our sponsor

Followers

Thursday, July 30, 2015

Mawar Rashid Dan Kekasih Berpelukan Atas Katil

Dewi Remaja ini kata, "seronok...."

Balai polis Bukit Aman terbakar? Panggil Batman.

Abdul Rani Kulup Fans: "Hendak buat Report Polis.. Bukit Aman pula Terbakar.. Jilake.. di mana Ayah nak buat Report esok hari? harap2 saman tertunggak Yamaha Sukan Ayah juga turut terbakar.. kes sudah selesai.. lega sikit hati Ayah ini..‪ #‎Kipidap"

Balai polis terbakar? Batman kan ada!

Tuesday, July 28, 2015

Durian percuma di Nexstream SDN BHD

Makan durian free hari jumaat ini jam 4:30 petang di Nexstream SDN BHD, Unit No. 3-10, 3rd Floor, Block E, Pusat DaganganPhileo Damansara 1, 46350 Petaling Jaya.

Nexstream is bringing a DURIAN TRUCK to Phileo Damansara! Come by this Friday to enjoy your free durian buffet - no strings attached! SERIOUSLY!

Just Like our page and click Join here ;-)

Monday, July 27, 2015

[FOTO] Farra, penyanyi Bagaikan Puteri kini berpurdah

Dari Facebook Tisya Aman: Malam tadi aku janji nak beritahu siapa wanita yang pakai purdah (atau lebih tepat niqab) dalam gambar ni. Dia penyanyi dalam era 90-an. Yang lahir tahun 80-an dan ke bawah mesti kenal dia. Lagu dia yang paling popular tu boleh dikatakan "one hit wonder".

"Jika dunia aku yang punya akan ku dirikan sebuah syurga malam tanpa siang untuk ku bermimpi sepanjang masa tanpa kecewa bertemankan bintang yang setia. Bagaikan puteri kisah khayalan yang hidupnya suci dan sempurna. Tapi sayang hanyalah impian. Bulan tak bisa tumbuh di taman dan bila mentari datang pulanglah segala kenyataan."

(Bukan copy paste dari web, memang sampai sekarang masih ingat lirik lagu "Bagaikan Puteri" ni. Who doesn't?)

Tahu dah kan siapa dia? It was nice meeting you Kak Farra.

Toyyoi Yoi Faizatul share gambar tok wan meninggal

Mula-mula saya nak rasa sedih. Nak ucap takziah. Lepas tu nak lempang budak sekolah terencat baru dapat smartphone macam beruk ni.

Oh..... gitu citernya..... maafkan abang, Toyyoi. Nape nama awak Toyyoi? (ayat cover line).

Sunday, July 26, 2015

Video murid orang asli dipukul guru

Klik gambar untuk video lengkap.

Kementerian tunggu laporan siasatan murid orang asli dipukul guru, kata Kamalanathan di bharian.com.

Gambar bogel Hanez Suraya

KLIK untuk gambar yang lebih jelas

Gambar bogel Zahida Rafik tersebar

Klik gambar untuk saiz sebenar.

Nampak macam durian. Tapi cuba tengok betul-betul....

Sebenarnya ia adalah kek berbentuk durian. Sangat sedap.

Menurut pengambil gambar , pelakon Tiara Jacquelina: "Look again. This isn't a durian. This is a birthday cake sweet Auntie Azian had made to celebrate Dani's birthday, at her Durian party today."

Saturday, July 25, 2015

Isteri boleh melacur?

Kata DR MASHITAH.

LIKE jika setuju.

Nur Sajat, pondan yang 'taubat' dan bertudung lepas eksiden

Mula-mula syukur bila baca "Mak nyah taubat". Bila dapat tahu rupa-rupanya dia bertaubat dengan pakai tudung lepas accident. Hilang selera nak makan nasi. Rasa nak makan burger kat Johnny Rockets.

Tayangan filem percuma di panggung Cathay, 1988 [THROWBACK]

Beribu orang beratur untuk mendapatkan tiket percuma filem Stand By Me di panggung Cathay di Kuala Lumpur.

