our sponsor

Followers

Monday, November 30, 2015

[POSTER & TRAILER] Filem: MAT MOTO arahan PEKIN IBRAHIM & SYAFIQ YUSOF (2016)

Berbanding filem Mat Moto versi Ahmad Idham yang memberi segala-galanya pada trailernya termasuk jalan cerita hingga anda rasa dah tonton keseluruhan filem, Mat Moto versi Pekin Ibrahim meninggalkan ruang buat anda untuk membayangkan sendiri cerita dan konklusinya, selain membariskan pelakon-pelakon yang punya sejarah dalam filem tentang permotoran.

Trailer: http://youtu.be/cAZaaIlyVyU

SINOPSIS: Filem ini mengisahkan tentang perjalanan mat moto dalam berkongsi minat sukan permotoran yang sering disalah tafsir oleh masyarakat zaman sekarang. Ia juga memaparkan pengembaraan mat moto di seluruh pelusuk Malaysia dalam mencari erti persahabatan dan keseronokan berkongsi minat yang sama.

Tarikh Tayangan: 14 Januari 2016
Genre: Aksi / Drama
Pengedar: SKOP PRODUCTION
Pelakon: Pekin Ibrahim, Falisha Crossley, Zulhuzaimy Marzuki, Shaheizy Sam, Syamsul Yusof, Faizal Hussein, Rosyam Nor, Cat Farish, Hakim Nawawi, Kamarol Yusuf
Pengarah: Pekin Ibrahim dan Syafiq Yusof

[PERADUAN] Menang Tiket ke Tayangan Perdana STAR WARS: THE FORCE AWAKENS

Baiklah, saat yang dinanti-nantikan: peluang anda menjadi yang terawal menonton filem Star Wars: The Force Awakens di pawagam!

Cara-caranya?

Pilih sebarang pas Mobile Internet bernilai 1GB ke atas dari aplikasi Hotlink RED untuk melayakkan anda memenangi dua (2) tiket ke tayangan perdana Star Wars: The Force Awakens pada 17 Disember 2015 di pawagam berdekatan dengan anda.

Tawaran ini sah untuk pengguna di seluruh negara.

Tempoh promo: 25 November 2015 hingga 2 Disember 2015

LANGKAH 1: Jika anda tiada aplikasi Hotlink RED App, muat turun sekarang.

LANGKAH 2: Pilih sebarang pas Mobile Internet dari 1GB dan ke atas dari 25 Nov 2015  hingga 2 Dis 2015 melalui Hotlink RED App.

LANGKAH 3: Jika anda disenaraipendekkan, anda akan menerima notifikasi melalui Hotlink Red App.
Jawab soalan-soalan mudah untuk melayakkan anda memenangi 2 tiket menonton filem.

Peraduan ini  anjuran Maxis Mobile Services Sdn Bhd (‘Maxis’) dan terbuka buat pengguna Prepaid dan Postpaid Maxis yang merupakan warganegara Malaysia berumur 18 tahun ke atas. Layari www.maxis.com.my/tnc untuk terma dan syarat yang lengkap.

Peraduan Taylor Swift Caramel Shake : Menangi Telefon Pintar!

Dapatkan hadiah eksklusif daripada Cornetto & Taylor Swift sekarang!

80 penyertaan terawal akan memenangi hadiah eksklusif Taylor Swift setiap hari!

Manakala 3 peserta dengan mata tertinggi akan memenangi telefon pintar terbaru bernilai RM2699!

Untuk maklumat lanjut, sila layari:http://www.walls.com.my/cornetto/

Sunday, November 29, 2015

Faradhiya Seksi Maut di Gegar Vaganza Bawa Lagu Metallica - "Enter Sandman"

Bergegar tubuh Faradhiya. Penangan lagu Metallica. Di pentas Gegar Vaganza.

Mau nyanyi lagu Enter Sandman? Ini liriknya:

Say your prayers little one, Don't forget my son, To include everyone...

I tuck you in, warm within, Keep you free from sin 'til the sandman he comes...

Sleep with one eye open gripping your pillow tight...

Exit light! Enter night! Take my hand! We're off to never-never land!

Something's wrong, shut the light, heavy thoughts tonight, And they aren't of Snow White...

Dreams of war, dreams of liars, dreams of dragon's fire, and of things that will bite, yeah...

Sleep with one eye open, gripping your pillow tight....

Exit light! Enter night! Take my hand! We're off to never-never land!

Now I lay me down to sleep,
Now I lay me down to sleep,
Pray the lord my soul to keep,
Pray the lord my soul to keep,
If I die before I wake,
If I die before I wake,
Pray the lord my soul to take,
Pray the lord my soul to take....

