our sponsor

Followers

Sunday, August 31, 2014

Elfira Loy meniaga karipap selepas gagal berlakon

Sedap karipapnya. Abang puji bila pelakon ada wawasan dan kesedaran yang dunia glamour ni cuma sementara.

Saturday, August 30, 2014

Happy birthday Izreen Azminda, 30 Ogos 2014

Betul ke birthday dia ni? Aku main bantai je.

[MOVIE ADDICT] Slank Nggak Ada Matinya (2013)

Sehingga kini, aku masih menanti filem yang mengangkat 'band' lagenda Malaysia sebagai bahannya. Ya, kita hargai Mamat Khalid yang membawa 'era itu' ke layar (Rimba Bara aku anggap seperti The Wonders yang cuma wujud di layar). Dan jauh di dalam hati, harapan aku pada Leftwings amat tinggi (dan aku dikecewakan!). Slank Nggak Ada Matinya ialah filem yang bakal membuatbukan peminat Slank (seperti aku) mula mencari fakta, adakah benar Slank 'serosak' ini? Kerana papar 'jujur' setiap anggota Slank (terutama Bimbim dan Kaka) di'bogel'kan sejujurnya. Ia seolah memberitahu audien, 'inilah kami yang jahat, dan kami mahu jadi baik'. Ya, kelemahan tetap ada di sana sini, tetapi 'niat jujur' Slank dalam filem ini menutup kelemahan itu.Setakat ini, mungkin Zaiton Ceritaku (yang aku belum tonton dan aku tak tahu sejauh mana jujurnya) mungkin filem berdasar realiti 'artis' yang ada. Kerana risiko mengangkat yang benar (apatah lagi ketika yang diangkat itu masih hidup) adalah perjudian yang bakal menginsafkan atau sekadar membuka 'aib'. (Atas dasar ini, Dukun masih terperap mungkin).Dan track Balikin, sememangnya dicipta Slank untuk memberitahu yang mereka ingin 'Balik'.

Ulasan oleh Hatta Kain Kapan

Pengarah: Fajar Bustomi
Pelakon: SLANK, Adipati Dolken, Ricky Harun, Ringgo Agus Rahman, Ajun Perwira, Aaron Ashab, Deva Mahenra, Meriam Bellina, Olivia Lubis Jensen, Alisia Rininta, Kirana Larasati, Eza Gionino, Tora Sudiro, Mikha Tambayong, Sahila Hisyam, Jessica Mila, Chika Jessica, Deddy Mahendra Desta, Epy Kusnandar, Hanung Bramantyo, PiyuYusuf Mansur, The Changcuters, Joshua Pandelaki, Poppy Sovia
Muzik: Slank Nggak Ada Matinya,Slank
Sinematografi: Aek Bewava
Penyunting: Cesa David Luckmansyah
Studio: Kharisma Starvision Plus
Distributor : Kharisma Starvision Plus
Tarikh rilis: 24 Disember2013

Sambut merdeka cara Liyana Fizi

Liyana Fizi: "Selamat Hari Merdeka (Yay!)"

[GAMBAR] Emma Ma'embong selfie dalam kereta

Moga bawak kereta tak terlanggar divider. Kbye.

Friday, August 29, 2014

Q&A with artist/designer Aaron Horkey : OHBLOGLAGI EXCLUSIVE

NAZRI AHMADEUS : Hi Aaron, trying to checking your works at Burlesque website but it seems like the website is.... dead or something? Is it just me?

Aaron Horkey : Thanks for getting in touch, good to hear someone's seeing my stuff out there... I dunno what's up with the BRLSQ site - I know it hasn't been updated in years other than the store section but I guess I haven't been on there recently so it might be dead? That site's pretty much just a store at this point anyway - all that "portfolio" crap is so outdated and bad - hopefully nobody's looking at that stuff...

NAZRI AHMADEUS : I have this space in OHBLOGLAGI where i write about packaging art , poster, almost anything in visual art used in music. I hope i could send a question to you, sort of ... online interview, and you can answer them.

AARON: I'm down to answer a few questions, is the magazine just online or are there physical copies? Sorry I can't check the OHBLOGLAGI! website, due to our insanely slow computer, I'm limited to emails for the time being.

NAZRI AHMADEUS : Have you heard about Malaysia? What are working on right now?

