our sponsor

Followers

Tuesday, November 10, 2015

KETIAK EPIK Elizabeth Tan

Sesungguhnya, mempunyai nama yangberbunyi Sekinchan dan dalam masa yang sama menunjukkan ketiak secara terbuka pada khalayak adalah satu dosa dan bakal dihujai makian sebagaimana perbuatan Izara Aishah mengangkang seluasnya di dalam video yang sukar sekali dimaafkan kerana dia bajet suci dan ini membuatkan Elizabeth Tan sering dicerca kerana pernah menyebabkan Adira putus tunang yang besar francaisnya dengan harapan menjadi tunang nombor 2 tetapi dia tersilap kerana bekas tunang ini lebih bertudung daripadanya. Kesian Elizabeth Tan. Gambar ketiak hitamnya yang dirakam secara terang-terangan dengan kebenarannya ini mula menjadi bahan tatapan umum. Kenapa diperlakukan begini???? Bertaubatlah pembenci tegar Elizabeth Tan.....ini merupakan salah satu komen dari peminat tak peminat mung:
"tu lah Elizabeth Tan suka sangat post gambo body mantap kat instagram, baik gi spa buat treatment ketiak biar kasi putih. Elizabeth Tan sebelum pakai bju nampak ketiak tu tak check dulu ker ketiak hitam ke putih? bodoh."
"Asal tengok nama Elizabeth Tan, memang aku terus tengok ketiak dan body mantapnya."
"kesian Elizabeth Tan ni, sape suh gatal pkai baju xde lengan~  blog ni dari gosip artis jadi link petua nak putihkn ketiak, i love you Elizabeth Tan. "
"moga lebih ramai artis berketiak dibongkarkan..."
p/s: Lagu Limkin Park pernah digelar sebagai 'lagu ketiak'.

No comments:

Related Posts with Thumbnails