‪#‎StarThrowback ‬(Aug 29, 1988)
Gambar oleh Ng Kok Leong.

Thursday, July 23, 2015

Demonstrasi masakan Chef Fazalina Ismail dan Chef Hanieliza @ BookFest

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Istimewa @ BookFest 2015, KLCC : 19 Julai 2015. Demonstrasi masakan bersama Chef Fazalina Ismail pada jam 6.00 malam hingga 6.45 malam. dan juga demonstrasi memasak oleh Chef Hanieliza pada jam 7.00 - 7.45 malam. Datanglah beramai-ramai ke Pesta Buku bersempena dengan BookFest @ Malaysia 2015.

Wednesday, July 22, 2015

Betul ke ari ni ade orang meninggal sebab tercekik dodol?

sy x nak komen ape2.. cuma nak tanye.."Betul ke arini ade orang meninggal sebab tercekik dodol"..?

Tempat pengumpulan pakaian untuk orang susah / mangsa banjir diselongkar sesuka hati! BODOH!

Ni tempat orang derma pakaian..kalau ada yabg tak pakai,boleh letak dalam tu..buruk ke Baru ke..terpulang pada orang tu Nak menilai and guna.

Recycle box.

Ni tempat orang nak derma pakaian, bantal bantal, karpet dan sebagainya yang dah tak dipakai lagi dan masih elok. Selalunya tabung ni boleh jumpa kat kawasan bandar. Pekan pun ada tapi sikit je.

Teruk perangai..

Tuesday, July 21, 2015

Final day at BookFest @ Malaysia 2015 at KL Convention Centre

Yesterday, I was at the FINAL DAY of BookFest! How time flies!

Anyway, BookFest @ Malaysia, organised by POPULAR Malaysia, is deemed as one of the largest book expositions in the region featuring millions of books and many more.

BookFest @ Malaysia is established since 2006 with an aim to showcase leading publishers, exhibit the latest most innovative stationery, CD and Multimedia products. The much anticipated fair has more than 600 booths, allowing hundreds of publishing houses, book and stationery distributors from all over Asia to present and display their goods.

BookFest @ Malaysia, co-organised with Sin Chew Media Corporation, is deemed as one of the largest book expositions held in the region. The consumer fair will feature publishers from China, Hong Kong, Taiwan, United Kingdom, USA, Canada, Singapore and Malaysia with millions of books from the latest and best collection of Chinese, English and Malay titles in pavilions known as the Chinese and English Pavilion respectively. BookFest also acts as a platform for both local and international authors to present their creative writings for all to see and admire.

Have a look at some of the pictures!

Kematian Suraiza Hamzah (bekas staf TV3, MAS, Malindo) Yang Menyayat Hati

Duit raya 1malaysia RM350 untuk semua bumiputera Islam yang berumur 18-35. Tarikh tutup permohonan 27.7.2015

Syarat-syarat permohonan adalah seperti berikut:- http://www.duitraya1malaysia.my

Jom isi form duet raye... DR1M ...

Panggung LFS Perak haramkan pasangan Islam belum kahwin duduk 'couple seat'

Ini sangat bagus. Di panggung wayang LFS Sri Iskandar, Perak.

[TELEMOVIE] REKAH lakonan Khir Rahman, Soffi Jikan, Vanidah Imran, slot Panggung RTM

Panggung RTM : REKAH 21 Julai 2015 jam 10 Malam di TV2. Dibintangi oleh Khir Rahman, Soffi Jikan, Vanidah Imran, Chew Kin Wah, Sobri Anuar, Fauzi Sulaiman, Idris Mat Diah dan Rashid Jaafar. Skrip oleh Siti Jasmina Ibrahim, arahan Wan Afzam Daud.

wajib tonton,ini bukan cerita biasa

tengok trailer kat youtube agak meyakinkan. hehe

Akan tonton sebab ada nama Sofi Jikan dan Siti Jasmina Ibrahim

Sedang menonton. Terbaik!

Related Posts with Thumbnails