AARON: I've read a few articles about Malaysia in National Geographic and some other nature journals, sounds like a beautiful place.

NAZRI AHMADEUS : Anyway, have a good time and keep up the good work, cheers!

AARON: Thanks again and take care.

Profile: Aaron Horkey is a graphic designer from Windom, Minnesota.He has created concert posters for bands such as Boris, Converge,Isis, and The Melvins. First Showing described him as "one of Mondo's most popular and respected artists". He was birthed and reared in Windom, Minnesota, in the heart of the Rural Midwest. Key personality traits include debilitating social ineptitude and a perverse attention to detail. Enjoys desolation, megafauna and transplanting sumacs. Currently ensconced in a bucolic whistlestop just west of the Mississippi, he whiles away the hours staring at his chore list and cultivating ulcers. He is the sole survivor of the Black Osprey Dead Arts Society and founding member of the Cottonwood County Druids Skateboard Gang. - WIKI & JUXTAPOZ

BUTTERFINGERS: ISU PENYAMARAN SEBAGAI EMMETT

Jerangkap Samar : Pihak Butterfingers amat kecewa dengan sikap segelintir individu yang menyamar sebagai salah seorang ahli Butterfingers di sebuah laman web yang dikenali sebagai MySpace. Gelagat menyamar sebagai Emmett ini boleh menyebabkan kekeliruan kepada peminat Butterfingers dan juga golongan awam. Kami berharap agar mereka yang melakukan penyamaran ini dapat menghentikannya dengan segera sebelum tindakan di ambil. Ini melibatkan identiti dan akan menjerumus kepada kegiatan yang tidak sihat. Kami berharap kepada semua peminat Butterfingers yang membaca penulisan ini tidak terkeliru dengan individu yang tidak bermoral seperti ini. Apabila melihat apa yang telah berlaku, ramai ahli yang menyangkakan beliau adalah Emmett yang sebenar, sedangkan mereka telah tertipu dengan seorang individu yang dahagakan populariti murahan. Inilah laman web tersebut: http://www.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewProfile&friendID=10831590&Mytoken=20050405091720

Thursday, August 28, 2014

[VIDEO] Iwere dan Dikir Warriors, rap oghe kito dari Kelantan

Iwere dan Dikir Warriors, nama yang confirm akan lama disebut ramai! Kalau nak tahu kenapa, tengoklah video muzik, Oghe Kita ni.

Dah la rap loghat Kelate, siap ada dikir barat pulak tu! Malaysia kena tengok abe ni nih!

Video power macam ni dari Kelantan... Beres la Liga Malaysia nanti! Gomo Kelate gomo!

Siapa kata rap kene omputeh je? Budok Kelate ni, dengan HEBAKNYA buktikan sebaliknya!

Admin Amran Fans dicari Kanda Amin Pekida setelah hilang dan ghaib dari Facebook

"Pekida ni kalau orang Melayu bukan main cari... kalau bangsa lain wat hal dengan orang Melayu @ Islam, senyap pulak... SOP korang ni memang nak hantam Melayu je ke?" Begitulah luahan peminat setia Amran Fans, fanpage parodi yang buat Pekida terasa panas. Penyokong Amran sedia berdiri di belakang Amran dan memeluk cult leader mereka ini dengan ale uto mereka, seperti Brian Jonestown Massacre. Mung kalu dop tengok filem Sacrament dan mung rasa filem KL Gangster tu paling bijok, mung memang baser bodo dan rempit.

#‎PrayForAmran

Rindu Awak 200 Kilogram : sekuel kepada Rindu Awak 200%

Berat dosa agaknya...

Siti Saleha makan burger di kepala seorang kanak-kanak bertudung

Siti Saleha pula apa kurangnya bertelekung siap nak semayang. Kanak-kanak itu menderita. Mungkinkah Siti Saleha seorang zombi yang combi?

Cantiknya Alyah di katil hospital, lengkap berbulu mata

Sebenarnya penyanyi Alyah yang sedang hangat diperkatakan kini telah dimasukkan ke hospital akibat penyakit gastrik yang keterlaluan. Bukan kerana mengandung walaupun sudah sah menjadi isteri Ramli MS (komposer dan penerbit album sulung kumpulan grunge, Dead Mushroom).

Syukur Alyah kini tampil anggun berhijab.

