our sponsor

Followers

Saturday, June 24, 2017

Isteri Tergamam, Jumpa Zakar Palsu & Tompak Darah Di Seluar Suami, Bongkar Siapa SEBENAR Suaminya

URGENT! Sesiapa yang guna Maybank2U, saya ingin meminta jasa tuan/puan untuk menyumbangkan dalam jumlah RM1/RM5/RM10 demi kelangsungan page ini yang menerima likes secara tiba-tiba secara tidak terjangka memandangkan jumlah baki di Maybank saya tak mencukupi.

BR1M saya sampai ke sudah 'DALAM PROSES'. Terimanya tidak.

Jika anda berhati mulia, bolehlah transfer dengan segera atau cari mana-mana ATM yang boleh terima RM1/RM5/RM10 ke Maybank account number 162106716883 (AHMAD NAZRI BIN NGAH).

Sewa rumah saya masih sangkut. Bisnes tengah slow, tak macam bisnes tudung awak, Mira Filzah oi. Saya kalau ada modal, nak bisnes tshirt Megadeth gambar Baphomet warna biru. Belasah la.

Jasa  anda amat dihargai. Saya rindu nak jumpa bonda saya di kampung. Tak dapat beraya, duit tambang tak cukup. Tak ada bonus raya sebab bukan penjawat awam walau konsisten bayar GST dan macam-macam cukai nak mengkayakan penjawat awam.

Sign off, Putera Nigeria anda.

#mohonshare

Baca selanjutnya : Isteri Tergamam, Jumpa Zakar Palsu & Tompak Darah Di Seluar Suami, Bongkar Siapa SEBENAR Suaminya

Tuesday, June 20, 2017

DUIT RAYA 1MALAYSIA PERCUMA

Permohonan duit raya 1Malaysia (DR1M) bagi penggal 2017 berjumlah RM350 untuk semua bumiputera Islam yang berumur 18-35 kini dibuka. Tarikh tutup permohonan 28.6.2017

Isi borang permohonan DR1M pada pautan berikut:- http://www.duitraya1malaysia.gov.my

Jom isi form duit raya DR1M segera sebelum terlewat!

Wednesday, June 14, 2017

Iklan raya TNB 2017 yang epik: Jéro si kucing nak baju raya angkasawan dari Aida #DugaanRaya

"Jéro nak baju angkasawan." Aida. Mana nak dapat kucing macam Jéro ni. Dah lah comel, demand tinggi pulak tu.

Part buat kuih memang win. Plus, kucing terapung tu damnnn awesome!!

Barulah lain dari yang lain. Ni asal iklan raya je mesti sedih. semua iklan nak jadi yang paling sedih. Lepastu macam berlumba-lumba iklan siapa paling menyayat hati sampai  kami pun tak faham kita beraya ni memang untuk bersedih ke ?

** Download video iklan raya ini **

Sunday, June 11, 2017

'Tajul' antara tiga peragut ditahan

Petaling Jaya: Bergerak secara solo dengan menyasarkan individu berjalan sendirian di tepi jalan sebagai mangsa untuk melakukan ragut. Itu taktik dilakukan tiga lelaki yang aktif melakukan kegiatan ragut secara bersendirian di sekitar daerah Petaling Jaya.

Bagaimanapun, mereka ditumpaskan sepasukan anggota Jabatan Siasatan Jenayah (JSJ) Ibu Pejabat Polis Daerah (IPD) Petaling Jaya hasil serbuan di tiga lokasi bermula 3 hingga 6 Jun lalu.
Ketua Polis Daerah Petaling Jaya Asisten Komisioner Mohd Zani Che Din berkata, semua suspek berusia 20 hingga 30-an ditahan di tiga lokasi berasingan iaitu sekitar Petaling Jaya dan Kuala Lumpur.

Katanya, serbuan pertama menahan suspek dikenali dengan gelaran ‘Tajul’ yang mempunyai empat rekod jenayah lampau di sebuah rumah di Taman Impian Baiduri, Petaling Jaya, pada 3 Jun.
“Sehari selepas itu, kami menyerbu sebuah rumah di Dataran Sunway, Kota Damansara dan menahan seorang lelaki disyaki terbabit dalam tujuh kes ragut sejak dia mula bergiat aktif April lalu.

“Pada 6 Jun pula, kami menyerbu sebuah rumah di Taman Sejahtera, Kuala Lumpur dan menahan seorang lelaki yang mempunyai enam rekod jenayah lampau disyaki terbabit dalam enam kes ragut di daerah ini.

“Hasil penahanan suspek, polis merampas tiga motosikal membabitkan dua model Yamaha 135 LC dan 125Z, tiga rangkai kunci, lapan keping wang kertas asing (AS600), tiga telefon pintar, beg tangan dan beberapa dokumen peribadi dipercayai milik mangsa,” katanya ketika ditemui.

Menurutnya, hasil soal siasat mendapati suspek melakukan kegiatan jenayah terbabit secara sendirian.

