our sponsor

Followers

Tuesday, August 26, 2014

Fesyen tudung Aimi Najwa Jul Baharin yang Menggampangkan. @aimibaharin [HIJABSTER]

Mungkin dia telah menyertai the dark side of Sith ( bersangka baik).... atau dia punya kepala batu besar ada dudoookk.....

Atau dia cuba mengaplikasikan fesyen kepala Raja Raksasa Syaitan Pikor dari Planet Namek.

+++++++++++++

Heliza pun setuju, ia memberikan pemakai hijab lebih tumpuan dan keyakinan…

14 comments:

hani noordin said...

tak payah la nak mengata sampai mcm tu.

Mohd Yazid said...

akhir zaman cam belakang untuk tudung kau.

Mohd Yazid said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

Macam unta

Anonymous said...

Berat mata memandang, berat lg kepala dia memikul

Hafiz Rahim said...

BARBIE KETAHIAN APAKAH INI!??

ASHIKIN said...

WHOEVER THIS AIMI NAJWA LATIP ROSNAH MAT EKYN ARIS GIRLS IS, TOLONG JANGAN NAK MELEBIH2 KUTUK KPOP. KPOP IALAH GENRE MUZIK YANG PALING MULIA DAN MASUK SYURGA. AKU JUMPA SEKOR2 AKU BALING DENGAN KASUT, BODOH!

Anonymous said...

Tengah pikir nih...dulu Neelofa ngan Rebecca Nur Islam ada saman2 tak masa isu baju power rangers ngan teletubbies tu? Derang kena lagi teruk kot, tapi derang minta maaf dan hati2 di masa hadapan. Matured!

Anonymous said...

FILEM2 MELAYU: RM10 tiap satu. Tambah RM6 utk poslaju (sehingga 4 title). PM atau Whatsapp ke 0136969064 utk pesanan.

DVD:
- Tuah (Jamal Abdillah, Erma Fatima)
- Ghazal Untuk Rabiah (Jamal Abdillah, Wilma)
- Imigran (Imuda, Nanu Baharudin)
- Melati Putih (Tantiana, Yusof Haslam, Shafiee Mohamad)
- Langit Petang (Azean Irdawati, Dharma Harun)
- Senja Merah (Latif Ibrahim, Jamaliah Arshad, Yusof Haslam, Ahmad B)
- Badai Mentera (Vanida Imran, Khairil Anwar, M Rajoli)
- Perempuan (Melissa Saila, Mariani Ismail, Mahyun Ismail)
- Anak Sarawak
- Sesejuk Air Mata Ibu
- Penghujung Malam (Melissa Saila, Khalid Salleh, Noorkumalasari)
- Antoo Fighter
- KAMI The Movie (2008)
- Kad Cinta (Nasha Aziz, Hairie Othman)
- Balada (M Nasir)
- Cinta Metropolitan (KRU)
- Sayang Salmah
- Bas Konduktor (Pie, Maidin)
- Nana Tanjung 2

VCD
- Pening Pening Lalat, (Mustafa Kamal, AR Badul)
- Manis Manis Sayang (AR Badul)
- Cikgu Romantik (Os)
- Sayang Salmah (Norish Karman, Sidi Oraza)
- Warna Warna Hati (M Jamil, Sarimah)

more stuff at http://www.facebook.com/gunshyclothing

Aimi Najwa Latif said...

I dah lama buat fedten tudung camni, ok!!!! Admin bangsat!

Azmn Shrfdn said...

Perfet. I sedang mencari model tudung muslimah. Kalau berminat, you boleh hantar gambar selfie you. You cuma perlu pose lentik je...... dengan tudung dan inner ketat dan legging. tapi taknak tutup dada tau... PM kat i gambar i. Ini rahsia kita je tau.

Amran Pekida said...

Amran minat kat gadis bertudung camni. Taste meran. Tanpa meran siapalah Petronas.

Siti Nurhaliza said...

Assalammualaikum. Saya telah habis membaca ROTTW yang terbaru dan seperti biasa, tiada isi kandungan yangboleh membuat saya 'berpaling tadah' daripada terus membaca dan membeli majalah ini.Namun begitu, saya ada satu pandangan peribadi tentang gaya penulisan cover story ROTTW dalam beberapa isu terbaru ini. Secara ringkasnya, yang best bagi saya ialah dihujung artikel diberikan biodata setiap anggota band. Ini merupakan sesuatu yang perlu diteruskan agar pembaca@peminat kenal setiap anggota band (bukan hanya vokalis@jurucakap band sahaja...hehe) Yang tak berapa best bagi saya pula ialah penulisan artikel tanpa transkripsi temuramah yang sebenar. Saya sebenarnya amat suka membaca cover story untuk Butterfingers (Malayneum & STD), Siti Nurhaliza, Roslan Aziz, Koffin Kanser, SCTS (sekadar menyebut beberapa nama) yang ditulis bersama transkripsi interview. Bagi saya, membaca interview lebih enjoy, mudah difahami dan ada feel berbanding jika ditulis dalam bentuk artikel. Seperti biasa, sebagai penutup e-mel ini saya ada 3 permintaan (biasa lah kan..hehe) 1. Boleh tak tuliskan cerita tentang Napalm Death? Kalau tak salah mereka dah keluarkan semula album SCUM (+DVD) sempena ulangtahun ke-20 album tersebut. 2. Jadikan Republic Of Brickfields sebagai cover bulan depan. Album pun dah release.. 3. Boleh tak cari band Metalasia. Lama tak dengar berita mereka ni.. OK..itu saja.. Terima kasih kerana memberi perhatian peda e-mel ni.. Long live ROTTW.... Wassalam

Anonymous said...

BARBIE KETAHIAN APAKAH INI????

Related Posts with Thumbnails