Nadia Fawzi @nvdxydvy sibuk berselfie sampai jalan KL jadi jem gila

Nadia Fawzi masuk OHBLOGLAGI woi!!!

Sekurang-kurang dia tidak selfie di kubur atau tafakur MH17. Indahnya ciptaan Allah.

Trivia:
- Nadia Fawzi merupakan anak gadis kepada komposer terkenal Fauzi Marzuki.
- Umurnya 20 tahun. Masih menuntut di ASWARA.
- Foto yang dikongsi Nadia Fawzi di laman Twitternya pada 6.13 petang semalam dikongsi lebih 1,000 kali serta dapat hampir 600 `favourite'.
- Samada Nadia masih single atau sudah ada boyfie itu Meran belum pasti sebab Meran kini sibuk dikejar Pekida.

Tuesday, August 26, 2014

FREE SEATS from AirAsia? Seriously, how can we say ‘no’ to this?

You know you can’t resist when there’s a crazy AirAsia promo like this!

Wanna go somewhere? Start planning for your next holiday with AirAsia’s FREE SEATS now!

Who else wants a FREE RM10,000 TAG Heuer watch?

Celcom is giving out 100 TAG Heuer watches, EVERYDAY for 100 days. Get yours now!

[VIDEO] IKLAN MERDEKA MAXIS 2014

We may come from different walks of life, and speak in different accents. But in the end, we're Malaysian. And that means family lah.

Nora Danish & Erra Fazira Dikecam kerana muat naik gambar anak mereka saling berpelukan

Apa pendapat anda?

Yana Samsudin anggun bertudung sambil makan megi ala Korea [HIJABSTER]

Geram abang.... ahhhhh....

The Wakaf Buku : Projek KhutubKhanah #3

Dari Facebook The Wakaf Buku :

Assalamualaikum semua.

Sumbangan untuk Projek KhutubKhanah #3 dibuka.

Rujuk poster dibawah untuk sebarang maklumat berkenaan sumbangan.

Sebarang pertanyaan boleh ajukan terus kepada kami.

#BeAGiver

[FOTO] 3 pekerja warga Bangla yang mati di MRT Kota Damansara sebab sibuk kerja nak menyenangkan rakyat Malaysia ...

...tapi takde sapa kisah pun.

Gadis berhijab diperdaya beraksi ghairah oleh Azmn Shrfdn, seorang 'photog' durjana sebagai pemuas nafsu

"you perlu pose lentik je...... dengan tudung dan inner ketat dan legging. tapi taknak tutup dada tau..."

Gampang sunggoh. Buat hijabster di luar sana, berhati-hatilah dengan lelaki berhidung belang lagak 'photog'.

Fesyen tudung Aimi Najwa Jul Baharin yang Menggampangkan. @aimibaharin [HIJABSTER]

Mungkin dia telah menyertai the dark side of Sith ( bersangka baik).... atau dia punya kepala batu besar ada dudoookk.....

Atau dia cuba mengaplikasikan fesyen kepala Raja Raksasa Syaitan Pikor dari Planet Namek.

+++++++++++++

Heliza pun setuju, ia memberikan pemakai hijab lebih tumpuan dan keyakinan…

Monday, August 25, 2014

[IKLAN] Merdeka PETRONAS 2014

If these boys didn't make you smile by the second minute, I don't know what will.

Video viral staf Chili's 1 Utama halau pelanggan kerana bawa makanan luar

Pihak Chilis bagaimanapun telah memohon maaf kepada pelanggan yang membawa makanan luar itu.  Pengarah Kawasan Chili’s Malaysia Nicholas Ngai berkata: “Pada masa akan datang, kami akan memasak dan memenuhi permintaan bapanya jika dapur kami mempunyai bahan-bahan yang diperlukan."

[MOVIE ADDICT] Perbandingan tayangan filem sempena bulan merdeka Malaysia dan Indonesia (2014)

Saya google untuk lihat-lihat senarai filem tempatan yang akan ditayangkan sepanjang bulan kemerdekaan ini di sinema kita.

1. ADNAN SEMPIT SAWADIKAP (7 Ogos) - Filem komedi dan franchise terbaru filem box office Adnan Sempit. Kali ini Adnan merantau ke Thailand dan membuat kecoh disana.