Katanya, hasil penahanan suspek terbabit, polis percaya dapat menyelesaikan sekurang-kurangnya 15 kes ragut yang berlaku di daerah berkenaan.
“Semua suspek direman bagi siasatan lanjut mengikut Seksyen 379 Kanun Keseksaan kerana meragut,” katanya.

*sumber: Harian Metro

Insan berpipi pau semakin digilai ramai

Pau inti daging ke inti kacang? Lama tak makan pau.... Pau pau pau....

Inti kelapa. Huhuhu...

Saturday, June 10, 2017

"KPOP GENRE MUZIK YANG PALING MULIA DAN MASUK SYURGA!" : Bila Dah Terlalu Fanatik...

ASHIKIN: "WHOEVER THIS ACIDGAF GIRLS IS, TOLONG JANGAN NAK MELEBIH2 KUTUK KPOP. KPOP IALAH GENRE MUZIK YANG PALING MULIA DAN MASUK SYURGA. AKU JUMPA SEKOR2 AKU BALING DENGAN KASUT, BODOH!"

Kalau baca komen ASHIKIN rasa nak sepak je dan bagi dia mengucap. Inilah kalau dah terlalu fanatik dengan Kpop. Minat tu minatlah tapi jangan melebih-lebih. Kan dah kena kecam. Cuba baca kecaman yang diterima ASHIKIN di bawah:

Anonymous: "I dont want to crash your hopes about kpop ialah genre muzik mulia and masuk syurga but diorang kristian, and their music isnt about islamic things so there's no chance for them nak msuk syurga.. Unless if diorang convert to islam maybe yes ? But please sedar dosa tau tak you kutuk acidgaf and then idolize the kpop stars terlebih.. Sedar pls xx..."

Anonymous: "Hello who taught you about kpop tu? They are christian kot. At least acidgaf islam . Who says genre kpop masuk syurga? Pfftt pls . Pi nasyid lagi bagus lah weh."

Anonymous: "Aku minat kpop tapi takda la hidup bertuhankan kpop. Hiburan dalam Islam tak salah, yang salah tu kalau berlebih-lebih. Dari korang kpoppers immature duk bela artis, baik bela anak2 Palestin tu. Music is music, not more than that. And no, kpop isn't specifically christian. Tbh, aku malu tgk org defend artis/music lebih pada agama. Takde istilah kau minat genre music tu, kau masuk syurga,okay? Kutuk acidgaf or kutuk org lain memang salah. Tapi, think further,orang takkan kutuk kalau dia tak mulakan,right? And dia bawa imej sebagai muslim, shall show something that more irrelevant, not this. Everyone has their own perceptions, own views on things they see. But there are always two things that involved ; whether it's bad or it's good and human only can judge with what they see, because it's hella obvious. Talk with knowledge, not blabbering nonsense."

Anonymous beragama Kristian"Why libatkan christian?? Is christianso bad to u guys? ? Why so typical?? Why so racist?? What is the main purpose of 1Malaysia?? It all come to nothing."

Anonymous beragama Kristian #2: "What?? U think christian cant masuk syurga?? Stop being a dickhead or full of shit lah bro or who ever u are.. please.. stop care your own shit.. think others.. stop being so selfish.. its not cool tho.."

Anonymous: "Syurga is only for islam people."

Anonymous: "WEH TERANG TERANG ROH ORANG KRISTIAN TAK DITERIME SAMA ADA DI BUMI ATAU DI ATAS LANGIT."

Anonymous:."Istighfar lah wahai saudara ku ! Kpop itu kafir , kau tu org islam . Sedar lah , memang aku takde kuasa nak menegur kau . Tapi aku tak nak Islam terus dengan meminati kpop . Islam tak melarang kita berhibur , tapi berhibur kena sesuai lah . Bukan dengan minat kpop dan terlalu obses . Itu boleh merosakkan agama kau."

Anonymous: "Aku rasa kasihan la wei dengan ibu bapa kau. Kau bukan Allah.Bukan kau yang cakap sape boleh masuk syurga dan sape pula yg tak."

Anonymous nihilist pluralist: "You guys are not God. Who cares if they're Christians or Muslims , Budha or whatsoever. We all share the SAME GOD. You guys are not God to say who goes to heaven and who does not. Mindset cam babi dah malaysians."

ASHIKIN: "DAH BETUL MUZIK KPOP MULIA. ARTIS KPOP SEKSI BUAT ADIK2 MELANCAP!"

luuissuarez: "Apa kebangang punya statement ni... ko ni terlebih hisap gam ke apa cakap macam ni?"

Anonymous: "Teroskan gaduh, teroskan... bukannye kpopers tolong korang yang bela dia.. Bukan bagi duit pon.. Bukan tengok korang pon.. teroskan bela.. bela la sampai diorang dah itua, dah bercucu.. tak paham dengan korang ni."

Teruk kan? Apa pendapat anda? Tinggalkan komen di bawah. Share juga di Facebook atau Twitter anda.

TAJUL & WANY HASRITA - DI SANA CINTA DI SINI RINDU (video muzik rasmi) akhirnya rilis juga...

