our sponsor

Followers

Saturday, September 26, 2015

Lennynaziera dan tunangnya yang insecure lagi bodoh bila kena bye hahahahahaha

Insecure and stupid couple macam ni tak payah ada media sosial lah bodoh.

Nak aku ulang?

Insecure and stupid couple macam ni tak payah ada media sosial lah bodoh.

Sunday, September 20, 2015

Rahsia di sebalik burger stadium yang sedap gila!!!

Patutlah ada rasa masin sikit. Tambahan perasa peluh! Dibuat tak berbaju! Dengan kaki! Daging dimasak semalaman!

Burger stadium! Roti! Daging! Sos!

Tanpa mayo! Atau bawang! Atau kobis!

Sedap! Ah ah ah!

Friday, September 18, 2015

Tuesday, September 15, 2015

[GAMBAR] Lisa Surihani selamat melahirkan anak

Pendapat aku la kan..ini hanya sekadar pendapat je..pendapat yang aku bg ni bknlah pendapat yg terbaik..just aku hanya berpendapat nk bg pendapat je..mcm ni lah pendapat aku ni mungkin korang ade yg x sependapat dgn aku sbb pendapat aku tak same korang. Pendapat aku elok la kau ikut pendapat yang aku nak bagi ni n aku harap korang terima la pendapat aku..yg lain2 tu anggap je aku x pernah bg pendapat..k..hurm.

Siapakah anda sebenarnya?? Bolehkan sy mengenali awk?? Sy rasa teruja dgn pendapat awk. Pendapat awk memang bagus.. Marilah sama2 kita teruskan berpendapat ni supaya lg sependapat.

Insiden berak di kelab Zouk

KUALA LUMPUR - Beberapa gambar seorang wanita terberak dalam skirtnya ketika mengunjungi kelab malam Zouk tersebar di laman sosial dan menjadi bahan ketawa netizen.

Insiden itu menjadi bualan para netizen dan menganggap perkara itu sangat menjijikkan serta tidak sepatutnya berlaku.

Menurut seorang individu, bekas teman lelaki wanita itu telah meletakkan julap dalam minuman mangsa. Mangsa yang tidak menyedari perbuatan bekas teman lelakinya itu, terus minum minuman berkenaan menyebabkan mangsa tercirit tanpa sedar. Mangsa pada mulanya hanya terasa basah di bahagian jubornya. Bagaimanapun dia terkejut apabila mengetahui dirinya terberak tanpa sedar.Difahamkan, bekas teman lelakinya berbuat demikian kerana berang dengan tindakan mangsa yang bermain kayu tiga di belakangnya.

Thursday, September 10, 2015

Related Posts with Thumbnails