our sponsor

Followers

Thursday, February 18, 2016

Noorfazila Binti Abdul Rahman yang suka menetek bodoh nak shut down page Amran Fans

Noorfazila Binti Abdul Rahman feeling sad.

MOHON SEBARKAN PADA SEMUA DAN REPORT PAGE INI AGAR FACEBOOK TUTUP AKAUN INI

Salam semua ibu yang sy hormati, mohon report page ini ke FB. Saya tak nak komen atau share apa2 di page ini kerana sy tak nak bantu viral kan lagi apa saja post dari FB ni. Sungguh sy benci dgn manusia yg sgt mudah menjatuh hukum, mudah memaki org, mengajak orang memaki org lain, membuka peluang org mengutuk dan mengeji org lain yang tidak berdoa (?) pada mereka. sy mohon semua ibu menyusu berhentilah share apa2 post dr FB ni. Berhenti komen sebarang post di page ni. Kalau nak share apa2 just print screen saja. Mlm ni lepas solat maghrib atau isyak kita semua ramai2 buat solat hajat dan bacakan surah yasin dan sedekahkan pada semua mereka yg mengeji ibu2 menyusu. Doakn yang baik2 pada mereka. Jgn berhenti berzikir. Allah swt saja yg tau setiap niat kita. Hanya dia saja sebaik2 penilai. Allahu rs takut sy tgok ayat2 keluar dari mulut mereka. Moga Allah ampunkan dosa mereka kerana sy dan ibu2 lain tak pasti sama ada mahu memaafkan mereka yg mengeji atau pun tidak.

Wassalam.

Nota tambahan : Saya tak salah faham,, Ya saya tau pasal isu NIP sy baca pasal semua post tu tp tak perlulah nak keji semua benda. Yg salah boleh tegur tp bukan cara mengeji dan ckp perkataan2 yg tak sepatutnya manusia normal ckp. Sy tak salah faham.,tolongla faham apa yg sy ckp. Byk cara dia boleh tegur tp cara dia mengaibkan org pun betul ke cara tu sy suruh report sbb page tu penuh dgn caci maki dan keji. Page mcm tu membuka lebih banyak ruang dosa pada org lain. Tolongla faham maksud sy.

Tutup akaun tu supaya dia jadikan pengajaran. Nak mencegah kemungkaran dgn cara mengaibkan org, mengeji dgn bahasa yg teruk, menghina. Betul ke caranya?

No comments:

Related Posts with Thumbnails