our sponsor

Followers

Sunday, December 21, 2014

Tayangan eksklusif EXTANT untuk pihak media anjuran HyppTV

Selasa lalu, di panggung LUXE TGV One Utama, HyppTV telah mengadakan tayangan eksklusif buat pihak media siri tv EXTANT, sebuah drama bersiri fiksyen sains 13 episod lakonan pemenang Oscar, Halle Berry yang diterbitkan oleh penerbit terkenal Steven Spielberg. Drama ini akan ditayangkan secara eksklusif di HyppTV di saluran RTL CBS Entertainment HD.

Acara pada tengahari itu dihoskan oleh Stephanie Carrington, wakil RTL CBS Asia. Dua episod terawal telah dipertontonkan iaitu "Re-Entry" dan "Extinct". Secara amnya, jika anda penggemar premis misteri sains, penjelajahan angkasa, A.I, dan makhluk asing, Extant akan berada dalam senarai wajib tonton anda. Sejak ditayangkan di US  9 Julai lalu, ia telah menerima ulasan positif dari pengkritik dan kini penonton-penonton di Malaysia akan berpeluang menonton siri tv ini bermula 6 Januari 2015, pukul 9.55 malam menerusi RTL CBS Entertainment HD (saluran 616 HyppTV yang boleh dilanggan dengan harga RM9 sebulan).

Selain Halle Berry, ia turut dijayakan oleh Goran Visnjic, Pierce Gagnon dan Hiroyuki Sanada. Plotnya berkisar tentang seorang angkasawan wanita iaitu Molly Woods (Halle Berry) yang mengalami sesuatu yang aneh apabila didapati hamil 14 minggu ketika berada di angkasa.Molly juga berhadapan masalah dengan suaminya John Woods yang mencipta robot dengan kecerdikan buatan seperti seorang manusia di mana robot yang bernama Ethan ini dianggap seperti anak mereka sendiri.

No comments:

Related Posts with Thumbnails