2. KAWAN AKU MATI DALAM RUMAH SEWA (14 Ogos) - Filem komedi seram mengenai seorang kawan yang mati di dalam rumah sewa yang disewa bersama kawan-kawannya.

3. JIN (21 Ogos)- Filem seram, ngeri tentang pasangan yang diganggu jin. Arahan Pierre Andre.

4. MAMAK CUPCAKE (28 Ogos) - Filem komedi tentang mamak yang mengusahakan cupcake.

5. LAGENDA BUDAK SETAN 3 - KASYAH (11 September) - Drama, kisah cinta dan penutup trilogi Lagenda Budak Setan.

6. NASI TANGAS (18 September) - Filem seram dan ngeri tentang kehebatan nasi tangas atau nasi kangkang.

7. AMIR & LOQMAN PERGI KE LAUT (25 September) - Filem aksi komedi tentang pengikut ahli kongsi gelap yang mahu insaf.

Sementara itu:

Saya google lagi untuk membuat perbandingan kecil dengan Indonesia yang menyambut kemerdekaan mereka pada 17 Ogos yang lalu. Sekitar pertengahan Julai hingga hujung September bioskop mereka menayangkan banyak juga filem tapi antaranya filem-filem ini yang menarik perhatian.

1. HIJRAH CINTA - Kisah benar tentang perjalanan hidup Ustaz Jefri al-Buchori, dan pengalaman hidupnya yang membawanya menjadi seorang pendakwah yang disegani di Indonesia.

2. SOEKARNO (EXTENDED VERSION) - Ini karya pengarah terkenal Hanung Bramantyo tentang kehidupan dan perjuangan Presiden Soekarno dalam merintis kemerdekaan Indonesia. Filem ini diulang tayang dengan versi lebih panjang dan detail. Khusus untuk tayangan hari kemerdekaan.

3. NEGERI TANPA TELINGA - Filem dari pengarah yang disegani di Indonesia, Lola Amaria. Ini sebuah filem komedi satira politik yang secara dalamnya mengkritik penguasa dan institusi di Indonesia yang sering tercemar dengan jenayah kolar putih dan skandal seks.

4. HAJI BACKPACKER - Ini filem spiritual tentang perjalanan seorang anak muda didalam mencari makna diri dan makna kewujudan tuhannya. Juga tentang kegigihan apabila pemuda itu berkeinginan menunaikan ibadah haji dengan keterbatasan yang menghambat. Mengikut info filem ini dirakam di sembilan buah negara antaranya India, Iran, Arab Saudi, Indonesia. Dijadualkan untuk tayangan sempena Hari Raya 'Idiladha.

Apabila kita bercerita tentang patriotisme dan membina semangat jati diri melalui filem. Pada hari mengenang kemerdekaan.... Mungkin tayangan ulangan Sarjan Hassan atau Bukit Kepong atau Leftenan Adnan di TV sudah memadai barangkali?

Teks: Adlan Harith untuk Movie Addict

FOTO pengantin bogel kahwin di tengah jalan Ipoh, Perak

Khabarnya majlis perkahwinan yang dilakukan di sebuah jalan di Ipoh, dikecam umum. Mungkin ianya hanya penggambaran komersil tetapi wajarkah begini di depan khalayak?

Well, badan bertutup dihina2, yang separuh bogel dapat glamer... takut apa deme tu, denda harga sepatu aku je, patutnya denda tu kena naik 1000%, mesti ada rakyat Malaysia nak jadi perjuang hak kaki bogel ni....hello, sexy pun kena ada class ok.. tak cukup di kolam renang, tgh bandar pun nakbuat, kalau tak suka berbaju sila geng dgn beruk..langsungtidak hormat orang, pentingkan diri sendiri..

[GAMBAR] Tun Dr. Mahathir di majlis graduasi sekitar 1940'an

Tun Dr. Mahathir di majlis graduasi sekitar 1940'an bersama satu-satunya teman wanita dan isteri dalam hidupnya, Tun Dr. Siti Hasmah. Hensemnya Tun!

Sharnaaz Ahmad ajak Azwan Ali bertumbuk kerana cabar Melayu selfie MH17

Jentik je. Sorang diva self proclaim, sorang Pekida. Koba tepuk tangan.