Hush little baby don't say a word, and never mind that noise you heard...
It's just the beasts under your bed, in your closet in your head...

Exit light! Enter night! Grain of sand....

Exit light! Enter night! Take my hand! We're off to never-never land!

Boom! Yeah yeah!

We're off to never-never land!
Take my hand! We're off to never-never land! Take my hand! We're off to never-never land! We're off to never-never land! We're off to never-never land!

Penulis lagu: Kirk Hammett, Lars Ulrich dan James Hetfield, diterbit oleh CREEPING DEATH MUSIC.

Yus Jambu meninggal dunia

Pelawak Yus Jambu meninggal dunia di Hospital Selayang setelah sesak nafas, menurut rakannya Tauke Jambu

Menurut seorang rakan selebriti yang mengenali arwah, Melissa Saila : "Terkejut mendengar berita‪Yus Jambu‬ telah meninggal dunia sebentar tadi. Beliau pernah berlakon di bawah produksi Kus Semangat dalam tele‪ ‎Anak Hero‬.Bakatnya menyerlah bukan hanya sebagai pelawak tetapi juga pelakon pentas dan layar yang baik menyempurnakan karekter.Moga rohnya dicucuri rahmat dan ditempatkan dikalangan orang yang beriman."

Takziah.....semoga aman di sana. Yaya toure, manchester city. Why always me, ballotelli. Zila bakarin. Kokdiang. Teh ais ikat tepi. Kicap nak kicaap? Lu memang lejen. Muka lejen, hati cute. Salam takziah buat keluarga Allahyarham.

Thursday, November 19, 2015

Teka teki OHBLOGLAGI #001

Nak tahu dengan lebih lanjut? Klik Link DI BAWAH !!!

Ingin memenangi iPhone 6? Kepada yang tidak dapat menang, jangan risau, ada iPhone 6 lagi untuk dimenangi! Tunggu apa lagi, jawab teka teki ini di ruangan komen page www.facebook.com/backstage.my dan share entry terbaru di page itu! Komen 'DONE! SAYA NAK IPHONE' bila anda dah selesai.

Sunday, November 15, 2015

Sarah Hildebrand memonyetkan dirinya!

Malu aih.. mana org melayu ni.. susah betui nak nampak pi event2 mcm nih..Tadi ada pun dlm 2% ja.. malu wooo..

Tgk budak2 cerdik woo jawab soklan mcm2..Bawak ler anak2 pi memeriahkan suasana... anak2 depa tgk tadi dh jauh kedepan..

umoq 7 tahun boleh plak jawab soklan2 budak umoq 10 11 tahun..Tadi ada 10 budak.. 9 budak cina dan 1 budak melayu.. cikgu tanya nak bg soklan dlm bahsa melayu brapa org mau? Sorg ja budak melayu tuangkat tangan.. sapa mau soklan in english? 9 angkat... ikut majoriti.. kesian plak kat budak tuu...Asik duk bg enset dan hiburan..

Thursday, November 12, 2015

Promo set lunch terbaru dari The Library Coffee Bar

The Library Coffee Bar NEW LUNCH SET PROMO! Get 1 main dish & 1 drink for RM16* only! Valid on weekdays from 11am - 3pm, available at ALL OUTLETS (except Gurney Paragon)

Main Dish (choose 1): 1) Chicken Bolognese Spaghetti 2) Veggie Delight Spaghetti 3) Chicken Carbonara Spaghetti 4) Fish Arrabiata Spaghetti 5) Italian Masterpiece Sandwich 6) Savoury Steak Sandwich 7) Creamy Chicken Sandwich 8) Bee-licious Chick Sandwich

Drink (choose 1): 1) Latte 2) Americano

*Terms & Conditions apply *Available only on weekdays from 11am - 3pm *Available at all outlets (except Gurney Paragon) * All prices are inclusive of 6% GST & are subject to 10% service charge where applicable *The Library Coffee Bar reserves the right the amend the terms & conditions without prior notice

The Library Coffee Bar is a lifestyle coffee bar chain that is famed for its casual cool retro interior and cosy ambience. Home to a large array of reading titles, delicious coffee, food & desserts. Patrons can expect a robust, flavourful & delicious cup of coffee to pair with the selection of books found here!

