our sponsor

Followers

Monday, August 25, 2014

FOTO pengantin bogel kahwin di tengah jalan Ipoh, Perak

Khabarnya majlis perkahwinan yang dilakukan di sebuah jalan di Ipoh, dikecam umum. Mungkin ianya hanya penggambaran komersil tetapi wajarkah begini di depan khalayak?

Well, badan bertutup dihina2, yang separuh bogel dapat glamer... takut apa deme tu, denda harga sepatu aku je, patutnya denda tu kena naik 1000%, mesti ada rakyat Malaysia nak jadi perjuang hak kaki bogel ni....hello, sexy pun kena ada class ok.. tak cukup di kolam renang, tgh bandar pun nakbuat, kalau tak suka berbaju sila geng dgn beruk..langsungtidak hormat orang, pentingkan diri sendiri..

No comments:

Related Posts with Thumbnails