#MH17 : SITI NABILAH yang berhijab tapi tak sensitif dalam memberi komen

Bagi alamat rumah dia..if ada family dia meninggal, aku jamming lagu Rage Against The Machine depan rumah dia 7 hari 7 malam.

Sunday, August 24, 2014

#MH17 : Noraza Mohammad (Aishah Ayob) yang berhijab tapi tak sensitif dalam memberi komen

Sekurang2nya jenazah mereka di sembahyangkn dn didoakn serta disedekahkn al fatihah oleh beribu2 org seluruh malaysia. Bila tiba kematian kita nnt blum tentu disempurnakn spt mereka.Org da tkda tk baik nk ungkit aib mereka,..renungkanlah

AISHAH AYOB PULEKKKKLK

Akak ni dah tukar nama fb baru sat ni... Takut kena serang kot.

Filem superhero Melayu yang pertama

Sebelum wujudnya Marvel Cinematic Universe, kita sebenarnya sudah lama dulu diperkenalkan oleh Cathay Keris Cinematic Universe. Ini salah satu contohnya.

BADANG (1962) lakonan Wahid Satay.

[ULASAN FILEM] Adnan Sempit Sawadikap

So we saw an empty hall and decided to watch another movie after Guardians of the Galaxy. Turned out the empty hall is showing Adnan Sempit Sawadikap. So Kabhi Kushi Kabhi Gham ni lagi okay nak tengok dari Adnan Sempit atau CupCake apa ntah. Menangis! How am I going to support the local film industry if there's Mamak Cupcake and Adnan Sempit cakap siam wth. Babi tak habis lagi ceritaAdnan ni hahskdndkcndjbakabsjska. Korang ni, filem Adnan Sempit bukan tak patut ada sekuel, filem tu sendiri pun tak perlu wujud. (Salah, filem pertama Adnan Sempit ok juga sebenarnya...) Saya kasi 5 bintang ! Memang tak menyesal kalau tengok filem. HAHA! Sumpah lawak daripada start sampai habis ! Satu panggung gelak terbahak-bahak tak berhenti.

Filem yang memaparkan aksi dan komedi ini menampilkan kembali kisah kehidupan Adnan Sempit dan rakan-rakannya. Filem ini menampilkan semula pelakon asal seperti Shaheizy Sam, Intan Ladyana, Along Raja Lawak dan Yana Samsudin. Selain itu, filem ini turut mengekalkan Mejar David Teo sebagai penerbit bersama syarikat produksinya Metrowealth International Group (MIG).

Klasifikasi: P13
Genre: Komedi
Tarikh Tayangan: 7 Ogos 2014
Pengedar: METROWEALTH
Pengarah: Ismail Bob Hasim
Pelakon: Shaheizy Sam, Intan Ladyana, Along Raja Lawak, Yana Samsudin.

[TAKZIAH] Chong Yee Pheng : salah seorang mangsa tragedi #MH17

Teddy bear kesayangan pramugari Mendiang Chong Yee Pheng dikebumikan bersama di Paradise Memorial Park, Perak petang tadi. Salam takziah buat keluarganya.

Bilik power supply/server stesen ASTRO terbakar: Reaksi pengguna

Harap maklum bahawa kesemua saluran televisyen Astro telah kembali bersiaran. Terima kasih atas kesabaran anda.

Azlan Lan Bye Osman: Restored???Horse shit!!! We demand rebates!!

Opah Mah: bagi percuma 1 minggu semua channel.

Diana Aren Laing: Kena refund customer la astro kalo ade downtime gini. Jgn main lepas tangan jer n tau nak minta maap jer. Tiap tahun cas naik. Lambat sikit bayar bil kena potong. Mau nye tiap minggu korg call customer suruh upgrade package....at least bg la sminggu ni free smua channel kat smua customer. Bfore srh customer uppp kan package..pakatakorg upppp kan dulu service korg. Ni smpai nk muntah kdg2 tiap hari program sama d repeat.

Ayie Bolt: banyak cantik astro suh kami bersabar..time suh kami bayar bil tak mau sabar plak.

Nor Azzura: Sabar la sgt kan..kalau customer nak suruh sabar...kalau kat astro...lewat bayar..nak bar..lepas tu caj rm20 lak utk penyambungan..cuba bersabar skit..kira nak sekat jaaa...lg 1..bila minta upgrade service...alasan..within 30days... bila nak payment..laju je...pyment nk cepat..tp service lembap tahap siput cadbury.

