUAKBAR!

Bak kata Shahrul Naim Al-Deus: Benda bukan tak boleh tukar. Kecoh lebeyyyy la kecohhhhhhhhh.

No comments:

Related Posts with Thumbnails