The Library Coffee Bar can be found at these locations:

The Library Coffee Bar @ Gurney Paragon. Tel: 04-2189 202

The Library Coffee Bar @ 1 Utama. Tel: +603 7710 0305

The Library Coffee Bar @ Parkson Maju Junction. Tel: +603 2602 1191

The Library Coffee Bar @ IOI City Mall. Tel: +603 8959 2928

The Library Coffee Bar @ Summerton Bayan Indah. Tel: 016-229 0176

The Library Coffee Bar @ SS15, Subang Jaya. Tel: +603-5613 1202

The Library Coffee Bar @ Damansara Perdana. Tel: +603 7722 1053

The Library Coffee Bar @ Alma Bukit Mertajam. Tel: 04-548 5539

The Library Coffee Bar @ Publika. Tel: 03-6419 0382

The Library Coffee Bar @ Kuantan. Tel: 09-513 8818

The Library Coffee Bar @ Sunway Pyramid. Tel: 03-5612 8612

The Library Coffee Bar @ Damansara Uptown. Tel: 017-612 1953

The Library Coffee Bar @ Nexus Bangsar South. Tel: 012-353 4351

The Library Coffee Bar @ Avenue K. Tel: 03-2181 6077

Also coming soon to Dataran Pahlawan Megamall Melaka & Vivacity Megamall Kuching!

YA! SAYA PERNAH LUKIS MACAM NI DARJAH SATU DULU!

Azs Zee Sy..sampi skrg lukis cm ni sbb xpndi lukis

Che Ta Ita pernah tpi basikal tu mcm kureng wujud..yg lain ada

Sari Pah Masa darjah satu...nostalgia...

Awang Razali Masa sekolah rendah...memori

Tuesday, November 10, 2015

KETIAK EPIK Elizabeth Tan

Sesungguhnya, mempunyai nama yangberbunyi Sekinchan dan dalam masa yang sama menunjukkan ketiak secara terbuka pada khalayak adalah satu dosa dan bakal dihujai makian sebagaimana perbuatan Izara Aishah mengangkang seluasnya di dalam video yang sukar sekali dimaafkan kerana dia bajet suci dan ini membuatkan Elizabeth Tan sering dicerca kerana pernah menyebabkan Adira putus tunang yang besar francaisnya dengan harapan menjadi tunang nombor 2 tetapi dia tersilap kerana bekas tunang ini lebih bertudung daripadanya. Kesian Elizabeth Tan. Gambar ketiak hitamnya yang dirakam secara terang-terangan dengan kebenarannya ini mula menjadi bahan tatapan umum. Kenapa diperlakukan begini???? Bertaubatlah pembenci tegar Elizabeth Tan.....ini merupakan salah satu komen dari peminat tak peminat mung:
"tu lah Elizabeth Tan suka sangat post gambo body mantap kat instagram, baik gi spa buat treatment ketiak biar kasi putih. Elizabeth Tan sebelum pakai bju nampak ketiak tu tak check dulu ker ketiak hitam ke putih? bodoh."
"Asal tengok nama Elizabeth Tan, memang aku terus tengok ketiak dan body mantapnya."
"kesian Elizabeth Tan ni, sape suh gatal pkai baju xde lengan~  blog ni dari gosip artis jadi link petua nak putihkn ketiak, i love you Elizabeth Tan. "
"moga lebih ramai artis berketiak dibongkarkan..."
p/s: Lagu Limkin Park pernah digelar sebagai 'lagu ketiak'.

The House: Kamera Jamban Maembong

Setelah 10 tahun tidak sejamban, apatah lagi sebilik air. Yaya, Emma dan Chacha Maembong kini akan diuji dengan pelbagai tugasan selama 10 hari di The Jamban. Saksikan adik beradik Maembong mulai 28 Oktober 2015, Setiap Rabu, jam 4 Petang secara eksklusif di www.thejamban.com.my

Thursday, November 5, 2015

GEMPAR! Kewujudan Dinosaur Di Mimaland

Dahulu ia dikenali sebagai lokasi penggambaran filem Gila Gila Remaja, MIMALAND amat popular sebagai tempat riadah hari minggu sebelum penutupannya.

Ini gara-gara ada orang mati selepas menaiki gelongsor air terpanjangnya. Malah, ada yang menyebut ternampak pontianak!

Kini, Mimaland gempar lagi selepas penemuan dinosaur! Lihat gambor-gambor di bawah. Kredit kepada FB MIMALAND.

Azma Aizal pukul Ika Nabella, tetapi mempertahankan tindakan tersebut dan percaya tuhan menyebelahinya..

Lama tak post. Maafkan abang OHBLOGLAGI.

Abang malas. Nak balik kampung. Tak larat nak gi keje KL awal. Macam yg pak menteri suruh.

Sumber gambar: HLIVE.

Related Posts with Thumbnails