our sponsor

Followers

Tuesday, July 15, 2014

Single terbaru Kiki Kamaruddin - Cinta Buku Lima dan Steering Lock

Single terbaru dari Kiki Kamaruddin ini pasti akan melingkupkan karier Cinta Muka Buku - Najwa Latif.
CD single ini boleh didapati di pejabat Kerja Kahwin.
Beli CD ni bayar cash RM2000 okay! Saya tak suka berhutang! Percuma steering lock RM2 (hanya untuk mereka yang berkereta Peugeot putih).

12 comments:

Anonymous said...

PM bro

学佛 said...

PM bro. hahaha

Nora Danish said...

Saya tak de la sampai RM2000. Bayar ansur bleh? Jgn steering lock kepala saya naas

Anonymous said...

Saya tak nak beli CD. Nak beli steering lock je, brapa?

Hafiz Rahim said...

PMS kot

Anonymous said...

[WTS] 6x 22 JUMP STREET premiere screening passes, 16 july at Cathay Ecurve DAMANSARA, 9PM for RM15 a pair. Call/Whatsapp 0136969064. Share plzz

Anonymous said...

FILEM2 MELAYU: RM10 tiap satu. Tambah RM6 utk poslaju (sehingga 4 title). PM atau Whatsapp ke 0136969064 utk pesanan.

DVD:
- Tuah (Jamal Abdillah, Erma Fatima)
- Ghazal Untuk Rabiah (Jamal Abdillah, Wilma)
- Imigran (Imuda, Nanu Baharudin)
- Melati Putih (Tantiana, Yusof Haslam, Shafiee Mohamad)
- Langit Petang (Azean Irdawati, Dharma Harun)
- Senja Merah (Latif Ibrahim, Jamaliah Arshad, Yusof Haslam, Ahmad B)
- Badai Mentera (Vanida Imran, Khairil Anwar, M Rajoli)
- Perempuan (Melissa Saila, Mariani Ismail, Mahyun Ismail)
- Anak Sarawak
- Sesejuk Air Mata Ibu
- Penghujung Malam (Melissa Saila, Khalid Salleh, Noorkumalasari)
- Antoo Fighter
- KAMI The Movie (2008)
- Kad Cinta (Nasha Aziz, Hairie Othman)
- Balada (M Nasir)
- Cinta Metropolitan (KRU)
- Sayang Salmah
- Bas Konduktor (Pie, Maidin)
- Nana Tanjung 2

VCD
- XX Ray (Aziz M Osman)
- Pening Pening Lalat, (Mustafa Kamal, AR Badul)
- Manis Manis Sayang (AR Badul)
- Cikgu Romantik (Os)
- Sayang Salmah (Norish Karman, Sidi Oraza)
- Warna Warna Hati (M Jamil, Sarimah)

more stuff at www.facebook.com/gunshyclothing

Anonymous said...

Ni cerita semua free kat internet kau jual satu 10..xde otak..

Anonymous said...

Yg ko tgk kat internet ialah upload haram yg tak berkualiti. Maka kamu ialah makhluk yg tak menggunakan akal dan betdosa

Shams said...

tak faham

jahari zaharudin said...

Perr..

Anonymous said...

tapi dari video tu nampak mcm Lily dah terbiasa dgn perangai sebegitu. dan mungkin bukan pertama kali dia buat mcm tu. kalau saya jadi uncle tu, saya dah ambik defensive mode (sebab diancam dgn objek keras), dengan merampas steering lock dari genggamannya, menghayun ke mukanya sekuat hati sehingga dia tercampak sejauh 200 ela. maksud saya, tindak balas refleks.

Related Posts with Thumbnails