our sponsor

Followers

Monday, April 6, 2015

[TELEMOVIE] Aku, Dia dan Tong Gas

Di TV9 sekarang sedang ditayangkan telemovie Aku, Dia dan Tong Gas arahan Megat Sharizal (Terbaik Dari Langit). Telemovie bergenrekan komedi romantik ini merupakan sambungan kepada telemovie Aku, Dia dan Tong Sampah lakonan Beto Kusyairy, Siti Saleha, Amerul Affendi, Nadiya Nisaa, Zaidi Omar dan Fauziah Nawi.

Playground Productions presents Aku, Dia & Tong Gas
Director: Megat Sharizal
Script: Nadia Khan & Megat Sharizal
D.O.P: Am Izham
OST by: Liyana Fizi
Casts: Beto Kusyairy, Siti Saleha, Fauziah Nawi, Zaidi Omar, Nadiya Nisaa, Amerul Affendi

Isnin | 6 April | 8.30mlm | TV9

Plot: Aku, Dia dan Tong Sampah mengisahkan dua insan, Sharnaz dan Amir yang baru sahaja putus cinta. Mereka bertemu ketika hendak membuang surat cinta bekas kekasih mereka di tempat pembuangan sampah. Mereka telah berjanji akan membantu antara satu sama lain untuk menawan semula hati bekas kekasih mereka, hanya untuk menemui cinta yang baru.

Plot: Aku, Dia dan Tong Gas mengisahkan hubungan Amir and Sharnaz yang ketikaitu telahpun berkahwin. Mereka mengambil keputusan untuk berbulan madu di kampung bersama Tok Wan. Semuanya berjalan dengan lancar sehinggalah Sharnaz bertemu Melati, rakan lama Amir.

1 comment:

ASHIKIN said...

WELL, WHATEVER THIS TONG GAS GIRL SAYS, TOLONG JANGAN NAK MELEBIH2 KUTUK KPOP. KPOP IALAH GENRE MUZIK YANG PALING MULIA DAN MASUK SYURGA. AKU JUMPA SEKOR2 AKU BALING DENGAN KASUT, BODOH!

Related Posts with Thumbnails