Tonton video muzik rasmi Tajul dan Wany Hasrita membawakan single duet pertama mereks, DI SANA CINTA DI SINI RINDU. Bernaung di bawah syarikat rakaman FMC Music, penampilan mereka mengingatkan pendengar akan gandingan arwah Achik Spin dan Siti Nordiana yang pernah menggegarkan industri muzik tanahair di era 2000'an.

Jika anda suka video muzik ini, kongsikan pada rakan-rakan anda. Lagu ini juga boleh didengar di laman iTunes dan pelbagai platform streaming lagu tidak lama lagi. Katakan 'TIDAK' pada muat turun haram dan cetak rompak yang boleh membunuh industri samada secara fizikal atau digital. Sama-samalah kita menyokong artis tempatan. Buatlah permintaan lagu ini di stesen-stesen radio kegemaran anda.

DI SANA CINTA DI SINI RINDU - TAJUL & WANY HASRITA
Komposer/Penulis Lirik : Patrick Kamis

©2017 FMC Music Sdn Bhd

Tuesday, May 16, 2017

Friday, March 31, 2017

Farah Elmo dikecam netizen kerana 20K pun Lelaki Melayu tak mampu

"Dapat 20k pun, nanti kalau dapat batang kecik, kau merungut tak puas pulak! Kikiki.." "Aku ingat kau lahir tak nikah ni, sebab 2 setan bertingek atas kepala kau." "Tau pulak lelaki melayu konek besau.....dah tengok ke?..bangang!"

Itulah antara kecaman yang diterima Farah Elmo, anak mami bermulut puaka selepas videonya viral. Tak terhenti di situ. Bacalah komen-komen di bawah untuk mendengar luaham cusi murni netizen di atas kelongkangan mulut beliau:

May b u  r educated..but u r not totally mannered..come with package...intelligent, sweet,humble...your words..so worse..so pity that guy who's purpose u to b his wife..

Kalau ada diploma aja masak nasi pun tak reti tak guna jugok..sebab suami biasanya nok makan masakkan isteri kalau hari makan.kat Kedai baiknya kahwin anak tuan Kedai sebab hari3 makan air tangan dia dah....minta 20k... Yang pandai masak air Dan.masak meee Maggi jeee...tu orang laki pun tahu....

Hahaha..g la kawen ngn benggali Singh ke..jepun ke..dayak ke..ni org x amal agama memang xreti bersyukur..kene org naik gila d buat pekasam budak ni masa tu org melayu jgk y akan tlg die. Dpt 20k pun, nnti kalu dpt batang kecik kau merungut x puas pulak! Kikiki..

Diploma je ingatkan PHD ke.... klu dploma mcam hang ni melambak.... lg.duk keje mana ni...? Rumah urut ka?....batang pelir besaq hang nk kan....hang punya pantat berbulu emas kah.... Ad diploma klau berak masih basuh sndiri xpayah ckp ler.klau hg upah org utk basuh pungkoq biru hg ok la jgk nk sohor pn
Mulut mcm logi kumbahan...boleh percaya ke ada diploma...tgk cara n mulut nya nmpak mcm SRP pun x lepas. Aku sokong ayah lan.ini betina perangai mcm babi...layak kau ni jdi bini aje bukan isteri..mukin juga kata ayah lan tu.jgn hina bsa sdiri.nti makan  diri.

masaallah ada juga orang tino macam setang laknatullah moga2 allah bagi hidayah org mcm nie sebelum meninggal... Betina tu mmng mata duitan je klu suami dia org kaya.... saya rasa kaya pon hanya skjp je sbb abis oleh betina hari syetan tu... Ingat lah , awak tu lhr dr mna ? Dr lubang melayu kan ? Diploma ke , phd ke , ijazah ke, klu mcm itu lah perangai mau lah smpai mati x dpt lki , sekolah tinggi bodoh meningkat nme nye tu , pahaaam.. DIPLOMA institusi mana..haha..rugi khawin dengan dia nie..awal² ada hutang..hantaran lg nak tinggi...lg satu..kalau perawan ok la..kalau dah pernah menerima sondolan..alamak..susah la sikit...bertimbang rasa la...

Monday, March 20, 2017

Apakah 'Getaran tuhan' Siti Kasim yang menggampangkan itu?

Siti Kasim kecoh lagi dengan statement getaran tuhan yang menggampangkan. Tapi apakah maksudnya?

Getaran' di sini bermaksud ,apabila usaha kuat atau daya laju yang diposisikan dapat menghasilkan suasana yang harmoni dan kadar metabolisma menerima anjakan paradigma ,di mana selepas getaran dihayati ,bunyi akan memainkan peranan dan secara tidak langsung saraf-ii otak akan bertindak balas untuk menyuarakan perkataan "omaigod" berulang kali,dan di situlah terhasilnya tuhan 'kau' ?

Klik gambar untuk melihat bagaimana tubuh Siti Kasim bergetar.

Foto pengebumian Amri Rohayat [TAKZIAH]

Amri Rohayat telah meninggalkan kita.

Innalillah Hiwainna Illaihi rojiun.

Harap Kawan Kawan dapat Sedekah Kan bacaan bacaan Yang DI galakankan serta doa Yang terbaik untuk arwah.

Related Posts with Thumbnails