Kaliswarran Rao Ramadas‪: #‎Astro‬, I don't think so you have restored all the channels. Please reassure before giving a statement to public. There are channels which is still not in service. So how are you going to solve this situation? You charge us even if we subscribe your channels for a day. So in this case, you got to refund us the days you have taken to restore all the channels. Otherwise, give us all channels free for a week. Please respond #astro .

Emirul Nor Tabita: efa nazifa al-qudsi : ce bgtau bile masa astro bg free chanel? pastu yg ko nak meroyan orang komplen pasal astro apehal..ko ingt astro ni dapat free kerajaan bg ke.. kami bayar so hak kami komplen.. tak smua org pasang astro sebab suke tngok banyak chanel.. ade org tak dapat terus line tv biasa.. kalau ko rasa anoying.. org len pun rasa anoying dgn ko.. silap2 ko takde astrop saja je na buat havoc kat sini.. dpt duit bukan senang cam air je.. astro bukan sekali buat taik.. tapi berkali2..amik pekej rm120 bayar smpai rm200. anoying minah ni tak sedo!

Isrul Muta'affif: Pengguna disuruh bersabar tapi pihak astro bodoh tau ambik duit jeee bodoh betulllll...cekik darah

محمد عزماني شاه على : Astro doesn't have patience when dealing with late payment...

A STRENGHT WITHIN (PUSHING FORWARD ASIAN TOUR 2014) LIVE IN KUALA LUMPUR

HardVolume x DeathWorks Present A Strength Within Live In Kuala Lumpur (PUSHING FORWARD ASIAN TOUR 2014)

Date : 14th SEPTEMBER 2014 (SUNDAY)
Place : Insider Space Kompleks Maluri Cheras
Tikets : RM20 (3PM - 4PM), RM30 (4PM -ENDS)

The opening bands will up soon. So stay tuned!

For any enquiry Email : hardxvolume@gmail.com

#ASWKL

A STRENGTH WITHIN – PUSHING FORWARD OUT NOW
The first full length from Belgium touring machine A Strength Within. 10 songs of NYHC inspired songs that will get your head banging from the first ringing note. Recorded and mixed by Florian Nowak at Dailyhero Recordings, Berlin. Mastered by Marc Wüstenhagen at Maw Recordings, Berlin. Vocals recorded by Michiel Van Steen, Vilvoorde.

Tom | Drums
Mike | Vocals
Kevin | GuitarY
ves | Bass

http://astrengthwithinhc.bandcamp.com

Gambar seksi Ramona Zamzam yang lebar bukaannya

Lebarnya bukaan kawasan tu ya!!

Tanya sang kontraktor binaan.

Nak lebar lagi boleh je?

Lebih sikitlah bayarannya, kata broker kepada kontraktor berkenaan Hmmm!

[TAKZIAH] Mohd Ghafar Abu Bakar : salah seorang mangsa tragedi #MH17

Anak kepada arwah iaitu Afi Hazim, 14, yang juga orang kurang upaya (OKU) terpaksa dipapah keluar oleh anggota keluarganya ke ambulans yang disediakan bagi menstabilkan keadaannya.

Jenazah Allahyarham Mohd Ghafar, 54, dikebumikan di Tanah Perkuburan Islam Mukim Ampang Satu, Taman Kosas di sini.

Allahyarham meninggalkan seorang isteri Normi Abdullah, 54, dan tiga anak - Sa'imah Baizura, 29, Ammar Syarif dan Afi Hazim. Salam takziah.

Video terakhir penumpang MH17 rakaman Mohd Ali Mohd Salim

Ya, video dari arwah Mohd Ali Mohd Salim tapi apa yg dikatakan oleh waris arwah Hamfazlin, melalui video ni mereka dapat melihat juga arwah Hamfazlin dalam video tu. Sekurang-kurangnya video yang arwah Mohd Ali Mohd Salim ni rakam dapat dijadikan kenangan buat keluarga arwah Hamfazlin sebab dalam video tu terselit muka arwah Hamfazlin juga.

Kereta kebal ini mengisi minyak di stesen minyak Petronas

Kejadian ini berlaku di Bandar Pekan, Pahang.

Soalan: Agak-agaknya berapalah full tank kereta ni ye?

Related Posts with Thumbnails